4238
-
#864 majd a 8-ban -
#863 hát a 6.és a 7. szezonba nem -
#862 valószínű egy ideig nem veszik elő ezt a témát -
#861 es mi lesz azzal a sraccal aki ott marad? es a replikatorokkal? Akkor most ennyivel le is lett rendezve az egesz replikator ugy? -
#860 nemn volt rossz rész de folytatásként többet vártam tőle -
#859 Carter az RTL-en a Telhetetlen űr-ben
Vajon nem fogja a tv2 beperelni, hogy megszegte a szerződést? -
#858 Eheheh nem akarok annyit okoskodni, de ez egy igen régi infó, hogy lesz 9-ig évad :) -
#857 Kilencedik évad
A Sci-Fi Channel a sorozat befejezéséről szóló pletykák ellenére egy újabb évadot rendelt a Csillagkapuból. A kilencedik évaddal az X-aktákkal holtversenyben ez lesz a leghosszabban futó sci-fi sorozat, sőt, ha a nézettségi adatok az eddigiekhez hasonlók maradnak, előfordulhat, hogy megdől a rekord. -
#856 -
#855 nem rossz film
holmegy? -
#854 Igen, de a reklámok alatt megy a cselekmény, csak mi nem látjuk :) -
#853 Persze egy rész nem 60 perc 00 másodperc, hanem 40-45 körül, tehát azért közel sem realtime. -
#852 Egy nagyon jó sorozat. Minden szezonban egy nap eseményei vannak percre pontosan, tehát minden valós időben történik. Pl.: az első évadban egy elnökjelöltek akarnak megölni, közben persze a ctu ügynökének a családját is elrabolják, aki nyomoz az ügyben, talán ezek a legfontosabbak, de legalább 4 cselekményszálon megy a történet, és nagyon valósághű az egész, bár most mintha a 2. évad kicsit brutálisabb lett a kelleténél :) -
#851 24 mirol szol? sokan nezik de az mi? -
#850 végén bedobták a szokásos Oneill poénokat oldva egy kicsit az izgit -
#849 OFF
Hűű, ez az sg adatlap elég fura, nem elég, h rosszul írja ki a csillagjegyet (oroszlán vagyok), de még a koromhoz is hozzáadott egy évet :D -
#848 1: nagyon nem lett mátrixos :)
2: van a hajón mesterséges gravitáció
3: pedig nekem épp úgy tűnt, h nagyon elkapkodták a dolgokat, de lehet csak nagyon hozzászoktam a 24-hez ;) -
#847 hat en a vegne rohogtem, ez kb mint egy szappanopera, mar reg nem csk:D -
ugot2know #846 Azért voltak lelassitva,mert
1.Mátrix effektus
2.Ürben minden más
3. Igy jött ki a 44 perc a filmre
-
#845 így izgalmasabb. -
#844 Kár...mert el tudtam volna viselni:) -
#843 egybe úgysem adták volna le -
#842 Carter hegesztő szemüvegén az egyik pillanatban volt egy ujjlenyomat...aztán a következőben meg már nem volt ott...gyorsan letörölte:D
Amúgy nagyon jó rész volt...csak nem szeretem a tu bi kontinyú feliratot:( -
#841 nagyon jó rész volt, remélem a folytatás is ilyen lesz -
#840 Hát nem tudom, a történet jó lett volna, de vh érdekesnek tűnt a megoldás, azoknak a lassításoknak mi értelme volt? Talán új rendező van? Mert teljesen más volt, mint az eddigi részek, és sajnos nem jó értelemben véve változott :/
Ki volt az a hülye, aki kitalálta, hogy a prodzsektet projektnek kell ejteni? Ennyi erővel a fájlt is filének kellene mondani...
És miért kell minden új részhez új goa'uld szinkron? -
ugot2know #839 frankó rész volt,de ki a felesége?a riportercsaj? -
#838 Kira rész, meglepö és egyben izgalmas vég :) -
#837 Mai részben Mrs. MacGyver vendégszerepel, lol -
#836 Ja és tudom hogy könyvtarban suliban stb nemjon le semmi de ismerek par embert akiknek gyors internetuk van és ők letöltik nekem. -
#835 2XP-nek nagyon köszönöm a pontos magyarazatot.
-
#834 Igaz Pár hónapja még 4 ftp-re volt accom, ma meg már egyre sincs, és nem is tudok szerezni :( -
#833 dehogynincsenek.
pont emiatt leheetlen ma mar szerezni accot, mert ulyek midnig vannak -
#832 nekem is tetszett -
#831 Király rész! -
#830 Ha beírod a google-be, h dc++, azonnal megtudod mi az, de hogy megkíméljelek: http://bcdc.webhop.org/, aztán ott van a bittorrent;
FTP-t, HTTP-t nem várj, mert ha vki tud is címet, még priviben sem fogja kiadni, nem hogy egy nyilvános fórumba beírja.
Amúgy, ha könyvtárból/suliból vagy, akkor nem igazán tudom, h akarod ezek letölteni, mert még szélessávú kapcsolattal is 3-9 óra részenként, az általad említett helyek meg nem a sebességükről híresek, arról nem is beszélve, h a rendszergazák nem szokták engedni a programtelpítést és a fájlok letöltését. -
#829 Meg en sem tudok mindenap netezni csak a suliban/könyvtarban
Otthon nincs netem ezert sok idom nincs az ilyen helyeken max 90 perc
és még számtalan dolgot megakarok nézni a neten. Ezert kérném a segítségeteket. -
#828 Én visszaolvasok de amit talalok nem jon be. meg tudod cseppet hosszu visszaolvasni 800 hazzászólást. Azért kérem hogy a cimet adjatok meg ne nevet mert abbol hogy dc++ még nemtudom meg cimet.
Előre is köszi -
#827 dc++
Abydos gate hub -
#826 leírva az Abydos gate honlapon van -
#825 Hát a 20. rész is folytatásos lett, és ráadásul a legizgalamasabb résznél, úgyhogy aki nem tud várni, inkább csak a következő résszel együtt nézze meg :)