4238
  • Kori
    majd a 8-ban
  • Kori
    hát a 6.és a 7. szezonba nem
  • Kori
    valószínű egy ideig nem veszik elő ezt a témát
  • magus
    es mi lesz azzal a sraccal aki ott marad? es a replikatorokkal? Akkor most ennyivel le is lett rendezve az egesz replikator ugy?
  • Kori
    nemn volt rossz rész de folytatásként többet vártam tőle
  • RelakSfromhome
    Carter az RTL-en a Telhetetlen űr-ben

Vajon nem fogja a tv2 beperelni, hogy megszegte a szerződést?
  • dikki*yysw
    Eheheh nem akarok annyit okoskodni, de ez egy igen régi infó, hogy lesz 9-ig évad :)
  • Kori
    Kilencedik évad

A Sci-Fi Channel a sorozat befejezéséről szóló pletykák ellenére egy újabb évadot rendelt a Csillagkapuból. A kilencedik évaddal az X-aktákkal holtversenyben ez lesz a leghosszabban futó sci-fi sorozat, sőt, ha a nézettségi adatok az eddigiekhez hasonlók maradnak, előfordulhat, hogy megdől a rekord.
  • Solya
  • Kori
    nem rossz film

holmegy?
  • 2XP
    Igen, de a reklámok alatt megy a cselekmény, csak mi nem látjuk :)
  • dikki*yysw
    Persze egy rész nem 60 perc 00 másodperc, hanem 40-45 körül, tehát azért közel sem realtime.
  • 2XP
    Egy nagyon jó sorozat. Minden szezonban egy nap eseményei vannak percre pontosan, tehát minden valós időben történik. Pl.: az első évadban egy elnökjelöltek akarnak megölni, közben persze a ctu ügynökének a családját is elrabolják, aki nyomoz az ügyben, talán ezek a legfontosabbak, de legalább 4 cselekményszálon megy a történet, és nagyon valósághű az egész, bár most mintha a 2. évad kicsit brutálisabb lett a kelleténél :)
  • magus
    24 mirol szol? sokan nezik de az mi?
  • Kori
    végén bedobták a szokásos Oneill poénokat oldva egy kicsit az izgit
  • 2XP
    OFF

Hűű, ez az sg adatlap elég fura, nem elég, h rosszul írja ki a csillagjegyet (oroszlán vagyok), de még a koromhoz is hozzáadott egy évet :D
  • 2XP
    1: nagyon nem lett mátrixos :)
    2: van a hajón mesterséges gravitáció
    3: pedig nekem épp úgy tűnt, h nagyon elkapkodták a dolgokat, de lehet csak nagyon hozzászoktam a 24-hez ;)
  • magus
    hat en a vegne rohogtem, ez kb mint egy szappanopera, mar reg nem csk:D
  • ugot2know
    Azért voltak lelassitva,mert
    1.Mátrix effektus
    2.Ürben minden más
    3. Igy jött ki a 44 perc a filmre

• Serpa
    így izgalmasabb.
  • Solya
    Kár...mert el tudtam volna viselni:)
  • Kori
    egybe úgysem adták volna le
  • Solya
    Carter hegesztő szemüvegén az egyik pillanatban volt egy ujjlenyomat...aztán a következőben meg már nem volt ott...gyorsan letörölte:D

Amúgy nagyon jó rész volt...csak nem szeretem a tu bi kontinyú feliratot:(
  • Kori
    nagyon jó rész volt, remélem a folytatás is ilyen lesz
  • 2XP
    Hát nem tudom, a történet jó lett volna, de vh érdekesnek tűnt a megoldás, azoknak a lassításoknak mi értelme volt? Talán új rendező van? Mert teljesen más volt, mint az eddigi részek, és sajnos nem jó értelemben véve változott :/

Ki volt az a hülye, aki kitalálta, hogy a prodzsektet projektnek kell ejteni? Ennyi erővel a fájlt is filének kellene mondani...

És miért kell minden új részhez új goa'uld szinkron?
  • ugot2know
    frankó rész volt,de ki a felesége?a riportercsaj?
  • Adam5
    Kira rész, meglepö és egyben izgalmas vég :)
  • dikki*yysw
    Mai részben Mrs. MacGyver vendégszerepel, lol
  • David01
    Ja és tudom hogy könyvtarban suliban stb nemjon le semmi de ismerek par embert akiknek gyors internetuk van és ők letöltik nekem.
  • David01
    2XP-nek nagyon köszönöm a pontos magyarazatot.

• 2XP
    Igaz Pár hónapja még 4 ftp-re volt accom, ma meg már egyre sincs, és nem is tudok szerezni :(
  • magus
    dehogynincsenek.

pont emiatt leheetlen ma mar szerezni accot, mert ulyek midnig vannak
  • Kori
    nekem is tetszett
  • Adam5
    Király rész!
  • 2XP
    Ha beírod a google-be, h dc++, azonnal megtudod mi az, de hogy megkíméljelek: http://bcdc.webhop.org/, aztán ott van a bittorrent;

FTP-t, HTTP-t nem várj, mert ha vki tud is címet, még priviben sem fogja kiadni, nem hogy egy nyilvános fórumba beírja.

Amúgy, ha könyvtárból/suliból vagy, akkor nem igazán tudom, h akarod ezek letölteni, mert még szélessávú kapcsolattal is 3-9 óra részenként, az általad említett helyek meg nem a sebességükről híresek, arról nem is beszélve, h a rendszergazák nem szokták engedni a programtelpítést és a fájlok letöltését.
  • David01
    Meg en sem tudok mindenap netezni csak a suliban/könyvtarban
    Otthon nincs netem ezert sok idom nincs az ilyen helyeken max 90 perc
    és még számtalan dolgot megakarok nézni a neten. Ezert kérném a segítségeteket.
  • David01
    Én visszaolvasok de amit talalok nem jon be. meg tudod cseppet hosszu visszaolvasni 800 hazzászólást. Azért kérem hogy a cimet adjatok meg ne nevet mert abbol hogy dc++ még nemtudom meg cimet.

Előre is köszi
  • Kori
    dc++

Abydos gate hub
  • Kori
    leírva az Abydos gate honlapon van
  • 2XP
    Hát a 20. rész is folytatásos lett, és ráadásul a legizgalamasabb résznél, úgyhogy aki nem tud várni, inkább csak a következő résszel együtt nézze meg :)