4251
-
közepes rész volt -
Pl. itt egy cikk:
http://www.agent.ai/main.php?folderID=4&articleID=1353&ctag=articlelist&iid=1
"A múltban computerként gondoltak az agyra, bizonyos bemenetekkel" - magyarázza a kutató. "Írok egy programot, feldolgozza, kidobja, és a korrekt kimenet a siker. Az MI azért mondott csődöt minden ilyen esetben, mert az agyak nem számítógépek, hanem világmodellt készítő memóriarendszerek."
-
Cvd #875 Időutazásról KELLETT VOLNA hogy szó legyen ha tényleg nagyon elcsúsztak volna a valós időtől, mert valahogy vissza kellett volna vinni őket. Vagyis kellett volna ismerniük az időutazást, de ezzel nem azt állítottam hogy időutazás lett volna a részben. Viszont az egész agyalás felesleges mert megkavartam a kiindulóhelyzetet. -
És itt nem is időutazásról volt szó, hanem az idő gyorsításáról, illetve lassítsásáról! -
Cvd #873 Ja tényleg, én visszafelé számoltam.:) -
lemásolták a droidot -
nono! Ha bent voltak 4 napot, akkr a valós időben csak 10 óra telt el, mert belül pont, hogy felgyorsult az idő. És lehet, hogy a replihajó is benne van a hatókörben! -
hát igen.
és kik is voltak azok az "emberszabású" replikátorok ?
egy modernebb konstrukció ? -
Cvd #869 Meg mi van az időeltolódással? Amíg bent voltak, jópár évnek kellett eltelnie a "valós" időben. Vagy visszaviszik őket az Asgardok? De akkor ők miért nem fordítják előnyükre az időutazást és támadják a múltban a gyengébb replikátorokat?
Szóval logika szempontjából gyenge rész volt ez. Viszont O'neil megint nyomott pár jó poént, az Enterprise-on még fel is röhögtem.:) -
és mivan a bolygó körül cirkáló replikátor hajóval ? -
visszatérnek a replik is meg a jó replicsávó is -
Őt szétkapták, mivel sehogy sem tudnának visszaérni hozzá és megmenteni. Úgy tűnik a replikátorokkal sem lesz gond, épp elég főgonosznak Anubis. -
remélem
ezekkel nagy harcos részeket lehetne készíteni -
majd a 8-ban -
hát a 6.és a 7. szezonba nem -
valószínű egy ideig nem veszik elő ezt a témát -
es mi lesz azzal a sraccal aki ott marad? es a replikatorokkal? Akkor most ennyivel le is lett rendezve az egesz replikator ugy? -
nemn volt rossz rész de folytatásként többet vártam tőle -
Carter az RTL-en a Telhetetlen űr-ben 
Vajon nem fogja a tv2 beperelni, hogy megszegte a szerződést?
-
Eheheh nem akarok annyit okoskodni, de ez egy igen régi infó, hogy lesz 9-ig évad :) -
Kilencedik évad
A Sci-Fi Channel a sorozat befejezéséről szóló pletykák ellenére egy újabb évadot rendelt a Csillagkapuból. A kilencedik évaddal az X-aktákkal holtversenyben ez lesz a leghosszabban futó sci-fi sorozat, sőt, ha a nézettségi adatok az eddigiekhez hasonlók maradnak, előfordulhat, hogy megdől a rekord. -
-
nem rossz film
holmegy? -
Igen, de a reklámok alatt megy a cselekmény, csak mi nem látjuk :) -
Persze egy rész nem 60 perc 00 másodperc, hanem 40-45 körül, tehát azért közel sem realtime. -
Egy nagyon jó sorozat. Minden szezonban egy nap eseményei vannak percre pontosan, tehát minden valós időben történik. Pl.: az első évadban egy elnökjelöltek akarnak megölni, közben persze a ctu ügynökének a családját is elrabolják, aki nyomoz az ügyben, talán ezek a legfontosabbak, de legalább 4 cselekményszálon megy a történet, és nagyon valósághű az egész, bár most mintha a 2. évad kicsit brutálisabb lett a kelleténél :) -
24 mirol szol? sokan nezik de az mi? -
végén bedobták a szokásos Oneill poénokat oldva egy kicsit az izgit -
OFF
Hűű, ez az sg adatlap elég fura, nem elég, h rosszul írja ki a csillagjegyet (oroszlán vagyok), de még a koromhoz is hozzáadott egy évet :D -
1: nagyon nem lett mátrixos :)
2: van a hajón mesterséges gravitáció
3: pedig nekem épp úgy tűnt, h nagyon elkapkodták a dolgokat, de lehet csak nagyon hozzászoktam a 24-hez ;) -
hat en a vegne rohogtem, ez kb mint egy szappanopera, mar reg nem csk:D -
ugot2know #846 Azért voltak lelassitva,mert
1.Mátrix effektus
2.Ürben minden más
3. Igy jött ki a 44 perc a filmre
-
így izgalmasabb. -
Kár...mert el tudtam volna viselni:) -
egybe úgysem adták volna le -
Carter hegesztő szemüvegén az egyik pillanatban volt egy ujjlenyomat...aztán a következőben meg már nem volt ott...gyorsan letörölte:D
Amúgy nagyon jó rész volt...csak nem szeretem a tu bi kontinyú feliratot:( -
nagyon jó rész volt, remélem a folytatás is ilyen lesz -
Hát nem tudom, a történet jó lett volna, de vh érdekesnek tűnt a megoldás, azoknak a lassításoknak mi értelme volt? Talán új rendező van? Mert teljesen más volt, mint az eddigi részek, és sajnos nem jó értelemben véve változott :/
Ki volt az a hülye, aki kitalálta, hogy a prodzsektet projektnek kell ejteni? Ennyi erővel a fájlt is filének kellene mondani...
És miért kell minden új részhez új goa'uld szinkron? -
ugot2know #839 frankó rész volt,de ki a felesége?a riportercsaj? -
Kira rész, meglepö és egyben izgalmas vég :)