4238
  • Kori
    JÓ HÍR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sokan megijedtek, hogy folytatódik a sorozat "hányattatott sorsa" a TV2-nél, hiszen a műsorújságokban március 19-én a Csillagkapu időpontjában a Rex felügyelő van jelölve. Választ kaptunk a TV2-től,

Az ok nagyon egyszerű: a Rex felügyelő új évaddal folytatódik, melynek bevezető epizódja kicsit több, mint 90 perc, ezért marad ki egy epizód a Csillagkapuból.

A Csillagkapu májusig fut, ekkor ér véget ugyanis a 6. évad, majd előreláthatólag némi szünet után, az év utolsó negyedében fog folytatódni a 7. évaddal. Nagy rá az esély, hogy a TV2 a 8. (és esetleg a további) évadokat is megvásárolja majd.
  • David01
    Egyébként meg e-mailre meg nem válaszolnak. Én már irtam nekik párszor de nem válaszoltak
  • ugot2know
    Sztem egy sorozatot nem részenként adnak el,hanem szériánként,tehát ez a szezon meg van vásárolva már...a kérdés csupán az,mikor adják le.Logikus az lenne,ha amegszokott időpontban...
  • Serpa
    levelet kellene írni nekik.
    hátha méltóztatnak válaszolni.
  • Kori
    megnéztem a port-on

tényleg nem lesz már 2 hét mulva

mi afrancot csinál ez a tetü tv2
  • Kori
    van még 8 rész az évad végéig

rákerestem a tv2 lapján de nem ír semmit se
  • magus
    nabazze, akkor lehet beszerezni innen onnan. evad vege van amguy vagy mi?
  • Kori
    na ne már!!!!!!!!!!!!!!!
  • Serpa
    Rex lesz helyette.
  • RelakSfromhome
  • djukel
    Szivatas van, Most neztem a ket het mulva esedekes tv musort es mar nincs benne szombaton a Csillagkapu.:(
  • RelakSfromhome
    Mondjuk az új bolygó felfedezése tényleg hiányzik.

Pl valami ősi civilizációt találnak, majd jön a goauld. Vagy ezt a poént már lelőtték?
  • RelakSfromhome
    Én meg pont jó 5letnek tartom, hogy nem temetik el a régi dolgokat, hanem ahogy halad a sorozat, egyre többet hozzák vissza.
  • Seth
    én hasonló okok miatt untam meg az X-aktákat , mert az utolsó szériákba már csak egy szálon futott a story(jó kavartak benne, de akkor is összefüggött minden rész)és hiányoztak az egy vagy max. két részes különálló epizódok
  • magus
    engem meg mar rohadtul idegesit, hogy mar nemtom hany resz ota mindig ugy kezdodik hogy az elozo resz tartalmabol. Mikor volt mar egy olyan resz ami arrol szolt volna h felfedeznek egy uj vilagot ahol van vmi eredeti otletes szitu, es mondjuk nem feltetlen az h ott hagytak vmi szerkezetet amitol vmi bajuk lesz es vmi total idiota modon oldjak meg...
  • magus
    az az arcmimika ketnerbe veri dolph lundrgen jean claud vandamn es arnold scha akarmi t egyben szorozva 5 el...
  • Kori
    de jó rész volt

nem rossz ötletek hogy vissz-vissza térnek régi dolgok
  • Kori
    pszichikai ráhatás
  • RelakSfromhome
    BÁÁÁÁÁÁÁÁZZZ!!!

Teal'c nagyon jól tud kihallgatni :D:D:D:D:D
  • RelakSfromhome
    naná :D
  • 2XP
    Hát... ez szerintem nézőpont kérdése :)
  • RelakSfromhome
    Dehogynem tudsz a jövőbe időutazni! A gondok a jelenbe való visszatéréssel kezdődnek. (gy.k.: Ha lelassítod az időt a külső térhez képest, akkor az olyan, mintha előre utaznál az időben)
  • 2XP
    Az Ősök csak ismerték a technikát, az alkalmazása tilos volt számukra (ld. Atlantis), s amennyire én tudom csak egy ilyen gép készült, az is "illegálisan".

Az idő módosítása pedig nagyon távol áll az időutazástól (ugyanis sem a jövőbe, sem a múltba nem tudsz menni)!
  • Sir Quno Jedi
    Inkább csak tudják a téridőtorzulások helyeit és hatásait, de ez még mindig nem időugrás !

Amúgy az ősök sem igazán tudtak utazni szabadon az időben (emlékeznék rá) :DDD !
  • ugot2know
    De az idő torzitását (lassitás,gyorsitás) mégis alkalmazzák!
  • Sir Quno Jedi
    Mer semmi közük az ősökhöz azé. Ők is csak használják az összescavengelt technológiájukat, illetve megvan a sajátjuk. Mellesleg meg nem hülyék szétk@rni a téridő szerkezetét !
  • ugot2know
    Nem világos előttem,hogy az ősök tudtak időutazást csinálni,akkor az asgardiak miért nem tudnak?
  • Kori
    közepes rész volt
  • 2XP
    Pl. itt egy cikk:

http://www.agent.ai/main.php?folderID=4&articleID=1353&ctag=articlelist&iid=1

"A múltban computerként gondoltak az agyra, bizonyos bemenetekkel" - magyarázza a kutató. "Írok egy programot, feldolgozza, kidobja, és a korrekt kimenet a siker. Az MI azért mondott csődöt minden ilyen esetben, mert az agyak nem számítógépek, hanem világmodellt készítő memóriarendszerek."
  • Cvd
    Időutazásról KELLETT VOLNA hogy szó legyen ha tényleg nagyon elcsúsztak volna a valós időtől, mert valahogy vissza kellett volna vinni őket. Vagyis kellett volna ismerniük az időutazást, de ezzel nem azt állítottam hogy időutazás lett volna a részben. Viszont az egész agyalás felesleges mert megkavartam a kiindulóhelyzetet.
  • 2XP
    És itt nem is időutazásról volt szó, hanem az idő gyorsításáról, illetve lassítsásáról!
  • Cvd
    Ja tényleg, én visszafelé számoltam.:)
  • RelakSfromhome
    lemásolták a droidot
  • RelakSfromhome
    nono! Ha bent voltak 4 napot, akkr a valós időben csak 10 óra telt el, mert belül pont, hogy felgyorsult az idő. És lehet, hogy a replihajó is benne van a hatókörben!
  • Serpa
    hát igen.

és kik is voltak azok az "emberszabású" replikátorok ?
    egy modernebb konstrukció ?
  • Cvd
    Meg mi van az időeltolódással? Amíg bent voltak, jópár évnek kellett eltelnie a "valós" időben. Vagy visszaviszik őket az Asgardok? De akkor ők miért nem fordítják előnyükre az időutazást és támadják a múltban a gyengébb replikátorokat?
    Szóval logika szempontjából gyenge rész volt ez. Viszont O'neil megint nyomott pár jó poént, az Enterprise-on még fel is röhögtem.:)
  • Serpa
    és mivan a bolygó körül cirkáló replikátor hajóval ?
  • Kori
    visszatérnek a replik is meg a jó replicsávó is
  • 2XP
    Őt szétkapták, mivel sehogy sem tudnának visszaérni hozzá és megmenteni. Úgy tűnik a replikátorokkal sem lesz gond, épp elég főgonosznak Anubis.
  • Kori
    remélem

ezekkel nagy harcos részeket lehetne készíteni