StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kori
Úgy hallottam vagy olvastam hogy végig megvan!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

magus
Nem tudtjátok meddig vette meg a tv2? csak mert en letoltom, de elobb megnezem magyarul, mert biztos jó eredetiben, de nekem tetszik a magyar szinkron, talán mert ezt szoktam meg. Amúgy Sir Quno Jedi, neked mekkora egy resz? Es mi a neve? Marmint melyik csapat releaselte? Mert láttam van egy pár...

Sir Quno Jedi
Gyerekek, a 7x20-ban megcsodálhatjuk a holodoki-t a Voyager-bõl ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Teszt
spatz
Letölthetõ 7*19, holnap 24-n mutatják be a 7*20.
Utánna már csak két rész van, és megint várhatunk sokáig?

Jó volt a szombati, csak kicsit erõs volt a magyarázat, miért nem jön át a viz....

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Kori
A tegnapi nagyon jó rész volt. A trekbõl átruccant Dianna Troi tanácsadónõ. Tanácsot nem adott inkább kihuzták a szarból.
Hiába sg.1. a legjobb.

Sir Quno Jedi
Ez a Heroes I.-II. olyan szánalmas volt, hogy már lassan leszokom az SG-rõl ! Amilyen jólkezdõdött a 7. évad elsõ fele, most annyira töltelékrészekkel tömik teli ! Suxxx ! Mintha agyonlõtték volna az eddigi forgatókönyvírókat, vagy mi...

Az új részt meg nem volt idõm tegnap megnézni, majd nyilatkozom róla...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

spatz
Már letölthetõ a 7x18

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

comet
Most meg az elejen tartotok...angol nyelven 1000x jobb 😊))
7x17 kicsit lapos volt mondjuk...de most neztem 7x13at Carterrel...egesz jo resz 😛

Kori
Pontosan.

spatz
Igy van...

Bucser
Aztán megtanult zongorázni, jégszobrot, csinálni rabolt bankot, öngyilkos lett párszor a mormotával aztán sorozatosan életeket mentett, meg nyelvet tanult😊))

Én máig imádom... És mindig az idióta rádióra ébredt😊))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kori
Ha jól emlékszem abban a filmben csak õrûltségeket csinált.
Lefektetett egy-két nõt, többször öngyilkos lett stb...

RelakSfromhome
Kb igen, csak abban ha jól emléxem a faszinak nem jutott eszébe, hogy valami õrültséget mûködjön 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Kori
Az ezredes mosolya a végén Carter felé az király volt!

Bucser
Mint anno az Idétlen Idõkig-ben volt?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

M. Tibor
Mi tart vissza?.😊

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

dikki*yysw
Kurva jó volt a mai rész 😊)

Régen mindig néztem CSK-t aztán vagy két éve nem láttam egy részt sem. De a mai tényleg vadállat volt, lehet meg kéne szerezni a DVD-ket.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

RelakSfromhome
Belekerült a banda egy idõhurokba.
Amíg keresték a megoldást, addig pl O'neill-nak meg kellett tanulnia latinul, meg tudomisén.
Aztán felveti Deniel, hogy ha már ez a helyzet, nem jutott-e eszébe kihasználni (Deniel nem volt az idõhurokban, sak Jack, meg Teal'c)
Erre Jack golfozni megy a csillagkapuhoz, agyagozik az egyik laborban, egyszer meg lesmárolja Sam-et 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Bucser
Mi volt a mai részben?
Nem láttam sajnos... Bár nem is annyira sajnos....

RelakSfromhome
Ez a mai rész egy brutális 😄😄😄

spatz
Tetszett nektek a mostani rész?
Szerintetek melyik volt az eddigi legjobb? (Magyar adón már mentek közül)

Sir Quno Jedi
Én is úgy hiszem !

M. Tibor
Es ezzel nem vagy egyedul.😊

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Punker
ok Thx

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RelakSfromhome
Áruló
Pár másodperc alatt a goauld egy programot ültet úgy az agyba, hogy az áldozat teljesen hihetõ hamis emléket kap

Punker
mi az a Zatarg?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RelakSfromhome
Zatarg lett egy katona. Ezután a Tok-ra-k kivizsgálják a csk scapatokat, amikor egy nõrõl, O'neil-rõl, meg Karterrõl ugyan ez derül ki.
reklám...

Punker
jó rész megy? mert én Star Trek-t nézek....

RelakSfromhome
csk-15 kiejtve "céeská-tizenöt" 😄😄😄

Sir Quno Jedi
Hát pedig az ezredes hangja eredetiben elég dúrva, nagyon jó színész az öreg...

magus
Szerintem meg a szinkron jó. Igaz Carter es Tealc hangjaval nem vagyok kibekulve, a regi jobb volt (bár most Kecskés Karina csinálja, aki legelõszörr csinálta, de sztem a másik jobb volt), de pl Oneil és Daniel hangja fergeteges, el se tudnám képzelni máshogy.

Sir Quno Jedi
Momentán az eredeti angol nyelvû az igazi. Ha meg valakinek nem megy az english olyan fokon, az nyomhat rá feliratot (mindig akadnak lelkes emberkék akik lefordítják, persze többnyire az angol feliratból indulnak ki) ! Én már rég nem bírom nézni a magyar verziót, mert a szinkron ûberszánalmas (még a legelsõ verzió egész tûrhetõ volt, de ez az új...brrr). Meg amúgy is ki ér rá folyton ott kókadozni a TV elõtt mikor adják (felvenni meg szinte képtelenség, a magyar adók ebben élen járnak), én dolgozom általában hétvégén is, szal. ez nem megy.

magus
leszedem most oket amig tudom, aztan ha majd beszuntetik a vetitest akkor nezem meg oket

magus
az abaj ha megnezem elore oket, nem marad a vegere...

Bucser
Nem tudom de szerintem aki Fan az mindent megtesz, hogy lássa a lehetõségeihez mérten😊)) Mondjuk modemen nem állok neki sorozatonként 60 G letöltésére😊))

Davidka
Akkor hogy nézted meg premierbe? Megvan vmi amerikai adó?

Sir Quno Jedi
Mondtam én olyat, hogy nekem megvan ?!! 😄DD

magus
neked hogy vannak meg? milyen mosegben es mekkorak?

Sir Quno Jedi
Inkább 60Gb...

magus
najo en ugy vagyok vele, hogy mivel akkor neznem meg a sorozatot ha meglenne dvdripben az osszes. mivel nemtom honnan megszerezni, meg nincs is helyem ra, ezert nem szedem le oket. mert ha kiszamolod egy season 20 resz. egy resz 300 mega. 7*20*300= 42Giga. Na ez egy kicsit necces... Bár lehet hogy nem. És végülis van is magyar felirat hozza. Te hogy lattad az osszeset.

amugy meg ami premierbe megy, enis leszedtem a legujabb reszt probakeppen irc-rol tvripben, de hat az iszonytatoan hanyas es szar minoseg, azt inkabb nem gyujtom be

Sir Quno Jedi
Ha fan vagy, akkor az utolsó rész amitt láttál az a 7. szezon 17-es rész, szerdán ment elõször premierbe, így tegnap meg is néztem ! Ez így megy !

magus
fenét nem érdekel, én hatalmas fan vagyok mindig megnezem. csak nem ovlasok elore mertnem akarom erontani az elvezetet

spatz
nagyon leült az oldal, már senkitt sem érdekel Csillagkapu,
A legjobb magyar oldal: http://www.csillagkapu.hu/index.php

Na akkor most hogyvan, mintvan? Egyik kedvencem a Stargate - South Park utan - es erdekel, hogy mikor vetitik! 😊))

Ami a TV3-ban ment utoljára, az 2. évad utolsó része volt és az Ébredések címet viselte.
Ha jól tudom, a tv2 a 2. évadot kezdi vetíteni, tehát aki látta a TV3-on, annak ez csak ismétlés.
info: http://www.geocities.com/TelevisionCity/Network/7929/
D3t0nat0r
Folytatás.

A legjobb filmsorozatokat mind a tv3-tól csórelták.
Egyébként lemaradtam az esti ep.-ról. Mi volt benne? Ez a tv3-ban vetített ism.-e, vagy annak a folytatása?
mateos
ja , most má t'om
Coine
Ma volt este 6 körül a 2es évad első része.
Akkor is TV3 4EVER, LEGJOBB !
Mateos : Csillagkapu, a sorozat.