StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
pont ma jött le az uccso rész is a dc-rõl szinkronosan, persza a 9 seasson feliratos de nem baj ugy is megvan
hamár képeknél tartunk AT vendégszerepelt Atlantiszban <#bohoc>#bohoc>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Jan. 13. - "Collateral Damage"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ez nagyon tuti kis prg és úgy tûnik meg is oldja a problémámat
thx <#worship>#worship>
Steam: [HUN]Feriggno
sajnos 2 gixerbõl ami nekem van egyik sem tudta jól megcsinálni, de szerencsére megoldódott
thx
pl ez 1 tipp.
esetleg dcn megkeresed.
a segítségetekre lenne szükségem
hibásan van meg a 3x06 és a 4x04 es rész. megakad a film és nem tudok vele mit csinálni. nem tudtok helyet ahonnan ezt a 2 részt le tudnám szedni?
elõre is köszönöm a helpet
persze vanpár motívum ami feldobja (pl amit te is említettél, az oneill-mátrix 😄)
amúgy a néha bevágott virtuális valóság képek az sg játék akkori verzióját ábrázolják
Lehet, hogy nem pontosan idéztem, de én itt dobtam el az agyam :-))))))
nemtudom, nekem is atlantisz szokatlan volt nagyon az elején, de aztán sikerült annak is megfognia 😊
oneill hiányát pedig fel lehet dolgozni, bár sztem is õ volt a legjobb karakter sg-ben...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
emule-nél nem gáz, hogy az adsl 24 óránként szakad? Nem kezdõdik ilyenkor újra a várakozás?
on
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
itt vannak a dvdrip atlantiszok.
eMule nevu programmal toltheted oket. eleinte lassu lesz, de aztan begyorsul. kb 3 nap alatt le tod szedni, ha mast nem toltesz .
Van itt valaki aki ebben segít? Miért nem töltögetek le? Hmmm... Jogos a kérdés!!! Mert sajna csak 7végén vagyok itthon és elég kevés idõm van netezésre. Tehát? Lenne itt olyan ember ki segíteni tudna?
Meg olyan fura John Crichton-t és Aeryn Sun-t együtt látni Moya-tól távol <#hehe>#hehe>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Végre nem raknak valamit totálisan rendbe 😊