4238
  • LLER
    tudom miaz a torrent.. használom si hébe-hóba de igazán nemannyira mert inkább gyorsabb netnek való az:)

én inkább a TorrentSpy.com -on szoktam keresni.. és a BitComet szoftverrel szedni.. de nem világos hogy ebből a szóból hogy "BitGate" ebből honnan tudhattam volna hogy torrentről van szó???
    sok search oldal van...

de ettől eltekintve gondoljátok hogy torrent el lebirom szedni a magyar hangot??
    1általán lehet ilyet találni torrentsearch oldalakon?
  • MerlinW
    "kiképzésért"
  • Istencsászár
    Ne szemeteld már szét ilyen marhasággal a topikot, igen egy oldal, torrent, de ahogy látom fogalmad sincs mi az, menny a torrent topikba kiképzésért, nem ide való téma.
  • LLER
    az egy weblap??

és rajta van a magyar szinkron?
  • Lyan Kyj
    BitGate-en már rég fent van...
  • LLER
    De akkor meg valakinek nincs meg ennnek: Stargate SG1 - 9x11 - The Fourth Horseman - Part 2 -az epizódnak a szinkronja valamiféle hang file-ban.???

vagy megvan valakinek ez a rész magyar szinkronnal??
    mert ha igen akkor ki lehetne venni belőle a hangot és felteszi mp3 ban valami ftp-re nekem????
  • Kori
    külön nem láttam még seholsem
  • STANLY
    külön nemlehet mp3 ban hozzá letölteni a sinkront?
  • Kori
    torrenten szinkronosan is fent van
  • STANLY
    biztos van...
  • Istencsászár
    szinkron sztem nincs, én nemtudok róla hogy lenne, de talán valahol van :D
  • STANLY
    ez köztudott... és? én feliratot kértem? vagy mi?
  • Istencsászár
    van felirat...
  • STANLY
    jaja már megvan deazér kösz:)
    szedem p2p vel kemény 3-4 kbs-al:)
    majd 3-4 nap és le is jön...

ja és olyan oldal ahonnan majd magyar szinkron-t tudok leszedni?
  • Kori
    9.11 Negyedik lovas 2
  • STANLY
    hali

nembirtam nézni ezt a részt sajnos.:(
    de le akarnám szedni valahonnan.. csak a címe érdekelne meg az hogy ez a mai rész ugye a 9 évadnak hanyadik része volt? mert h tudjam melyiket kell letölteni..
  • _Vegeta_
    Deja Q! :>
  • 2XP
    Déja vu :D
  • _Vegeta_
    Good for you. :)
  • Istencsászár
    Huh, hát nemtudom mi a baj egyes emberekkel hogy "szinkront nézi akkor valami nincs renben vele..." hát de mér? elvégre magyarok vagyunk... Lehet sok embernek nem okoz örömet az angol nyelv mivel 1 kukkot nem ért belőle, habár olvashatja, de neki a felriatos film sem jön be, nem tudja élvezni. Szerintem lényegtelen hogy min nézi, ha a magyart megszokta akkor az angol fura lehet és fordítva, de ha csak azt nézi akkor megszokja és nem érdekli a másik mer az jó neki. Mielőtt nekem esik valaki, én mindeből próbálom az angolt nézni, mer megértem hallás után is és tudom élvezni, de természetesen a szinkrons részeket is megnézem még1szer és élvezem legyen akármilyen jó film.
  • xido
    remélem a tv2 csinál egy saját gyártású feliratot az Atlantis elejére,hogy 2 évvel korábban..mert sokan vakarják majd a fejüket,miért O'Neill búcsúztatja az atlantiszi csapatot és nem Landry:))
  • _Vegeta_
    good for you. :)
  • STANLY
    én nem aztmondtam hogy az original hang bénáb mint a szinkronos.. hanemhogy én már annyira mexoktam a szinkron-t hogy nem tudom élvezni az amcsi verziót...

• STANLY
    még tudnál ezen vitatkozni? ha nekem a szinkronos teccik akkor nincs mit tenni:)
  • _Vegeta_
    Kar hogy mar nemtudunk vitatkoznni. :(
  • 2XP
    Meg Ford Fairlane-t :D
  • _Vegeta_
    Mindenkinek az eredeti hangja a legjobb kiveve Al Bundy-t. :D
    Szinkronizalas=sux
  • joebacsi
    "és nemmindenkinek van szélessávú nete ahoz hogy letöltse a részeket!"
    azért ez már manapság itt a balkánon is kezd alapszériává vállni...

a szinkron meg egész jó...amíg nemláttad az eredetivel :)
    szal ha kicsit igényesebb vagy, akkor angol hanggal nézed...
    (amúgy óvatosan, mert a sokadik nickduplikálást nem nagyon szeretik az SG-n, bár nekem édesmind1, de ha keményebben beszólogatsz valakinek, lehet nem lesznek ilyen elnézőek :))
  • joebacsi
    meg amúgy sincs olyan túlsok átfedés a 2 sorozat között (sőt még baki is van asszem, ha a párhuzamosságot figyelembe vesszük)
  • _Vegeta_
    Jo ez igy. Ertelmes mber ugyis erededi nyelven nezi. ^^
  • MerlinW
    De aki látta az atlantisokat, tudja hogy minimális az összefüggés. SG nélkül is élvezhető.
  • gergod
    Az atlantis 1. évad a az SG-1 8. évadjával megy párhuzamosan, tehát ez már bukta...
  • tomo
    "azért lenne mert az lenne a normális ha párhuzamosan lenne.. hiszen úgymegy originálba!"
    csodálom, hogy a tv2 nek van pénze ilyen uj sorozatra. sztem nem akarjak egyszerre elsütni a kemény valutáért vett puskaporukat ...

szal lehet ugy megy "originálba" , de igy meg költséghatékonyabb.
  • tomo
    miert menne parhuzamosan?
    lenyomnak 2 evad atlantiszt, aztan sg1 10. evad, aztan atlantisz 3. evad es igy tovabb.
  • Rumors
    "A hír megerõsítve: a TV2 mûsorra tûzi a Stargate Atlantist is!

Az eddig csak pletykaként terjengõ hír igaz: a 9. évad után jön az Atlantis a TV2-n! A pontos idõpontról - akárcsak a szinkronhangokról - egyelõre nincs információnk, de amint birtokunkba jut valamilyen információmorzsa, természetesen beszámolunk."

forrás: Csillagkapu.hu

dehát a CSILLAGKAPU SG-1 nek még lesz 10 évadja is!
    akkor a TV2 őn párhuzamosan fog menni a 10 évad meg az ATLANTISZ?

• MerlinW
    fotocsop:D
  • RelakS
    Miez? XD
  • ROKICA
  • ROKICA
    jaja.. láttam. de csak a csávónak mondtam hogy én nemtudom.:)
  • MerlinW
    előbb írtam:)

5x03 "Ascension"