4238
  • Pharaoh
    Most volt a 10. élső része.
  • Heimdall
    Mihez kéne felirat? Nekem megvan az összes részhez a 9. évadba, ha érdekel, el tudom küldeni.
  • Serpa
    a mai az a 16. rész volt?
  • gergod
    Semmitmondó? :) ilyen szépen még soha nem sz**atták ki sg1-et :)
    Nagy spoiler vigyázz!!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Semmi nem jött be nekik. Kezdtem megijedni, hogy 1 ori hajót mégis felrobbantanak a ring transzport segítségével, de nem.
    Érdekes amit Adria mondott, hogy az Ancients-ök a rosszak. Végülis hihető akár az is.

• Lacee
    no végülis nekem is 230 lett a sebesség :)
    háát ez a nyitórész kicsit semmitmondóra sikerült... remélem a többi jobb lesz!
  • Serpa
    nézz ki
  • Serpa
    ez az Odusseus hajó se nézz vmi nagyágyúnak.
  • Hyder
    nekem bg ről jött 380-at simán. voltak rendesen ;-)

már csak a felirat kellene :-(

ki mire fogad mennyi idő alatt lesz felirat?
  • 2XP
    Nekem 135-tel jön, igaz bh-ról szedem :)
  • Lacee
    a tegnapi részt torrenten nektek milyen gyorsan jön/jött le? nekem 10-15kb/s-sel szakít, így kicsi hosszú lesz...
  • gergod
    Ideje bepótolni a lemaradásodat. Remlélem nem a tv2-n néed, mert akkor várhacc... :)
  • _Vegeta_
    Nemtom ki az az orici, de szerintem lesz ott "belso segitseg" is. :)
  • gergod
    Na ja, de ha nincsenek legyőzve, mindig küldhetik a "buta" alattvalóikat. Bár az orici (vagy ki a szösz - sry nem olvastam utána hogy írják) nem is olyan buta :)
  • _Vegeta_
    Az orik nincsennek a tejutrencerben csak azok a buta alattvaloik. Szal siman tul lehet jarni az eszukon foleg ha a 4 Hero is ottvvan. :)

[i]Idezet Atlantis topik:
    Vegre! Vegre! Lehet szedni! :)
  • gergod
    Vagy a szerencse :)
    Felemelkedett lények ellen se az ész se a nyers erő nem használ... Bár ez csak mese :( úgyhogy majd biztos túljárnak az eszükön...
  • _Vegeta_
    Az esz fog diadalmaskodni nem a nyers ero! :)
  • gergod
    De mostmár van az Orion. Igaz még nem 100%-osan működőképes, de az tud lőni drone-okat. Bár szerintem ha sebezné is az Ori hajókat, akkor is jó sok kellene belőlük...
  • fruhwirth
    amúgy ha az atlantis féle droneokra gondolsz, elvileg csak kezelni tudjuk őket, beépiteni a technológiánkba még nem. bár, Carter majd megoldja, ha eccer felszedi őt 1 hajó vhogy a portál mellől.
  • fruhwirth
    kéne egy-két földi Battlecruiser tollan "falon-simán-átmenő" technológiával felszerelt ős drone-okkal, asgard pajzsokkal, és egy a Death Star 2. verziójáról leszerelt lézerágyúval...nemis, 4 ilyen lézerágyúval.
  • fruhwirth
    nemtom, de szét kéne rúgni a seggüket vhogy:)
  • Serpa
    "Borg kockát"

az nem Star Trek frencsájz által védve vagyon? :)
  • Pharaoh
    LOL, a földnek már hatalmas csatahajói lesznek, a köznéppel meg etetik, hogy a NASA az űrsiklőkat se tudja normálisan összerakni.
  • Heimdall
    Ja a Korolev még elvan egy darabig, legalábbis ha felkapják a nyúlcipőt. Egyébként én azon voltam kiakadva, h az Asgardok egyetlen rohadt Biliskner osztályú hajót kültdek, pedig mi már hányszor megmentettük a kis szürke seggüket. Én viszont hallottam olyan kósza híreket is, h a 10. évad végére már lesznek a földnek elég masszív Battlecruiser-jei. Engem mondjuk az Ori hajóknak inkább a pajzsai aggasztanak, valahogy azon kéne átjuttatni egy pár drone-t. Télleg, azokkal még nem is próbálkoztak, lehet h az valamit használna ellene. Nem tom, majd kiderül.
  • fruhwirth
    elvileg csak az egyik 304est kapták rommá, a Korolov még megvan, ha minden igaz. én tuti ráereszténk az Ori hajókra pár Borg kockát, azt annyi:D
  • Heimdall
    Hát nem tom Pharaoh, az SG-1 9x20 - Camelotban egy másik Daedalus osztályú hajót, konkrétan az Odessy-t is elég lazán szétkapták két lövésből az Ori hajók, mi meg csak hozzájuk se tudtunk érni. A Ha'Tak-okról meg ne is beszéljünk. Bár mondjuk fejletteb az igaz :D
  • Serpa
    ez komolynak nézz ki.

én a végén csak azt hallottam, h a két nép megint összekapott, és ismét nem lehet kapcsolatot teremteni velük.
  • Pharaoh
    CSillagkapu.hu -val mi van? Miért nem megy?
  • Pharaoh
    A végén volt szó a Daedalus-ról, hogy jön vissza Atlantiszról. Nos a Daedalus egy sokkal jobb, fejlettebb űrható mint a Prometeus. Sokkal.

KÉP
  • Serpa
    Prometeust elég könnyen megsemmisítették azzal a műholddal.
    készül majd egy másik?
  • _Vegeta_
    Szerintem ebbol csak az lesz hogy "beletekergetek" az utcso reszbe. :)
  • gergod
    Előtte tartani kell egy maratont, végignézni ha nem is az összeset, de az előző 3-4 részt :)
  • _Vegeta_
    Erdekes lesz az SG1re legalabb emlexem, de az atlantisba azt se tom mitortent. :)
  • gergod
    Ugy legyen :)
  • _Vegeta_
    Még ha volna se lenne ertelme, miutan masnap reggel mar kesz release van. :)
  • Heimdall
    Faxa, Sci-fi channel? Azon gondolkodok, h azt nem lehet e valahogy neten fogni, mert jó lenne, bár sztem másnap úgy is lesz Torrent.
  • fruhwirth
    I'm lovin it:D
  • _Vegeta_
    SG-1 10x01 Flesh And Blood : 2006. július 14.
    Igen egy napon adjak az sg-1et es az atlantist is mint mindig. :)
  • fruhwirth
    mikó lészen első SG? lusta vok utánanézni itt meg ugyis sok a szaki:) az is 14 mint az atlantis?
  • Heimdall
    oké, arra gondoltam h pl.: a Wraith-el vívott háború a Pegazusban, mert ott sztem azért szépen elhasaltak, vagy, hogy az ősök idejének lejárta, mikor eltűntek a galaxisből meg ilyesmi, a felemelkedésen kívül :D
  • _Vegeta_
    Fall? Az osok nem buktak meg csak felemelkedtek. :)