4251
-
cöcöcöcö ilyenre nem figyelni :DDDD
-
_Vegeta_ #2210 Jahh ertem mar. Na akk gyorsan lekapjuk a ket elso reszt es meglessuk. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem teljesen, Orlin maga felemelkedett volt csak utána felvette az emberi alakot újra, Adria pedig nem létezett előtte. Őt az Ori alkotta meg azáltal, hogy Vala DNS-ébe beleszőtte a saját DNS-ét, és ezáltal a tudásuk egy részét is. -
[spoiler]igen, elvileg az orici olyan lény elnevezése, mint Orlin volt a series 9ben, vagyis egy felemelkedett lélek(itt ori) emberi testben. -
_Vegeta_ #2207 [spoiler]Az adriat tudom, hogy kicsoda. Akkor adria=orici? ;) Amugy azert olvastam mert a 9.szezon utcso resze utan nagyon erdekelt milesz, hogylesz. ^^ -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vala lánya, Adria...spoilereket meg neolvass mer szétkúrják az egész lényegét :) -
pedig már 3-4 helyen is fent van -
Heimdall #2204 Télleg, lehet már valahonnan megszerezni a 10x01-et? Torrenten még nem láttam
-
_Vegeta_ #2203 Még nemlattam, de olvastam spoilereket. :)
Szoval mi az az orici? ;) -
Láttad a 10x01-et?
-
_Vegeta_ #2201 Most akkor az orici mi is akar lenni pontosan? Tom hogy hulyevagyok, de meg mindig nem vilagos. Azt emlitetted hogy nem jut eszedbe pontosan nekem viszont marhara nem ugrik be mire gondoltal. :) -
hát nem a neve csak egy jelző, az igaz ;) -
_Vegeta_ #2199 Csak viccelsz ugye...? :) Orici szereplo nincsen az SG-1be! :P
OFF
Egyebbkent en voltam a nagy "rosszfiu" mert csak eredeti szinkronnal nezem. :)
-
Most volt a 10. élső része. -
Heimdall #2197 Mihez kéne felirat? Nekem megvan az összes részhez a 9. évadba, ha érdekel, el tudom küldeni. -
a mai az a 16. rész volt? -
Semmitmondó? :) ilyen szépen még soha nem sz**atták ki sg1-et :)
Nagy spoiler vigyázz!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Semmi nem jött be nekik. Kezdtem megijedni, hogy 1 ori hajót mégis felrobbantanak a ring transzport segítségével, de nem.
Érdekes amit Adria mondott, hogy az Ancients-ök a rosszak. Végülis hihető akár az is.
-
no végülis nekem is 230 lett a sebesség :)
háát ez a nyitórész kicsit semmitmondóra sikerült... remélem a többi jobb lesz! -
nézz ki -
ez az Odusseus hajó se nézz vmi nagyágyúnak. -
nekem bg ről jött 380-at simán. voltak rendesen ;-)
már csak a felirat kellene :-(
ki mire fogad mennyi idő alatt lesz felirat? -
Nekem 135-tel jön, igaz bh-ról szedem :) -
a tegnapi részt torrenten nektek milyen gyorsan jön/jött le? nekem 10-15kb/s-sel szakít, így kicsi hosszú lesz... -
Ideje bepótolni a lemaradásodat. Remlélem nem a tv2-n néed, mert akkor várhacc... :) -
_Vegeta_ #2187 Nemtom ki az az orici, de szerintem lesz ott "belso segitseg" is. :) -
Na ja, de ha nincsenek legyőzve, mindig küldhetik a "buta" alattvalóikat. Bár az orici (vagy ki a szösz - sry nem olvastam utána hogy írják) nem is olyan buta :) -
_Vegeta_ #2185 Az orik nincsennek a tejutrencerben csak azok a buta alattvaloik. Szal siman tul lehet jarni az eszukon foleg ha a 4 Hero is ottvvan. :)
[i]Idezet Atlantis topik:
Vegre! Vegre! Lehet szedni! :) -
Vagy a szerencse :)
Felemelkedett lények ellen se az ész se a nyers erő nem használ... Bár ez csak mese :( úgyhogy majd biztos túljárnak az eszükön... -
_Vegeta_ #2183 Az esz fog diadalmaskodni nem a nyers ero! :) -
De mostmár van az Orion. Igaz még nem 100%-osan működőképes, de az tud lőni drone-okat. Bár szerintem ha sebezné is az Ori hajókat, akkor is jó sok kellene belőlük... -
amúgy ha az atlantis féle droneokra gondolsz, elvileg csak kezelni tudjuk őket, beépiteni a technológiánkba még nem. bár, Carter majd megoldja, ha eccer felszedi őt 1 hajó vhogy a portál mellől. -
kéne egy-két földi Battlecruiser tollan "falon-simán-átmenő" technológiával felszerelt ős drone-okkal, asgard pajzsokkal, és egy a Death Star 2. verziójáról leszerelt lézerágyúval...nemis, 4 ilyen lézerágyúval. -
nemtom, de szét kéne rúgni a seggüket vhogy:) -
"Borg kockát"
az nem Star Trek frencsájz által védve vagyon? :) -
LOL, a földnek már hatalmas csatahajói lesznek, a köznéppel meg etetik, hogy a NASA az űrsiklőkat se tudja normálisan összerakni. -
Heimdall #2176 Ja a Korolev még elvan egy darabig, legalábbis ha felkapják a nyúlcipőt. Egyébként én azon voltam kiakadva, h az Asgardok egyetlen rohadt Biliskner osztályú hajót kültdek, pedig mi már hányszor megmentettük a kis szürke seggüket. Én viszont hallottam olyan kósza híreket is, h a 10. évad végére már lesznek a földnek elég masszív Battlecruiser-jei. Engem mondjuk az Ori hajóknak inkább a pajzsai aggasztanak, valahogy azon kéne átjuttatni egy pár drone-t. Télleg, azokkal még nem is próbálkoztak, lehet h az valamit használna ellene. Nem tom, majd kiderül. -
elvileg csak az egyik 304est kapták rommá, a Korolov még megvan, ha minden igaz. én tuti ráereszténk az Ori hajókra pár Borg kockát, azt annyi:D -
Heimdall #2174 Hát nem tom Pharaoh, az SG-1 9x20 - Camelotban egy másik Daedalus osztályú hajót, konkrétan az Odessy-t is elég lazán szétkapták két lövésből az Ori hajók, mi meg csak hozzájuk se tudtunk érni. A Ha'Tak-okról meg ne is beszéljünk. Bár mondjuk fejletteb az igaz :D -
ez komolynak nézz ki.
én a végén csak azt hallottam, h a két nép megint összekapott, és ismét nem lehet kapcsolatot teremteni velük. -
CSillagkapu.hu -val mi van? Miért nem megy?