StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
es ezt le is irtam veluk ellentetben.
ezert a felreertes.
szal te vagy a hulye.
a hajó csak szétesett mint 1 kirakó 😊
SPOILER
Mégaz, hogy leszúrják de az egész hajó megsemmisült amin volt.
(Bár tudjuk: nem elõször hal meg a srác 😊)
azt gyanitom, hogy ti nem a 9 evadrol beszeltek.
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
vala csak daniel en keresztul kommunikalt a skacokkal (latszott is , hogy ok danielt latjak nem valat , a kihalgatoszobaba rakott monitoron. )
a vegen , amikor valat felfedezte a bugyuta ferje, es szetlotte a kommunikacios kütyüt, akkor megszakadt a kapcsolat, es daniel visszakapta onmagat .
most mar tenyleg kivancsi vagyok, hogy miert gondoljatok , hogy daniel kinyuvadt.
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
es valami olyasmit mond, hogy mindenki az ori szuperkaput keresi , aki csak birja.
(Gy.k.: az X-Akták vén bagósára gondolok)
Következõ rész érdekes leszen 😊
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
daniel nem halt meg, a vegen ott okoskodik.
ﺺﻀﺦﯧﮒﯢﱢﺈﺸ
Szerzõ: Platschu Kategória: Általános Hírek Dátum: 2006.02.27
A héten elkezdõdtek az SG-1 10.évad és az Atlantis 3.évad munkálatai. SPOILER következik!
Korábban beszámoltunk róla, hogy a rajongók által megkedvelt Vala Mal Doran visszatér a 9.évad utolsó 2 részében és utána a 10.évadban állandó szereplõ lesz. Claudia Black viszont a 9.évad forgatás ideje alatt terhes volt, ezért a forgatókönyvet is ennek megfelelõen át kellett dolgozni. Ez a fordulat mindenképpen változásokat fog elõidézni a karakter jellemében és a 10.évad eseményeit is jelentõsen befolyásolja majd. A valóságban a színésznõ kisfia végül decemberben megszületett.
Jelenleg mindkét sorozat fõszereplõirõl csoportképeket készítenek, amelyek hamarosan elérhetõek lesznek, majd a következõ hetekben elkezdõdik az évadnyitók (SG-1 10x01 - Flesh And Blood, Atlantis 3x01 - No Mans Land) forgatása is. Az SG-1 rész várható cselekményérõl már beszámoltunk nektek. Az Atlantisz kapcsán egyenlõre annyi új hírt kaptunk, hogy Connor Trinneer újból Michael bõrébe bújik az évadnyitóban, mivel most egyéb kötelezettségei nem állnak a forgatás útjába.
Az új évadok bemutatója 2006. július közepén lesz, ahogyan mindig az elmúlt években. Bizonyos források arról számoltak be, hogy esetleg már májusban új részek lesznek, de ezek minden bizonnyal tévesek. A forgatás így is feszített tempóban zajlik (1-2 hét / epizód) és még 2-3 hét nyári szünet beiktatása mellett is késõ októberig tart.
lesz 10. evad is?
\"Az SG-n a fórumozóknak joguk van befogni a pofájukat! Ha mégis beszólnak valamit azt a Moderátorok felhasználják büntipont indokként...\" -DIRECTORIUS-
Attomm..jó az a TV2 -logo a jobb felsõ sarokban...😊
\"Az SG-n a fórumozóknak joguk van befogni a pofájukat! Ha mégis beszólnak valamit azt a Moderátorok felhasználják büntipont indokként...\" -DIRECTORIUS-
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
azt a hajót honnan szerválták, amin az elején voltak?
Jack: nem, tonhalas szendvics
és még mondjátok a szinkronnak nincs humora
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!