StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
😄😄😄
Kérdésedben a válasz netán?

Egyébként most néztem meg a 08x04-et. Nagy F@sz ez az Oneill 😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

magus
o mondd o mondd miert vagyok olyan hulye hogy kijelolom azt az atkozott szoveget mikor oda van irva h spoiler. ez olyan mint a nagy piros gomb:/

Rage47
<#nevetes1>jol rafazik majd😊
DOS622
Nektek mûködik a csillagkapu.hu chat*-je???

Mert engem mindig ledob...

[IMG]http://files.andreib.com/2004/10/31/eminem_final.jpg[/IMG]

RelakSfromhome
Szpojler

Hmm... gondolhattam volna, hogy Anubis annál tökösebb legény, minthogy holmi sárga bogyeszek elpusztítsák 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Szerintem túléli sõt ebben egy kicsit biztos vagyok.

Azért írok ilyen hülyén mert kicsit halálosba vagyok. Kösz a megértést.

magus
ok, koszi😊

joebacsi
majd kiderul 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
elvileg atlantisz elsö evadja sg1 8dik évadjával párhuzamosan futott, gyakorlatilag, ha van még egy kis türelmed, akkor inkább 8x01-02 után nézd meg atlantisz elsõ részét, mert most még lenne benne pár spoiler sg1-re nézve 😊
amúgy elsõ rész egy átvezetõepizód, szóval onnan megtudsz mindent 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

magus
esmilesz oneillal

magus
naaaa, eseztigyhogy? atlantis mikor kapcsolodik be? most? szal mostantol erdemes elkezdeni nezni az sg-a-t?

huhh, nem birom, ki h ne nezzem meg a kovetkezo reszt most es azonnal meg minden

Rage47
ez az egyik kedvenc részem ami most megy...tökjóó😊
Gorvik
Tudom, de annyira ratyi a minõsége, hogy nem éri meg (nekem).

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Most mi a rák bajod van? <#nemtudom>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Igen, én olyat láttam, amit te még nem. <#vigyor3>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

http://www.csillagkapu.hu/

az összes rész fenn van szinte, de nem túl jó minõségben.
+ a Stargate - Atlantis
DOS622
<#eljen><#eplus2><#hehe><#nevetes1><#vigyor5><#gonosz1>

joebacsi
hmm...te valamit nagyon félrenéztél...
amúgy én meghúznám magam, mert nemnagyon szeretik a nickduplikálást itt az sgn...

DOS622
arra ertettem hogy spoiler hogy a tv2 nem all le a 7 evad vegen.

joebacsi
aki csak a tvben követi az sg-t annak ez spoiler, mi a bajod vele?

DOS622
n\agy spoiler<#lama><#falbav>

joebacsi
SPOILER!

sztem anubis szálat lezárták azzal, hogy kiderült oma hibája volt az õ esete, és ezt jóvátette azzal, hogy feláldozta magát...amúgy meg elég ellentétes a viszonya az Orinak és Anubisnak az emberekhez, Anubis még ki akarta irtani az összes élõlényt a galaxisból, míg az Ori "csak" behódolásra kényszeríti õket (bár még csak 9x07-ig láttam az sg1-et, lehet még nem tudok olyat, amit te 😊)

/SPOILER!

!!!SPOILER!!!

Miért az a titkos érzésem, hogy Anubys és az Ori közt lesz valami kapcsolat?

DOS622
megnyugtattaal kossz

joebacsi
nem, rögtön utánna tolják 8dik évadot...szünet se lesz 😊

DOS622
Remeelem most az evad valtoonal nem haggya abba a TV2....

Gorvik
huh, ennek aztán van értelme <#idiota>

Gorvik
Igen, el kezdtem tölteni, de még egy cybercsiga is gyorsabban szívárgott volna át a vezetékeken...

joebacsi
én még anno 7x21-22öt (mert neten mindenhol egybe van, mert ugye ez lett volna a második sg film, aztán évadzáró lett belõle) kb 2 hétig vadásztam mindenhonnan (dc, gator, torrent), míg úgy voltam vele, hogy megvárom azt a 3-4 napot amíg lejön torrentrõl 😊

joebacsi
csitmán! énis csak elsõ részt láttam még belõle 😊

Rage47
nekem 9. nem tetszik annyira mint az eddigiek. nem bírom azt a csajszit azzal a fura kiejtésével😉de inkább nem írom le h még miért mert akkor többieknek info-t szivárogtatok😊
Gorvik
Thx, de ezeket mind végignéztem.
7x22-bõl, ami esetleg lejönne, csak spanyolul van. 😞
Mindegy, a szombatot megvárom, addig is leszedem a 8. évadot.

MerlinW
www.mininova.org www.torrentspy.com www.piratebay.com

[merlinw.org]

MerlinW
http://torrent.csillagkapu.hu/

[merlinw.org]

Gorvik
Most már csak az a kérdés: hogy honnan "hívhatom" le? Egy csomó tor..nt oldalt néztem, de vagy nem volt, vagy csiga lassan jött volna le. Vagy pedig az egész 7. évadot is leszedhettem volna, de thxvm nem kell.
Szóval, tudtok ajánlani jó kis oldalakat...?
Hálás lennék 😊

joebacsi
én heroesI nél voltam így (az volt az elsõ és utolsó rész amit most tvben láttam, pár kósza részt leszámítva még régen...elõtte-utánna dvd-tvrip)...most vagyok 9dik évad elején 😊

gergod
'bout time 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

joebacsi
bezonyám 😊
(holnap már talán lesz 9dik évadom 😊)

gergod
A legkibaszottabban legeslegjobb rész(ek egyike)

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Gorvik
Jaja. Eddig is izgalmas volt, de most valahogy még izgalmasabb, és nem bírok ki egy hetet...

Rage47
szóval angolra váltasz?😊
Gorvik
thx

joebacsi
7x22 lesz jövõ héten

Gorvik
Úristen, 153 részt megéltünk <#wow1>
THX

RelakSfromhome
következõ rész a 7. évad utolsó része.

Gorvik
Megtudja valaki mondani, hogy hányadik évad hányadik részénél tartunk?
Tököm tele van, hogy hetenként nézhetem, és egy kicsit fel akarom gyorsítani a dolgokat...

joebacsi
Thank you 😊)

Rage47
legalább a hajuk ugyanaz lehetne.teljesen mások<#idiota><#idiota>
Rage47
atlantis-os nekem nagyon nem tetszik. mindig azt kivántam mikor veszik ki. de nagyon fõszereplõ úgy látom😉)
gergod
ehh 😄