4251
  • Magoo
    Technikai megvalósításban is alulmúlta. Pl a Csillagkapu sztem sokkal gagyibb müanyag hatású a sorozatban...legalábbis az elején az volt. ráadásul az elején az effektek is nagyon alul voltak.
    Jó a filmben is volt pár necces dolog, de ott valahogy feelingesebb volt az egész! Pl látszódott 1-2 közeliben a siklók tartó drótja....de akkoris jó volt, mert volt feelingje. :)
    A kapu hangja is jobb volt. A sorozatban pedig a siklók hangja lett a csillagkapu hangja. :D
    A Jaffa-k is gagyibbak....a szerkójuk úgy értem. Az hogy mindenki angolt beszél pláne. Meg hogy minden bolygón egyforma a kapu....ehhh bazeg....alapból gyilkolták meg a filmet.
    Na mindegy....végre jön az igazi Csillagkapu élmény a 2 új filmel! ;)
  • _Vegeta_
    Miben "gagyibb" a sorozat? Nekem ez nagyon magas. :D
  • ugot2know
    vannak rossz évadok,mondjuk azt,de többségében jó sztorik vannak.Ez a 9. valóban rossz,nagy zuhanás van Jack nélkül :(
  • Magoo
    Hát én örülök az SG filmnek. A sorozat nagyon gagyi ahhoz képest. Ezért sokan megköveztek de ez van. Egyébként régebben úgy voltam, hogy elején utáltam a sorozatot...aztán megszerettem....most már megint elegem van belőle mert túlbarmolták!
    Dean Devlin végre előadhatja az igazi sztorit. Apropó. Érdekesség hogy eredetileg is 12 évvel az első rész után játszódik a második rész. Tehát most nem kell maszkírozással játszani....pont megvan a 12 év :D
  • Maak
    Ez a mindenki tud angolul ez nekem sem tetszik amúgy...nameg mikor megláttam Teal'c sisakját az első részekben, mondom ez gagyi lesz...oszt mégse...mer' jó
  • MerlinW
    Ej, nagyon elkapkodták mindkét x02 végét... a gyógyuásost ebben, SGA-ban a menekülést... nem tetszettek...

Max Vala hülyesége... de a sztori ritke 0 volt.:(
  • _Vegeta_
    Nekem egyszeruen nemtetszett az sg film. Pont ezert nem neztem a sorozatot sem kesobb.
  • gergod
    Nem azt mondom hogy akció legyen benne, lehetne pl mitológiai történet mesélés. De ha az egész csapat alszik, akkor ugye ez nem lehetséges....

Na mindegy. A következő rész kárpótolni fog úgy érzem.
  • RelakS
    Nem tudom, de nekem a technikai háttere jobban tetszett.
    Mi is? Pl nem világított a csillagkapu, meg a másik oldalon az eltérő csillagképek miatt a rajzok is különböztek. Ezen kívül mikor megjelent a banda, az Abidoson nem értették meg őket azonnal, mert más nyelvet beszéltek. A sorozatban meg mindenki tud angolul Nameg a szerelés is csak a sokadik évadban (asszem pont a 8.-ban) lett olyan, mint a filmen, hogy szinte a semmibe csomagolódik el. Az első pár évadban meg jó, hogy nem esett le Teal'c fejéről, mikor kinyílt a sisak :D

Úgy hirtelen ennyi :) Jöhet a folytatás, kiváncsi vagyok, milyen lesz a sorozatbeli dolgok figyelmen kívül hagyásával :)
  • mooo
    De örülünk...max te nem nézed...
  • Morfi
    hiszem ha játszom :P
  • Lyan Kyj
    nem gond, készül az mmo...
  • Morfi
    az jó, de pl a stargate játék amit sokan vártak az kudarcba fulladt :S
  • _Vegeta_
    Nem jo allandoan akciozni.. arra ott a 24. :P

Magoo: Nem orulunk! A sg film valami ritkaszar vot.
  • Magoo
    Ja aki nem tudná, valszeg ismét Kurt Russel és James Spader lesz a két főszereplő...és talán még Emmerich is visszatér némi dirigálás erejéig! :D
  • Magoo
    Remélem mindenki boldog, hogy folytatják a Stargate filmet
    Hamarosan számíthatunk a Stargate 2-re és 3-ra! :) Dean Devlin nagyot alkot az tuti, mivel az eredeti sztorit folytatja, tojva a sorozat sztorijára!
    Bár már biztos ti is tudtok róla! :)
  • Lyan Kyj
    tény, h nemvolt akciódús...mindegy, én élveztem

• gergod
    Itt azonban egy kis barlangban bolyongáson és alváson kívül semmi nem történt, "nemhogy az ókort és az elötte lévő időket" nem feszegették. Összvissz Morgan átka...
  • Lyan Kyj
    nekem bejött, szeretem, mikor visszanyúlnak a régi dolgokhoz. Első pár évad is azért tetszett leginkább, mert ugye az ókort és az elötte lévő időket feszegették.
  • gergod
    Na ja. Vala volt az egyetlen nézhető "dolog" a filmben. Amúgy ritka szar volt. Mindenki elaludt. Ez ám a low budget...
  • Lyan Kyj
    Hihi, Vala ismét alkotott 10x02-ben. egész rész alatt röhögtem^^^^
  • mooo
    van
  • Heimdall
    NA sztem egész jó lett :D, bár Ori vadászokon kicsit csodálkoztam. Nem tudjátok, nincs még felirat a 10x02 höz? mert addíg nem nézem már meg míg nem lesz
  • fruhwirth
    danke
  • Lyan Kyj
    hosszupuskán van már mind2 verzióhoz! ITT
  • _Vegeta_
    Amikor en neztem meg nem volt felirat
  • fruhwirth
    vki linkeljen lécci feliratot 10x01hez, mert nálam bedöglött a CSK.hu
  • _Vegeta_
    Jáó resz volt, mar tom kicsodamicsoda orici. :D
    Amugy amikor olvastam a spoilereket csak huztam a számat, de igy megnezve vegulis 'baszott jol megcsinaltak/kitalaltak, még "hiheto" is. :)
  • gergod
    volt... :) de akkor még nem lehetett tudni :D
  • fruhwirth
    bár, ez lehet most spoiler volt...nemtom.
  • fruhwirth
    volt...bár, nem akarom összekötni az atlantist az SG1-nal, de szegény Orion...:\
  • Lyan Kyj
    magyar felirat hol tart?
  • Heimdall
    Na most néztem a 10x01-et, és nem az Odessy-t kapták szét
  • Heimdall
    mindjárt lesz :D
  • mosoporr
    forditás alatt,talán estére kész
  • Mentol
    Kösz!
  • tomo
    1 heten belul mindig volt felirat.
    ha nem tudsz angolul, nem erdemes veszodnod vele ( hogy csinalj magad feliratot ) , ha meg tudsz nem kell felirat :)

turelem feliratot terem.

www.csillagkapu.hu oldalt figyeld.
  • Heimdall
    Emberek, nincs valakinek felirata SGA S03E01 hez vagy SG-1 S10E01 hez, mert én már elkezdtem csinálni, viszont már nagyon kezdem unni, de egyszer biztos kész lesz, csak addig meg nem akarok várni. :D
  • gergod
    Ha jó angolul, akkor itt: Gateworld
    Ha magyarul, akkor meg itt. csillgakapu.hu
  • Mentol
    Hali!

Lehet valahol olvasni egy storyline-t az eddigi sorozatokról? Tudtok ilyen leírást?
    Még a TVben láttam néhány epizódot, de nekem unalmas volt (ugyanaz a séma epizódonként) viszont a storyt azt elolvasnám, hátha fejlődött az SGuniverzum.

Az Atlantist ellenben szeretem nézni, mert az legalább látványos, és sorozaton átívelő története van.

Köszi!