StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
Nem találtak csillagkaput, így az idõs nõnek nem volt miért felfogadnia daniel-t, és jusson eszedbe,hogy a film 8 évvel ezelõtt történt (minimum). Sam ha jól figyeltem, a légierõnél dolgozott, de nem vitte túl sokra, ezt nemtom miért 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

magus
nekem se tiszta

eloszor is. 5000 evvel kesobb miert lett a Samantabol egy titkarno, miert nem lepett be a hadseregbe? Daniel meg miert nem az eloadasainak probalt igazat nyerni, miert angoltanaroskodott? Ennek mi köze ahhoz, hogy mi történt 5000 éve, õk még csak nem is tudtak róla gyerekkorukban...

a masik, a vegen mi tortent? megoldottak, hogy ne vigye el a kaput, s akkor visszamentek a jovobe, s csak Daniel emlekei maradtak meg, a tobbieke, Same Tealce s Jacke nem? marmint akkor neki az a 8 ev kimaradt, az a Jack ment vissza aki az alternativ jelenbol ment vissz a amultba?

RelakSfromhome
Elõzõ részt nem láttad?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Punker
ezt az idõutazós rész nem tiszta most mi van? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

fruhwirth
vagy egy alig használt, megkímélt, jó állapotban lévõ Szarkofágot sok extrával...beépitett TV belülre építve,stb

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
2 teve.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Sir Quno Jedi
Jah, halhatatlanoknál ez alap.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sorry, ha SPOILER

Anubis nem hal meg

Fülüke
Elnézést. Nem talált valaki egy ZPM-et, mert amikor visszamentem 5000 évet Egyiptomba akkor elástam az akkori www.sg.hu-n. A megtalálónak nem tom milyen jutalmat adok.

De k*rvajó géped van istenem....

magus
koszi

spatz
Az elején Anubis beszélget Baal-al és megfenyegeti, plusz ismerteti hogy ki akar mindenkit irtani a templom segitségével.
Teal'c és Bra'tac szerepelnek benne a templomnál készülnek a rohamra, csapdát állitank Nekik, de mivel Anúbisz meghal a harcosokat könnyen legyözik.
Több szerelmi jelenet van Jack és a csaj között.

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Erdekes enis epp ma neztem meg ezeket a reszeket. 😄 Csak ugye nem magyarul..
Apropó nemtudjatok veletlen van-e valamien hr hdtv-s release 9.szezonbol?

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

magus
ez a mai resz kesz...

legjobban mckay meg oneill homer nevu hajoja tetszett...

Kori
tök jó az új Samanta😊)

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

RelakSfromhome
döbbent arcok 😄😄😄

pff 😄

Sir Quno Jedi
A zegyik replikátorcella a sokcsillióból?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Udvozold Thort a nevemben!
(Tudni fogja kivagyok)

MerlinW
Miért ne lenne igaz? Hazudott már valaha is a TV?😊
Évek óta asgard teleporttal járok dolgozni😊

[merlinw.org]

fruhwirth
aztak*rva...ha ez az SG igaz történeten alakul, akkor az egész emberiség...halott:\ viccet félretéve, tutiatommegasirályultrabrutál rész volt.

joebacsi
mármint melyik magyar fórumuk?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
fonetikusan is 2 l! 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Maga a sorozat nagyon szuper, de a fórumuk nekem nem tetszik. Mármint a magyar fórumuk.

Nagy Andreának hívnak. Ha meg szeretnétek ismerni, írjatok kakartok ismerni, írjatok privátot.

Kori
TUTI KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Csak fonetikusan irtam. 😄

joebacsi
oníll 2 l-el!

Goaaposztrófuld. TealaposztrófC.

Guúld es Brééétakk mester! Hemmond, Oníl, Deniel, Tílk, Tór, Ásgoárd es Kárter. Igy helyes. 😄

RelakS
+van: Goa'uld

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Akkor szabad a Jaffa, hogy kell írni?

Punker
most mért zavar ennyire?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Serpa
igaz.
rossz helyen tettem rossz észrevételt.

joebacsi
"go'auld"

Sir Quno Jedi
Nem. De langyos..

RelakS
Értsd: Bráták! 😉

Egyébként meg Go'auld?

Brétakk mester.

joebacsi
Dzsonasz, Bráták, meg Frézer dokinõ kimaradt <#hehe>

Sir Quno Jedi
Akkó ménem: Oníl tábornok, Kárter alezredes, Tílk, Deniel, meg Hemond! Broáf...

joebacsi
<#worship>
(azé a goauldot tényleg javíccsad, szügség van hejesírási ígényeségre 😊)

joebacsi
neménvótam <#nemtudom>
(éncsak linket lopok 😊)

Sir Quno Jedi
DE NEM "GOAULD" vazeg. (a goauldokból valóban kijöhet a 95% mert olyan nincs is...)

Daniel: Felemelkedtem.

Igen, megcsinaltam. 😄

joebacsi
hogy az sg se maradjon ki a mostani õrületbõl 😊

Minden evben abbahagyjak a forgatast, ezt uborkaszezonnak hivjak. A szineszeknek is kijar a pihenes. 😉

Dájrektóriász
utolsó része?
már abbahagyták a forgatást😞?

\"Az SG-n a fórumozóknak joguk van befogni a pofájukat! Ha mégis beszólnak valamit azt a Moderátorok felhasználják büntipont indokként...\" -DIRECTORIUS-

mrzed001
Elég szépen viszik a torrent oldalakról az SG1 utolsó részét.
Csak a mininovára linkelt helyekrõl eddig >105.000-en töltötték le (1 nap alatt, és még >6000-en szedik)
Ennél csak a BSG szezonzáróját viszik többen, >132.000 (1 nap alatt, és még >12.000-en szedik)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

RelakSfromhome
Mert mit tudott volna meg Busz üzenetébõl? <#ticking>

Serpa
csak 1et kellet volna viszaolvasnod.

RelakSfromhome
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Daniel egy kávézóban találkozik Oma-val, meg egy dagival. A népek nem szólnak hozzá, csak Oma, és dagi. A dagi ad neki egy újságot, hogy Anubis lerohanja Dakarát, de elterelõ hadmûveletet is végez. Mindez igaz, Dakara szarul áll. Carter apuci haldoklik, a szimbiótája már rég kómában van. Daniel kap egy újabb újságot, hogy Dakara elesett. Ez is igaz. Carter apja meghal. (asszem) Közben megtudja, hogy Oma segített Anubisnak felemelkedni, de mikor rájött, hogy Anubis nem éppen jó, megszakította a folyamatot, így Anubis amolyan fél-felemelkedett. Daniel rájön, hogy Anubis a dagi, és meg akarja támadni. Nem megy, de Oma megtámadja, mindketten eltûnnek. A super harcosok Dakaránál összezavarodnak, mert Anubis szõrén-szálán eltûnik (meghal?), így a Jaffák simán leverik õket. Miközben a fejleményeket tárgyalják a parancsnokságon, megjelenik Daniel egy szál répában. A végén horgásznak Jack tavában, amiben még egy árva ebihal sem nincsen. Jack és Sam összejönnek.