StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
néha válthat õ is dizájnt, nem? Mondjuk a sörnyitószõr érdekesen nézett ki rajta 😊

Biztos volt sörnyitója, és megtetszett neki <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

joebacsi
egyedül Apophis körszakállára nemtudok logikus magyarázatot 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ez volt a 8dik évad utolsó része
amerikában most fejezték be a 9dik évadot (20-22 rész, most nemtudom, azzal elvagyok maradva, de most lesz idõm behozni 😊), és már forgatják a 10diket...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fülüke
Még hány rész van belõle?

De k*rvajó géped van istenem....

joebacsi
samnek is a csillagkapu jelentette a kitörést, még az elsõ Abydosy út (film) elõtt kezdte el tanulmányozni a kaput, de abban a küldetésben még nemvett részt, viszont mikor oneill-t visszahívják másodszorra, már nagy szakértõje a kapunak, ezért teszik be a csk1-be...majd 8 év alatt szépen átalakul Soldier Sam-é 😊
de azzal, hogy nem találják meg a kaput, ez mind nem következik be

RelakSfromhome
Hogy mi van a második bekezdésedben?!

Mire Jack-ék visszamennek, a szalag már a helyén van, ezért látják azt, amit.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Nem találtak csillagkaput, így az idõs nõnek nem volt miért felfogadnia daniel-t, és jusson eszedbe,hogy a film 8 évvel ezelõtt történt (minimum). Sam ha jól figyeltem, a légierõnél dolgozott, de nem vitte túl sokra, ezt nemtom miért 😄

magus
nekem se tiszta

eloszor is. 5000 evvel kesobb miert lett a Samantabol egy titkarno, miert nem lepett be a hadseregbe? Daniel meg miert nem az eloadasainak probalt igazat nyerni, miert angoltanaroskodott? Ennek mi köze ahhoz, hogy mi történt 5000 éve, õk még csak nem is tudtak róla gyerekkorukban...

a masik, a vegen mi tortent? megoldottak, hogy ne vigye el a kaput, s akkor visszamentek a jovobe, s csak Daniel emlekei maradtak meg, a tobbieke, Same Tealce s Jacke nem? marmint akkor neki az a 8 ev kimaradt, az a Jack ment vissza aki az alternativ jelenbol ment vissz a amultba?

RelakSfromhome
Elõzõ részt nem láttad?

Punker
ezt az idõutazós rész nem tiszta most mi van? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

fruhwirth
vagy egy alig használt, megkímélt, jó állapotban lévõ Szarkofágot sok extrával...beépitett TV belülre építve,stb

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
2 teve.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Sir Quno Jedi
Jah, halhatatlanoknál ez alap.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sorry, ha SPOILER

Anubis nem hal meg

Fülüke
Elnézést. Nem talált valaki egy ZPM-et, mert amikor visszamentem 5000 évet Egyiptomba akkor elástam az akkori www.sg.hu-n. A megtalálónak nem tom milyen jutalmat adok.

De k*rvajó géped van istenem....

magus
koszi

spatz
Az elején Anubis beszélget Baal-al és megfenyegeti, plusz ismerteti hogy ki akar mindenkit irtani a templom segitségével.
Teal'c és Bra'tac szerepelnek benne a templomnál készülnek a rohamra, csapdát állitank Nekik, de mivel Anúbisz meghal a harcosokat könnyen legyözik.
Több szerelmi jelenet van Jack és a csaj között.

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Erdekes enis epp ma neztem meg ezeket a reszeket. 😄 Csak ugye nem magyarul..
Apropó nemtudjatok veletlen van-e valamien hr hdtv-s release 9.szezonbol?

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

magus
ez a mai resz kesz...

legjobban mckay meg oneill homer nevu hajoja tetszett...

Kori
tök jó az új Samanta😊)

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

RelakSfromhome
döbbent arcok 😄😄😄

pff 😄

Sir Quno Jedi
A zegyik replikátorcella a sokcsillióból?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Udvozold Thort a nevemben!
(Tudni fogja kivagyok)

MerlinW
Miért ne lenne igaz? Hazudott már valaha is a TV?😊
Évek óta asgard teleporttal járok dolgozni😊

[merlinw.org]

fruhwirth
aztak*rva...ha ez az SG igaz történeten alakul, akkor az egész emberiség...halott:\ viccet félretéve, tutiatommegasirályultrabrutál rész volt.

joebacsi
mármint melyik magyar fórumuk?

joebacsi
fonetikusan is 2 l! 😊

Maga a sorozat nagyon szuper, de a fórumuk nekem nem tetszik. Mármint a magyar fórumuk.

Nagy Andreának hívnak. Ha meg szeretnétek ismerni, írjatok kakartok ismerni, írjatok privátot.

Kori
TUTI KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Csak fonetikusan irtam. 😄

joebacsi
oníll 2 l-el!

Goaaposztrófuld. TealaposztrófC.

Guúld es Brééétakk mester! Hemmond, Oníl, Deniel, Tílk, Tór, Ásgoárd es Kárter. Igy helyes. 😄

RelakS
+van: Goa'uld

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Akkor szabad a Jaffa, hogy kell írni?

Punker
most mért zavar ennyire?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Serpa
igaz.
rossz helyen tettem rossz észrevételt.

joebacsi
"go'auld"

Sir Quno Jedi
Nem. De langyos..

RelakS
Értsd: Bráták! 😉

Egyébként meg Go'auld?

Brétakk mester.

joebacsi
Dzsonasz, Bráták, meg Frézer dokinõ kimaradt <#hehe>

Sir Quno Jedi
Akkó ménem: Oníl tábornok, Kárter alezredes, Tílk, Deniel, meg Hemond! Broáf...

joebacsi
<#worship>
(azé a goauldot tényleg javíccsad, szügség van hejesírási ígényeségre 😊)

joebacsi
neménvótam <#nemtudom>
(éncsak linket lopok 😊)

Sir Quno Jedi
DE NEM "GOAULD" vazeg. (a goauldokból valóban kijöhet a 95% mert olyan nincs is...)

Daniel: Felemelkedtem.

Igen, megcsinaltam. 😄

joebacsi
hogy az sg se maradjon ki a mostani õrületbõl 😊