4251
-
Technikai megvalósításban is alulmúlta. Pl a Csillagkapu sztem sokkal gagyibb müanyag hatású a sorozatban...legalábbis az elején az volt. ráadásul az elején az effektek is nagyon alul voltak.
Jó a filmben is volt pár necces dolog, de ott valahogy feelingesebb volt az egész! Pl látszódott 1-2 közeliben a siklók tartó drótja....de akkoris jó volt, mert volt feelingje. :)
A kapu hangja is jobb volt. A sorozatban pedig a siklók hangja lett a csillagkapu hangja. :D
A Jaffa-k is gagyibbak....a szerkójuk úgy értem. Az hogy mindenki angolt beszél pláne. Meg hogy minden bolygón egyforma a kapu....ehhh bazeg....alapból gyilkolták meg a filmet.
Na mindegy....végre jön az igazi Csillagkapu élmény a 2 új filmel! ;) -
_Vegeta_ #2250 Miben "gagyibb" a sorozat? Nekem ez nagyon magas. :D -
ugot2know #2249 vannak rossz évadok,mondjuk azt,de többségében jó sztorik vannak.Ez a 9. valóban rossz,nagy zuhanás van Jack nélkül :( -
Hát én örülök az SG filmnek. A sorozat nagyon gagyi ahhoz képest. Ezért sokan megköveztek de ez van. Egyébként régebben úgy voltam, hogy elején utáltam a sorozatot...aztán megszerettem....most már megint elegem van belőle mert túlbarmolták!
Dean Devlin végre előadhatja az igazi sztorit. Apropó. Érdekesség hogy eredetileg is 12 évvel az első rész után játszódik a második rész. Tehát most nem kell maszkírozással játszani....pont megvan a 12 év :D -
Ez a mindenki tud angolul ez nekem sem tetszik amúgy...nameg mikor megláttam Teal'c sisakját az első részekben, mondom ez gagyi lesz...oszt mégse...mer' jó -
Ej, nagyon elkapkodták mindkét x02 végét... a gyógyuásost ebben, SGA-ban a menekülést... nem tetszettek...
Max Vala hülyesége... de a sztori ritke 0 volt.:( -
_Vegeta_ #2245 Nekem egyszeruen nemtetszett az sg film. Pont ezert nem neztem a sorozatot sem kesobb. -
Nem azt mondom hogy akció legyen benne, lehetne pl mitológiai történet mesélés. De ha az egész csapat alszik, akkor ugye ez nem lehetséges....
Na mindegy. A következő rész kárpótolni fog úgy érzem. -
Nem tudom, de nekem a technikai háttere jobban tetszett.
Mi is? Pl nem világított a csillagkapu, meg a másik oldalon az eltérő csillagképek miatt a rajzok is különböztek. Ezen kívül mikor megjelent a banda, az Abidoson nem értették meg őket azonnal, mert más nyelvet beszéltek. A sorozatban meg mindenki tud angolul
Nameg a szerelés is csak a sokadik évadban (asszem pont a 8.-ban) lett olyan, mint a filmen, hogy szinte a semmibe csomagolódik el. Az első pár évadban meg jó, hogy nem esett le Teal'c fejéről, mikor kinyílt a sisak :D
Úgy hirtelen ennyi :) Jöhet a folytatás, kiváncsi vagyok, milyen lesz a sorozatbeli dolgok figyelmen kívül hagyásával :) -
De örülünk...max te nem nézed... -
hiszem ha játszom :P -
Lyan Kyj #2240 nem gond, készül az mmo... -
az jó, de pl a stargate játék amit sokan vártak az kudarcba fulladt :S -
_Vegeta_ #2238 Nem jo allandoan akciozni.. arra ott a 24. :P
Magoo: Nem orulunk! A sg film valami ritkaszar vot. -
Ja aki nem tudná, valszeg ismét Kurt Russel és James Spader lesz a két főszereplő...és talán még Emmerich is visszatér némi dirigálás erejéig! :D -
Remélem mindenki boldog, hogy folytatják a Stargate filmet 
Hamarosan számíthatunk a Stargate 2-re és 3-ra! :) Dean Devlin nagyot alkot az tuti, mivel az eredeti sztorit folytatja, tojva a sorozat sztorijára!
Bár már biztos ti is tudtok róla! :) -
Lyan Kyj #2235 tény, h nemvolt akciódús...mindegy, én élveztem 
-
Itt azonban egy kis barlangban bolyongáson és alváson kívül semmi nem történt, "nemhogy az ókort és az elötte lévő időket" nem feszegették. Összvissz Morgan átka... -
Lyan Kyj #2233 nekem bejött, szeretem, mikor visszanyúlnak a régi dolgokhoz. Első pár évad is azért tetszett leginkább, mert ugye az ókort és az elötte lévő időket feszegették. -
Na ja. Vala volt az egyetlen nézhető "dolog" a filmben. Amúgy ritka szar volt. Mindenki elaludt. Ez ám a low budget... -
Lyan Kyj #2231 Hihi, Vala ismét alkotott 10x02-ben. egész rész alatt röhögtem^^^^ -
van -
Heimdall #2229 NA sztem egész jó lett :D, bár Ori vadászokon kicsit csodálkoztam. Nem tudjátok, nincs még felirat a 10x02 höz? mert addíg nem nézem már meg míg nem lesz
-
danke -
Lyan Kyj #2227 hosszupuskán van már mind2 verzióhoz! ITT -
_Vegeta_ #2226 Amikor en neztem meg nem volt felirat -
vki linkeljen lécci feliratot 10x01hez, mert nálam bedöglött a CSK.hu -
_Vegeta_ #2224 Jáó resz volt, mar tom kicsodamicsoda orici. :D
Amugy amikor olvastam a spoilereket csak huztam a számat, de igy megnezve vegulis 'baszott jol megcsinaltak/kitalaltak, még "hiheto" is. :) -
volt... :) de akkor még nem lehetett tudni :D -
bár, ez lehet most spoiler volt...nemtom. -
volt...bár, nem akarom összekötni az atlantist az SG1-nal, de szegény Orion...:\ -
Lyan Kyj #2220 magyar felirat hol tart? -
Heimdall #2219 Na most néztem a 10x01-et, és nem az Odessy-t kapták szét -
Heimdall #2218 mindjárt lesz :D -
forditás alatt,talán estére kész -
Mentol #2216 Kösz! -
tomo #2215 1 heten belul mindig volt felirat.
ha nem tudsz angolul, nem erdemes veszodnod vele ( hogy csinalj magad feliratot ) , ha meg tudsz nem kell felirat :)
turelem feliratot terem.
www.csillagkapu.hu oldalt figyeld. -
Heimdall #2214 Emberek, nincs valakinek felirata SGA S03E01 hez vagy SG-1 S10E01 hez, mert én már elkezdtem csinálni, viszont már nagyon kezdem unni, de egyszer biztos kész lesz, csak addig meg nem akarok várni. :D -
Ha jó angolul, akkor itt: Gateworld
Ha magyarul, akkor meg itt. csillgakapu.hu -
Mentol #2212 Hali!
Lehet valahol olvasni egy storyline-t az eddigi sorozatokról? Tudtok ilyen leírást?
Még a TVben láttam néhány epizódot, de nekem unalmas volt (ugyanaz a séma epizódonként) viszont a storyt azt elolvasnám, hátha fejlődött az SGuniverzum.
Az Atlantist ellenben szeretem nézni, mert az legalább látványos, és sorozaton átívelő története van.
Köszi!