4238
  • _Vegeta_
    Nem jo allandoan akciozni.. arra ott a 24. :P

Magoo: Nem orulunk! A sg film valami ritkaszar vot.
  • Magoo
    Ja aki nem tudná, valszeg ismét Kurt Russel és James Spader lesz a két főszereplő...és talán még Emmerich is visszatér némi dirigálás erejéig! :D
  • Magoo
    Remélem mindenki boldog, hogy folytatják a Stargate filmet
    Hamarosan számíthatunk a Stargate 2-re és 3-ra! :) Dean Devlin nagyot alkot az tuti, mivel az eredeti sztorit folytatja, tojva a sorozat sztorijára!
    Bár már biztos ti is tudtok róla! :)
  • Lyan Kyj
    tény, h nemvolt akciódús...mindegy, én élveztem

• gergod
    Itt azonban egy kis barlangban bolyongáson és alváson kívül semmi nem történt, "nemhogy az ókort és az elötte lévő időket" nem feszegették. Összvissz Morgan átka...
  • Lyan Kyj
    nekem bejött, szeretem, mikor visszanyúlnak a régi dolgokhoz. Első pár évad is azért tetszett leginkább, mert ugye az ókort és az elötte lévő időket feszegették.
  • gergod
    Na ja. Vala volt az egyetlen nézhető "dolog" a filmben. Amúgy ritka szar volt. Mindenki elaludt. Ez ám a low budget...
  • Lyan Kyj
    Hihi, Vala ismét alkotott 10x02-ben. egész rész alatt röhögtem^^^^
  • mooo
    van
  • Heimdall
    NA sztem egész jó lett :D, bár Ori vadászokon kicsit csodálkoztam. Nem tudjátok, nincs még felirat a 10x02 höz? mert addíg nem nézem már meg míg nem lesz
  • fruhwirth
    danke
  • Lyan Kyj
    hosszupuskán van már mind2 verzióhoz! ITT
  • _Vegeta_
    Amikor en neztem meg nem volt felirat
  • fruhwirth
    vki linkeljen lécci feliratot 10x01hez, mert nálam bedöglött a CSK.hu
  • _Vegeta_
    Jáó resz volt, mar tom kicsodamicsoda orici. :D
    Amugy amikor olvastam a spoilereket csak huztam a számat, de igy megnezve vegulis 'baszott jol megcsinaltak/kitalaltak, még "hiheto" is. :)
  • gergod
    volt... :) de akkor még nem lehetett tudni :D
  • fruhwirth
    bár, ez lehet most spoiler volt...nemtom.
  • fruhwirth
    volt...bár, nem akarom összekötni az atlantist az SG1-nal, de szegény Orion...:\
  • Lyan Kyj
    magyar felirat hol tart?
  • Heimdall
    Na most néztem a 10x01-et, és nem az Odessy-t kapták szét
  • Heimdall
    mindjárt lesz :D
  • mosoporr
    forditás alatt,talán estére kész
  • Mentol
    Kösz!
  • tomo
    1 heten belul mindig volt felirat.
    ha nem tudsz angolul, nem erdemes veszodnod vele ( hogy csinalj magad feliratot ) , ha meg tudsz nem kell felirat :)

turelem feliratot terem.

www.csillagkapu.hu oldalt figyeld.
  • Heimdall
    Emberek, nincs valakinek felirata SGA S03E01 hez vagy SG-1 S10E01 hez, mert én már elkezdtem csinálni, viszont már nagyon kezdem unni, de egyszer biztos kész lesz, csak addig meg nem akarok várni. :D
  • gergod
    Ha jó angolul, akkor itt: Gateworld
    Ha magyarul, akkor meg itt. csillgakapu.hu
  • Mentol
    Hali!

Lehet valahol olvasni egy storyline-t az eddigi sorozatokról? Tudtok ilyen leírást?
    Még a TVben láttam néhány epizódot, de nekem unalmas volt (ugyanaz a séma epizódonként) viszont a storyt azt elolvasnám, hátha fejlődött az SGuniverzum.

Az Atlantist ellenben szeretem nézni, mert az legalább látványos, és sorozaton átívelő története van.

Köszi!
  • gergod
    cöcöcöcö ilyenre nem figyelni :DDDD
  • _Vegeta_
    Jahh ertem mar. Na akk gyorsan lekapjuk a ket elso reszt es meglessuk. :)
  • gergod
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem teljesen, Orlin maga felemelkedett volt csak utána felvette az emberi alakot újra, Adria pedig nem létezett előtte. Őt az Ori alkotta meg azáltal, hogy Vala DNS-ébe beleszőtte a saját DNS-ét, és ezáltal a tudásuk egy részét is.
  • Lacee
    [spoiler]igen, elvileg az orici olyan lény elnevezése, mint Orlin volt a series 9ben, vagyis egy felemelkedett lélek(itt ori) emberi testben.
  • _Vegeta_
    [spoiler]Az adriat tudom, hogy kicsoda. Akkor adria=orici? ;) Amugy azert olvastam mert a 9.szezon utcso resze utan nagyon erdekelt milesz, hogylesz. ^^
  • joebacsi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vala lánya, Adria...spoilereket meg neolvass mer szétkúrják az egész lényegét :)
  • Kori
    pedig már 3-4 helyen is fent van
  • Heimdall
    Télleg, lehet már valahonnan megszerezni a 10x01-et? Torrenten még nem láttam
  • _Vegeta_
    Még nemlattam, de olvastam spoilereket. :)
    Szoval mi az az orici? ;)
  • gergod
    Láttad a 10x01-et?
  • _Vegeta_
    Most akkor az orici mi is akar lenni pontosan? Tom hogy hulyevagyok, de meg mindig nem vilagos. Azt emlitetted hogy nem jut eszedbe pontosan nekem viszont marhara nem ugrik be mire gondoltal. :)
  • Lacee
    hát nem a neve csak egy jelző, az igaz ;)
  • _Vegeta_
    Csak viccelsz ugye...? :) Orici szereplo nincsen az SG-1be! :P
    OFF
    Egyebbkent en voltam a nagy "rosszfiu" mert csak eredeti szinkronnal nezem. :)