4238
-
#2118 faxa. -
Heimdall #2117 pont így vok vele én is eminem, mert az Atlantis első két évada úgy is megvan...
nem értem, ez jó nagy baromság lesz, mert akkor Atlantis 1. évad után adni kéne a 2. is, mert a 20 résznek szinte csak úgy van értelme. Az a kérdés h addig mi lesz 10. évaddal?
-
Heimdall #2116 A 9x15 Ethon című rész lesz nagyon cool ajánlom majd mindenkinek figyelmébe ;) -
#2115 Az kibaszás mert inkább nézném a stargate sg-1 10 évadot mint az Atlantiszt.. nemmintha nemörülnék h a tv2 megvette. -
Heimdall #2114 Babylon thx nagyon a linket -
Heimdall #2113 9. évad 14 résznél eddig, de a TV 2 megvette a Stargate: Atlantist is, szal a 9. után nem a 10. jön, ahnem Atlantis 1. évad.
-
#2112 az engem is erdekelne! -
Narandil #2111 Tudtok olyan torrent vagy smsweb helyet, ahol magyar szinkronnal van fenn? -
#2110 9. -
#2109 Azta,bocs hogy 3-szor ment csak szar a netem:) -
#2108 Hi!A TV 2-n kb hanyadik évadnál járnak??? -
Seten #2107
A 9x17 The Scourge epizódot mindenkinek ajánlom!
A végén van egy akkora poén, majd lefordultam a székről. :)
-
Seten #2106
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyik részben említik a wraith-eket, hogy újra visszajöhetnek. Ezt nem értem, eddig szó sem volt róluk csak az Atlantis sorozatban.
-
#2105 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!O'Neill -
#2104 végre valaki aki használ spoiler makrót grat. de én nemolvasom el:P -
#2103 Aki még nem látta, nézze meg:
Torrent: StarGate SG1 - Stargate SG1 Preview to season X iNTERNAL WS XviD-NiT
Szóval egy kis infó előre a 10. SG-1 szériához.
[spoiler]
Ami kapásból tetszik, hogy visszatér a sorozatba O'Neill (Richard Dean Anderson) ami very pozitív :))
Meg az Atlantis-ban is fel fog tűnni egy rövig időre
Meg a többit nem lövöm le, tessék megnézni :)))
-
#2102 akkómá... -
_Vegeta_ #2101 décépluszplusz. Nemajanlom bar "kis" szerencsevel konnyen leszedheto a cucc. -
#2100 miaza hub?
edk? eMule-val birom fogni? -
#2099 sorozatok.no-ip.org(ez egy hub cím) Innen az összes Stargate és Stargate Atlantis letölthető.Meg még vagy 20 sorozat.(4400 , Invasion , X-Akták stb.) -
#2098 Valaki tud adni a Ripple Effect -ről valami link-et?
torrent?
edk?
magnet?
http:)? (végülis ez lenne a legjobb)
ftp?
nemtud valaki egy ftp címet ahonnan lehet tölteni sg részeket? -
_Vegeta_ #2097 Jaja meghiszemazt! :) -
#2096 aha :P
ennyi Carter egy helyen, maga a földi paradicsom -
_Vegeta_ #2095 ripple effect? :) -
#2094 Szerintem is. -
#2093 ez tuti franko rész volt:) -
PMC001 #2092 MB1 Sorozat.
Az eggyik kedvencem.Minden részt veszek és saját menüvel kiírom.
Ha valaki halott THE INVADERS (1960) a magyar változatáról valamit jelezzen.köszi! -
#2091 az lesz -
_Vegeta_ #2090 Ha a kovetkezo a ripple effect akk az jo lesz. ;) -
#2089 kicsit gyengus -
#2088 semilyen rész volt.
-
CsőKujts #2087 Thx! -
#2086 Előfordul néha (nem vmi megbízható a szerverük), majd pár óra múlva biztos jó lesz. -
CsőKujts #2085 Nem tudjátok mi van ezzel a fasza magyar torrent oldallal amit sokan ismerünk? Gondolom nem csak nálam halt be. -
_Vegeta_ #2084 #2072: Itt szegenysegi indexe nem nemkunk van. (vagy nekem nemtom joebacsit minek kevered ide egy rossz szot nem szolt, mondjunk ensem nagyon)
"még nem kell menőzni vele,"
Szoval menozok amikor aztmondom, hogy minden eredetiben a legjobb. Szep. Bocsanat japan filmet is csak japanul nezek, bocsanat koreai filmet is csak koreaiul nezek, bocsanat egy kiallitasra is elmegyek, mert nem vagyok hajlando fenykepeken nezni a kialitott festmenyeket szobrokat. Ha ettol sznob vagyok ez van. Sajnalom.
Mellesleg megjegyzem a menozes tolem nagyon messze áll, mivel pont az ilyen tipusu embereket nem szivelem.
"Tudjátok, én örülök h magyar vagyok, jó kis hely ez."
Ez hogy jon ide? :)
"biztosan kielégit titeket,"
Sajnalom, hogy segiteni akarok azoknak akik eddig csak tv-n keresztul lattak, hogy megjegyzem eredetiben sokkal elvezetesebb mint minden mas.
"Ha már másban ugy sincs sikeretek"
Szemelyeskedest mellozd legyszi ez egy forum, nem IRC.
"Egyébként is tegye fel a kezét az aki az első két évadot nem már eleve szinkronosan látta. "
Jelen! Es halat adok az egnek erte! :P
"Nem tudom ki nézi monitoron, és ki tv-n kettőnk közül a stargate-et."
Szoval szerinted a 4:3as kep ahol levagjak a ket oldalt jobb mint a szelesvasznu valtozat? Sorry.
"Neked miért is nem tetszik a szinkron?"
Mert nemerzem hogy a szineszek szineszkednenek, tudod a szinmuveszet nem csak a bohockodasbol all a kamera elott, a szineszek a hangjukkal is jatszanak. Gondolj bele. Hogy csinaljak a szinkront? Elnyomjak az eleve meglevo hangokat. miert rossz ez? Pl mert egy filmben nem csak a szineszek beszelnek, hanem millionyi zorej hallatszik a hatterben. Nos ezek a szinkronizalas soran elvesznek. Gondolkodj mielott engem szapulsz. Lecci Lecci! :)
"Jah, előre szólok, kímélj meg attól h műtermi, mert tudod, a legtöbb részre angol útószinkron kerül különböző okok miatt."
Igen elenyeszo azoknak a reszeknek a mennyisege amiknek a hangjat ujra kell venni. De ez teny ujraveszik és? Ugyanaz a szinesz mondja alá aki jatsza a szerepet nemtudom mi a problema ezzel.
" Kurt Russell játszotta a mozifilmben,"
Mar meg ne haragudj de a stargate film es sorozatok kozott elkepeszto sok az elteres. Szinte nem is 1 univerzum a ketto. A keszitok is masok szoval nemtom ezt miert mondtad. :| Rosszul vedekezel vitaban. :)
"Negyedszer"
Na es miert nezed a bsg-t eredetiben? Mert jobb. Pont. Magad is elismered. :)
"Michael Shanks hadarását."
Kulon elmeny, mint ahogy Teal'C is. Ilyen a karakter. Pont.
Azthiszem ennyi. Egyet ertsen meg minden szinkron"rajongo". Az eredeti sokkal nagyobb elvezetet nyujt. Ha nem tud az ember angolul vagy nincsen netje vagy penze megvenni, termeszetesen a szinkron tobb mint jo, mert ahogy elhangzott tenyleg egy JÓL ELKESZITETT SZINKRONROL VAN SZO! De ez igy is keves az eredetihez kepest.
-
#2083 így is vagyok vele de erre a mondatra:
"de nem vagyok sznob, szva szinkronnal nézem..."
nyílt a bicska...
meg kell egykis flém, hamár úgyis szünet van :) -
#2082 1.
igen, te nevezhetsz engem sznobnak, mert eredeti hanggal nézem, és még én legyek normális...nemszoktam személyeskedni, vedd megtiszteltetésnek...
2.
igen, konkrétan sgvel nincsenek nagyon lemaradva, de pl atlantisz 2 évada már régóta elérhető hdtv minőségben is, ami ugye még odébb lesz a magyar adón...arról nem is beszélve, hogy eredetileg ugye párhuzamosan fut a két sorozat, ami itthon elképzelhetetlen
3.
O'Neil volt Kurt Russell, O'Neill-t már egyértelműen RDA-ra szabták, olyannyira, hogy ő is beleszólt elég sokmindenbe, és ez igaz a többi karakterre is. Abban pedig, hogy a szinkron felér e az eredeti hanggal egyszerűen nemértünk egyett :)
Van ez így, és elfogadom, hogy valaki így szereti, valaki úgy, egészen addig, amíg nemkezd valaki ekkora arccal sértegetni...
4.
igénytelen és igényes szinkron között sztem az a különbség, hogy az igényes jobban megközelíti az eredetit, de amúgy megvan az egyet(?t)értés
5.
csináltunk már mi is utószinkront...hát tényleg a kötelező rossz, de a minőségnek ára van :)
6.
elhiheted, hogy elsősorban nem a tetszésedet kívántam elérni...:) -
angelus #2081 Először.
Mi bajod van? Egyetlen káromkodást nem használtam, nem sértegettelek. Légyszives légy normális, különben egy dühöngő örültnek fognak tartani.
Másodszor.
A te csúcsminőséged, az sima Sci-fi-s rip. Elég gyér minőségű. A HDTV-s vagy DVD-s változatok kiadására pedig hasonlóan várni kell mint a tv2-re.
Harmadszor.
Sajnálom, h én így vagyok vele, de attól h valamit h képzelnek el a készítők, még (lsd. jelen esetben hangok.) nem feltétlenül az a legjobb megoldás. De ebben az esetben még csak nem is a szereplőkhöz írták a karaktereket több okból is, már ne haragudj. RDA karaktere eredetileg Kurt Russell játszotta a mozifilmben, igaz átesett némi változtatáson, de messze nem rá írták a karaktert. Ez ugyanígy elmondható Michael Shanks-ről is. Sam és Teal'c sem tökéletes, de más. Ezt ugy látom te nem vagy képes elfogadni, h nem jó és rossz hang van, hanem ilyen és olyan. Emelett a Tv-sorozatoknál szinte kivétel nélkül meghalgatást tartanak minden szerepre, néhány ritka kivételtől eltekintve. (RDA mondjuk ilyen volt, hasonlóan Kiefer Sutherlandhez a 24-ben.)
Negyedszer
A BSG és SG1 szinkronja közt kvalitásbeli különbségek vannak. Egyrészt a fordítói gárda, másrészt a szinkron hangok is rosszak. Azt angolul is néztem, egyrészt mert nem is adta eleinte a tv, aztán meg tul korai volt az időpont számomra. Letöltöttem pár részt de igénytelen. (csakhogy valamiben egyet értsünk )
Ötödször
Műtermi is műtermi szinkron közt is van különbség persze. Sőt, a között is lenne ha kétszer vennék fel Michael Shanks hadarását. (mint ahogy egyik interjú-ban említette, h néha elég nehezen tudja követni önön szájmozgását.)
Hatodszor
A "zseni"-t kösz. Igyekszik az ember. Bár más jelzővel jobban tetszett volna.