StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fruhwirth
azért, mert a vetitési jogok ára valószinüleg az egeket ostromolja, amit egy Sci-Fi Channel esetleg megengedhet magának, de a TV2 biztos, h nem.

BSG = BattleStar Galactica

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Dájrektóriász
mijaza a "BSGvel"?

és mér ne lenne 10-ik évad...ha 10-ik évad nem lesz a tv2-õn akkor Atlantisz sem lenne...

\"Az SG-n a fórumozóknak joguk van befogni a pofájukat! Ha mégis beszólnak valamit azt a Moderátorok felhasználják büntipont indokként...\" -DIRECTORIUS-

Sir Quno Jedi
Nézzétek meg a Star Wars holiday special-t! Na abban van tuti furling család... 😄DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

1. és 2.) 2 rex azért lesz lesz, h eltolódjon egy héttel a csillagkapu, és mire idehaza lemegy a 8.évad odakint lemenne a 9.ik évad. Így meg veheti azt a tv2 és megszakítás nélkül adhatja tovább...

3.) Valószínüleg a 9.ik évad után, tul népszerû sorozat ahhoz h BSGvel kiváltsa a tv2, viszont 10.évadról álmondnunk se szabad még... (Bezzeg a Lost ki lett váltva az Invasionnal)

Nem, nem sok... látod, csak 3

Nesze!
Dájrektóriász
Miért lesz 2 rex?

,mér nem lesz jövõ héten kapu?

Mikor lesz a tv2 - õn már atlasztisz?:-)

remélem nemsokamennyisok kérdés...

Válaszokat várok!

\"Az SG-n a fórumozóknak joguk van befogni a pofájukat! Ha mégis beszólnak valamit azt a Moderátorok felhasználják büntipont indokként...\" -DIRECTORIUS-

fruhwirth
õk építették a kapurendszert meg õk reppentek el Atlantissal meg épitették a Helyõrséget az Antarktisz alatt.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Õk másnéven: "õsök"
Serpa
Ancients -ekrõl nem találok infot.

joebacsi
hmm, mostmár megnézem még1szer, csak ahogy emlékszem rá, nemvolt olyan rossz 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mrzed001
A Citizen Joe volt szerintem a StarGate (eddigi) mélypontja.
Emlegetetten sz.r <#wilting>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

magus
sztem vagy csubakka kinezetuek lesznek, vagy olyan kis szormok manok mint a jedi visszaterben

Most akkor mégis a 9. szezon lesz?
Nem arról volt szó, hogy atlantis 1 évadot fogják adni?

Rafaelo
Furling ilyen egy hülye nevet baszmeg

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

wudy86
Sziasztok! Én éppen azt olvastam a múltkorában, hogy a 10. évadban lesznek Furlingek!
Pár további érdekesség:
- állítólag láthatóak lesznek végre a Furlingek
Forrás: Abydos Gate

gergod
Akkor jól gondoltam mire gondolsz 😊

Szóval a Goa'uld még véletlenül sem tartozik közéjük.

A Furlingek meg nem szerepeltek (még) a filmben, bár a készítõk azt nyilatkozták, hogy nem is fognak. (persze ez bármikor változhat)

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

magus
Atyam, tudtam, hogy ismeros valahonnan a csoka, de nem ugrott be honnan. o homer simpson szinkronhangja😄

magus
kik azok a furlingek? nem emlekszem rajuk, de a nevukbol itelve nagy szorcsomokra gondolok

Serpa
a mai részben említette Thor, hogy az ember lehet az 5. faj, amikor elõször talákozott vele O'neill.

gergod
A 4 faj ami szövetséget alkotott hajdanán:
Asgard, Ancients, Nox, Furling-ek. Persze a film szerint 😊

Bár nem értem milyen 5 fajra gondolsz....

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Serpa
nem tom, ...
õk voltak már a sorozatban?

ja 😛

RelakSfromhome
csak beírtam egy 4.-et 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Nem a Nox az ötödik?
Serpa
kettõt tesznek ki?

Kori
ideje lenne már

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

RelakSfromhome
õsök

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Serpa
Rexbõl persze két részt leadnak, nem mintha nem lenne aranyos a qtya.

Atlantist is vetíthetnék, a 9. mellett/után.

Serpa
mi a másik két faj?
Ember - Asgard - Goa'uld - ? - ?

Kori
ez viszont jó hír

február 25. - Reckoning I. (Leszámolás I.)
március 4. - Reckoning II. (Leszámolás II.)
március 11. - Threads
március 18. - Moebius I.
március 25. - Moebius II.
április 1. - Avalon I. 9, SZEZON

Kori
érdekes a Stargate dupla részeket nem adják le egybe

Kori
jövõ héten a rex miatt nem lesz

Punker
ja tényleg annyi hogy ismétlésekkel még 1 plusz rész.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kori
sztem is jó volt

joebacsi
hát mondjuk tele van ismétlésekkel...de attól még nekem tetszett 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Serpa
a titkos összetevõ az omlettben: a SÖR 😊

gergod
Hú de utálom azt a részt

joebacsi
jaja citizen joe jópofa rész 😊

RelakSfromhome
nekem tetszett 😊

Punker
mi ez a hülye rész??? 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RelakSfromhome
Jeeee 😊 Citizen Joe 😊

RelakSfromhome
Nem szokok inni <#idiota>

Mondtamneked ne igyal annyit. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

joebacsi
bizony vannak 😉

Mostmar van miert ittlegyek, szasztok! 😄
7x03nal jarok. :]
Vannak zseinalis reszek ebben a sorozatban keremszepen.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Kori
Bitgate torrent

Hyder
Ment PM

Steam: [HUN]Feriggno

nem tudjátok, hogy honnan lehet letölteni szinkronosan?

Kori
asszem majd a végén

Serpa
felhasználják majd az idõgépet?

Kori
ez a rész a régi nagy részekhez hasonlított