4251
-
Heimdall #2131 Akkor mi ketten jóban leszünk :D -
_Vegeta_ #2130 Enis ezt pofaztam a legutobbi vita soran. :D -
Heimdall #2129 Jellemző h a magyarokra senki nem gondol. Egyébként pedig nem tom ti hogy vagytok vele, de szerintem sokkalta jobbak a szerplők eredeti hangjai, nem is beszélve Teal'c állandó Indeed mondókájáról
-
Egy szál se ... -
Narandil #2127 a #2103-s hozzászólásodban van egy link, amivel ellehet jutni egy torrent oldalra, ahol a csillagkapu részei/évadjai vannak... na most az érdekelne, hogy az ott lévő 239 választási lehetőségközül melyik magyar szinkronos? vagy egyáltalán nincs azon az oldalon olyan? -
Öööö nem érteni te lenni mit kérdezni :) -
_Vegeta_ #2125 Még nem. Mi is erre varunk. :) -
Narandil #2124 Babylon: azon az oldalon melyikek a szinkronosok (magyar)... megköszönném, ha tudnád... elég sokáig tartana mindet letölteni vagy legalábbis annyit, hogy meglegyen az, amelyik kell... -
jul. 14 SCI-FI channel -
aki a szinkronra vár, az megérdemli :P
(bocs muszáj volt :)) -
Seten #2121
Az SG-1 tizedik évad megy már valahol?
Az Abydosgate-en ott vannak az epzódcímek de mikor lehet majd látni, pl külföldi csatornán?
-
szerintem inkább fejeznék be előbb az utolsó SG-1 évadot.. akármennyi is legyen.. persze lehet hogy költségvetésileg neméri meg nekik annyira mint így.. de a párhuzamos adástól már ugyis elkéstek. -
Heimdall #2119 hát ja -
faxa. -
Heimdall #2117 pont így vok vele én is eminem, mert az Atlantis első két évada úgy is megvan...
nem értem, ez jó nagy baromság lesz, mert akkor Atlantis 1. évad után adni kéne a 2. is, mert a 20 résznek szinte csak úgy van értelme. Az a kérdés h addig mi lesz 10. évaddal?
-
Heimdall #2116 A 9x15 Ethon című rész lesz nagyon cool ajánlom majd mindenkinek figyelmébe ;) -
Az kibaszás mert inkább nézném a stargate sg-1 10 évadot mint az Atlantiszt.. nemmintha nemörülnék h a tv2 megvette. -
Heimdall #2114 Babylon thx nagyon a linket -
Heimdall #2113 9. évad 14 résznél eddig, de a TV 2 megvette a Stargate: Atlantist is, szal a 9. után nem a 10. jön, ahnem Atlantis 1. évad.
-
az engem is erdekelne! -
Narandil #2111 Tudtok olyan torrent vagy smsweb helyet, ahol magyar szinkronnal van fenn? -
9. -
Azta,bocs hogy 3-szor ment csak szar a netem:) -
Hi!A TV 2-n kb hanyadik évadnál járnak??? -
Seten #2107
A 9x17 The Scourge epizódot mindenkinek ajánlom!
A végén van egy akkora poén, majd lefordultam a székről. :)
-
Seten #2106
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyik részben említik a wraith-eket, hogy újra visszajöhetnek. Ezt nem értem, eddig szó sem volt róluk csak az Atlantis sorozatban.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!O'Neill
-
végre valaki aki használ spoiler makrót grat. de én nemolvasom el:P -
Aki még nem látta, nézze meg:
Torrent: StarGate SG1 - Stargate SG1 Preview to season X iNTERNAL WS XviD-NiT
Szóval egy kis infó előre a 10. SG-1 szériához.
[spoiler]
Ami kapásból tetszik, hogy visszatér a sorozatba O'Neill (Richard Dean Anderson) ami very pozitív :))
Meg az Atlantis-ban is fel fog tűnni egy rövig időre
Meg a többit nem lövöm le, tessék megnézni :)))
-
akkómá... -
_Vegeta_ #2101 décépluszplusz. Nemajanlom bar "kis" szerencsevel konnyen leszedheto a cucc. -
miaza hub?
edk? eMule-val birom fogni? -
sorozatok.no-ip.org(ez egy hub cím) Innen az összes Stargate és Stargate Atlantis letölthető.Meg még vagy 20 sorozat.(4400 , Invasion , X-Akták stb.) -
Valaki tud adni a Ripple Effect -ről valami link-et?
torrent?
edk?
magnet?
http:)? (végülis ez lenne a legjobb)
ftp?
nemtud valaki egy ftp címet ahonnan lehet tölteni sg részeket? -
_Vegeta_ #2097 Jaja meghiszemazt! :) -
aha :P
ennyi Carter egy helyen, maga a földi paradicsom
-
_Vegeta_ #2095 ripple effect? :) -
Szerintem is.