StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BSG = BattleStar Galactica
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
és mér ne lenne 10-ik évad...ha 10-ik évad nem lesz a tv2-õn akkor Atlantisz sem lenne...
\"Az SG-n a fórumozóknak joguk van befogni a pofájukat! Ha mégis beszólnak valamit azt a Moderátorok felhasználják büntipont indokként...\" -DIRECTORIUS-
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
3.) Valószínüleg a 9.ik évad után, tul népszerû sorozat ahhoz h BSGvel kiváltsa a tv2, viszont 10.évadról álmondnunk se szabad még... (Bezzeg a Lost ki lett váltva az Invasionnal)
Nem, nem sok... látod, csak 3
Nesze!
,mér nem lesz jövõ héten kapu?
Mikor lesz a tv2 - õn már atlasztisz?:-)
remélem nemsokamennyisok kérdés...
Válaszokat várok!
\"Az SG-n a fórumozóknak joguk van befogni a pofájukat! Ha mégis beszólnak valamit azt a Moderátorok felhasználják büntipont indokként...\" -DIRECTORIUS-
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Emlegetetten sz.r <#wilting>#wilting>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nem arról volt szó, hogy atlantis 1 évadot fogják adni?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Pár további érdekesség:
- állítólag láthatóak lesznek végre a Furlingek
Forrás: Abydos Gate
Szóval a Goa'uld még véletlenül sem tartozik közéjük.
A Furlingek meg nem szerepeltek (még) a filmben, bár a készítõk azt nyilatkozták, hogy nem is fognak. (persze ez bármikor változhat)
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Asgard, Ancients, Nox, Furling-ek. Persze a film szerint 😊
Bár nem értem milyen 5 fajra gondolsz....
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Atlantist is vetíthetnék, a 9. mellett/után.
február 25. - Reckoning I. (Leszámolás I.)
március 4. - Reckoning II. (Leszámolás II.)
március 11. - Threads
március 18. - Moebius I.
március 25. - Moebius II.
április 1. - Avalon I. 9, SZEZON
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
7x03nal jarok. :]
Vannak zseinalis reszek ebben a sorozatban keremszepen.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!