4238
-
#1835 azért ne írjuk le az újakat
várjunk legalább a szezon feléig -
_Vegeta_ #1834 Egyeni problema, a nezettseg szarnyal. :) -
#1833 Nekem O'neil az egyszerű baka aki parancsot teljesít feladatkörben tetszett nagyon.. amikor parancsokat kell osztogatnia (mármint tábornokként) egyszerűen nem neki való... MOndjuk azért ez a szerepe erős kontrasztban volt a McGyver féle mindent tudunk szerepkőrrel:) De ebben ütősebb volt:D -
#1832 nekem atlantisz sem tetszett (annyira). bar lehet (biztos) h en vagyok elfogult -
_Vegeta_ #1831 Birna nelkule is, ahogy birja az atlantis is. -
#1830 ezt a sorozatot Richard Dean Anderson adta el, pont. nelkule nem el a sorozat, a 10.be is ezert akarjak visszarangatni, ha nem jon vissza le se kene forgatniuk, a tortenet erdekelne, de maga a sorozat nem birna ki. -
_Vegeta_ #1829 Carter es Teal'C is marad.
Fraisernel nincs szebb es jobb es okosabb. ;)
10.evadban elvileg tobbszor is feltunik majd Richard Dean Anderson.
Nemtom hany evadot fog még megelni az sg1, de nezettseg alapjan en saccolnek meg neki par evadot. Raadasul szentem pont most kezd beindulni, hogy az Ősöket is veszelyezteto faj is feltunik. :D -
#1828 lesz carter is teal'c is, neparázzatok :) -
#1827 Ok lehet, hogy nem olyan gáz a srác, de azért nem ér fel Richard Dean Anderson-nal szvsz. Carter elvben még visszatér ha jól sejtem, de tilket kiviszik. Legalábbis az új főcímnél még ott volt Carter, de Tilket már nem írták ki. :( Viszont az új dokinő csinaos, ja :D -
#1826 Chiana
Csillagkapuban nem szerepelt -
#1825 Nah, ennek utánanézek! :P -
#1824 Nem olvasztották össze, csak két szereplőt vettek át :P -
#1823 Nem tudom ha láttad volna a FarScape sorozatot angol szinkronnal meg A peacekeeper Wars-t rájönnél, hogy mekkora sirály színész is a főszereplő...
Az igazi gondom, hogy O'Neill helyére tették amolyan viccesfiúnak... meg hiányzik Carter is...
ÉS a jobbszélső Chianna-t alakító szinész alakítja a doktornőt (azaz a tábornok lányát legalább is nagyon hasonlít:D) -
#1822 ki volt az a "sápadtarcú" a végén? -
#1821 Nem színész, ripacs. -
ihobpgf #1820 ez kemény
-
#1819 és? szinész... teljesen bele illik ebbe a szerepbe... -
#1818 Ő a csk1 vezetője... ha ugytetszik ő váltott Oneilt. -
#1817 A Farscape -ből az űrhajós csávó meg a csaj is onnan van, elég gáz:
-
#1816 ki ez a idióta csóka? -
#1815 Teljesen jó:) nekem ez is tetszik! -
#1814 Emmeg mi a szar? Sokkal gagyibb lett a StarGate...és miért olvasztották össze a sztorit a Farscape-el? Ez így elég fika szvsz... -
#1813 AZ jó. kiváncsi vagyok hogy mit fognak még kitalálni. ha jók a szereplők akkor úgyis ellehet adni akármijen történetet. sztem. -
levi121212 #1812 Még a 11. évad sem kizárt. -
#1811 oké. kössszi.. : ) -
#1810 Igen leszedem netről torrent pl... Atlantis kapcsolodik ehhez, Antarktiszi kutatás stb... Ősők, majd ha vége ennek lesz 1 bevezető rész ahol még Oneil is segédkezik és a többiek, megismered az uj szereplőket... egy uj csapatot küldenek Atlantiszra hogy fejtsék meg az ősök tudását stb derítsék ki a dolgokat, azt találkoznak egy uj ellenséggel ami még a goauldoknál is roszabb, de nemlövöm le a poént, majd megnézed:) -
#1809 De az Atlantist azt hol nézed? nekem szinte ismertelen mert csak a neten olvastam róla. Letöltöd? Miről szól, egy másik csapatról?
Nem szeretem amikor így változtatgatják a szereplőket, mert 8 évadot végignézni a megszokott szereplőkkel aztán váltás, ezmi?! akkor mondják hogy lesz 10 évad aztán happy endel vége mint pl a Jóbarátoknak. -
#1808 Jah bár Atlantisban is megszoktam a szereplőket és nagyon megkedveltem őket valszeg velük is ezlesz... Fel-fel fog bukkanni Oneil még:)) -
#1807 szerintem se olyan igazi a sorozat a Oneill nélkül. furcsa volt a 8. és a 9. évad közötti erős váltás. olyan volt mintha egy másik sorozatot kezdenék el nézni, vagy egy csillagkapu feldolgozást. még jó hogy a többiek majd lassan visszakerülne. ha a samantha carter nem kerülne vissza majd, akkor biztos nem nézném. a 9.évad története kicsit mintha elvontabb lenne mint az eddigiek.
... : ) -
#1806 eltelt két év, vagy mennyi, asszem -
#1805 leszerelt...mostmár tényleg :) -
#1804 hova lett? -
#1803 én full elveszítettem a fonalat. -
tomo #1802 vala sipakolo magyar hangja katasztrofalis -
#1801 Hát tényleg nem... De őse rossz, idővel megszokjuk... -
#1800 Nemtom, a farScape-ben szvsz jó volt :) Csak olyan hülyén néz ki, hogy az után a sorozat után itt Valával úgy néznek egymásra, mintha nem is ismernék egymást :D (abban a sorozatban még gyerekük is keletkezett ) -
#1799 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát jah, oneill hiányozni fog, de azért annyira nemlesz vészes :) -
#1798 oneill nelkul nem az igazi:/ ez az uj csoka meg erotlen oneill poenjaival -
#1797 Bezonyám. -
Seten #1796
Nem. Az Avalon két részből áll, viszont annyiban igazad van, hogy ebben a két részben nem fejezik be a sztorit.
901 Avalon I.
902 Avalon II.
903 Origin