StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem ide illõ kép volt.
Utálom Brogot!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Utálom Brogot!!!
Teal'c ilyet nemmondana, csak felhúzná a szemöldökét 😊
Csak nehogy összehozza valamikor a sors Oneillal....
Mert akkor rábaszottt.
Oneill: Micsinász te a csajomma????
Pít: Semmit...Semmittt...
Oneill: Teal'c!!! Szorongasd kicsit meg a pofáját!!!
Teal'c: Miert???
Oneill: Vagy elvigyelek pecázni???!!!
Teal'c: Pít!!! mos rábasztááá!!!!!!😊))
Utálom Brogot!!!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Hun van????
Ellövöm az agyát!!!<#boxer>#boxer>
Utálom Brogot!!!
Villogó szemû bige
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Összetörik a nagy információáradat alatt....<#vigyor5>#vigyor5>
Sam:vannak a gojauldok....
Pít:na mos hagyd abba!!!elõszöris mijaz hoty gojauld???<#confused>#confused><#confused>#confused>
Utálom Brogot!!!
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Hogy valami oskori pasas ordibal hogy :ISTVAN VAGYOK<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>!!!!!!!!!!!!!!!!
Utálom Brogot!!!
a francba!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
lesznek helyette valami gagyi szar ezeréves filmek
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Mercedes CLK 270