StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó hogy kitörölték az üzenetet...

Nem ide illõ kép volt.

Utálom Brogot!!!

Rafaelo
azé megkurogatnám

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sir Quno Jedi
Csúnya a térde, nem kéne mutogatnia !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

joebacsi
jah, hova siessek 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gergod
Aztán újranézed az egészet angolul?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

joebacsi
hmm...mi a különbség a 2 képen? <#vigyor>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
amig nem lesz meg az egesz angolul, addig elleszek a heti 1 resszel 😊

gergod
akkor 8. évad és 9. évad 😊 bocsánat tvben nem követem

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

most volt a múlt héten a 7x16 vagy 7x17 a tv2-õn.
gergod
off6 mijen kib@szás már, hogy scifi most nem adja szombaton az uj részeket, csak egy hét múlva 😞

gergod
pedig asszem 7. évadot még nem nyomták magyarul, ugyhogy ha azokat is nézni akarod, akkor úgyis angolul kell 😊

Rage47
thx😊
Rage47
nekem meg 8 angol évad után volt furcsa a mély izé hangja a tvben mikor láttam.😊de sokkal jobb az eredeti hangsúly meg minden sazl..daniel meg sokkal gyorsabban beszél eredetiben. szóval nálam nem adja vissza a karakterüket a szinkronos..
joebacsi
jopofa amugy a telo 😉

joebacsi
nekem eddig szinkronos volt az összes rész, de most jutottam el a 6x21 - Prophecy - ig, ami angol...belenéztem, hát oneill veknyabb hangja elborzasztott, majd egyszer megszerzem a teljes sorozatot angolul, ígymost 1 részre nem akarok átszokni a más hangszinekre, inkább várok 1 napot amig lejon ezis szinkronosan 😊

Rage47
csináltam telómra témát😊 amúgy aki teheti, az sztem angolul felirattal/nélkül nézze, sokkal jobb eredeti hanggal!!
<#eljen><#wink>

Utálom Brogot!!!

joebacsi
Teal'c: Pít!!! mos rábasztááá!!!!!!😊))

Teal'c ilyet nemmondana, csak felhúzná a szemöldökét 😊

😄D

gergod
loool

Szegény Pít...
Csak nehogy összehozza valamikor a sors Oneillal....
Mert akkor rábaszottt.

Oneill: Micsinász te a csajomma????

Pít: Semmit...Semmittt...

Oneill: Teal'c!!! Szorongasd kicsit meg a pofáját!!!

Teal'c: Miert???

Oneill: Vagy elvigyelek pecázni???!!!

Teal'c: Pít!!! mos rábasztááá!!!!!!😊))

Utálom Brogot!!!

Rafaelo
😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

RelakSfromhome
Deep Throat hogy jön ide? <#ravasz1>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Rafaelo
samanta egy csöcsös szöszi bige mélytorkot nekie!!!

GOJAULD!!!!
Hun van????
Ellövöm az agyát!!!<#boxer>

Utálom Brogot!!!

RelakSfromhome
mijaz hoty gojauld?

Villogó szemû bige

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
hülye vagyok 😊 Samantha 😊

Szegény Pít.....
Összetörik a nagy információáradat alatt....<#vigyor5>
Sam:vannak a gojauldok....
Pít:na mos hagyd abba!!!elõszöris mijaz hoty gojauld???<#confused><#confused>

Utálom Brogot!!!

spatz
De a Sam jó nézett ki...<#crazya><#crazya>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

2XP
Ki az a Sarah? 😊

Rafaelo
nyálas volt fuuuuj

RelakSfromhome
Mit lehet tudni? Sarah megtartja Peet-et? 😊

MerlinW
Király😄

[merlinw.org]

😄DDDDDD De igazad van!!!!

Bekapcsolom a tv2-ot es mit latok???
Hogy valami oskori pasas ordibal hogy :ISTVAN VAGYOK<#mf3><#mf3><#mf3>!!!!!!!!!!!!!!!!

Utálom Brogot!!!

Kori
hát mai nap ki kellett hagynunk

franc a tv2-be

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

2XP
Szerinted egy nap alatt vki hallás után leírja az angol szöveget, beidõzít és még le is fordítja? Gondolhatnád, h a fordítók elsõ dolga feltölteni a felratok.hu-ra ha készen vannak, nem azért csinálják, h utána eltitkolják.

Mortel
az 5-ös részeknek honnan tudok feliratot letölteni?

Rafaelo
vuáááá

Kori
mondjuk a terence hilles szuperzsaru lesz helyette

a francba!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gergod
húúú azthittemmár a 9. évad és atlantis 2. évad marad ki. Dejó, hogy nem 😊

Rafaelo
😮OOOOOOOO dezar

Kori
augusztus 20-a lesz és illenkor a magyar tv-en ilyent nem lehet adni

lesznek helyette valami gagyi szar ezeréves filmek

Rafaelo
mét?

Kori
jövõ héten nem lesz csillagkapu

Kori
a becsületes goauld?!?!?!?!

Kori
ez megint egy jó rész volt

2XP
Te vissza tudsz olvasni 1(!) db üzenettel korábbi hozzászólasokat?

IvanovicsTech
Megmondanátok hogy honnan tudom letölteni a SG-1 9-dik évad részeitt és az SG Atlantis 2-évados részeitt magyar feliratal? Ellõre is kösszönöm.

Mercedes CLK 270

Aramir