StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki nem tudja, hogy honnan lehet letölteni az eddigi részeket magyar szinkronnal, és ha lahetséges akkor ingyen, és nem torrenttel. Már egy címet kaptam(http://zsut.atw.hu/menu/files.htm) ezelõtt, de arról sajnos nem tudok letölteni. Ha ez másnak mûködik akkor nekem az is jó lenne, ha elmagyarázná, hogy neki miképpen megy a letöltés.
Elõre is köszi.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
off
Ki az a berenyi miki?
Jack........|Szervét....|Szervét....|Szervét....|Szervét.....|Szabó-S.....|
Daniel......|Czetkó.....|Czetkó.....|Czetkó.....|Czetkó/Holl.|Holl........|
Sam.........|Kecskés....|Schell.....|Schell.....|Kecskés.....|Spilák......|
Teal'c......|Szõke......|Fekete.....|Fekete.....|Bognár......|Bognár......|
Az 5ikig csináltam egy táblázatot csak h érthetõ legyen amit az imént leírtam,
mert így vissza olvasva magam se nagyon értem 😄. Az 5ik évadtól a pedig
a szinkronstáb ugyanaz...
Jack: Szervét Tibor
Daniel: Czetkó Sándor
Sam: Kecskés Karina
Teal'c: Szõke Zoltán (Ugye, Berényi Miki, 😊😊 )
Hammond: Papp János
Aztán a TV3 bezárt, a RTL megvette az elsõ évadot, majd elkészítette a 2., és 3. évadhoz a szinkront, de a 3.ikat már nem adta le, mûsorra már a TV2-nél került.
Ebben a két évadban a stáb a következõ volt:
Daniel: Czetkó Sándor
Sam: Schell Judit
Teal'c: Fekete Ernõ
Aztán a TV2 a 4.évad szinkronjába visszahozta Sam-nek Kecskés Karinát. De a 4x17 Tejhatalom c. résztõl már Daniel is uj hangot kapott. Kissé fura volt A Jóbarátok Joey-jaként ismert Holl Nándort hallani de most már jó. Akkor volt a következõ a felállás:
Daniel: Czetkó Sándor / Holl Nándor
Sam: Kecskés Karina
Teal'c: Fekete Ernõ
Az 5. évadra Teal'c, és Sam hangja újra le lett cserélve. ÉS Jack se kerülhette el a vérfrissítést. A stáb:
Jack: Szabó-Sipos Barnabás
Daniel: Holl Nándor
Sam: Spilák Klára
Teal'c: Bognár Tamás
A 6.ik évadra az új szereplõként érkezõs Jonas hangja Gyurik István volt, de a TV2 becsületére váljon, h az 5.ik évadtól a hangokat megtartotta és mai napig velük hallhatjuk a Csillagkapu-t magyar hangon.
Jack: Szabó-Sipos Barnabás
Daniel: Holl Nándor
Sam: Spilák Klára
Teal'c: Bognár Tamás
Jonas: Gyurik István
Természetesen, ismét lesznek új hangok, a 9.ik évad miatt, de tudomásom szerint a régi Daniel, Sma, Teal'c hangok maradnak, és csak remélni tudom h MItchell-t nem egy b*zi fogja szinronizálni Apolló századoshoz(!) hasonlóan...
Na ez csak úgy eszembe jutott 😄. Remélem mostmár rendben a szinkron téma 😄.
Amúgy igen, én is a 4-5. évad környékén éreztem váltást, nem értem, h egy ilyen kaliberû sorozatnál miért kellett megváltoztatni a szinkronstáb hangját. Pl. a Star Trek Voyager sem egy rövid sorozat, mégis végig ugyanazok a szinkronszínészek adják a szereplõk hangját. Nah mind1, sajnálkozhatok ugyen, de sajnos ez nem változtat semmin.
Amúgy a 9X17 nagyon jó rész lett megint. Nem akarok semmit elárulni belõle, mert sztem sokan nem láttátok még, de végre megint egy izgalmas rész😊
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Nem vagy egyedul en is ugyvelem a friend szinkronja nagyon el lett talalva, bar ezis messze az eredetitol, de csodallkozom hogy talaltak ilyen kepessegu szinkronszineszt Ross hangjara, mert az nagyon jo lett.
szvsz a legjobb szinkron eddig sztem a Frieds (Jóbarátoké), ami sztem nagyon el lett találva...de lehet cska én vagyok igy vele.
Atlantist nezed?
szinkron jobban tetszik
de tudod
izlések és pofonok különböznek
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Mi ez a szoveg?
Elnézést Oktatásügyi Miniszter Úr!
Vonjon le egy jegyet az érettségi dolgozatomból.
#1631: Lattad (hallottad) egyaltalan eredetibe? 😊
jó még az androméda szinkronja is
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
O'neil magyar hangja jó és teljesen visszaadja vele az eredeti karaktert.
(nem úgy mint a BSG szereplõinél)
Szerintem O'Neill hangja es Teal'c hangja mindketto egyszeruen undorito. Carter meg el is menne, de Daniel is szar.. szoval a szinkron rendezo nagyon gyatra munkat vegzett. 😊
Bezzeg a Dallasnak mien jo volt a szinkronja. 😊
Ami a szinkront illeti, tarthatunk egy szavazást, hogy kinek lett a legszarabb hang adva 😊)
Esetleg Hammond?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Mrzed: A nezettsegvitaval ne szemeteljuk be az osszes topikot, eleg helyen volt mar rola szo. Meg van is. 😊)
Egyébként O'Neill hangja sztem egész eltalált
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Serpa: Egyenlore meg csak a 7x17nel jarok szal olyat kerdezz aki koveti az esemenyeket es naprakesz. 😄
Én egyébként úgy szeretem a sorozatokat (összes rész) végignézni, hogy angol, magyar, angol, angol ... 😊)
\"Az SG-n a fórumozóknak joguk van befogni a pofájukat! Ha mégis beszólnak valamit azt a Moderátorok felhasználják büntipont indokként...\" -DIRECTORIUS-
csillagkapu.hu
[merlinw.org]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
de te nezzed nyugottan😊
\"Az SG-n a fórumozóknak joguk van befogni a pofájukat! Ha mégis beszólnak valamit azt a Moderátorok felhasználják büntipont indokként...\" -DIRECTORIUS-
a stargate nem olyan sci-fi mint a BSG.....de nem aam...a stargate egyedi...
de biztos lesznek ilyen olyan peticiok a tv2-nek ha abba akarja fejezni...
a BSG az meg FOs
SPOILER
"Elõre láthatólag a 10x03 és a 10x04 sorszámú epizódokban biztosan nem lesz benne a színész, mivel szeretne több idõt tölteni lányával és feleségével, Lexa Doiggal. A 9.évadban dr. Carolyn Lamet is megformáló színésznõ terhes és nyárra várja második gyermekét Michael Shankstõl. Éppen emiatt a karakterének sorsa eléggé bizonytalan. Daniel esetében valószínûleg egy atlantiszi kirándulás lesz a távollét indoka vagy pedig a 8.évad bizonyos részeihez hasonlóan egyszerûen csak nem lesz részese az eseményeknek. Az évad második felében szintén két részbõl fog majd hiányozni. A forgatás február 20.-án kezdõdik és október 10.-én fejezõdik majd be."
csillagkapu.hu
[merlinw.org]