4238
  • Heimdall
    Vagy: The Fall of the Ancients, lol, erre még kíváncsi is lennék :D
  • _Vegeta_
    The rising of Anubis :D
  • Heimdall
    Ja, télleg kitaláhatnának valami ilyet. Pl.: Stargate: The Beginning :D
  • gergod
    Az engem is nagyon érdekelne :)
  • _Vegeta_
    Vagy az osok evoluciojarol. Fura lenne latni egy ŐS-t, ,amint kobaltaval vadaszik valami vadra. :D
  • Lacee
    vagy lenne pár prequel rész a goa'uldok hatalomrajutásáról, esetleg az ősök felemelkedéséről.
  • _Vegeta_
    En csak annyit olvastam hogy "meg lesznek emlitve a 10.evadban". Azota nem olvastam stargaterol.
    Amugy en jobban orulnek ha az egesz sg1 atmenne Asgard sorozatta. Megmutatni hogy is telnek napjaik. :D
  • gergod
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lesznek Furlingek a 10. évadban. Legalábbis a s10 előzeteben ezt mondták :)
  • _Vegeta_
    Azt irtak a 10evadban foglalkoznak majd a kerdessel. De csak megemlites szinten. :|
  • Heimdall
    Furling, jaja, én is rájuk gondoltam bár nem tom, azok a lövegek télleg eléggé fejlettek voltak, meg még nem is találkoztak velük. Lehet, nem tom, majd 10. évadba lehet h kiderül ;)
  • Narandil
    a második évad "Az ötödik faj" című részben mikor O'Neill az egyik Asgardi bolygóra megy ott felsorolják a négy fajt... lehet, hogy az a hajó Fearling (nem tudom, hogy írják pontosan)... végül is ők a titokzatos negyedik faj... tényleg, találkoztak velük a csk csapatok a sorozat alatt?
  • Lacee
    ja bocsánat, tényleg :)
    köszi!
  • Heimdall
    Lacee olvass vissza, jön a 9. évad után után Stargate Atlantis 1. évada
  • Lacee
    vajon mit fognak csinálni a tv2-n ha lement a sosozat? tudtommal a tizedik széira még csak most készül. ismétlés lesz?
  • _Vegeta_
    Nehez aztgondolni hogy szerencseje volt? :) En inkabb nem akadok fel ilyen dolgokon filmbe hogy mi mennyire hiheto. Az egesz csak fantazia. :)
  • Heimdall
    Van egy kérdés amin régóta gondolkodok. Szerintetek a 7x13 Grace című részben az a hajó ami rátámadott a Prométheuszra szerintetek milyen faj hajója volt? Mert az epizód végén ez a kérdés nyitott maradt.
  • Heimdall
    Indeed :D
  • 2XP
    Senki sem várja el, hogy minden valósághű legyen, de azért azt ne mondd, hogy nyílt terepen, fedezék nélkül, jaffákkal körülvéve keresztülfutni scifi-s... Meg a scifi-k nem arról szólnak, hogy egyedül mentsük meg a világot...
  • _Vegeta_
    Miutan ez egy science-fiction, koze nincs a valosaghoz. :)
  • Heimdall
    Szerintem is kegyetlen jó volt, nekem is teccettt nagyon. Bár mondjuk a Striker-t nem nagyon ekkora távra tervezték, de hát ez azért mégsem valóság. AZért jó volt. A jaffák meg nem is futkostak össze vissza, éppen annyira voltak csak eszetlenek, mint szoktak :D
  • _Vegeta_
    En meg nem!!
  • seriesfanatic
    Egyet értek!!
  • 2XP
    Ez a mai rész nagyon gyenge volt :( Vmi új rendező csinálta, vagy mi? Hülye történet (amerikai nyáltenger), a lövöldözős-futkosós rész pedig egy c kategóriás akciófilmnél is égő lett volna, ennyire még Chuck Norris sem kemény -- jaffák lövöldöznek, fedezék nélkül rohan mitchel, és persze semmi baja nem lesz, és egyedül menti meg teal'c-et, ehh, azért régebben valósághűbb volt :( És minek kellet annyit rángatni a kamerát?! Látszik, hogy kezd kimerülni a sorozat :(
  • _Vegeta_
    termeszetesen eszrevettuk, ez a hatranya a szinkronizalasnak. :(
  • Narandil
    és nem tudsz véletlen egy olyan torrent oldalt, ahol van magyar szinkronnal?
  • Heimdall
    Én azt furcsállom a 9. évadban a TV2-n hogy mikor beszél valaki, vagy van valami történés akkor egyszerűen nincs benne háttérzaj, így nekem olyan mű lesz tőle az egész. Más nem vette még ezt észre?
  • _Vegeta_
    Azthiszem ez lehetseges. :)
  • Heimdall
    Akkor mi ketten jóban leszünk :D
  • _Vegeta_
    Enis ezt pofaztam a legutobbi vita soran. :D
  • Heimdall
    Jellemző h a magyarokra senki nem gondol. Egyébként pedig nem tom ti hogy vagytok vele, de szerintem sokkalta jobbak a szerplők eredeti hangjai, nem is beszélve Teal'c állandó Indeed mondókájáról
  • mrzed001
    Egy szál se ...
  • Narandil
    a #2103-s hozzászólásodban van egy link, amivel ellehet jutni egy torrent oldalra, ahol a csillagkapu részei/évadjai vannak... na most az érdekelne, hogy az ott lévő 239 választási lehetőségközül melyik magyar szinkronos? vagy egyáltalán nincs azon az oldalon olyan?
  • mrzed001
    Öööö nem érteni te lenni mit kérdezni :)
  • _Vegeta_
    Még nem. Mi is erre varunk. :)
  • Narandil
    Babylon: azon az oldalon melyikek a szinkronosok (magyar)... megköszönném, ha tudnád... elég sokáig tartana mindet letölteni vagy legalábbis annyit, hogy meglegyen az, amelyik kell...
  • gergod
    jul. 14 SCI-FI channel
  • joebacsi
    aki a szinkronra vár, az megérdemli :P
    (bocs muszáj volt :))
  • Seten

Az SG-1 tizedik évad megy már valahol?
    Az Abydosgate-en ott vannak az epzódcímek de mikor lehet majd látni, pl külföldi csatornán?

• ROKICA
    szerintem inkább fejeznék be előbb az utolsó SG-1 évadot.. akármennyi is legyen.. persze lehet hogy költségvetésileg neméri meg nekik annyira mint így.. de a párhuzamos adástól már ugyis elkéstek.
  • Heimdall
    hát ja