4238
-
Heimdall #2158 Vagy: The Fall of the Ancients, lol, erre még kíváncsi is lennék :D -
_Vegeta_ #2157 The rising of Anubis :D -
Heimdall #2156 Ja, télleg kitaláhatnának valami ilyet. Pl.: Stargate: The Beginning :D -
#2155 Az engem is nagyon érdekelne :) -
_Vegeta_ #2154 Vagy az osok evoluciojarol. Fura lenne latni egy ŐS-t, ,amint kobaltaval vadaszik valami vadra. :D -
#2153 vagy lenne pár prequel rész a goa'uldok hatalomrajutásáról, esetleg az ősök felemelkedéséről. -
_Vegeta_ #2152 En csak annyit olvastam hogy "meg lesznek emlitve a 10.evadban". Azota nem olvastam stargaterol.
Amugy en jobban orulnek ha az egesz sg1 atmenne Asgard sorozatta. Megmutatni hogy is telnek napjaik. :D -
#2151 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lesznek Furlingek a 10. évadban. Legalábbis a s10 előzeteben ezt mondták :) -
_Vegeta_ #2150 Azt irtak a 10evadban foglalkoznak majd a kerdessel. De csak megemlites szinten. :| -
Heimdall #2149 Furling, jaja, én is rájuk gondoltam bár nem tom, azok a lövegek télleg eléggé fejlettek voltak, meg még nem is találkoztak velük. Lehet, nem tom, majd 10. évadba lehet h kiderül ;) -
Narandil #2148 a második évad "Az ötödik faj" című részben mikor O'Neill az egyik Asgardi bolygóra megy ott felsorolják a négy fajt... lehet, hogy az a hajó Fearling (nem tudom, hogy írják pontosan)... végül is ők a titokzatos negyedik faj... tényleg, találkoztak velük a csk csapatok a sorozat alatt? -
#2147 ja bocsánat, tényleg :)
köszi! -
Heimdall #2146 Lacee olvass vissza, jön a 9. évad után után Stargate Atlantis 1. évada -
#2145 vajon mit fognak csinálni a tv2-n ha lement a sosozat? tudtommal a tizedik széira még csak most készül. ismétlés lesz? -
_Vegeta_ #2144 Nehez aztgondolni hogy szerencseje volt? :) En inkabb nem akadok fel ilyen dolgokon filmbe hogy mi mennyire hiheto. Az egesz csak fantazia. :) -
Heimdall #2143 Van egy kérdés amin régóta gondolkodok. Szerintetek a 7x13 Grace című részben az a hajó ami rátámadott a Prométheuszra szerintetek milyen faj hajója volt? Mert az epizód végén ez a kérdés nyitott maradt. -
Heimdall #2142 Indeed :D -
#2141 Senki sem várja el, hogy minden valósághű legyen, de azért azt ne mondd, hogy nyílt terepen, fedezék nélkül, jaffákkal körülvéve keresztülfutni scifi-s... Meg a scifi-k nem arról szólnak, hogy egyedül mentsük meg a világot... -
_Vegeta_ #2140 Miutan ez egy science-fiction, koze nincs a valosaghoz. :) -
Heimdall #2139 Szerintem is kegyetlen jó volt, nekem is teccettt nagyon. Bár mondjuk a Striker-t nem nagyon ekkora távra tervezték, de hát ez azért mégsem valóság. AZért jó volt. A jaffák meg nem is futkostak össze vissza, éppen annyira voltak csak eszetlenek, mint szoktak :D -
_Vegeta_ #2138 En meg nem!! -
#2137 Egyet értek!! -
#2136 Ez a mai rész nagyon gyenge volt :( Vmi új rendező csinálta, vagy mi? Hülye történet (amerikai nyáltenger), a lövöldözős-futkosós rész pedig egy c kategóriás akciófilmnél is égő lett volna, ennyire még Chuck Norris sem kemény -- jaffák lövöldöznek, fedezék nélkül rohan mitchel, és persze semmi baja nem lesz, és egyedül menti meg teal'c-et, ehh, azért régebben valósághűbb volt :( És minek kellet annyit rángatni a kamerát?! Látszik, hogy kezd kimerülni a sorozat :( -
_Vegeta_ #2135 termeszetesen eszrevettuk, ez a hatranya a szinkronizalasnak. :( -
Narandil #2134 és nem tudsz véletlen egy olyan torrent oldalt, ahol van magyar szinkronnal? -
Heimdall #2133 Én azt furcsállom a 9. évadban a TV2-n hogy mikor beszél valaki, vagy van valami történés akkor egyszerűen nincs benne háttérzaj, így nekem olyan mű lesz tőle az egész. Más nem vette még ezt észre? -
_Vegeta_ #2132 Azthiszem ez lehetseges. :) -
Heimdall #2131 Akkor mi ketten jóban leszünk :D -
_Vegeta_ #2130 Enis ezt pofaztam a legutobbi vita soran. :D -
Heimdall #2129 Jellemző h a magyarokra senki nem gondol. Egyébként pedig nem tom ti hogy vagytok vele, de szerintem sokkalta jobbak a szerplők eredeti hangjai, nem is beszélve Teal'c állandó Indeed mondókájáról -
#2128 Egy szál se ... -
Narandil #2127 a #2103-s hozzászólásodban van egy link, amivel ellehet jutni egy torrent oldalra, ahol a csillagkapu részei/évadjai vannak... na most az érdekelne, hogy az ott lévő 239 választási lehetőségközül melyik magyar szinkronos? vagy egyáltalán nincs azon az oldalon olyan? -
#2126 Öööö nem érteni te lenni mit kérdezni :) -
_Vegeta_ #2125 Még nem. Mi is erre varunk. :) -
Narandil #2124 Babylon: azon az oldalon melyikek a szinkronosok (magyar)... megköszönném, ha tudnád... elég sokáig tartana mindet letölteni vagy legalábbis annyit, hogy meglegyen az, amelyik kell... -
#2123 jul. 14 SCI-FI channel -
#2122 aki a szinkronra vár, az megérdemli :P
(bocs muszáj volt :)) -
Seten #2121
Az SG-1 tizedik évad megy már valahol?
Az Abydosgate-en ott vannak az epzódcímek de mikor lehet majd látni, pl külföldi csatornán?
-
#2120 szerintem inkább fejeznék be előbb az utolsó SG-1 évadot.. akármennyi is legyen.. persze lehet hogy költségvetésileg neméri meg nekik annyira mint így.. de a párhuzamos adástól már ugyis elkéstek. -
Heimdall #2119 hát ja