4238
  • ROKICA
    :D
  • joebacsi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    áhh ide sztem már chuck kell
  • ROKICA
    nemigaz!!!!!!!!

van egy kis piros telefon és azon fogják majd riasztani a superman-t aki majd szétrugja az ori seggét!!!!!!
  • _Vegeta_
    Szpojler!
    Jack Bauert is beavatjak a stargate programba, aminek hatasara beáll az sg-1be es igy sikerul megszerezni a grált. Bauer pedig a grál segitsegevel szetrugja az orik segget. Mindezt 24ora alatt.
    Reszlet a 24 season 6bol. :D
  • Kori
    én csak gondoltam!!!!!!!!!
  • ROKICA
    !!!SPOILER!!!
  • Kori
    győzni fogunk!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Istencsászár
    meghát:) a kis geci, sok gond lesz még ezekkel, nagy hatalmuk van, többiek ezekez képest kispályások:D
  • ROKICA
    oráj megcsinálta a mátrixot a golyókkal:)
  • ikegami
    Samantha Carter
  • _Vegeta_
    Bori
  • ikegami
    Ori
  • ROKICA
    Akkó jó.
  • 2XP
    Nem, nem kötöttek semmilyen szövetséget :) Még mindig embereket esznek :D
  • ROKICA
    Ezeket egy részben ugy láttam hogy egy embert szipojoznak ki. azóta szövetséget kötöttek az emberekkel,,és a goauldok ellen vagy mi ellen?
  • fruhwirth
    "oyoyo maaaan! na mizu-e van ketscheg? most komolyan velem meg a spanjaimmal akarsz kikezdeni, he?? mi 4n vagyunk te meg egyedül kisk*cs*g. Na mutasd csak mi van nálad? mobil, arany? ne szórakozzá, viriccsá vmit, vagy beleállítunk a betonba kiccsirgó!"

vmi ilyen képaláírást tudnék elképzelni a képhez
  • 2XP
  • ROKICA
    Különben meg miaz a Wraith... TV2 -őn még nemvótak ugy? képet róla!
  • ROKICA
    Komojan fasza lenne!
  • MerlinW
    Megnéznék egy 2-3 órás mozifilmet a nagy csatáról:)
    Ős+Ember+Tok'ra+Ashgard vs. Ori+Goa'uld+Wraith+Replikátor
    Aztán persze közben Ori téritené a kukacokat és a Wraith-eket, a Wraith kóstolgatná a kukacokat, a replikátorok meg létrehoznák a tökéletes fajt:)
  • _Vegeta_
    Jah, letrejon a kiegyezés deak feri segitsegevel az emberek es a wraithek kozott, a kozos ellenseg legyozese celjabol. :D
  • MerlinW
    Ki tudja?:) Atlantis 2x20 alapján összefuthatnak velük:) Sőt, mindenki mindenkivel, hiszen mindkét másik galaxisból ellátogattak hozzánk:)
  • ROKICA
    Ja és 1 kérdés:

azokról az életszívó"vámpír" lidércekről amik az ATLANTIS-ban alkotják az ellenséget azokról lesz szó a CSK-1 ben?(vagyis szó az már volt, hanem meg is jelennek majd?)
  • ROKICA
    Ja de ez miatt marattam le a DEIDALOSZRÓL!!:)
  • Kori
    nem voltak
  • Istencsászár
    thx, Orai alkotott valami érdekeset?
  • Pharaoh
    Eléggé ilyrn töltelék rész volt.
  • Kori
    a karkötő még mindig hat
    elmennek egy tudoshoz aki elárulja hogyan lehet a köteléket megszakítani de Vala szerezze vissza az anyja nyakláncát
    akinél a nyaklánc van visszadja ha visszaszrzei Vala a műszerét
    a műszrnél közlik visszadják ha Vala visszazsrzi a hajót
    mindent visszaszereznek a tudós közli nem tudja a megoldást
  • Istencsászár
    Röviden leírod mivolt benne, sajna távollét miatt lemaradtam róla:/
  • Kori
    ez a rész tök király volt
  • _Vegeta_
    Nem mrzed, most nem. :)

[spoiler]

A Korelev legenyseget attranszportaltak az egyik ori hajora, ahol vala is tartozkodik. :)
  • mrzed001
    [spoiler]
    Időutazás, meg időkavarás, az lészen ott biztos :)
  • fruhwirth
    kérdés:

Na de nem a ruszki hajó szedte fel a Denijelt meg a Micsellt? ha az robbant darabokra, akkor mi lett velük?
  • fruhwirth
    tudom, ezért is van mögötte az a kis :) jel, ami nemzetközileg is ismerten jelzi, h vmi baromságot írtam:)
  • _Vegeta_
    Nem irtam semmi spoilert ezert nem szukseges a spoiler felirat. Az meg szerintem nyilvanvalo h az elobb leirt dolgok nem lesznek benne. :)

Vala megszuli, az ori pulyát es a kölök lesz az atrajzott ori haderok vezetoje mivel nagyon gyorsan felno. (orak alatt) Innen fog tovabb bonyolodni a sztori, sajna az oroszok altal vezetett hajonak annyi. :))
    Viszont lesznek a 10.evadban utos reszek szentem, a Furlingek is vegre feltunnek majd.

Na ez mar spoiler. :D
  • joebacsi
    ehh, legalább spoilereznéd :(
  • _Vegeta_
    Jo lenne. XD
    Sajnos én utanna olvastam a dolgokanak es semmi ilyen nem lesz benne. Sott szerintem eleg gagyira sikeredett a sztori folytatasa. :(

Joebacsi: Ugyanmár. Az X-aktak irja le a valodi vilagot. 2012ben vilagvege! :D
  • joebacsi
    a davinci kód csak kitalált baromság a haszonszerzés céljából, ellenben az sg totál a valóságot írja le! szóval ne írj butaságokat :)
  • fruhwirth
    vagy a csillaghajók, amiket építtettek az emberekkel, azok lettek volna pentagram alakúak:) az lenne a R3SP3C7
  • fruhwirth
    a buták ha olvasták volna a Da Vinci kódot tudnák, mi is a Szent Grál valójában:)