4251
-
www.csillagkapu.hu :) -
_Vegeta_ #1927 Minibikinibe Carter meg Vala? Hmm jol hangzik :D -
10. évadot /juni közepe táján mutatják be. De lehet csak julius az a junius, nem emléxem pontosan. -
ez ugye most a 9-edik évad,ami 20 részből áll, leszedtem már a 20 adik részt is és nem ugy volt vége hogy mindenki boldog, de már jo ideje nincs több rész a neten, hol a 10 edik évad? ti hallottatok rola valamit? -
miért hülyítenélek? -
hülyítesz? -
pedig Vala jóbőr...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a következő részben majd visszatér, és Carterrel egy iszapbírkózással döntik el az Abydos-on, hogy melyikük maradjon az sg-1 ben -
_Vegeta_ #1921 Pedig szexi az akcentusa. :] -
végra visszatért Carter.
már a tököm tele van Vala -val. -

-
A Csák Norrisz meg minden Ori felemelkedett lényt lerugdal a pörgőrugásával a magasabb létsíkról a rákba:D -
Daniel Jackson-t Oma emelte fel... Oma-t meg Chuck Norris:)
-
_Vegeta_ #1916 Superman egy ős, szoval nemsokat segithet. :DD -
:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!áhh ide sztem már chuck kell -
nemigaz!!!!!!!!
van egy kis piros telefon és azon fogják majd riasztani a superman-t aki majd szétrugja az ori seggét!!!!!! -
_Vegeta_ #1912 Szpojler!
Jack Bauert is beavatjak a stargate programba, aminek hatasara beáll az sg-1be es igy sikerul megszerezni a grált. Bauer pedig a grál segitsegevel szetrugja az orik segget. Mindezt 24ora alatt.
Reszlet a 24 season 6bol. :D -
én csak gondoltam!!!!!!!!! -
!!!SPOILER!!! -
győzni fogunk!!!!!!!!!!!!!!!! -
meghát:) a kis geci, sok gond lesz még ezekkel, nagy hatalmuk van, többiek ezekez képest kispályások:D -
oráj megcsinálta a mátrixot a golyókkal:) -
Samantha Carter 

-
_Vegeta_ #1905 Bori -
Ori -
Akkó jó. -
Nem, nem kötöttek semmilyen szövetséget :) Még mindig embereket esznek :D -
Ezeket egy részben ugy láttam hogy egy embert szipojoznak ki. azóta szövetséget kötöttek az emberekkel,,és a goauldok ellen vagy mi ellen? -
"oyoyo maaaan! na mizu-e van ketscheg? most komolyan velem meg a spanjaimmal akarsz kikezdeni, he?? mi 4n vagyunk te meg egyedül kisk*cs*g. Na mutasd csak mi van nálad? mobil, arany? ne szórakozzá, viriccsá vmit, vagy beleállítunk a betonba kiccsirgó!"
vmi ilyen képaláírást tudnék elképzelni a képhez
-
-
Különben meg miaz a Wraith... TV2 -őn még nemvótak ugy? képet róla! -
Komojan fasza lenne! -
Megnéznék egy 2-3 órás mozifilmet a nagy csatáról:)
Ős+Ember+Tok'ra+Ashgard vs. Ori+Goa'uld+Wraith+Replikátor
Aztán persze közben Ori téritené a kukacokat és a Wraith-eket, a Wraith kóstolgatná a kukacokat, a replikátorok meg létrehoznák a tökéletes fajt:) -
_Vegeta_ #1895 Jah, letrejon a kiegyezés deak feri segitsegevel az emberek es a wraithek kozott, a kozos ellenseg legyozese celjabol. :D -
Ki tudja?:) Atlantis 2x20 alapján összefuthatnak velük:) Sőt, mindenki mindenkivel, hiszen mindkét másik galaxisból ellátogattak hozzánk:) -
Ja és 1 kérdés:
azokról az életszívó"vámpír" lidércekről amik az ATLANTIS-ban alkotják az ellenséget azokról lesz szó a CSK-1 ben?(vagyis szó az már volt, hanem meg is jelennek majd?) -
Ja de ez miatt marattam le a DEIDALOSZRÓL!!:) -
nem voltak -
thx, Orai alkotott valami érdekeset? -
Eléggé ilyrn töltelék rész volt.