4238
-
#1915 :D -
#1914 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!áhh ide sztem már chuck kell -
#1913 nemigaz!!!!!!!!
van egy kis piros telefon és azon fogják majd riasztani a superman-t aki majd szétrugja az ori seggét!!!!!! -
_Vegeta_ #1912 Szpojler!
Jack Bauert is beavatjak a stargate programba, aminek hatasara beáll az sg-1be es igy sikerul megszerezni a grált. Bauer pedig a grál segitsegevel szetrugja az orik segget. Mindezt 24ora alatt.
Reszlet a 24 season 6bol. :D -
#1911 én csak gondoltam!!!!!!!!! -
#1910 !!!SPOILER!!! -
#1909 győzni fogunk!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1908 meghát:) a kis geci, sok gond lesz még ezekkel, nagy hatalmuk van, többiek ezekez képest kispályások:D -
#1907 oráj megcsinálta a mátrixot a golyókkal:) -
#1906 Samantha Carter -
_Vegeta_ #1905 Bori -
#1904 Ori -
#1903 Akkó jó. -
#1902 Nem, nem kötöttek semmilyen szövetséget :) Még mindig embereket esznek :D -
#1901 Ezeket egy részben ugy láttam hogy egy embert szipojoznak ki. azóta szövetséget kötöttek az emberekkel,,és a goauldok ellen vagy mi ellen? -
#1900 "oyoyo maaaan! na mizu-e van ketscheg? most komolyan velem meg a spanjaimmal akarsz kikezdeni, he?? mi 4n vagyunk te meg egyedül kisk*cs*g. Na mutasd csak mi van nálad? mobil, arany? ne szórakozzá, viriccsá vmit, vagy beleállítunk a betonba kiccsirgó!"
vmi ilyen képaláírást tudnék elképzelni a képhez -
#1899 -
#1898 Különben meg miaz a Wraith... TV2 -őn még nemvótak ugy? képet róla! -
#1897 Komojan fasza lenne! -
#1896 Megnéznék egy 2-3 órás mozifilmet a nagy csatáról:)
Ős+Ember+Tok'ra+Ashgard vs. Ori+Goa'uld+Wraith+Replikátor
Aztán persze közben Ori téritené a kukacokat és a Wraith-eket, a Wraith kóstolgatná a kukacokat, a replikátorok meg létrehoznák a tökéletes fajt:) -
_Vegeta_ #1895 Jah, letrejon a kiegyezés deak feri segitsegevel az emberek es a wraithek kozott, a kozos ellenseg legyozese celjabol. :D -
#1894 Ki tudja?:) Atlantis 2x20 alapján összefuthatnak velük:) Sőt, mindenki mindenkivel, hiszen mindkét másik galaxisból ellátogattak hozzánk:) -
#1893 Ja és 1 kérdés:
azokról az életszívó"vámpír" lidércekről amik az ATLANTIS-ban alkotják az ellenséget azokról lesz szó a CSK-1 ben?(vagyis szó az már volt, hanem meg is jelennek majd?) -
#1892 Ja de ez miatt marattam le a DEIDALOSZRÓL!!:) -
#1891 nem voltak -
#1890 thx, Orai alkotott valami érdekeset? -
#1889 Eléggé ilyrn töltelék rész volt. -
#1888 a karkötő még mindig hat
elmennek egy tudoshoz aki elárulja hogyan lehet a köteléket megszakítani de Vala szerezze vissza az anyja nyakláncát
akinél a nyaklánc van visszadja ha visszaszrzei Vala a műszerét
a műszrnél közlik visszadják ha Vala visszazsrzi a hajót
mindent visszaszereznek a tudós közli nem tudja a megoldást
-
#1887 Röviden leírod mivolt benne, sajna távollét miatt lemaradtam róla:/ -
#1886 ez a rész tök király volt -
_Vegeta_ #1885 Nem mrzed, most nem. :)
[spoiler]
A Korelev legenyseget attranszportaltak az egyik ori hajora, ahol vala is tartozkodik. :) -
#1884 [spoiler]
Időutazás, meg időkavarás, az lészen ott biztos :) -
#1883 kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na de nem a ruszki hajó szedte fel a Denijelt meg a Micsellt? ha az robbant darabokra, akkor mi lett velük? -
#1882 tudom, ezért is van mögötte az a kis :) jel, ami nemzetközileg is ismerten jelzi, h vmi baromságot írtam:) -
_Vegeta_ #1881 Nem irtam semmi spoilert ezert nem szukseges a spoiler felirat. Az meg szerintem nyilvanvalo h az elobb leirt dolgok nem lesznek benne. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vala megszuli, az ori pulyát es a kölök lesz az atrajzott ori haderok vezetoje mivel nagyon gyorsan felno. (orak alatt) Innen fog tovabb bonyolodni a sztori, sajna az oroszok altal vezetett hajonak annyi. :))
Viszont lesznek a 10.evadban utos reszek szentem, a Furlingek is vegre feltunnek majd.
Na ez mar spoiler. :D -
#1880 ehh, legalább spoilereznéd :( -
_Vegeta_ #1879 Jo lenne. XD
Sajnos én utanna olvastam a dolgokanak es semmi ilyen nem lesz benne. Sott szerintem eleg gagyira sikeredett a sztori folytatasa. :(
Joebacsi: Ugyanmár. Az X-aktak irja le a valodi vilagot. 2012ben vilagvege! :D -
#1878 a davinci kód csak kitalált baromság a haszonszerzés céljából, ellenben az sg totál a valóságot írja le! szóval ne írj butaságokat :) -
#1877 vagy a csillaghajók, amiket építtettek az emberekkel, azok lettek volna pentagram alakúak:) az lenne a R3SP3C7 -
#1876 a buták ha olvasták volna a Da Vinci kódot tudnák, mi is a Szent Grál valójában:)