4238
  • fruhwirth
    nem csodálkoznék, ha megjelenne egy X-305ös prototipussal, amin fullon van ilyen ős droid-izé-fegyverrel (szakkifejezés:D), és rommálőné a 4 ORI hajót, majd kitárcsázva rendberakna a Supergate túloldalán is mkit:D
  • _Vegeta_
    Kicsit mar kivegeztek az egyiptomi mitologiat nemgondolod? :)
    Mostmar elsosorban az osokre es majd (szerintem) a szent grál keresesere helyezik a hangsulyt ami ertheto.
  • Istencsászár
    :)) akár azis lehetne
  • RelakSfromhome
    Nemtom, de az Ori az nem a tulajdonképpeni ördög? Csak a pentagram, meg ilyesmi hiányzik :D
  • magus
    persze, egy ido utan megkedvelem majd, de mas lesz. ami nem mindig baj persze. elejen nagy lokest adott az, hogy az egyiptomi mitologiat maskent fogtak fel, most nincs semmi ilyen, ettol fuggetlenul nezem, csak mas:/
  • Istencsászár
    Régi tetszett... tudod ez mindennel igyvan, mindenből az első az 1edi tetszik mindekinek és ha meglátja a folytatást akkor "fikázza" durva kifejezés, de igyvan. Ezektől függetlenül véleményem szerint mindeki aki eddig nézte az Sg-t az ezt is fogja és ha mg nem szerette meg akkor lassan megfogja mer a története érdekes és egyre jobban fog bonyolodni, és lehet elment 1-2 főszereplő de jöttek helyette mások akiket szintén idővel megkedvelünk és "befogadunk".
  • magus
    nem tudom, nekem ez igy nem tetszik annyira:/ tenyleg csak kicsereltek az ellenfeleket, egy letsikkal feljebb vittek, kiszedtek a kedvenc szereplomet. bar csak a regi reszekben foglalkoztak az okori mitologiaval, nekem igy visszagondolva azok tetszettek a legjobban. majd meglatjuk mi sul ki belole, de nem latok tul sok fantaziat/jovot ebben a sorozatban:/
  • _Vegeta_
    Azt kell mondjam hogy O'Neillnek valo helyzet. :D
  • fruhwirth
    hát ööö...mivel kinyirtak egy X304est megint, és nem lehet tudni hirtelen, h melyiket, továbbá Carter kinn lebeg a világűrben, Teal'c egy széteső piramishajón van, Mitchell és Daniel pedig az egyik 304esen van, továbbá az Asgard, Goa'uld és földi fegyverek együttesen is hatástalanok az ORI pajzsai ellen, szóval...mit is mondhatnék....JÓ HOGY TECCIK:DD
  • _Vegeta_
    Akk nektek is tetszett, kivallo! ;)
  • fruhwirth
    jó nagyok.
  • joebacsi
  • MerlinW
    Kényelmes Carter meg páholyból... ehh nők...
  • _Vegeta_
    Baszott durva lett ez a szezonzaro resz. Jol neznek ki az Ori hajok. :D
  • _Vegeta_
    Az az igazsag h tenyleg csak "ujrakezdtek" az egeszet egy magasabb "letsikon". :D
    Igy eleg otlettelen az egesz, viszont nagyonis jol csinaljak szerintem. :)

Mostmar johetnenek az asgardok segiteni komolyabban. :D
  • joebacsi
    a kereszténység-kritika is eléggé mitológiai szálnak tűnik nekem :)
  • _Vegeta_
    Azert az elet eredete eleg nagy mitologiai temakor. :D
  • Kifu
    Azért az ősökkel kapcsolatban lesz történelmi utalás... (Arthúr mondakör)
  • Kori
    sztem fognak de már csak mellékszálon
  • magus
    amugy azzal hogy a goaudok kihaltak teljesen eltunt a mitologiai szal? a csillagkapuban anno ez az alternativ tortenelmiszal fogott meg, ezzel az ori-val csak egy egyszeru scifi sorozat szintjere sullyedt, vagy a goaudok meg fognak vizet kavarni?
  • _Vegeta_
    Huha, jo bőr. :P

Pontositok picit:
    Lexa Doig csatlakozik a Stargate: SG-1 csapatához
    Lexa Doig, az Androméda TV sorozat szexi androidja csatlakozik a Stargate: SG-1 gárdájához.
  • Kori
    thx
  • MerlinW
    Amít írtál korábban. Lexa Doig aki az Androméda sorozatban alakított, csatlakozik az SG1 csapatához.
  • Kori
  • Kori
    Lexa Doig joins Stargate: SG-1
    Lexa Doig, known as the sexy compute avatar of the titular spaceship in the Andromeda TV series, joins the cast of Stargate: SG-1.

találtam ezt, istenigazából nemtom mit ír mert nemtudok angolul valaki fordítsa le
    léci
  • Kori
    ja és ő Daniel felesége a valóságban

• Kori
    ja és a hajó megtestesülése
  • Kori
    a tábornok lányát Lexa Doig alakítja az Androméda sorozat androidja

• ROKICA
    Nekem nem gaz... en szerettem azt a movie-t
  • ROKICA
    Szewasztok!
    Gyujtom a Felemelkedett kozmondasokat!

PL. "Milyen mej a folyo ha nemlatod az aljat" meg ilyesmiket..

Ha valaki tud, hall ilyet CSK reszekben akkor irja meg erre a mailra: [email protected]

THX
  • Istencsászár
    Az ellenség az az izé "tűz" ami beleszáll a tagokba, akkor lesznek ilyen hittérítők, beképzelt istenek:) szvsz olyan mint a goauld...

Jóvolt a végén Oneil:)) hozta a szokásos formáját.
  • magus
    jo, akkor nezem tovabb^^
  • gergod
    A 9. évad során szinte az összes itt feltett kérdésedre válasz fog érkezni :)
  • magus
    meg azt sem ertem meg teljesen, hogy amit hirdetnek a felemelkedes (honnan lehet tudni, hogy nem igazat mondanak, hogy tenyleg ok a teremtok), azt mikor erik el? amikor odaviszik a tuzbe? akkor sem felemelkedett a csoka csak megszallta vmi. vagy amikor meghalnak, vagy mikor?
  • magus
    Az Orai miert avatkozhat be ha az Ősök nem? Vagy ez csak az ősök törvénye?

Meg ami felmerült bennem még, hogy nem együtt emelkedtek fel? Vagy ők eleve a magasabb létsíkon voltak, s az Ősök mentek hozzájuk, vagy mi?^^
  • magus
    Az Orai miert avatkozhat be ha az Ősök nem? Vagy ez csak az ősök törvénye?

Meg ami felmerült bennem még, hogy nem együtt emelkedtek fel? Vagy ők eleve a magasabb létsíkon voltak, s az Ősök mentek hozzájuk, vagy mi?^^
  • MerlinW
    9. évadnak pont a 2. fele a jó. Atlantisnak meg a 2. évada.
  • magus
    en azt olvastam, hogy nem donget kapukat a nezettseguk... Atlantissal nekem az a bajom, hogy tok ugyanazok a sztorik mint az sg1-ben, a karaktereknek is megvan a megfelelojuk az sg-1ben, de inkabb megnezem az 1. evadot aztan pofazom^^
  • Kori
    a szereplőkre gondoltam
  • joebacsi
    ne, inkább nézzétek végig, mert a közepén kicsit leül sztem, de a végefelé megint nagyon belelendül...