4238
-
#2278 Vagy azt is hozzá lehet tenni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... effective against the Ori. vagy ...the solution for your problem.
ha nem azokon a bolygókon lenne, akkor miért küldte volna őket oda? "Trust you have your answer Dr. Jackson" Persze ettől függetlenül még lehet, hogy nem ott lesz főleg ha nem találják meg ebben az évadban, de akkor meg lesz ott valami utalás, hogy hol kell tovább keresni.
Mondjuk szerintem se azokon a bolygókon lesz, mert akkor túl egyszerű volna a végkifejlett, de ha az írók akarják, bármit odarakhatnak a not mögé :)
Más (a spoiler a 10*03-ra vonatkozik)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az ősök még jó hogy nem segítenek megtalálni a fegyvert, mert akkor őket is ki lehetne irtani. Ami azért reális, mert pl. Anubis is szerette volna legyőzni őket. -
#2277 mert ha azt akarta volna mondani, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valamelyik bolygón van, akkor nem mondja, hogy "not", bár Vegeta adott egy ötletet, hogy esetleg nem azt akarta mondani, hogy "not on any of the planets", hanem szószerint nem a bolygón van, esetleg egy bolygó körül keringő hajón (Nox talán?), vagy megint kell használni azt a dimenzióváltó kütyüt, hogy látni lehessen, hogy nincs "pont" a bolygókon. Még az is lehet, hogy nem a bolygón van a fegyver, hanem maga a bolygó az:D. De csak itt spekulálgatok itt.
Mindenesetre: az Ősök szavait mindig szószerint kell értelmezni... kicsit szórakoznak a nézőkkel is. -
_Vegeta_ #2276 Egy hulye is hozzateszi, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:D..not on the planets.
Amugy sikeresen megneztem az sg1et nagyon vad resz volt. Aztan neznem tovabb az atlantissal erre kiszurjak egy ilyen sz@rral az ember szemet. :D -
#2275 A 10. évad még csak most kezdődött usában, már az is kész csoda, hogy a 9. évadot megvette TV2.
tnm: a spoileres dolgot honnan veszed?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak annyit mond, hogy Merlin's weapon is not.... -
_Vegeta_ #2274 Jaja. Magyarorszaaag!! :D -
_Vegeta_ #2273 "még ebben az évadban megtalálják azt a felemelkedettek elleni fegyvert?"
Bocs kiment a fejembol a valaszadas a sok hulyeseget olvasva. Amugy en ugy tom meg nem lehet tudni megtalaljak-e az evadban, de nemsok eselyt latok ra mivel huzni kell a sorit ahogy csak birjak. ( Az idiota villogoszemueket is csak 8.evadra vesézték ki, raadasul még mindig vannak. :D)
mr. iq bajnok pedig jobb ha eloszor megtanulja az irasjelek hasznalatat es csak utanna probalkozik a vitazassal. :)
"tilk szerepe nem lessz meröben másabb mint amit az első 3részben látunk tölle akkor felesleges lessz.."
Egy foszereplo hogy valna feleslegessé mr. iq?
"vala meg 1 joszinésznő és baszott sexi"
Vala nemnagyon tud szineszkedni Claudia Black pedig egy eros kozepes szineszno. Bar abba igazad van eleg csinos.
"ja még valami,ha csak fikázni tudsz akkor"
Aki flemel itt az nem en vagyok..A tippet pedig koszi, de inkabb meghagyom a magadfajtaknak, en jobban szeretem a mosakodast. :) -
#2272 Én megnéztem a 9. évad utolsó részét, és nagyon ütött!: )
A 10. évad részeit még nem néztem meg, deh ahogy tudom eg yhír szerint, a TV2őn adni foglyák a StarGate Atlantis első évadot!....mert hogy a StarGate 10. évad még nem lesz leadva:(
-
#2271 csak 10/3-asoknak:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az ugye egyértelmű, hogy a hologramnak álcázott ős azt akarta mondani, hogy egyik bolygon sem lesz a grál??? -
#2270 ja még valami,ha csak fikázni tudsz akkor nyulj a hüvejk ujjaddal az orrodba és nyomd fel egész az agyadig -
#2269 midnenről írsz, csak arról nem amit kérdeztem
n.n -
#2268 ok te zseni, a sorozat nagyon arra halad hogy az lessz amit irtam, nem hinném hogy
tilk producere is a filmnek és ha tilk szerepe nem lessz meröben másabb mint amit az első 3részben látunk tölle akkor felesleges lessz és unalmas,vala meg 1 joszinésznő és baszott sexi,a sok eszeddel rakd össze a képet -
_Vegeta_ #2267 Sangreal (vagy pontosan hogy kell leirni)=szent grál amit artúúrék keresgéltek. :) -
#2266 ha az az, akkor igen. -
_Vegeta_ #2265 Jajj tenyleg még le kell szednem. ^^ -
_Vegeta_ #2264 A szent grál-ra gondolsz? :P
#2259: Ez egy roppant ertelmes hozzaszolas volt. Eloszor is Teal'C masodszor pedig nem irjak ki Teal'C-et harmadszor pedig O'Neill csak egy reszere jon vissza azaz lehet hogy kettore. :) Nem fog rencert csinalni belole mivel a csaladjaval akar lenni. Daniel is ezert marad ki egy reszbol. :)
#2261: Ujabb ertelmes komment. Teal'C az osszekoto a jaffakkal. :)
#2262: Igen, a szinesznek esze agaba sincs egyenlore otthagyni a sorozatot. :) -
Sherad #2263 Ez a rész hibátlan volt. Mindenki ott volt a szeren :) -
#2262 Lehet abban valami, hogy kiírják Teal'c-et, de egy régebbi hogyan készültben volt egy utalás, hogy ő mintha az egyik forgatókönyvíró is lenne, illetve, hogy néha ő is is segít egy-egy részben... Mondjuk nem tudom mien arányban...
De amint a 10 évad 2. részében elhangzikSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Teal'c-nek addig voltnagy haszna amíg tudott információkat a Go'a'uldról... ebből a szempontból biztos hogy nem fontos a karaktere már.
Egyébként ha fel is bukkan O'Neill akkor is csak szvsz epizódszerep lesz... Mint ahogy néha visszatért Hammond is... néha. -
#2261 ez csak 1 megérzés mint tudjuk a csk1 4 tagbol áll legalább is 9 évig igy volt,de aztán lehethogy csak szabira megy tilc végülis azt a sok pénzt amit keress ezzel el kell vernie,mostanság amugy se jut neki kulcs szerep. -
#2260 " tilc-et lassan de biztosan kiirják a szerpből helyére jön vala"
nemá!!!
-
#2259 ja én is most néztem meg,nagzyon jo volt csak az zavar kissé hogy tilc-et lassan de biztosan kiirják a szerpből helyére jön vala,meg láttam még egy
10évad (igykészült) filmet,és ott volt a 2 csillagos onil tábornok,
csak nem tom hanyadik résztől jön vissza és remélem nem 1 részre -
#2258 Hát nekem nagyon bejön az ötlet, hogy s10e03 ban végre SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az SG-1 is megy Atlantisra, nem csak ők mindig az SGC-re... -
#2257 még ebben az évadban megtalálják azt a felemelkedettek elleni fegyvert? -
_Vegeta_ #2256 Szerintem sokkal kidolgozottabb mint ... mint sok mas. :) -
#2255 Nem azt mondtam hogy rossz, csak hogy összecsapottnak érzem. Ettől függetlenül még így is szívesen nézem, és ez a lényeg. -
_Vegeta_ #2254 A szokas rabjai vagytok mindannyian. :)
Ennyit tudok hozzafuzni. ;)
Ja csak még annyit, hogy mi a fenet keressenek még egyiptomba mikor kivesézték az egészet? Még a multba is voltak! :)
Ja es a replikatorok elegge borg feelinges volt...Szerintem ezt az ősös bizgerét nagyon eltalaltak. -
#2253 Sztem SG1 csúcsa a 4-5-6-7-8 évad volt. Első 3 amolyan epizód-sorozatos volt, míg a 9. és látszólag a 10. évad nálam ott vágta el magát hogy szakított az egyiptomi szálakkal. Az fent említett 5 évadot a nagyon eltalált sci-fi-be vitt egyiptomi mitológia és a Goa'uld-ok (il azok egymás közti ellentétei) tették naggyá. (de Jack, Asgardok és a replikátorok is rengeteget vittek a filmbe)
Engem ez a jó és rossz felemelkedett lények, ill a keresztes háborúk sci-fi-sítése nem villanyoz annyira fel. Ráadásul nekem az egész 9. évadnál az volt az érzésem hogy össze van csapva.
Vagy öregszem, vagynemtom:) -
#2252 a sorozatban mindenki standard angolt beszél-probléma szükséges rossz: ha minden bolygón más nyelv lenne, akkor a cirka 40 perces műsorból 10-15 perc arra menne, hogy Daniel veszettül jegyzetel hogy hátha megértenek valamit... a sorozat korai részeinek kritikájával egyetértek (effektek, b-kategória feeling), de szerintem sokat javult azóta.
az miért baj hogy mindenhol ugyanolyan a kapu? mindet az ősök csinálták, egy rendszer résziként, még szép h ugyanolyan :) -
#2251 Technikai megvalósításban is alulmúlta. Pl a Csillagkapu sztem sokkal gagyibb müanyag hatású a sorozatban...legalábbis az elején az volt. ráadásul az elején az effektek is nagyon alul voltak.
Jó a filmben is volt pár necces dolog, de ott valahogy feelingesebb volt az egész! Pl látszódott 1-2 közeliben a siklók tartó drótja....de akkoris jó volt, mert volt feelingje. :)
A kapu hangja is jobb volt. A sorozatban pedig a siklók hangja lett a csillagkapu hangja. :D
A Jaffa-k is gagyibbak....a szerkójuk úgy értem. Az hogy mindenki angolt beszél pláne. Meg hogy minden bolygón egyforma a kapu....ehhh bazeg....alapból gyilkolták meg a filmet.
Na mindegy....végre jön az igazi Csillagkapu élmény a 2 új filmel! ;) -
_Vegeta_ #2250 Miben "gagyibb" a sorozat? Nekem ez nagyon magas. :D -
ugot2know #2249 vannak rossz évadok,mondjuk azt,de többségében jó sztorik vannak.Ez a 9. valóban rossz,nagy zuhanás van Jack nélkül :( -
#2248 Hát én örülök az SG filmnek. A sorozat nagyon gagyi ahhoz képest. Ezért sokan megköveztek de ez van. Egyébként régebben úgy voltam, hogy elején utáltam a sorozatot...aztán megszerettem....most már megint elegem van belőle mert túlbarmolták!
Dean Devlin végre előadhatja az igazi sztorit. Apropó. Érdekesség hogy eredetileg is 12 évvel az első rész után játszódik a második rész. Tehát most nem kell maszkírozással játszani....pont megvan a 12 év :D -
#2247 Ez a mindenki tud angolul ez nekem sem tetszik amúgy...nameg mikor megláttam Teal'c sisakját az első részekben, mondom ez gagyi lesz...oszt mégse...mer' jó -
#2246 Ej, nagyon elkapkodták mindkét x02 végét... a gyógyuásost ebben, SGA-ban a menekülést... nem tetszettek...
Max Vala hülyesége... de a sztori ritke 0 volt.:( -
_Vegeta_ #2245 Nekem egyszeruen nemtetszett az sg film. Pont ezert nem neztem a sorozatot sem kesobb. -
#2244 Nem azt mondom hogy akció legyen benne, lehetne pl mitológiai történet mesélés. De ha az egész csapat alszik, akkor ugye ez nem lehetséges....
Na mindegy. A következő rész kárpótolni fog úgy érzem. -
#2243 Nem tudom, de nekem a technikai háttere jobban tetszett.
Mi is? Pl nem világított a csillagkapu, meg a másik oldalon az eltérő csillagképek miatt a rajzok is különböztek. Ezen kívül mikor megjelent a banda, az Abidoson nem értették meg őket azonnal, mert más nyelvet beszéltek. A sorozatban meg mindenki tud angolul Nameg a szerelés is csak a sokadik évadban (asszem pont a 8.-ban) lett olyan, mint a filmen, hogy szinte a semmibe csomagolódik el. Az első pár évadban meg jó, hogy nem esett le Teal'c fejéről, mikor kinyílt a sisak :D
Úgy hirtelen ennyi :) Jöhet a folytatás, kiváncsi vagyok, milyen lesz a sorozatbeli dolgok figyelmen kívül hagyásával :) -
#2242 De örülünk...max te nem nézed... -
#2241 hiszem ha játszom :P -
Lyan Kyj #2240 nem gond, készül az mmo... -
#2239 az jó, de pl a stargate játék amit sokan vártak az kudarcba fulladt :S