StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Gyujtom a Felemelkedett kozmondasokat!
PL. "Milyen mej a folyo ha nemlatod az aljat" meg ilyesmiket..
Ha valaki tud, hall ilyet CSK reszekben akkor irja meg erre a mailra: [email protected]
THX
Jóvolt a végén Oneil😊) hozta a szokásos formáját.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Meg ami felmerült bennem még, hogy nem együtt emelkedtek fel? Vagy õk eleve a magasabb létsíkon voltak, s az Õsök mentek hozzájuk, vagy mi?^^
Meg ami felmerült bennem még, hogy nem együtt emelkedtek fel? Vagy õk eleve a magasabb létsíkon voltak, s az Õsök mentek hozzájuk, vagy mi?^^
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
várjunk legalább a szezon feléig
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Fraisernel nincs szebb es jobb es okosabb. 😉
10.evadban elvileg tobbszor is feltunik majd Richard Dean Anderson.
Nemtom hany evadot fog még megelni az sg1, de nezettseg alapjan en saccolnek meg neki par evadot. Raadasul szentem pont most kezd beindulni, hogy az Õsöket is veszelyezteto faj is feltunik. 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Az igazi gondom, hogy O'Neill helyére tették amolyan viccesfiúnak... meg hiányzik Carter is...
ÉS a jobbszélsõ Chianna-t alakító szinész alakítja a doktornõt (azaz a tábornok lányát legalább is nagyon hasonlít😄)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
Nem szeretem amikor így változtatgatják a szereplõket, mert 8 évadot végignézni a megszokott szereplõkkel aztán váltás, ezmi?! akkor mondják hogy lesz 10 évad aztán happy endel vége mint pl a Jóbarátoknak.
... : )
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"