4251
  • angelus
    a legelső intro nem a filmből volt, hanem a sorozatból összevágva, amire te gondolsz az a 3-4-5 évados intro...
  • ROKICA
    nekem a legelső intro teccett az sg-1 nek.. ami még a filmől maradt, nem lett volna szabad leváltani:(
  • ROKICA
    nekem a legelső intro teccett az sg-1 nek.. ami még a filmől maradt, nem lett volna szabad leváltani:(
  • Seten

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miért, már megtalálták?

• tnm #2327
    azt nem mondom, hogy tudom, de az nagy baromság lenne, hogyha egy felemelkedett lényt (akinek nincs fizikai valója) úgy is el lehetne pusztítani, hogy felrobbantják...
    szal nem célszerű a hajókra rámenni (amennyiben van jobb módszer, és nem az a helyzet, hogy a már itt lévő hajókat kell elpusztítani, mert még nincs meg a grál)
    mikor megtalálják a grált akkor Mitchel meg is kérdezi, hogy ez a kis vacak hivatott elpusztítani az Orikat és akkor Daniel azt válaszolja, hogy valószínüleg az a kis kütyü teren (dimenziókon) és időn fölül áll. Szvsz, ha fogjuk látni működés közben akkor az majd olyasmi lesz, mint amikor a replikátorokat legyőzték, valami nagy fehér-sárga fénycsóva ami mindent elvakit és magába szívja az ilyen derengő fényű Orikat, és utána voltak, nincsenek. Ezenkívül semmi változás nem lesz a környezetben. SZVSZ!
  • Seten

Ja, hogy te már tudod, hogy működik a fegyver?! Így már o.k.

• Trisztin
    én nem jósolnék ilyen sokat még az sg-1nek...

minden esetre még van egy kiaknázatlan terület...
    A Furlingek (Furlings) még nem ismernek minket... ezzel még lehet egy kicsit húzni...
    ---
    Mellesleg most nézem a régi részeket... és a 6x01 kezdése a legjobb!!A mostaniban túl sok a kép :))
  • tnm #2324
    Go'a'uldokat se úgy gyözték le, hogy az összes hajót legyőzték...
    Egyébként meg ugye a Szent grált keresik, amellyel meglehet murderni az orikat, és akkor marad egy csomó hajó egy rakás legénység, meg katona, akiknek nem lesz vezére...
  • Seten

"mellesleg miért kellene bekövetekeznie, nem a hajókat akarják elpusztítani (az még jól is jöhet), hanem az Ori-kat..."

És ezt szerinted, hogyan akarják kivitelezni?
    Megvárják amíg az Ori összegyűlik egy "Vidám vasárnapra" és egyszerre felrobbantják mindet? :)

• _Vegeta_
    Egyetertek. Az sg1nek még 3-4evad realis max 5. Szerintem ennyit lehetne még ki lehetne huzni vele. De kitudja lehet az orik utan mehetunk az asgard galaxisba valami feneeros ellent gyilkolaszni. :D
  • ROKICA
    Hello!
    A karakterháborúhoz hozzáfuzök vamit én is:

Eloször is az volt a leghülyébb dolog amit itt olvastam hogy "már egy generáció felnott".
    Az SG sosem volt gyerekmese... az sg olyan valós tudománnyal foglalkozó sci-fi amit , ahogy azt már elottem is mondták foleg a 20. on túliak nézik..

Nemtom... Oneill volt az igazi.. de Mitchell elég jól kitölti az utána maradt urt.. énsem hittem volna hogy ennyire beleillik az sg1be... nekem az fájt amikor annó Jonas kiszált az SG1 bol..:(

De mondjuk az tényleg mélypont lenne ha pár év mulva átcserélodne az egész csk1..:(
    nemhiszem végülis h az lesz, mert a sorozat címe SG-1 szal ha átcserélodne az SG1 összes tagja, mittomén Carter elmegy gyerekeket szülni:)
    Teal'C a földre költözik, vagy a Jaffa állam élén irányít.. Mitchel alapít egy másik SG-1 et, vagy? nem, hadseregen kívüli szerepet nem tudok neki elképzelni..:)
    Daniel elmegy egy kutatóbázisra fura dolgokat tanulmányozni, vagy összejön Vala -val..de az nem valószínu.... És ezzel vége lenne az SG-1 nek.. én is sajnálom de azt mégse szeretném ha ugy csinalnak még belle +8 évadot hogy már senki nincs az SG-1 ben a "régi" csapatból... lásd: Sliders..
  • tnm #2320
    csillagkapu.hu-n van már magyar
  • Seten

Valaki meg tudná csinálni a S10E03 magyar feliratot? Az angol itt van:
    http://feliratok.dyn.hu/

• _Vegeta_
    Lisa Kudrow, szult a reszek alatt. Es ha meg egy picit megy a sori akkor Courtney Cox is megxult volna. :D
  • tnm #2317
    csak infó, nem véleménynyílvánítás:
    tudtommal nem szabadságra ment, hanem abbahagyta a színészkedést (egy darabig, ami még tart) Courteney Cox Arquette (Monica), mert a 10. évadban már terhesen játszotta el a meddőt:D Azt hiszem az ő részéről ez volt az akadálya a további évadoknak. (A többiek filmszerepeket akartak, kivéve David Schwimmer-t, aki rendezni, Matt LeBlanc meg ugye maradt a karakterénél.)
  • Trisztin
    ezzel tisztában is vagyok... akkor csak gyanus volt,hogy nem volt... mostmár tudom,hogy miért :)De az nem jelenti az,hogy nem akarna kiszálni... ha esetleg mégegy becsúszna... :) [Nem akarom elküldeni,mert nagyon szeretem...]

Amúgy vki[_Vegeta_] elárulná,hogy ki is ment szülési szabadságokra a jóbarátokból??mert nekem nem igazán rémlik...
  • gergod
    csak halkan jegyzem meg, hogy Amanda Tappingnak már van gyereke. Ezért nem volt 9. szezon első 5 részében.
  • _Vegeta_
    Jaja a 3x03 eleg uncsi volt. :\
  • Lyan Kyj
    10x03 tényleg nagyon király lett! A feléig szétröhögtem az agyam, második felét meg végigizgultam.
  • Heimdall
    Szinte tök mindegy hogy nézed Lyan Kyj mert az SGA 3x03 nem valami nagy dobás, mondhatni h csak van, de nem tudni mindek, mert sztem ez az évad leggyengébb része. Kül én meg Daniel miatt aggódnék, nem Teal'c miatt, mert aggasztó dolgokat hallottam, nem tom h ti olvastátok e. A 10x03 meg übereli sztem az egész 9. évadot, mert kegyetlen jó volt.
  • Lyan Kyj
    hogy nézzem? atlantis 3x03 és utána sg-1 10x03, vagy fordítva?
  • _Vegeta_
    tetszett, ahogy összeszőtték az Atlantist és az sima SGt

Ideje is volt. :)
  • fruhwirth
    szerintem ez teljesen nézőpont kérdése. Vkinek tetszik a váltás, vki a megszokott sorozatot szerette, de mindenesetre tény, h elég nagy váltás volt a 9. évad a 8. után. Bár, ha már itt tartunk, sztem azért a 8. évad utolsó 2 része se volt már az igazi, na mind1. Tény, h most pörögtek fel eléggé az események, mivel a Föld ismét egy olyan ellenséggel néz szembe, aki jelenleg még fölényben van velünk szembe, mint anno a Goa'uldok, akik a sorozat legelején még legyőzhetetlennek tűntek. De azért a 10X03ban már látható, h ők sem sebezhetetlenek, megtörni látszik a jég, kiváncsi vagyok, mikor lesz végre 1 halvány esélyünk:) És nagyon tetszett, ahogy összeszőtték az Atlantist és az sima SGt
  • _Vegeta_
    Udv!

Nemegyszer elofordul sorozatokban, hogy szulesi szabadsagot kapnak a szinesznok, lasd rogton jobaratok. ;)

En birom ennek a micsellnek a burajat, ahogy beszelgettek seppörddel epp azon morfondiroztam mennyire hasonlitanak. (marmint a karakteruk) Meggályver is jo volt, de mar nem sajnalom annyira hogy nyugdijba ment. Szerintetek lefele szall az sg-1 szinvonala szerintem felfele. Mik vannak.. :)
  • Trisztin
    Látom a karakterekről beszélgettek,gondoltam megosztok veletek néhány gondolatot :))

Elkezdtem nézni a régi részeket [már az 5.évadnál tartok...] az egyik 4évados rész alapján jutott eszembe,hogy már túl sokáig nem fogják tudni hozni az SG-1-et
    Úgyanis van egy olyan,hogy Amanda Tapping,akiről mondjuk ki... 40 éves... az emberek ilyenkor már gyereket akarnak [lásd Courtney Cox A. aki azért halasztotta későbbre a szülést,mert 10évig ment a jóbarátok...] tehát számíthatunk rá,hogyha vmi új ellenséget ki is találnak a földnek...akkor is néhány régi szereplőtől elbúcsúzhatunk...

Be kell látnunk ... O'Neil nélkül nem az igazi... én már Hammond hiányát is nehezen viseltem...de ha még Carter is elmegy,akkor már eléggé zuhanás szagú lesz a sorozat...
  • _Vegeta_
    Ha Teal'C nincs ott nem...
    nyuvvasztjak ki az ori hajot. :P
    Amugy nemhinnem Vala atvenne a foszerepet Teal'C-tol, de season vegere meglatjuk.

#2305: Megneztem. Csak azt irjak hogy kovetkezik az atlantis premiere. :)
    En sg-1nek még adnek 5evadot tehat ossz 15evad lenne. Atlantisnak meg +7evadot tehat 10 lenne osszesen. Persze nem én dontok. :)

#2303: Szerintem a terminator viselkedes az olyan rambo fele megyek azt lovok, de Teal'C nagyon taktikazik hiaba eros. :)
  • tnm #2305
    "Evad elejen sosem lehet tudni elvallaljak-e a kovetkezo szezont, de en 100%ra allitom még lesz kovetkezo evad atlantis. :)"
    Igazság szerint azért itt hoztam fel a témát és nem a saját fórumában, mert itt biztos többen látták amiről beszélek:
    S10E01-ben van egy előzetes (38:07) ahol úgy hirdetik az Atlantist, hogy Last Season, csak azt nem tudtam értelmezni, hogy ez most azt jelenti, hogy a legutóbbi évadban ez volt, vagy hogy azt jelzik előre, hogy utolsó évad... Csak ebből merült fel bennem...
    Meg az elég ciki lenne, ha a Wraith-eket is ugyanannyiba telne legyőnzi, mint az Orikat:D Persze ez csak a hihetőség ...
  • tnm #2304
    indeed
  • mosoporr
    ala terminátor
  • Istencsászár
    Nem is volt az a fajta aki össze vissza ugrál és viszi előre a csapatot:D megfontolt, csöndes, erős harcos, aki ha kell a háttérből előre lép és rendet tesz:D
  • mosoporr
    ja szerintem igazad van,kell a frissités,és ha tilk valoban ért a filmekhez akkor ezt ő is tudja,max kicsit kevesebb tilkes munkát csinál és irogat meg rendez a hátérben.
  • mosoporr
    10/3 hát tilk mit csinált az egész filmbe?mondhatni semmit csak lebegett 1 keveset
    de legyen ugy ahogy mondod,én nem vagyok tilk ellen birom a pecsétes fejét de akkor is tény,hogy nem jut neki szerep,az hogy eljátsza a terminátort minden részben ugye már nem ujdonság tehát uncsi.

azért kicsit vissza olvasol rájössz tekötöttél belémm ezt a szegénység dijat nem értem,lehet a kevés iq-nak köszönhető.
  • _Vegeta_
    Jónás meg O'Neill kulon teszta, mivel a szineszek szabira mentek. Azaz O'Neill vegleges szabira. :) Christopher Judge-rol viszont olvastam, hogy nagyon szeret ott dolgozni es esze agaba sincs elmenni még részt is irt az sg1nek meg rendezett is. :)
    egy generáció "felnőtt"
    En szerintem ez nem gyerekmese. Sott az a baj ha igy gondolnak ra. Szerintem a scifi fanok tobbsege 20on felul van. :)

a tok'ra, meg az Asgard-ok meg satöbbi ennyire a háttérbe szorult
    Tok'ra megharagudott rank persze hogy hatterbe szorult. Asgardok meg nem szorultak mivel az uj hajokon mar eleve van egy Asgard aki kezeli a cuccost. :)
    Raadasul még nelkuloztek is egy hajot nekunk amikor jottek az Ori(ginalok).:D

újra akarnák kezdeni az egészet,
    Persze hogy ujra akarjak, te mit tennel a helyukben? Nincs tobb féregveszély. :)
    És még az is lehet, hogy összevonják az Atlantissal.
    A spin off nem lesz az elso szamu az biztos. Ha vege lesz az sg-1nek akkor vege, es atlantisban csak atlantiszrol lesz szo. :)
    Azt jól vettem ki, hogy ez az utsó évad Atlantis??
    Evad elejen sosem lehet tudni elvallaljak-e a kovetkezo szezont, de en 100%ra allitom még lesz kovetkezo evad atlantis. :)
  • tnm #2298
    "Az sg-1et nemnagyon valtoztatjak."
    ???
    Jonas Quinn, O'Neill:D
    Az az igazság, hogy a sorozat most már a tizedik évét kezdi ugye és az alatt egy generáció "felnőtt". Én kicsit úgy érzem, hogy az új főellenség, hogy a tok'ra, meg az Asgard-ok meg satöbbi ennyire a háttérbe szorult kicsit mintha újra akarnák kezdeni az egészet, és ebbe sajnos beleférhet egy SG-1 átalakítás...
    És még az is lehet, hogy összevonják az Atlantissal.
    Azt jól vettem ki, hogy ez az utsó évad Atlantis??? Vagy ez már offtopic?
  • tnm #2297
    jó mondjuk nem nagy ügy, azért is írtam csak feltételesen, hogy beléköthetnek
  • _Vegeta_
    gabika? Itt valaki nagyon szemelyeskedik. :) Sajnalom, ngem ilyesmivel nem lehet felbosziteni a hozzaszolasodbol pedig egyertelmuen kiderul kinek adhatnak at a szegenysegi dijat. :)
    Apropo banto hozzaszolasod neked volt en csak reagaltam, a sertesekre. :)
    Peace!
    Egyebkent felesleges azon vitazni ki a jobb szinesz, Christopher Judge-t nem fogjak kirugni mert rossz szinesz, ahogy Claudia Black-et sem es a sg sosem a kivallo szineszi teljesitmeny miatt volt sikeres. :) Teal'C karaktere pedig nagyon is fontos lasd 10x03 Vala pedig siman atmehet egy masik csapatba. Az sg-1et nemnagyon valtoztatjak.
  • tnm #2295
    phersze: előbb-utóbb, de sztem aki kicsit képben van, hogy melyik résznél tartanak most, annak a rész nézése közben pont elmegy a meglepi
    mellesleg miért kellene bekövetekeznie, nem a hajókat akarják elpusztítani (az még jól is jöhet), hanem az Ori-kat...
  • Seten

Ugyan már. Mindenki tudta, hogy előbb-utóbb be kell következnie.

• Istencsászár
    Tilk is thö beszt persze ónill után :D
  • fruhwirth
    télleg meggondolatlanság volt:\