DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem szeretek félni.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Csak este érdemes játszani,kellemes sötétben,csendben!
Néha megriadok én is ,de pont ez a jó benne...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ez a játék elég idegörlõ...
ha egyedül vagyok alig merek vele jatszani..

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

A Hellknight ha jól néztem a Delta Labs Sector 4-ben jön elõször,ami a 18. pálya.Ott egybõl kettõ is,egy elég szûk teremben,ugyhogy ne várd annyira a találkozást!

hykao
Állítólag igen, de ki kell próbálni!
Johnny23
nah kijött a Catalyst 4.8 Full, sztetek érdemes fölnyomni vagy jobb a 4.9Beta for Doom ???????

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Kandurex
Ilyenbõl sok van

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

amelyik itt van ezen a magyarosításos képen

RelakSfromhome
Melyik?😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

hanyadik pályán van az a bazinagy szörny

RelakSfromhome
Késõbbi

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

lwb
nem ez Michael Abrams security chief kódja a BFG-hez a delt labsban. az pedig 931. megnéztem a .xls kódgyûjteményben.

Gunner
Ez a fegyver raktár? Mert annak az egyik leírás szerint 734 a kódja.

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

RelakSfromhome
Ott nem tartok, hogy az a 0 az 3. Most fogom elkezdeni a kommunikációs pályát, ahol megjelennek a gömbök

Lacee
akkor honnan tudod, hogy az alpha labs 4-ben van, ha nem tartasz ott? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

lwb
én meg ügyesen másodszor is simán elmentem mellette. 😛

RelakSfromhome
Ott még nem tartok

HuAn82
divatfika

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

lwb
de nem az van egy emailben, hogy visszaír a biztonsági szolgálatos fickó, hogy a 0-t 3-asr változtatták, mert a 0 nem lehet benne a kódban? mintha ilyesmire emlékeznék.
mindenestre, ha 901 nem nyitja, akkor próbáld 931-el. (nem te, hanem Fro5t)

lwb
lehet naív vagyok, de a pénz mellett az id-et szerintem befolyásolja az is, hogy szeretnének minél jobb játékokat kiadni. törekednek a tökéletességre. minden ember így van ezzel, ha olyan munkát végez, amit szeret csinálni. az pedig tény, hogy a 4 éves várakozás nem tett jót a doom3-nak. az eladási statisztikáknak talán, de magának a játéknak és a hosszútávú hírnevének nem.

RelakSfromhome
Jah, és ezt az alpha laps 4-ben szerzed meg, feltéve, hogy a fazont kiengeded, nem megsütöd az elején

RelakSfromhome
Egy régi hangüzenet szerint 901

Helló. Help aki tud. A BFG bevan zárva egy kódolt szobába. Itt kell felvenni a fegyvert? vagy késõbb is meg lehet szerezni? mert a kódot még nem találtam meg az ajtohoz.
Hozzászolast elõre is thx.
Mivan Fear ? miez a meglepett pofa?😊
Blasta
És mégis mibõl tanuljon szerinted?
A full király eladásokból?
Vagy esetleg azért mert pár csokker egy bizonyos hungári nevü helyen 80%-ra datálja a játékukat?????

Elárulok v.mit: SZARNAK RÁ!
Meglesz a pénzük és kész.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

RelakSfromhome
Ja, pont azt mondja a faszi, hogy olyan hülyék az alkalmazottak, mogy minden cabinet-et 123-ra állított (#047 #048 #049), de még ezt sem tudják megjegyezni. Van is egy e-mail-je, hogyaszongya mi is az új kód? A szokásos kódjaim nem mennek. Nem te írtad azt a levelet?

lwb
123 mindkettõ. egy emailben írja pedig ... vagy audio logban. az incompetent workers-es pda-ban.

vkinek megvannak az utánpótlás dobozok nyitókódjai? a 48-49 es kellene. nem tudom hogy nem találom meg a kis palmtopokat, mikor mindent bejárok

Látom hozod szokásos formádat... 😊 hmm a lock onban kibaszottnehéz a billentyükiosztást meg mindent megtalálni ott természetesaz ilyen játékokat nem nagyon kedvelem max látványra,a keresgetéstõl meg megbasz az ideg.
Meg most sem ertem meg, hogyan jon a cs a kepbe?
En is vartam a doom3-t, azt hittem jo lesz, de azert durva az a teny, hogy az emberek kb fele (ez persze nem egyenlo a forumozok felevel) abbahagyja vele a jatszast, mert olyan szinten elunja az agyat. Es a lent emlitett sok bugyutasag, huszadrangu sztori meg radob egy lapattal..
[NST]Cifu
A Lock-On fórumban már fetrengtünk párszor miatta... hogy a röhögéstõl vagy a sírástól az azonban nem teljesen egyértelmû... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

neozed
Semki sem barmozott senkit, de lezárhatjuk a témát.

lwb
write only mód? olvassá' má' két post között!
1. nem én hoztam fel példának
2. senki nem nevezett dilettáns baromnak senkit

RelakSfromhome
Elõször én is csak gépágyúval próbáltam, aztán jött bele még a shoti (merthát azzal szambázik be az arc), próbáltam teletömni gránáttal, de 50% felett csak a gránáttal kezdés majd plazma segített.

Apropó: MIAF@SZÉR NEM AZZAL A FEGYVERREL SZAMBÁZIK A POFA, AMIT ÉPPEN HASZNÁLUNK?!?!?!?

CrucifX
Kicsit más a két játék, fogadd el, ízlések és pofonok, valakinek tetszik valakinek nem. Ezért nem kell anyázni és jó magyar szokás szerint dilettáns baromnak nevezni a cikkírót.

lwb
az is nagyon sok a 79-hez képest.

CrucifX
Az érték nem reális, mivel az értéket a LÁTÓGATÓK SZAVAZATAI is módosítják. Alapból ha jól emlékszem 92%-ra volt belõve.

lwb
elsõnek: csak plazma
másodszor: chaingun (iamawuss moddal megnövelt tárkapacitással)

lwb
ezzel csak az a gond, hogy olyan erõsen középszerû fps-ek kaptak jobb százalékot, mint pl. a Chrome (86%) és Line of sight: vietnam (85%). ezen a portálon 80%-alatt csak a nagyon gagyi játékok score-olnak. ez pedig vicc.

neozed
Csak plazma, de abból sok

Igazából a cikk nagyjából reális szerintem,de túlzottan is a negativ dolgokra helyezi a hangsúlyt.Ami azért érdekes hogy ezzel szemben kihozták 80%-ra.Ha csak elolvasom,biztos nem egy 80%-os játék képe alakul ki bennem...

RelakSfromhome
Bazz, kiegyensúlyoztalan fegyverek, meg hülye monszták?
Most végeztem azzal a pályával, ami rögtön az AlphaLabs után van, és egy tûzharccal kezdõdik (ezeket a katonákat holarákba fogdosták össze??) Namost ezután gondoltam, rohangálok egy kicsit a köv pályán. Elértem a láncfûrészig, és mit tapasztalok??? A láncfûrésszel még egy pynki-t is simán szétkaptam... Meg a narancsok is odajönnek hozzám, és azonnal szétesnek tõle Le is raktam, majd késõbb, komolyabban megnézem...

Mellesleg ti mit kezdtetek a pókkirálynõvel? Én adtam neki két gránát, majd a plazmából amit bírt

lwb
Prince of Persia a hcgamer szerint. hát nem épp ilyen pontokat kapott a doom 3 ...

lwb
majd' elfelejtettem ...

neozed
Tudod a soundtrack, az mentette meg....

lwb
pont annyit, mint a doom 3 a konklúzióban. ezexerint a doom 3 és a kreed egy szinten van a hcgamer szerint. megalol.
csak az egész rohadt világ gondolja másképp ...

neozed
Pl. hcgamer-en a Kreed 79%-ot kapott.
LOÁL

Frank99
nem okádni kell, nem kell játszani.
jáccá a Counter Strike-al.

ennyi

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
nem tudom, neked mikor jön a happy END?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

lwb
ez meg a másik. olyan játékok kaptak, pont azon a portálon jobb százalékot, amik sokkal-sokkal szarabbak a doom 3-nál. csak ott nem voltak irreális elvárások. elfogultak voltak a teszterek, nem hideg fejjel, tényszerûen pontoztak, hanem a hype miatti indulatból. olyan elvárásoknak, amilyenekt a doom 3-mal szemben támasztottak az emberek, nem lehet 100%-ig megfelelni.
az id annyit tanulhat a dolgoból, hogy legközelebb nem húzza 4 évig egy játék fejlesztését.