DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Néha megriadok én is
,de pont ez a jó benne...Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ha egyedül vagyok alig merek vele jatszani..
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
mindenestre, ha 901 nem nyitja, akkor próbáld 931-el. (nem te, hanem Fro5t)
Hozzászolast elõre is thx.
Mivan Fear ? miez a meglepett pofa?😊

A full király eladásokból?
Vagy esetleg azért mert pár csokker egy bizonyos hungári nevü helyen 80%-ra datálja a játékukat?????
Elárulok v.mit: SZARNAK RÁ!
Meglesz a pénzük és kész.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

az ilyen játékokat nem nagyon kedvelem max látványra,a keresgetéstõl meg megbasz az ideg.

En is vartam a doom3-t, azt hittem jo lesz, de azert durva az a teny, hogy az emberek kb fele (ez persze nem egyenlo a forumozok felevel) abbahagyja vele a jatszast, mert olyan szinten elunja az agyat. Es a lent emlitett sok bugyutasag, huszadrangu sztori meg radob egy lapattal..
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
1. nem én hoztam fel példának
2. senki nem nevezett dilettáns baromnak senkit
Apropó: MIAF@SZÉR NEM AZZAL A FEGYVERREL SZAMBÁZIK A POFA, AMIT ÉPPEN HASZNÁLUNK?!?!?!?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Most végeztem azzal a pályával, ami rögtön az AlphaLabs után van, és egy tûzharccal kezdõdik (ezeket a katonákat holarákba fogdosták össze??) Namost ezután gondoltam, rohangálok egy kicsit a köv pályán. Elértem a láncfûrészig, és mit tapasztalok??? A láncfûrésszel még egy pynki-t is simán szétkaptam... Meg a narancsok is odajönnek hozzám, és azonnal szétesnek tõle
Le is raktam, majd késõbb, komolyabban megnézem...
Mellesleg ti mit kezdtetek a pókkirálynõvel? Én adtam neki két gránát, majd a plazmából amit bírt
csak az egész rohadt világ gondolja másképp ...
jáccá a Counter Strike-al.
ennyi

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
az id annyit tanulhat a dolgoból, hogy legközelebb nem húzza 4 évig egy játék fejlesztését.