23325
-
#19705 Eddig is ezt csináltam! Ja, hogy plazmával -
#19704 SPOILERle kell loni azokat a szaros kis lampasokat,utana a szorny feje folott megjelenik egy kek gomb azt lojjed mint allat plasmaval -
BAd HAbit #19703 HAli!
Nekem a 7 pálya környékén elment a fény a játékból. A vid_restart-ot már próbáltam. Ez után 2 mp-ig jó aztán visszaugrik szarrá. Mit lehetne vele tenni? javítás nincsen még hozzá? Légyszi válaszoljon valaki mert már Doom éhségem van! Előre is köszi! Ja már drivercserét is próbáltam, na és a DirectX-et is! -
#19702 Hányszor kell kilőnia pokol föszörnyén azokat a bizonyos gömböket amikor azokat a szentjánosbogarakat kreálja mert már felidegesít? Ezt lövöm már vagy 3/4 órája demég mindíg nem pusztult meg.
Próbálta már valaki a "parallaxmappingmod"-ot? Szerintem brutális. A készítő azt írja, hogy a Unreal 3 és a Serious Sem 2 engine- ben találkozhatunk hasonlóval. Szerintem nagyon sokat dob a grafikán. -
#19701 töltöttem le rgy ilyet "sobig_s_performance_script" Tudja valaki, hogy ez mit is csinál pontosan? -
#19700 az összes kabinet kód linkjét el tudnátok küldeni?
THX
(ui:m.abrams pdaját sehol nem találtam.Hol van pontosan?) -
#19699 mind1 :} -
#19698 Sztem a zombik a legfélelmetesebbek a Doom3ban na meg a Lost Soul-ok sem semmik. -
#19697 Hülye :D Az Delta Complex :D -
#19696 Szerintem most inkább a kiegészítőre koncentrálnak, nem a 4re és igen Quake IV is fontos ám! :) -
#19695 hmm... Mintha emlegették volna, hogy nemleszö. Vagy az kvakk4 volt? -
MagyaR #19694 Azajó, hogy zombik viszont a játék vége felé már nemnagyon vannak. Sőt eggyáltalán nincsenek. Az eleje tele van velük.
Aztáne gy darabig néhol néhol előbukkannak. Aztán van egy pálya amin csakúgy hemzsegnek.
Aztán ha lemész a pokolra és utána visszajössz akkor már szerencsére eggyáltalán nincsenek.
Uhh a doom4nek milyen lesz már a grafja:D.
Már hallottam róla pletykákat, ohgy már készítik.
De kitudja. Kéne nyitni egy doom4es topicot:D.
-
#19693 hülye:D amikor visszajöttél a poklból -
#19692 alfában soul? Hol! -
#19691 én az alpha lab 4-ben járok, amikor mexwereztem a soul cubot... denagyon untam már a gamet...:) -
#19690 : ))))))))))))))))) -
#19689 Mi lett amúgy a DOOM3 szinkronizálással? Először nagyon pörögtek most meg már az oldaluk sem jön le. -
#19688 : )))))))) -
#19687 Kis pókok... -
#19686 Pókok még az utolso elotti palyan is vannak,foleg igy az uccso palyakon lesznek pokok(ha a kis pokokra gondolsz) -
#19685 pókokra meddig számíthatok? -
#19684 Nah végignyomtam én is! -
#19683 Kezdem töményen unni, hogy minden második egészségcsomag felvétele után a fél pokol a nyakambaszakad... -
#19682 Valahogy ugy! -
#19681 Engem csak az zavar benne hogy tab az a score tábla is és a pda is és ha bejön a pda nemtudom bezárni -
#19680 Aztán indítasz egy deathmatch pályát és szidod a módot, hogy milyenszar :) -
#19679 És bemásolod a Base mappába! -
#19678 innen -
Fro5t #19677 hi all. HA valaki tudja hogy honnét lehet letölteni a cooperative modot a doomhoz és hogy hogyan kell aktiválni az irhatna. Hozzászólást előre is thx. -
#19676 Lehet a procid túlmelegszik és azért vagy a VGA-d és azért. Nekem a vga túlmelegedése miatt ment el és jött vissza a hang, egy idő után meg teljesen, persze nekem alaplapi, lehet nem ugyanaz a probléma :P -
#19675 Asszem egy égő folyosónál gugolva meg ugrálva átkell menni ott és akkor eljutsz egy helyre valahogy, ahol van 9 kis dobozka és a géppel lelehet emelni, emeld le a 3ast és küld vissza, de gyorsan pattanj rá és megy be a szellőzőbe, csak megtalálod a töltetet :) -
#19674 Lődd szét azt a két üveg csövet és akkor elmegy az áram, de tartalékból visszajön! -
#19673 fordulj vissza és keress.. -
#19672 Meg kell keresni a plazmagyórsitórészecskebizgerenytyűmicsodát ami működteti a teleportot.... -
#19671 !!!! H E L P !!!!
ELAKADTAM!
1 manus teleportáni akar de sehogyse akar működni! (egy piros fényű szobában fertötlenitenek vagy mittoom én mit csinálnak. Azon keresztül jutok a teleporthoz ami így zsákutca) -
SAS107 #19670 És mit lehet ellene tenni?
Amúgy rájöttem hogy csak akkor megy el ha bekapcsolom a surround hangzást. -
#19669 Összefutottál a sound demonnal. -
SAS107 #19668 Tud valaki segíteni?
Az a probléma áll fent hogy a most raktam fel a Doom3 at és kb úgy 4-5 perc játék után elmegy teljesen a hang! Aztán ha kilépek winbe és vissza utána megint jó 4-5 percig. Mi lehet a baj? alaplap: AN7, Audigy2, 5.1 hangrendszer.
Létezik hogy rossz a crack?
Ja és bocs ha már esetleg volt róla szó és nincs kedvem vissza olvasni ezt a néhány ezer oldalt :) -
#19667 #19666 senki nem tud segiteni? -
#19666 A maszek készitésü kiltron pályán elakadtm miután a reaktor termben vagy mi az feljött a két valami és onnantol hova? Hol a pda amit meg kell találni? Vagy innen hova kell menni?