DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Rengetegszer rákényszerültem shotgunt használni, mert a plazma meg a forgótáras rohadt gyorsan fogy nembeszélve a rakétavetõrõl.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ja! Igen valóban "eszméletlen okos ember" vagyok.

"vessetek a mókusok közé" :)
Kimentem a céges konyhába, hogy bedobjam jólmegérdemelt ebédemet, kaja be a mikróba, melegit, csinggg, leült, elkezd kajálni. A szemem sarkából látom, hogy valami nem stimmel a plafonnal. Tudni kell, hogy itt az egész épületben (nagy szocreál fémvázas aluminiumkocka) álmenyezet van, azaz ilyen kis 40x40 centis hungarocell lapok, biztos láttatok már ilyet.
No, felnézek a plafonra, hogy mi nem stimmel, és egy ilyen lapka félre van tolva, mögött sötétség, illetve néhány kábel, csõ. Hát ne tudjátok meg, mi ugrott be azonnal! Egy századmásodperc alatt végigfutott rajtam, hogy "Most hátraugrani! Mindjárt rámugrik onnan egy IMP!", és valami a gyomromba markolt. Aztán persze kapcsoltam, hogy hüjeség, mert épp kajálok, a céges konyhában - de ez akkoris mekkora pszichó már baze, tiszta elvonási tüneteim vannak :)
(aztán mikor jöttem vissza a szobámba, mintha valami az álmenyezet felett kaparászott volna, de ahogy leültem a székemre, megszünt. tisztára paranoiás vagyok, hisz ez nem játék, ez a valóság, tuti nincs ott a plaf sas ö39rjn !% "+" #&@¢!
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
gpm : ja, fogtam
Thing - ben tuti van ez a fej, sztem az volt a legbrutálabb (10évesen legalábbis). Majd megpróbálom beszerezni, azt kishotolom neked :)
Mijez a lélekkocka mizéria? Nincs ilyened legnehezebb fokozaton?
Nemtom, hogy volt-e róla már szó, de milyen cracket kell letölteni, hogy lehessen neten játszani doom3at?
Tudjátok a szokásos dc key hiba jelenik meg.
Honnét töltsek le és milyen cracket hozzá?
KÖszi heló!
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Az elemlámpás dologgal meg azt akarták elérni, hogy még félelmetesebb legyen a játék. Bár szerintem az, hogy ha egy vaksötét folyosón megtámadnak és vaktában lövöldözhetsz szerintem inkább idegesítõ, mint félelmetes fõleg mivel kevés a töltény.
Mondjuk az pl. poén volt amikor a rakétás csontvázra csak a két kéken világító szeme alapján céloztam. :)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
hát nekem pl az a gondom, és érdekel más találkozott már vele, hogy a hang néha fogja magát és kaput.Csak a nagy csend.Igen,izgi süket tengerészként játszani,csak nem jó,mert ha hátulról jelennek meg ,ugye nem hallani :-)
Más ez az elemlámpa dolog nekem is elõjött, tényleg idegesítõ mikor "beragad".Nem értem,mikor ma az utcai rendõröket olyna szépen kiképzik küffödön hogyna használják a pisztoly+lámpa kombinációt, akkor ajátékban egy képzett tengerészgyalogos miért nem képes erre, a pisztolynál mindenképpen, a shotgunnál sem hiszem hogy ne lehetne mellé fogni a csövének.Nem is szólva a jó kis lámpás sisakokról...
A filmet nekem is újra kéne néznem ahoz hogy biztosra tudjam a választ.A lényeg hogy nem újdonság a D3-as futkosó kopi.De tetszik:).
. Meg lehet szokni gyorsan és kényelmessé teszi a gamázást mert nem kell mindig a bill confal foglalkozni.A legtöbb FPS alapból oda van állitva.
1ébként a jóég tudja mért van ez. Más gaménál is van ilyen gondod?
Hibajelenség: Kurzor gombokra kéne beállitani az opcioknál a mozgást és bármelyik kurzort nyomom Shift felirat jelenik meg az opcioknak nem a "le,fel,stb..". :((
Plz valaki megoldást.
Hát nézem innen, nézem onnan ez a lélek kocka dolog számomra a Painkiller játékra asszociál. Más a mûködés, de az 5let ua. :(
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A Dolog-ból meg ez az elszalad a tudós feje rész az istennek sem rémlik. Az viszont igen, hogy mikor az egyiket újra akarták éleszteni, akkor kinyílt a hasa, és megette a csávesz kezét :D
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
http://thenamelessphoto.com/
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
és mirejó? Mert pont ott nincs, ahol kéne :)
A csikóslegénnyel meg úgy látom jobb távolról végezni, de ezt a guggolós módszert azért bepróbálom.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
2. Mikor még messzirõl fut megsorozot plazmával miközben hátrálsz. Másik lehetõség (sokkal nehezebb kivitelezni) hogy fut feléd és mikor már ott van melletted és csapna akkor shotival telibe kapod és meghal 1 (!!) lövéstõl. Ennél az a geci, hogy sunyin jön és álltalában már csak akkor veszed észre amikor odabaszott egyet és ilyenkor már a 2. csapád/rúgás is garantált.
3. Hát ha nem is emberfeje van de ember szerû. Nekem legalacsonyabb felbontásban is látni. A The Thing-hez képest beújítottak az ID-sek, ennek fejjel lefelé van a feje. ;)
4. A hátán van valami kis szörny azt kell lõni, piros a célkereszt ha jó.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Ha mégsem,akkor érdemes megpróbálni hogy amikor csap,legugolsz.A shotival jó esteben két lövésre megborul,igy ha meglátod lõsz,csap-legugolsz /igy nem talál el/,és még gugolásból rálövöd a másodikat,mert addigra betárazza ujra a fegyvert emberünk,meg még közel is lesz a katona addigra.
Viszont ha ez nem sikerül,akkor már baj van,mert ha közel van akkor legközelebb már nem csap,hanem olyat rúg belénk hogy csak na...
Én a fegyveres katonákkal nem birok energiaveszteség nélkül.Ha meglátnak,máris lõnek,én meg hiába lövöm akármivel,ugyis bevisz néhány találatot mire megfektetetm.Marad a hátrálás,hogy folyosókanyarulatokban,bezárt ajtók mögött várva az éppen feltûnõnek bevigyek egy-egy tiszta találatot,de még általában igy is vesztek energiát ezek ellen.
Az Imp-ek tüzlabdáit viszont már légies könnyedséggel kerülöm ki a legszûkebb helyeken is!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Volna 1-2 észrevételem, kérdésem hozzátok.
1. Néha találni ilyen injekciós pisztolyt, amit ha felveszek, elkezd hallhatóan dobogni a szivem, kb 1 percig. De ettõl eltekintve semmi hatását nem vettem észre. Nem leszek gyorsabb, vagy erõsebb, sõt, még kevésbé sebezhetõ sem. Akkor minek? Miez?
2. Vannak ezek az ostorral támadó katonák. Ezeket meg lehet akadályozni valahogy, hogy min. 1x a pofámba csapjanak? Futásba rohanok hátrafele, közben lövöm a nehéztüzérséggel, de akkoris rámugrik 1x. -15 life :(
3. Olvasom a DooM3world honlapján a szörnyek leirásánál, hogy vannak ezek a pókok ugye, akiknek fejjel lefelé álló emberi fejük van, és hogy ez milyen bizarr. Nem az id találta ezt ki, aki van olyan vén hüje, mint én, talán emléxik még az 1990-es évek elejéröl a The Thing (A dolog) c. horrorfilmre. Akkoriban elég brutál volt, északisarki expedició, démonok, szörnyek, stb. Na ott nött ki az egyik tudós levágott fejébõl 8 láb, és lett belõle ilyen pók. Emléxem, mert azóta is néha rémeket álmodok :) Najó, nem, de akkoris látványos volt.
Mellesleg én a játékban nem látom ezeknek a pókoknak az emberfejét, lehet, hogy mert nem néztem még közelrõl, vagy médium qualityn nem rajzolja?
4.. már elfelejtettem.. de még mindig nemtom hogy lehet ezt a rohadt tankot kinyirni!!!

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
De gondolom nincs, mivel teljesen lineáris a játék eddig úgy tûnik.
nekem holnap végre hozzák!!!!:D
!Forza Ferrari!
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
War. War never changes.
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Kinyírtam azt a nagy gecit a pokolban (elég könnyû volt miután rájöttem mikor kell lõni, persze mákomra teleport elõtt megtaláltam a BFG-t két lövés volt...), megvan a kocka visszateleportáltam. Kinyítottam valami nagy kaput ahol jött egy csomó gecipók és utána ott egy folyosó a végén egy használhatatlan liftaknával és ott a leszakadt híd, vissza nem lehet menni mert az ajtó zárva.
Hogyan tovább? Már fél órája kevergek.
Mellesleg ha az egész gamma ilyen világos lenne, egyrészt akkor is lehetne ilyesztgetni (az impek jókorát tudnak ugrani is), meg még a gamma értékét sem kellene akkor 1.5-re felhúzni:

Van egy hely amikor döntened kell, hogy leadjad-e a segélyhívást, vagy ne. Annak van a késõbbiekben jelentõsége?