DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
így lesz ez a hl2-nél is. elsõnek jön a hype, aztán megjelennek az "eredethy" fikázók, akik "többet vártak". lol. nem mondom, hogy a doom3 az évezred játéka, de amit ígért, azt hozta szvsz. hogy otthon ki, mit képzelt bele, meg mifélét várt, az édesmind1.
nekem épp egy taktikai izé szúrta volna el a hangulatot. a doom nem ilyesmirõl szól, arra van húsz másik fps.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
elakadtam a delta labs 2 nevû pályán kéne egy kis segítség
na szal az van hogytalálkoztam egy túlélõvel aki adott egy feladatot. visszamentem ott ki van nyitva 2 ajtó a delta labs sector 2 és 3.
végigjártam mind2-t a sector 3ban egy ilyen hülye gépet találtam amivel lehet mozgatni 9 dobozt. (én tök értelmetlennek találtam de lehet hoy nem az
a sector 2 végén pedig van egy zárt ajtó amihez ha odalépek kapok egy új objective-et hogy mennyek el valahova ahol ki tom nyitni azt az ajtót
ezt a helyet nem találom...
Majd esetleg berakom ha még nem volt. Nem nagy szám csak érdekes, mert ezen kívül nem nagyon találtam easter egg-et a játékban.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
De ez csak az én véleményem.
De lehet, hogy én vagyok elvakult doom3 fan.
Viszont nem hiszem, hogy ez a játék egyedül nekem tetszett volna.
Egyébként meg édesmindegy, hogy kinek tetszik kinek nem, én úgysem adok más véleményére.
Pláne nem egy olyan gamer-ére, akinek a Painkiller az év fps-e.
A másik pedig, hogy mit vártak a Doom3-tól?
Egy taktikai, stratégiai elemekkel anyámkínjával fûszerezett játékot?
: hangra gyorsabb az ember reakcióideje, mint látványra.) Néha persze kis adrenalin-növelõ zenével áthidalhatták volna az unalmas részeket, vagy PDA-kra rakhattak volna zenét, aki akarja elindítja, azt megy hentelni... (Ez akár egy újabb mod témája is lehetne. )
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
"A Kreednek is gyenge hangjai voltak, viszont a soundtrackje hatalmas volt, így hangulatilag kihúzta magát a csávából. A Doom 3 erre sajnos nem képes."
Kérdem én milyen csávából húzta ki azt a sz*rt a soundtrack??
Érdekes módon, most nagyon divat lett a Doom3-at fikázni.
Kiváncsi leszek, hogy pl. ezek az emberek mit várnak a Half-Life2-õtõl.
Annak se lesz sztem kidolgozottabb sztorija.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
mer' a fizika, a sötétség és a játékmenet adhat okot jogos kritikára, de hogy a hangok? ilyen profi szinkront pl. ritkán látni játékban, kapásból tudnék mondani jócsomó olyan game-et, ahol pont a gagyi vagy oda nem illõ szinkronhangokon borult az egész (az egyik legjobb példa erre a Black Mirror volt). persze ha valaki nem beszél angolul, annak qrva mind1, mit vartyognak. mondjuka azé' az ilyen ne írjon má' teszteket. no.
A zene hiányolását sem értem, mi a rossebért kellene bármilyen zene játék közben, úgyis folyamatosan van valami zajforrás, duma, hörgés, lövöldözés, amire érdemesebb odafigyelni?
A másik, hogy tényleg qrvára hardcore tesztelõk lehettek, ha még egy r_gammát sem képesek állítani a játékban, nagyon frankón be lehet úgy lõni, hogy világos legyen (legalábbis semmivel nem volt sötétebb, mint a doom1-2).
Nem mondom, hogy 100-as a játék, de ez a nyavajgás nagyon nevetséges. Különös tekintettel a fegyverek használhatóságára és a gránát pattogására: ebbõl megtudjuk, hogy õk máshogy állították volna be a sebzéseket, de hát nem õk az id-soft. A gránátról már vitatkoztam itt valakivel: szerintem jól használható, csak ki kell várni kibiztosítás után, akkor nem pattog, hanem egybõl robban. (Mintha lenne más FPS is, ahol így mûködik...) Ja és az örökké találó zombikatonákat is ki lehet vele szedni...
Szóval szvsz ezek a teszterek láma balf@szok voltak

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
3. Az ellenfelek számában,kétségtelenül!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
volt egy-két LOL is benne:
1. "gyenge hangok" : ja, kéthangszórós integrált chipen
2. doom3 vs kreed: nc (egy napon a kettõt???)
3. "painkiller az év FPS-e...": ehhh...
4. abba kéne hagyni már ezt a plázacicázást. az elsõ 10000000 akalommal, amikor halottam még vicces volt. most má', hogy a csapból is ez folyik nem az. arról nem is beszélve, hogy tudok ellenpéldát. mindjárt kettõt is. :)
a többi az ok volt. nekik ez a véleményük. én meg inkább gamershellt olvasok (gyorsabbak, pontosabbak, jobban tájékozottabbak és hozzám közelebb álló a véleményük, mint a hazai portáloké úgy általában). :)
Mondjuk néha tényleg ránézésre simán mellém megy a lövedék,aztán egyszer csak telibe talál..
"Vagy: kihajolni miért nem tudunk a játék folyamán? Így szinte esélyünk sincs úgy harcolni, hogy ne sérüljünk meg!"
És ez az!A játék legidegesitõbb része,de nem akartam ide beirni eddig,mert ugy voltam vele lehet én vagyok csak ilyen szerencsétlen.A katonák elleni harc ezért egy kész rémálom,mert UGYIS eltalál...
A katonák elleni harc
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Elárulom: NEM.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Amúgy mennyirõl mennyi az az 1,5fps? Mert ha ~30fps-rõl lesz 31,5fps-ed az laza 5%-os gyorsulás.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
de akkor se a tied-.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
- A pofát az elején kiengedem vagy megsütöm (azon kívül, hogy kapok fegyvert, meg ajtókódot)
- Szervizfolyosókon megyek, vagy beindítom a rendszert (azon kívül, hogy a szervizfolyosókon kapok plazmát, meg nem kell annyit ugrálni, mint valami Lara Croft-nak)
A póknyanya a végin meg valamiért nemigazán tetszik :P
Ez milyen nyelven van?Valami misztikus Doom nyelv?