DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a hydrocon stationba hogyan kell bejutni. visszafelé leszakadt a lépcsõ, ott meg találtam egy video disket, egy pc-t mirõl download data meg még egyet közvetlenül az ajtó mellett, de azon csak a két képernyõ között lehet váltani, mást nem

lwb
ja, mostanában akkor vagy l33t, ha fikázod. szal mi most perpill lúzerek vagyunk.
így lesz ez a hl2-nél is. elsõnek jön a hype, aztán megjelennek az "eredethy" fikázók, akik "többet vártak". lol. nem mondom, hogy a doom3 az évezred játéka, de amit ígért, azt hozta szvsz. hogy otthon ki, mit képzelt bele, meg mifélét várt, az édesmind1.
nekem épp egy taktikai izé szúrta volna el a hangulatot. a doom nem ilyesmirõl szól, arra van húsz másik fps.

ja ez ide :)
Mar elobujt 3-4 :) Mivel jo nagy hangjuk van, azt gondolhatjak, hogy a tobbseget kepviselik
Jobb felsõ dobozt kiszeded,gépet elinditod hogy visszarakja,gyorsan ráugrasz a tetejére.Amikor felemel a dobozzal,akkor át tudsz ugrani egy kis peremre a falon,ahol bemászhatsz egy járatba.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

neozed
Ahol a kilenc doboz van ott a géppel "rakasd" magad a jobboldalon látható párkányra, és ott lehet továbbmenni.

hi!
elakadtam a delta labs 2 nevû pályán kéne egy kis segítség
na szal az van hogytalálkoztam egy túlélõvel aki adott egy feladatot. visszamentem ott ki van nyitva 2 ajtó a delta labs sector 2 és 3.
végigjártam mind2-t a sector 3ban egy ilyen hülye gépet találtam amivel lehet mozgatni 9 dobozt. (én tök értelmetlennek találtam de lehet hoy nem az
a sector 2 végén pedig van egy zárt ajtó amihez ha odalépek kapok egy új objective-et hogy mennyek el valahova ahol ki tom nyitni azt az ajtót
ezt a helyet nem találom...
neozed
Én speckó nem láttam még, mivel nem tartok ott a játékban :(

BaLeeX
Ja azt láttátok, mielõtt bementek a fõmonsztához egy kis üreggel arrébb a falon az egyik téglába bele van vésve az ID logó. :)
Majd esetleg berakom ha még nem volt. Nem nagy szám csak érdekes, mert ezen kívül nem nagyon találtam easter egg-et a játékban.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Nekem pl. egyáltalán nem hiányzik a zene.Nem hiányzott sehonnan.A Kreed-be egy komplett operát is berakhattak volna,az sem ment azon semmit...
De ez csak az én véleményem.

neozed
Egyébként meg az egész HcGamer teszt a fikázásról szól.
De lehet, hogy én vagyok elvakult doom3 fan.
Viszont nem hiszem, hogy ez a játék egyedül nekem tetszett volna.
Egyébként meg édesmindegy, hogy kinek tetszik kinek nem, én úgysem adok más véleményére.
Pláne nem egy olyan gamer-ére, akinek a Painkiller az év fps-e.
A másik pedig, hogy mit vártak a Doom3-tól?
Egy taktikai, stratégiai elemekkel anyámkínjával fûszerezett játékot?

Tata exVermedve
Akkor mondjuk úgy, nekem nem hiányzik a zene, játék közben inkább zavar, fõleg mert idõnként hang alapján reagál az ember. (Egy újabb érdekes információ : hangra gyorsabb az ember reakcióideje, mint látványra.) Néha persze kis adrenalin-növelõ zenével áthidalhatták volna az unalmas részeket, vagy PDA-kra rakhattak volna zenét, aki akarja elindítja, azt megy hentelni... (Ez akár egy újabb mod témája is lehetne. )

neozed
Valami zene, lehet, hogy jó lett volna, bár nekem így is jó. csupán a kreed-re reagáltam.

BaLeeX
Figyelj nem kell elvakultnak lenni, ne mondd már, hogy egy ilyen horror szerû fps-t nem tudott volna NAGYON feldobni valami király zene. Nagyott dobott volna a hangulaton. Így viszont legalább tudsz figyelni a hangokra (pl. Pók láb kopogás az valami félelmetes tud lenni).

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

neozed
HcGamer Teszt-bõl:
"A Kreednek is gyenge hangjai voltak, viszont a soundtrackje hatalmas volt, így hangulatilag kihúzta magát a csávából. A Doom 3 erre sajnos nem képes."
Kérdem én milyen csávából húzta ki azt a sz*rt a soundtrack??
Érdekes módon, most nagyon divat lett a Doom3-at fikázni.
Kiváncsi leszek, hogy pl. ezek az emberek mit várnak a Half-Life2-õtõl.
Annak se lesz sztem kidolgozottabb sztorija.

Egy haver aszonta, a shotinak nagyon eltalálták a hangját, olyan mint a R.edeti. Én nem hallottam igaziból olyant, nem is tudom, milyen az, de nekem a doom2-ben a dupla shoti hangja élvezetorkánt okozott, ez meg csak csattog itten... :( Szerintem az eredetiség az élvezet rovására ment vagymi.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Tata exVermedve
Igen, az egyetlen, ahol egyetértek, hogy túl sok fizika nincs a játékban és már elsõre is kb. az ötödiktõl a hell pályáig nem elég változatos, unalmas - de azért hangulattalannak ott sem mondanám. (Más jellegû a játékmenet, mint a Far Cryban és a grafikai motor sem arra van kihegyezve, de nálam a kettõ összpontszámban igen közel lenne egymáshoz.)

lwb
nekem csak a hangokon való rinya volt furcsa. mer' eddig minden tesztben a grafika mellett a hangokat emelték ki. a legtöbb helyen a hangok még meg is elõzték a grafikát.
mer' a fizika, a sötétség és a játékmenet adhat okot jogos kritikára, de hogy a hangok? ilyen profi szinkront pl. ritkán látni játékban, kapásból tudnék mondani jócsomó olyan game-et, ahol pont a gagyi vagy oda nem illõ szinkronhangokon borult az egész (az egyik legjobb példa erre a Black Mirror volt). persze ha valaki nem beszél angolul, annak qrva mind1, mit vartyognak. mondjuka azé' az ilyen ne írjon má' teszteket. no.

Tata exVermedve
Nem tudom milyen hangkártyával játszotok ill. játszottak a tesztelõk, de nekem a Doom3 hangjai messze jobban tetszettek pl. a Far Cry-nál. Vagy a tört verzióban jobb hangok vannak, mint a boltiban?

A zene hiányolását sem értem, mi a rossebért kellene bármilyen zene játék közben, úgyis folyamatosan van valami zajforrás, duma, hörgés, lövöldözés, amire érdemesebb odafigyelni?

A másik, hogy tényleg qrvára hardcore tesztelõk lehettek, ha még egy r_gammát sem képesek állítani a játékban, nagyon frankón be lehet úgy lõni, hogy világos legyen (legalábbis semmivel nem volt sötétebb, mint a doom1-2).

Nem mondom, hogy 100-as a játék, de ez a nyavajgás nagyon nevetséges. Különös tekintettel a fegyverek használhatóságára és a gránát pattogására: ebbõl megtudjuk, hogy õk máshogy állították volna be a sebzéseket, de hát nem õk az id-soft. A gránátról már vitatkoztam itt valakivel: szerintem jól használható, csak ki kell várni kibiztosítás után, akkor nem pattog, hanem egybõl robban. (Mintha lenne más FPS is, ahol így mûködik...) Ja és az örökké találó zombikatonákat is ki lehet vele szedni...

Szóval szvsz ezek a teszterek láma balf@szok voltak

Andie
Nos, ezért van több ilyen portál. Hálistennek mindenki megtalálja a saját véleményéhez közelállót :)

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

2. Ez mondjuk igaz...
3. Az ellenfelek számában,kétségtelenül!

Punkerwork
ez a kód van net-en, de nekem nem nyitotta ki :(((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

lwb
0508
(asszem)

az alpha labs elõtt még ki lehetnye nyitni egy ládát free stuffal buddytól, de a kód a neten van, ami egyenlõre nem mûködik.késõbb lehet csak majd kinyitni vagy mi a kódja?

lwb
úgy kb. mind ugyanazt írták, de akkó minek ehhez 4 leírás?
volt egy-két LOL is benne:
1. "gyenge hangok" : ja, kéthangszórós integrált chipen
2. doom3 vs kreed: nc (egy napon a kettõt???)
3. "painkiller az év FPS-e...": ehhh...
4. abba kéne hagyni már ezt a plázacicázást. az elsõ 10000000 akalommal, amikor halottam még vicces volt. most má', hogy a csapból is ez folyik nem az. arról nem is beszélve, hogy tudok ellenpéldát. mindjárt kettõt is. :)

a többi az ok volt. nekik ez a véleményük. én meg inkább gamershellt olvasok (gyorsabbak, pontosabbak, jobban tájékozottabbak és hozzám közelebb álló a véleményük, mint a hazai portáloké úgy általában). :)

"Az impek úgy csavarják a tûzlabdát, mint Beckham egy stresszmentes pillanatában...

Mondjuk néha tényleg ránézésre simán mellém megy a lövedék,aztán egyszer csak telibe talál..

Utolsó sor törlendõ....

Ez van a teszt egy részében:
"Vagy: kihajolni miért nem tudunk a játék folyamán? Így szinte esélyünk sincs úgy harcolni, hogy ne sérüljünk meg!"

És ez az!A játék legidegesitõbb része,de nem akartam ide beirni eddig,mert ugy voltam vele lehet én vagyok csak ilyen szerencsétlen.A katonák elleni harc ezért egy kész rémálom,mert UGYIS eltalál...
A katonák elleni harc

Andie
Ez úgy érzem egy elég független teszt, és itt is többünk véleményét tükrözi. Pampoghatnak az id hivök, áldozhatnak szüzlányokat, amit akarnak, ez a játék akkoris kb olyan "érdemekkel" bir, mint amit a hc-s fiúk röviden leirtak. Mindennel egyetértek.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

hykao
Te szerinted a "teljesen újraírjuk az opengl meghajtót" dolog a 4.8-cal realizálódott???
Elárulom: NEM.
Kandurex
Klikk a fejlécre és a mod menü alatt megtalálod.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HI! Létezik olyan mod a játékhoz amivel minden fegyverhez van lámpa?

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

CrucifX
deep
Nem vártam 100-at, de azért a "teljesen újraírjuk az opengl meghajtót" címû elõadástól többet vártam volna.Amúgy 40.5 rõl lett 41,9 frame.
[NST]Cifu
Mit vártál, hogy 100fps-ed lesz egy új drivertõl?

Amúgy mennyirõl mennyi az az 1,5fps? Mert ha ~30fps-rõl lesz 31,5fps-ed az laza 5%-os gyorsulás.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

deep
Lemértem, a doom3ban 1.5 frame gyorsulást eredményezett a 4.8-as catalyst.Jó sok mi?Ja és 3Ghz P4, 1 giga ram, 9800 pro alatt!
Kandurex
Példa nélküli! A lap ALJÁRÓL kellett felhoznom a topikot :)

RelakSfromhome
Mindenki lelécelt? :(

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

oneal1

!Forza Ferrari!

Kandurex
Nah kiszedtem magunkat...

de akkor se a tied-.

oneal1
én am éjjel fogom kezden ia gammát szoval nemtom

!Forza Ferrari!

oneal1
nah multi valaki????

!Forza Ferrari!

RelakSfromhome
ha abbahagytátok, akkor a #18900-ra valamit legyetek szivesek. Vagy másnak sincs jobb 5lete?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

oneal1
egyébként egy doonyelv:DD

!Forza Ferrari!

oneal1
azta de elengedtem magam:DDD

!Forza Ferrari!

RelakSfromhome
laps = labs

RelakSfromhome
Nah, gondom van az alpha laps 4. szektorban. Mit változtatnak a következõ dolgok:
- A pofát az elején kiengedem vagy megsütöm (azon kívül, hogy kapok fegyvert, meg ajtókódot)
- Szervizfolyosókon megyek, vagy beindítom a rendszert (azon kívül, hogy a szervizfolyosókon kapok plazmát, meg nem kell annyit ugrálni, mint valami Lara Croft-nak)

A póknyanya a végin meg valamiért nemigazán tetszik :P

"nah de akir akkro a az irjon ezerrel"

Ez milyen nyelven van?Valami misztikus Doom nyelv?

oneal1
nah mind1 akkro tolom másokkal:D
nah de akir akkro a az irjon ezerrel

!Forza Ferrari!

oneal1
senki multi akkor???

!Forza Ferrari!