DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na majd kipróbálom holnap!
Nyomtam egy kicsit Painkillerrel, hát ez überbrutál game 😊
Nagyon bejön 😊
Kicsit serius sam feeling

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha bent van az a mod hogy az ellenfelek teste ne tünjön el,akkor nem fog több jönni az elsõ adag utám.
Én ugy oldottam meg hogy kiszdtem azt a kis fájlt ami ezért volt felelõs,a savegame mappát meg átmásoltam a játék alap savegame-je helyére,igy ugyanugy az utsó pályát töltötte be a sima Doom 3,de már eltüntek a hullák.
Valami titok?...
Azóta újratöltöttem az autosavetöl a pálya elejéröl, de dettó ugyanaz. Kijön 4 ilyen kisszörny, azokat lelövöm, kocka feltöltödik, eldobom, sebez, aztán kész. Senki többet. Ketten rohangálunk körbe körbe.
Mi a franc lehet? Bug? Vagy valami mod beszólhat? (nitro + hun)
HELP!
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Ha ez az amirõl beszélsz,ott ugrani kell!
a nagyobb tárkapacitású golyószóró modjának a nevét megmondaná vki?

War. War never changes.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Valaki póróbálta már a coop modot?
Hogy kell használni?
Jó?
Köszi!

map testmaps/test_lotsaimps
map testmap/test_lotsaimps
All-os patch.
Na meg amikor beléptem,kb 0.1 -re esett az fps érték...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
De még ugy sem könnyû.Ha már eleve nekifutottál,akkor meg csak annyit tudok mondani hogy próbálkozz...
http://thenamelessphoto.com/
De nekem érdekes módon kikapcsolta a refreshlock-ot, és átállította 640*480-ra a képernyõt.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ki is próbálom
Én még nem tartok ott, de nézd meg ezt. Magyar nyelvû leírás. Biztos segít valamit.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Sajnos csak 1-2 órám van játszani,így visszaolvasni sincs idõm.
Aki tud segítsen már!
Köszi!
1.Figyi a fényeknek nem csak a nevük a tulajdonságuk, hanem sok egyéb paraméterük van és ettõl lesznek olyanok amilynek.
Anno decompilerrel visszafordítottuk a mapokat hogy megnézzük mi hogy van megcsinálva, de most már nyitott a map file tehát nézd meg egy ID-s mapban hogy van megoldva az általad kívánt funkció.
2.A spotnak tuti hogy kell egy target point is, és akkor csak abba az irányba vetül a fénye...
Az összes eddigi ID motorhoz rengeteg mapot csináltam, egyrészt tesztelésre másrészt helyi saját LAN pardékra. 😊
Sajna D3-hoz mg nem volt idõm, de ez sem marad majd ki...
DOGMAN
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Neon, de hol a fénye???
Ezek a neonok meg spotok... de FELFELÉ is?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Ui.: Nincs felhuzva a gépem se a proc., se a RAM.
Pszihésen (<---Lehet rosszul irom most kelltem) ugy kikészit a játék 20 perc után , hogy nem tok vele többet játszani, és hiába a szép grafika ha csak hent és para az egész 😄