DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezek a mapon kívûl van még 2 testmap is, azok nem oan yok ... 😛
Andie
Oké, köszi! Sejtettem.
Na majd kipróbálom holnap!

Nyomtam egy kicsit Painkillerrel, hát ez überbrutál game 😊
Nagyon bejön 😊
Kicsit serius sam feeling

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Igen, a Nitro\Gore szól bele.

Egyébként most hogy befejeztem a végsõ értékelésem az,hogy ez egy nagyon jó játék volt.Talán egy kicsit hosszúra nyujtották,és nyilvánvaló hogy egyes részeit jobban is meg lehetett volna csinálni,de ettõl még szerintem méltó a Doom 3 címhez.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

a cahingun tár növelõ modnak mi a neve? mert így tényleg igen kicsi a kapacitása

Be bizony,én épp most fejeztem be,szintén mahinálnom kellett.
Ha bent van az a mod hogy az ellenfelek teste ne tünjön el,akkor nem fog több jönni az elsõ adag utám.
Én ugy oldottam meg hogy kiszdtem azt a kis fájlt ami ezért volt felelõs,a savegame mappát meg átmásoltam a játék alap savegame-je helyére,igy ugyanugy az utsó pályát töltötte be a sima Doom 3,de már eltüntek a hullák.

Andie
Itt vagyok a fögecinél, körbe körbe rohangálok a tüzkráter körül. Mondom nem fog kibaxni velem, mert elöre készültem, azt mondtátok korábban, a kimászó kisgenyókat lelövöldözve, igy Lélekkockát feltöltve 4x egymás után rádobva ki lehet nyirni. Hát ki is mászott 4 kisgenyó, kocka feltölt, rádob. Oké. Csakhogy nincs több kisgenyó!! Körbe körbe rohangálok, kinomba rálöttem 30 BFG-t, 20 rakétát, de semmi!
Valami titok?...

Azóta újratöltöttem az autosavetöl a pálya elejéröl, de dettó ugyanaz. Kijön 4 ilyen kisszörny, azokat lelövöm, kocka feltöltödik, eldobom, sebez, aztán kész. Senki többet. Ketten rohangálunk körbe körbe.
Mi a franc lehet? Bug? Vagy valami mod beszólhat? (nitro + hun)
HELP!

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Hát bemész egy terembe ott lent kell valamit csinálni,és fent van egy rész ott ahol bejöttél,ahol hiányzik a korlát /adja magát hogy ott ugrani kell/.Szemben keresztben ki tudsz nyitni egy "hidat",arra kéne ugrani elõször,és onnan tovább egy másik részre,ahol szintén hiányzik a korlát egy részen.Ahova igy jutsz,onnan tudsz továbbmenni a forgatható hídra.
Ha ez az amirõl beszélsz,ott ugrani kell!

hát igen, erre megint mit modjak, ha nem mondod hogy nagy távolságot úgy lehet átugrani hogy nekifutásból, rá nem jönnék az életben. de mivel nem megy a dolog így sem , valószínûleg béna vagyok, elismerem. viszont az megfordult piciny kis agyamban, hogy lehet hogy másképp kellene megoldani, csak nem jöttem rá. kinnt van egy elágazás, amibe ha bemegyek vagy a folyosó végén egy zárt ajtó, ahová jutva meglassult/bepirosodott a tér, de nem támadtak szörnyek mint várható lett volna, ehelyett kinyílt egy titkos rekesz tele cumóval. na arra gondoltam hogy esetleg ott lehetne vmit még csinálni azzal az ajtóval, de nem tudtam

a nagyobb tárkapacitású golyószóró modjának a nevét megmondaná vki?

Én nem kispályázok, utat török magamnak

War. War never changes.

De az is lehet hogy én értettem félre az egészet.
Hi. na végig toltam énis a gamét. Elég zsír játék. Kiprobaltuk lanon is 2-en, de kellene legalább 6 ember hogy jó legyen. Ami a játékot illeti szerintetek lessz folytatás? Mert a végébõl úgy vettem ki hogy .... Hát nemtudom. Esetleg valami datadiszk. hmmm
[NST]Cifu
Pár napja próbáltuk. Felejtõs. Csak a szerverként funkcionáló emberkére támadnak a szörnyek, és a netkód 'csodája' miatt sajnos neten játszhatattlan. LAN-on még nem próbáltuk.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hogy mire is gondolsz pontossan?

Hali!
Valaki póróbálta már a coop modot?
Hogy kell használni?
Jó?
Köszi!
És milyen spd-vel megy?

Bocs,elb...am.

map testmaps/test_lotsaimps

ok, thx
konzolba ird:

map testmap/test_lotsaimps

Ilyen rész hol van a játékban?

Hát, az lehet, hogy jó, mert a Gamestarban úgy reklámozták, hogy...

All-os patch.

Nem tudom,ezen a tesztpályán csak pisztoly van...
Na meg amikor beléptem,kb 0.1 -re esett az fps érték...

figy, nem igaz, hogy nem tudja senki mi a megoldás arra hogy fusson Win2003-on a Doom 3, tán a 98/Me crack kell neki?
Kandurex
hmm,....felboostolva is?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ide elkelne egy BFG 90.000 is...

annyira azért nem rossz .... 😛
Faki
Végigtoltam a gamet, szép meg minden, de bennem mély nyomot nem hagyott. Fikázni meg azért nem akarom, mert a doom az doom, mindig is errõl szólt: ajtónyitogatás agyonscriptelve. Én inkább a szabadabb változatos (nagy terek, jármûvek, barangolás) fps gamekat szeretem. A történet viszont nagyon ostoba, ilyet a WC-n kitalálok újság olvasás közben. Odamegyek, elküldenek, mindenkit megszáll a gonosz csak véletlenül engem nem, így nem nagyon lehet átélni a sztorit (inkább vettek volna ötleteket a doom könyvbõl). Nah, ID soha sem a nagy fantáziárálól volt híres, mindig elakadnak a pokol és a gonosz dolgoknál. Kezd kicsit beteges lenni, de mind1 😊

vki nekem nem tudna segíteni??? #19068 ... PLEASE HELP
HuAn82
"idióta állat" ?? Miért is próbál segíteni a hozzád hasonlóknak...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Megalol!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Fuss neki a futás gombal.Legalábbis én addig nem futottam soha,aztán azt is elfelejetettem hogy van olyan...
De még ugy sem könnyû.Ha már eleve nekifutottál,akkor meg csak annyit tudok mondani hogy próbálkozz...

loál

http://thenamelessphoto.com/

hát még egy ilyen kib*** szar hugy játékleírást mint ami a playware-en van, remélem olvassa a hozzászólásomat aki írta.szófosásból jeles, tartalom elégtelen! a fenének kell hasábokon át taglalni hogy jön két szörny a sarok mögül meg ilyenek, de persze arról egy szó nem esik, hogy hol lehet elakadni. eddig kétszer néztem meg a leírást ahol elakadtam, de mindig csak arról volt benne szó, hogy gránát, de ha nincs golyószórót használj, ha kifogyott akkor bármi mást! idióta állat!ha nem mondja, rá sem jövök. egyszer a delta labs elején akadtam el, ahol nem vettem észre egy létrát amin fel kellett mászni, de végül is megtaláltam. most az alpha labs 4 nél járok, vmi nagy gépteremben aktiváltam egy forgó hidat, de úgy kellene átjutni hogy elõbb két mási hídszerû pallóra ugrok. legalábbis azt hiszem, mert nem tudom átugrani a távolságot. hogyan kell továbbjutni? és vki fel tudná sorolni a ládák kódjait? az 50es jön

senki sincsen ??? 😞
PLEASE HELP ....
Win2003-on mia megoldás? hogy mûködjön...
neozed
Nem kell ablakban futtatni hozzá.
De nekem érdekes módon kikapcsolta a refreshlock-ot, és átállította 640*480-ra a képernyõt.

Voltan
Nincsenmit.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

RelakSfromhome
Jah, igen, sok paramétere van, de nem kellene bele hülyeségeket irkálni...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Azt egyébként ugye tudod, hogy ha aplakos módban indítod a doom-ot, akkor az editor parancsra elindul a DOOMRad? 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

megnéztem,köszi
ki is próbálom

Voltan
http://www.playware.hu/index.php?page=cikk&id=373

Én még nem tartok ott, de nézd meg ezt. Magyar nyelvû leírás. Biztos segít valamit.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Vszínû,hogy ez a BFG hiányzik,de azt sehol sem találom.

Üdv.! A DELTA LAB. 3 pályán akadtam el a 4. teleportálás után. Van 1 Security station és egy lift a pálya végén,de az nem mûködik és sehogysem tudok továbbmenni.
Sajnos csak 1-2 órám van játszani,így visszaolvasni sincs idõm.
Aki tud segítsen már!
Köszi!

DOGMAN
ZSÍR!

1.Figyi a fényeknek nem csak a nevük a tulajdonságuk, hanem sok egyéb paraméterük van és ettõl lesznek olyanok amilynek.
Anno decompilerrel visszafordítottuk a mapokat hogy megnézzük mi hogy van megcsinálva, de most már nyitott a map file tehát nézd meg egy ID-s mapban hogy van megoldva az általad kívánt funkció.

2.A spotnak tuti hogy kell egy target point is, és akkor csak abba az irányba vetül a fénye...
Az összes eddigi ID motorhoz rengeteg mapot csináltam, egyrészt tesztelésre másrészt helyi saját LAN pardékra. 😊
Sajna D3-hoz mg nem volt idõm, de ez sem marad majd ki...

DOGMAN

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

RelakSfromhome
Fények: Hát ez már pályaszerkesztési kurvaanyád sztem...
Neon, de hol a fénye???

Ezek a neonok meg spotok... de FELFELÉ is?

12346
én csak simán meguntam😞 no para, csak hent.. eleinte volt némi para csak. aztán már csak egyhangúság. mindig a sötét sarokból ugrálnak elõ, vagy elém teleportálódik vmi szarság. aztán egyre több és több. volt, hogy úgy nyomtam, hogy végig futottam az adott folyosón vagy akármin, mert ugye úgyis meg fog jelenni 1-2 enemy épp akkor.. így hátra fordulok és sát! meghótt. köv helyen ugyanez.. annyira nem jó gém😞 öcsém nyomoja már csak. õt is csak a vége érdekli.

szvsz mondd el a konfigod..

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Hi! Most vettem direkt a duum 3 miatt egy ATI Radeon 9800XT-s videókártyát. Fel is raktam a 3cd-s változatot, el is indul a játék, csak az a gond, hogy kb. 1perc játék után feldob egy ablakot, és valami memóriacímre hivatkozva kidob a windowsba. A Catalyst 4.8-as, legfrissebb drájver van fenn, WinXP oprendszer fut a gépen. A haverom, aki áthoztam nekem a játékot, azt mondta, hogy neki is csinálja ezt, csak kb. fél óra után. Lécci segitsetek, mert megõrülök!!!
Ui.: Nincs felhuzva a gépem se a proc., se a RAM.

Hát nekem nem nagyon jött be a game.
Pszihésen (<---Lehet rosszul irom most kelltem) ugy kikészit a játék 20 perc után , hogy nem tok vele többet játszani, és hiába a szép grafika ha csak hent és para az egész 😄