DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem nem mutáló hangú tizenévesek

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Gunner
"vannak pár jópáran!" -> "...van már jópár szinkronszínész."

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
Nem tudom, de ha ellátogatsz a honlapjára akkor többet tudhatsz meg 😊
Most jár le a próbafelvételek visszaküldésének határideje, vannak pár jópáran!

http://hundoom3.uw.hu/

janos666
És mikor lessz meg az elsõ változata?
van ... de pontosan nem tom hol van hozzá a megoldás ... olvass vissza és megtalálod a választ
jah, akkor okéé
wEEn
Nekem is lenne 1 kérdésem: az online játékra van már megoldás (trermészetesen azon kívül, hogy megveszem a játékot)?

wEEn
Nah: elolvastam a hozzászólásodat és ventrin fel is olvastam a társaimnak, hogy jót röhögjünk. Tetszett a megfolgalmazásod 😄DD
De a lényeg, közölte velem 1ik tagunk a megoldást, ugyhogy beírom, de felelõsséget nem vállalok érte 😊
Tehát állítólag, amikor termeli a lényeket, akkor valami fénycsóva van a feje fölött. Na azt kell lõni 1000-el és akkor eccercsak megpusztul.

hykao
Ez már megoldott a magyarításban, ahogy már említettem vala!
Amely hangüzenetekben van valamilyen kód, azokról plusz ímélt kapunk - a kóddal - magyarul.
jól látom hogy vannak benne csecsemõtestû pillangószárnyú vmik? mondjuk a delta labs elején járok , eddig a békanyelvû katona tetszik a legjobban, meg király volt a pókszörny és a három nagy behemót.azt hiszem, most végigviszem egyszer normalon, aztán egy év múlva elolvasom a könyvet, utána megnézem a filmet, és eggyel nehezebb fokozaton, már egy erõsebb konfiggal jobb graf mellett végigviszem mégegyszer. tényleg jó a feelingje, csak az eleje volt kicsit döcögõs!remélem addigra lesz vmi jó mod, ami feljavítja a fegyvereket.

Sgtfathi
Helo! 1-kis segitség kellene :Valami nagy böszme állat tör felém,közben valami pásztázó lényeket kreál,hogy kell kinyirni löttem bele mint állat de semmi. ha valki tudja irjon pár sort.kösz!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

janos666
Persze. Nem akarod letölteni az utólsó páya mentését és akkor végig is játszottad 5 perc alatt, hú.
Gunner
Arra a sok ajtókódra meg ott van a sok infó a neten

ott van ám a sok PDA-s hang, azokba van sok ajtókód ....
Hentes Bill
dúm3hoz szinkron? lol, nemhgoy vmi kaland játékot fordítanának le

Boldog Karácsonyt!

jah, már én is várom a szinkront ... 😊
jah, remélem ... 😛 (mér nem jön ki a Doom 3 kieg lemez amit ígérnek ... akkor már 30.000 is lenne 😄
Gunner
100% 😊
Amikor megjelenik a magyar szinkron akkor halálra fogják itt is dícsérni a készítõiket 😛

balintka
Naná!

sztetek meglesz a 20.000 komment??
Gunner
Szerintem normálon is elég sokan jönnek, ezek után csak erõsebbek lehetnek szerintem 😊

Onnan visszafelé kell menni,mert be kell üzemelned a teleportot.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nehezebb fokozaton több ellenfél jön vagy erõsebbek?

Neten hogyan kõ jáccani?

valaki ha tud segitsen.
elakadta. azt hiszem a delta... pályán.
mikor egy csomó monitor elött ül egy faszi , dumálunk majd továbbmenve valami zsilipben fertõtlenitenek és ott bent már semmit nem tudok csinálni, ahol a kék áramszerü van középen.

ha valaki tud segithetne, mit kell itt csinálni, hogyan tovább.
Gunner
lotizé alatt lostaimps tesztpályát értek 😊

[NST]Cifu
A 'Hell' pályán, de nem tudsz elmenni mellette...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

A soulcube-ot melyik pályán lehet megszerezni? nem akarok elmenni mellette😊

RelakSfromhome
Én a játék saját képlopóját használom, azt nem érdekli, szvsz a képlopókat sem

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

mitöbb én egyenesen rühellem igy legalább menne win98 alatt is a doom3 😛

nem mindenki szereti az xpt pl...

janos666
Ó. Akkor inkább úgy indítom a gammát. A szokásos képlopóprogramok mûködnek benne?
sztem nem yo semmire ... habár van külön ien fix meg private server fix is, szal, nem tom mire jó
RelakSfromhome
csinálsz egy képet, majd betöltöd egy grafikus progiba, és a gamma beállításnál 1,5-öt adsz meg. Ezzel világosabb lesz.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Doom 3 (c) id Software *Windows 9X/ME/NT Fix with Private Server Crack and NoCD vkinek nincsen meg ez véletlenül?

janos666
Mi az a másfeles gamma? Most keressem neked? Majd ha legközelebb játszom vele.
RelakSfromhome
Képet léci, mert képtelen vagyok elképzelni :/ másfeles gammát nefelejtsd!

janos666
Azt mondom hogy van pár modell ami már az alphában is kitûnt hogy egy HL1-ben még elmenne, de itt kicsit fura, dehát ez csak alpha. Erre itt-ott a gammában is felbukkan néhány mosott egy rétegbe rajzolt 2D-s elem. Mint a zöld-piros lámpás kapcsolószekrényféle vagy egy dobozka a falon amire egy levehetõ csõ van rajzolva de a HL1 élettöltõjét juttatja eszembe.
RelakSfromhome
Nah, azt már tudjuk, hogy a pk3 és a pk4 az egy zip fájl. De a .pak fájlok (kvakk kvakk2) az miféle? (nem akarom ezért felhozni a kvakkos topikok)

RelakSfromhome
például?

janos666
Édekes hogy a zöld piros állónégyzetlámpás kapcsolótáblák már ott is szemetszúrtak és ebben is benne vannak.
RelakSfromhome
Az analfabéta verzióban található pályák egy részét megtaláltam. Igaz, hogy több részletben, meg itt-ott kicsit átdolgozva, de jó részük megvan

Sephi
Na ebbol egy szot sem ertettem 😛PPP

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gunner
Próbáld ki a láncfûrészt a lotizé tesztpályán vagy azon a boxstock tesztpályán, hogy noclip-el felrepülsz és kilövöd magad alól a kockákat

Sephi
Neked nem eleg az a szivbaj ami benne van ?😊))

Habar a chainsaw ota nekem nagyon szorakoztato a gama.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gunner
Az alpha verzióban fellelhetõ pályát miért nem rakták bele a végleges Doom 3-ba? Meg amikor felveszi a csávesz a sapkát a fejére.

Argon
Van olyan is amivel több a vér lesz a játékban. És tényleg több sokkal több.

lwb
több ilyen van. pl. az IAMAWUSS is. ez ezenfelül még minden fegyverhez (szinte) hozzáadja a zseblámpát is.

nos, mostanra én is belemelegedtem a játékba, és a hangulat tényleg klaszz. már bánom hogy csak normalon kezdetem el, így nem olyan izgi, mert mindig találok elég páncélt és életerõt. ami kicsit rossz, hogy kicsit másképp van a sebesülési rendszer mint a korábbiakban megszokhattuk, vhogy a páncélzat értéke nem igazán befolyásolja, legalábbis nem vettem észre.a zene és a zörejek viszont elsõ osztályúak, a hangulatot megalapozza.ami még nagyon tetszik azok a páncélüvegek, amiken átnézve kicsit foncsoros a kilátás, szintén elsõrangú munka. most volt egy olyan terem, amibe visszafelé menve a lépcsõsor alján ott állt egy szörny, elõször nem hittem a szememnek, aztán elrohant, de persze engen nem érhetett el a lépcsõ miatt, de megállt bennem a szívverés egy pillanatra, annyira meglepi volt. ami nem jó azok a fegyverek, a géppisztoly gyenge és nagyon pontatlan közepes távolságra is, a shotgun csak nagyon közelre jó, a chaingunnak kevés a tárkapacitása, a pisztoly hatástalan. ami jó az a plazma és a láncfûrész, azoknak viszont igen jól eltalálták a beállításait.a többivel még nem találkoztam

vki megmondaná annak a modnak a nevét ami a chaingunból egyszerre kilõhetõ golyómennyiséget tuningolja fel?

A topik kezd süllyedni. Akkor az én rövid véleményem: Egyre jobban tetszik a játék, mindig mikor ellaposodna, feltûnik valami jó kis dolog, most pl. a Mancubusnál voltam. Már mikor azt a jól ismert hangot hallottam, amit a doom2-ben is kiad, már tudtam, hogy most harc lesz, de nagy! Nem csalódtam, nemsokára fel is tûnt. (Mondjuk annyira nem volt nehéz kinyírni, kergetõztem vele az oszlop körül.) A hangulat azért nagyon jó, nekem bejön a játék, csak nem tudok multizni, mert nem talál servert. A monoton folyosók pedig...Kicsit lerontják, de az csak azért lett így, hogy ne legyen tökéletes a játék. :-) Nekem ennek a hangulata bejön, a Farcry-é meg nem, mert az olyan "szigethent", aminek nem olyan jó a hangulata. De ez csak az én szerény véleményem...