23325
-
#20065 Csáztok!!
Tegnap akartam nyomni onlineban de nem ment mert kért egy kódót. Nem tudjátok megadni??? -
CUCLI #20064 nem, megy rendesen -
#20063 merjem leszedni a reloaded dvd verzsünt? nem szarakszik? -
#20062 Vagy inkább ide kattints! -
#20061 katt a fenti linkre -
#20060 Hello all!
Vki tudna írni 1 oldalt ahonnan mod.okat tudok letölteni a game-hez?? -
#20059 SPOILER
Várd ki a poklot! Elveszik mindenedet, és csak amit találsz, azzal pufogtathatsz, és az aztán nem túl sok :P -
#20058 Háááát.......Én most járok a tizen valahanyadik pályán,és...unom! Valahogy nem fosok úgy mint az elején,amikor azon is gondolkoztam,hogy ráklikkeljek e az ikonra. Csak megyek a folyosókon,oszt gyere vazz kijuggatom a p.csád. Ennyi... -
#20057 Gondban vagyok.
Van ugye az a rész, mikor a "szarvas" pofát kell szétszedni. A LélekKocka folyamatosan nyomja, hogy szedjem le a keresőket, majd a teleportjukat lőjem, úgy pusztul a főördög. Mi a gond? Még GOD módban is baromira hossz ideig tartott, mire leszedtem. Van valakinek erre a gondra egy jó taktikája? -
#20056 Érdektelen, ha a doom3 saját képlövőjét használod, utólag világosítani kell :( -
#20055 doom I és ][.
A 95-ről nem jut eszedbe semmi? Pl Windows? ;) -
#20054 Egyébként mi is az a DOOM95? -
#20053 Egy jó lelkű magyarító nézzen már be ide . Köszi. -
#20052 Mi a baj vele ja még itt nem állitottam fényeröt! -
jocika #20051 Üdv!
Állítólag egy consol kóddal ki lehet csalni a doom95-t a progiból. Próbálta már valaki? Sikerült? -
#20050 Ezek lennénk mi. (mármint a szállítmány :DD)
A szövegezésen még van mit finomítani, már be is tettem a magyarítás topikba! -
#20049 Mivan? Ez a szállítmány különösen dúrva, folyton körülöttem körözött?? -
#20048 LOL!
Ha volt már róla szó, akkor bocs.
Nézzétek má' mit ír rólunk ez a marha: kukk a kiegészítést -
#20047 Javítandó a "DOOM 3 Hun" topikban...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
mike369 #20046 szólok az illetékeseknek! -
#20045 Most raktam fel a telepítős változatot.
Nem jó az alapértelmezett telepítési útvonal!!!
a base mappán belül létrehoz még egy base mappát, és oda rakja a magyarítást!!!
Nem lehetne egy olyan Andie féle Thief 3-as automata telepítést megoldani, hogy a telepítő kikeresi a reg alapján, hogy hová kell másolnia?
Tudod -> LÁMABIZTOS TELEPÍTŐ!!! :))) -
mike369 #20044 köszi az észrevételt!
küldd át nekem lécci a graft (v. a nevüket) és belerakatom a telepítőbe (úgyis van még rajta csiszolnivaló).
a grafikákat én csináltam és a végén már "kissé" siettem, ezért maradhattak ki dolgok. -
#20043 Úristen, Te milyen VGA-val nyomod.. :PP -
#20042 Ó Imyke, az én nevemhez csak a menük, meg egy-két apróság magyarítása fűződik, nameg a szokásos bugreportok...
Szal - a szokásos módon - Mike a főkoordinátor!!! Ő tudja mi az ábra, de azért köszi, és jelzem neki a dolgot.
Egyébként van külön Doom3 magyarítás topik, ami azért jött létre annó, mert ahogy kijött a játék, szinte követhetetlenné váltak az események ebben a topikban... :) -
#20041 Hykao:
A Doom III magyarításotok nagyszerű, de hibás: a *.pk4-ben szerkezeti problémák miatt nem jó helyen vannak a lemagyarított textúrák, így azok nem jelennek meg a játékban.
Én megcsináltam.
Emellett (emlékeim szerint) 35 darab magyarításra váró textúra ki is maradt.
Amennyiben a galibát időközben orvosoltátok, akkor ezer bocs meg egy anyamackó!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#20040 Jó hír ATI-soknak: KLATTY -
#20039 toljál rá 1.5-ös gammát plz!
Htx! -
#20038 Néhány screenshot:
-
#20037 Most értem a pokolba. Jól látom, hogy itt nem lehet elfáradni a rohanásban? -
#20036 A honlapjuk még él itt meg is nézhetö! -
#20035 MEg mindig help!
Némi plussz fps nyerése a színmélység állításával
Ugyanott, mint ahol az eddigieket kellett, most keress rá a "seta r_depthbits", és a "seta r_colorbits" kifejezésekre. Ezek mellett, ha minden igaz most "32" áll. Ezeket írd át "16"-ra.
Help nekem nincs is ilyen! :(
-
#20034 Amúgy a szinkronizálás mi miatt hiúsult meg? A szinkronhangok mondták le vagy a szervezők? -
#20033 kössz -
#20032 Ha jól emlékszem 27 pályálya van, és el van az ember vele egy jó darabig.
-
#20031 Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Van egy pár ajtó amit kódokkal klehet kinytni. Le vannak valahol ezek írva? -
#20030 Sziasztok!
Asszem tegnap szereztem meg a játékot,és nagyon zsir.
Amúgy kb. mennyi idő a végigjátszása? -
Csaba #20029 Rémálmon is lehet kódokat használni? Furcsa. A 2-ben nem lehetett. Sőt, ott még újratermelődtek a szörnyek, aztán addig tartottam magam, míg el nem fogyott a lőszer. Igen kemény legénynek éreztem magam, mikor eljutottam a 3. pályára.:-)
-
CUCLI #20028 Give allal normális -
xavier #20027 hi
végitóltam csirkefokozatban, és tegnap neki álltam nájtméren
nyomni.már az elején meg van a szólkjúb ...normális ez ?
-
#20026 Revenant?