DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
aha!!!
saját!!!

!Forza Ferrari!

Neeeeeem. Na nem mindig lenne ilyen, de egy pálya végi ilyen jellegû csata nem tenne rosszat a játéknak. Ha tévedek, megint javíts ki.

kibaszott lol az aláirásod:DDDD
"Szégyen a futás,de a kurva annyát aki kerget!!"
basszus ezt te találtad ki? :D

http://thenamelessphoto.com/

oneal1
akar valaki multizni????
ak iakar az irjon priviben!!!

!Forza Ferrari!

jaja és faszán belehúzni az ellenséges szörnyek karmaiba :)
jó lenne, na.

Egyet nem értek. Carmackék azt mondták, hogy nincs nagy tapasztalatuk a mesterséges intelligencia programozásában, fõleg ezért hagyták ki az extraokos monsztákat. Ha valaki emlékszik egy bizonyos Quake 3 nevû játékra, akkor meg tudja magyarázni, miért hivatkozott erre Carmack, mikor ott tökéletesen megoldották a kérdést? Azért tök jó lenne, ha lenne a Doom3-ban egy-egy olyan ellenség, akivel 10 percen át kergetõzhetnék, mert úgy programoznák be, mint anno a Quake 3-ban, magyarán õ is úgy támadna meg, hogy közben nem csak felémrohanna kamikaze módra (mint pl. az impek), hanem
mikor látná, hogy elõveszek egy rakétavetõt, elfutna, taktikázna stb. stb... Szerintem meg lehetett volna oldani, pl. a bázis egyik legjobb katonája, miután megszállták a démonok, nem üres fejû zombivá változna, hanem "okos démonná", és az egyik pályán vele kellene küzdeni. Szerintem tökre feldobná a játékot.

oneal1
thx

!Forza Ferrari!

lwb
altgr+0 vagy alt+ctrl+0 és lejön a konzol. ott beírod:
com_showfps 1

oneal1
tudom hogy már 100000 szer lett kérdezve de az fps-t mivel irja ki a progi?

!Forza Ferrari!

lwb
up

mindenki cs source betazik vagy mi van? :)

RelakSfromhome
Nemtom, nekem no-n nem volt semmi a mélynyomóban, mikor az átirányítást kiszedtem, meg csak elöl szólt. Bekapcsoltam, és örültem

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

janos666
Kár hogy a FAQ-ban nem találtam róla semmit.
RelakSfromhome
Én yes-re raktam

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

janos666
A menüben a hangbeállításoknál a Surround system-et igen-re vagy nemre kell állítani ha 5.1-es hangfalam van, mert ha a hangkártyadriver 2 hangfalra van állítva nem engedi bekapcsolni, ha viszon bekapcsolom (normális driverbeállítással) mintha rosszabb minõségû lenne a hangja. És mikor a driver 5.1-en van de a surround system off akkor is szólnak a hátsó hangfalak.
PTW
a doom3 fokonyvtarba csinalsz egy konyvtarat pl eueqmod es abba rakod a modfajlt
ezutan ottlsz a modoknal a menuben es be tutdod tolteni!

vigyazz mert ha egy moddal jatszol akkor az adott menteseid csa az adott moddal hasznalhatoak!

Érdekes az original shotgun modnak megkellene változtatni a fegyver kinézetét.De ugyanúgy néz ki mint volt!nemváltoztatott rajta semmit!_nemmükxik a többi se!
RelakSfromhome
nem kell aktiválni, ha a base könyvtárba rakod. Azonnal müxik, és a mentésekbe sem kavar bele

nemtudom aktiválni a modot!_mert csak doom3 modot ir ki!
base könyvtárba csak úgy bemásoltam de semmit nem irt fölül!
Kandurex
Így kell, csak még a játékban a "mod" menü alatt aktiváld is!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

1.letöltöm a modot
2.u-e-q-mod.pk4
3.ezt bemasolom a Doom3\base könyvtárba
4.és már mûködik is ????
vagy máshogy kell???
Kandurex
Ez a te "különleges" géped átka! Szerintem vegyél egy régi 368SX -t 2MB rammal, tuti minden gyönyörûen futna :))

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tehát ugye 1. letöltöm a modot.
Gunner
Illetve a base-be mindenképpen rakd be a pk3 fájlokat :P

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
Berakod a pk3 fájlokat a base könyvtárba vagy pedig a fõmenüben van egy olyan, hogy Mod vagy egyszerûen nem játszol mod-al :)

Megmondaná valaki a modokat,hogy lehet üzembehelyezni?
PsychoStarfish
oks köszi =)

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Gunner
Nekem nem volt semmi gond a 4.9el és most 4.8al sem, csak a tápomat égettem le, de azóta raktam bele DTK 400ast. Szerintem ugyanaz a sebesség mint 4.9, de próbáld ki 3DMark-al :)

PsychoStarfish
Próbálta már valaki a 4.8-as végleges drivert? 4.9 Doom verzsön a jobb vagy a mostani 4.8?

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

tibor16
Már van ilyen, valahol láttam, táblázatba szedve.... azér ne vegyem el a kedved - csak szólok

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidõ magazin - mûvelõdés, mûvészet, játék, utazás, fotó, család...

DonnieBrasco
TRZ3-ZGER-31UZ-H2L2-8U

DB

A ti kung-futok nem erõs!

Andie
ezt a "site" dolgot nemismertem.
Köszi a tippet

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Köszönöm!!

3 legjobb dolog a világon: Egy joint elõtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

Sil3nt
KP5Y-XVXK-3LGG-AYK6-63

Sziasztok!

Tudna nekem valaki egy CD key-t adni?

Köszi!!!!

3 legjobb dolog a világon: Egy joint elõtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

Mas-Thief
Válasz 'Andie' üzenetére (#18818):

Hozzászólás-keresõnek én ezt szoktam használni:

Googleben - "DOOM+3+HOZZÁSZÓLÁS+RÉSZLET site:www.sg.hu"

hali valaki tudna nekem adni 1 tört server címet?

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

gpm
UP!

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

"vessetek a mókusok közé" :)

köszi! közben visszaolvastam......

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

RelakSfromhome
Pontosabban ahogy néztem, ez a pda dolgait feszegeti, tehát hogy melyik pda mit nyit. De én azt akarom összeállítani, hogy melyik számzárat melyik kód nyitja :)

RelakSfromhome
Maintenance cabinet code: 396
Ez van a #001: 396 helyett... Na mindegy, majd elválik, lesz-e belõle valami :)

Amikor kinyírod a 4 "lámpást" akkor újratermeki õket . Na ekkor lesz a háta felett egy kék vagy piros gömb . Na azt lõdd!

"vessetek a mókusok közé" :)

Lehet, hogy már volt, de ilyenkor már nincs kedvem visszaolvasni!!!! Szal! Mit kell csinálni a guardiannál?
Valami nõi hang suttog a fülembe, ha jól értelmezem akkor azt, hogy nyírjam ki a lámpásait, és akkor megfekszik, de már lassan mindenem elfogy és már a nyolcadik kör lámpás bizbaszt írtom!!!! Légyszi Valaki irja le, hogy mi van!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

ibrik
Olvasd csak tovább.
Benne vannak a #-es konténerek kódjai is. Ne téveszd össze a "cabinet" kódokkal, amelyek a különbözõ helyiségek (pl. irodák) belépõkódjai...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Excel táblázat van a RAR-ban.
És ha jobban megfigyeled eléggé logikusan van benne minden.

RelakSfromhome
Nyah, még ezzel a táblával is szívok úgynézem, mert nem úgy van, hogy #012 kabinet kódja 123 :)

Azért htx :)

RelakSfromhome
jah, de ez egy rar, sazl ebbõl kéne alkotnom:) HTX!

Sephi
Fasz se erti. Nekem volt :

1.6 AMD XP+ , 512 ddram , Gf3ti200 es KG7 lite

es ment csodalatosan high-on.

Most van :

2.8 barton , 512 ddtam (DC) , Gf3ti200 es NF7

es most tok szarul megyen.

Faken se erti mar ezeket.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ibrik
Felesleges lenne ezzel foglalkoznod, mert azt már régen megcsinálta valaki.
Feltettem neked, ha érdekel: Doom-3_PDA-Codes.rar

Tatyla
Ebben a pillanatban akasztottam ki, de én többet vártam a végétöl!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA