DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mentem elore mint a bakfity nyaron es hirtelen talatam egyszobat. Egyszercsak furcsa motor hangot veltem eszlelni es aszitam hogy a masik kett pajtas aki iment ment el kocsival viszatert bocsanatot kerni de nem igy tortent. ordulnek meg erre latom a kollegat hogy ruhan felem egy egeszen dicseretes meretu lancfuresszel 😊)))) Kicsit rohogve megoltem majd atvettem a cuccot. El kell arujam hogy en meg ilyen jot egy lancfureszel talana DN3d ota nem szorakoztam 😊))) Annyira aranyos fegyver!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Van egy olyan rész, ahol a "vasutat" fel tudod emelni, és át tudsz ugrani egy hídra, arra menj tovább. Különben bolyonghatsz az örökkévalóságig a 3 állomás közt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
(konzolba) map testmaps/test_lotsaimps
War. War never changes.
http://thenamelessphoto.com/
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Azt hittem valami poén de csak fegyver. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
RelakSfromhome már egy dolgot írt.
Amikor ott voltam nem tudtam kinyitni, mert nem tudtam, hogy a neten kell megnézni a kódot most meg már nem tudom megnézni. 😞
martian buddy HUN

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
War. War never changes.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Mindent felrakok atomra, és mégsincs...
Ugyan ez a gondom! Állandóan fagy. Most kipróbálom az új Catalyst drivert hátha ez a gond. (9800 Pro, 1Gb ram, 2200+). Amúgy érdekes, hogy ezen a konfigon a hatalmas területû - ahol minden fûszál, fa mozog - FarCry tökéletesen fut halacskákkal a vízben, addig az agyonsötétített doom3, ahol a monitoron alig látszik valami itt-ott megakad. Vicces. Mindegy, most az a gondom hogy 10 percenként úgy megfagy hogy csak a resetre reagál. Ötlet? Thx!
A game állandóan fagy...
Konfig: 2.6 XP
ATI 9600 XT
512 DDR
Ha valaki tud valamit írjon...
Gyanítom, hogy nem a gép a fos, mert láttam már gyengébb konfigon is és ott nem fagyott... 😊
Elõre is köszi...
Juster
A game állandóan fagy...
Konfig: 2.6 XP
ATI 9600 XT
512 DDR
Ha valaki tud valamit írjon...
Gyanítom, hogy nem a gép a fos, mert láttam már gyengébb konfigon is és ott nem fagyott... 😊
Elõre is köszi...
Juster
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Eleg kedves szamomra a Plasma Gun 😊)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Köszöntem a gyors választ

A "pk4" fileokat hogyan tudnám kicsomagolni?
Köszi!
A "pk4" fileokat hogyan tudnám kicsomagolni?
Köszi!
Egyébként jó játék

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |