DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennélfogva nem kéne, kellett volna többet várni tõle.
Szvsz.
De amúgy abba lehet hagyni a gammát akinek nem tetszik.
Egyáltalán nem kötelezõ játszani vele.
Ez nem fikázás,hanem a tények leirása,tárgyilagosan.
Ez van,de hát mindenkinek más az ízlése.
Egy stratéga nemfog Doomozni,vagy egy sportosember.
Mindneki leirja a véleményét,de ezért nemkell haragudni a másikra.
Kinek ez kinek az.
Go Jeff Go!!!!
Hova melóztak volnamég akkor az életben nemkészül el:-)),így is 3 évig vártunk.Én speciel nemestem hanyatt a játéktól.
Többet vártam,és most nem a grafikát mondom,bár néhol nemnagyon tetszik.
Egyszerûen a nagy várakozás megölte szerintem,ha 1 évvel ezelõtt jött volna ki óriásit robbant volna,de így..csak egy jól legyártott game,semmi több.
Go Jeff Go!!!!
hogy 2 kezes fegyver az elemlampa es hogy vegig atlathatatlan a feketeseg(feketeseg!=sotetseg)?
hogy minden palyan kb 3x kikapcsoljak a villanyt, jonnek a szornyek, visszakapcsoljak a villanyt es ezzel ki is fogyott a script "repertoar"?
hogy egyformak es szukek a palyak, rengeteg ismetlodessel, emiatt monoton vegigrohanos lesz?
hogy rohadt kiegyensulyozatlanok a fegyverek?
hogy butak a szornyek es csak jonnek feled mint a vadalma?
hogy soha nem lo melle a zombikatona akinek mar a szeme is kirohadt a helyerol?
hogy pontosan a titkos fegyverraktarak mellett helyezik el a nyito kodot?
hogy (nincs jobb szo ra) szar a fizika?
hogy a doom nem az ev mindent elsopro jateka?
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
nvida karik terén sajnos nem tudok tanácsot adni.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"SLICE of LIFE\"
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
256 Mb RAM DDR (266 Mhz)
ATi Radeon 9200 SE
ezen a gépen 800x600 - lowban tolom, egy kis variálás volt az Advanced Optionsban, és a gyenge gép miatt elvesztett FPSek mértéke is elhanyagolható..
Az invázió után is némelyik tudós dolgozni akar vagy mi. Pl az egyik alphalabs-ban, ahol ilyen üvegfalú izé emelkedik sûllyed, ott dolgozott egy tudós (azalatt a fal alatt kellett átbújni, hogy egy securityclearance-os pda-t megleljünk)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Pentium,256 mb ram, gef.4 mx 440 64 mb
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Na persze, mindjárt leütöm a csilláromat, mert annak ezek szerint szar a fénye. Milyen neon az, amit az ajtó fölé beraknak, TÖKÉLETESEN bevilágít egy kb 4 méteres NÉGYZET alakú területet, majd kb 20-30 centi alatt SEMMIVÉ foszlik a fénye???
a videokari micsoda? gf4 mx440?
a memória viszont kevés lesz neki. 384 mb ram a minimum.
Egy 2 Ghz,256mb,64mb videókártyás gépen mennyire szaggatna a doom3?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
), de nagyon jó. A zene nélkül az a rész határozottan unalmasabb lenne.VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Perzse ettõl még szinte biztosan nagyon fogom élvezni a HL2-t is, max. gyakrabban leszek ideges, hogy nem tudom mit is kellene csinálni és órákat bolyongok megtisztított területeken.
Gamershell: 9.4/10
IGN: 8.9/10
Neoseeker: 9/10
persze lehet, hogy õk is mind tévednek. vagy kint az összes teszter id fan boy.