23325
-
#1021 ha esetleg valaki kihagyta volna az E3-as videót a mérete miatt, akkor pár kép erejéig belekukkanthat.
DOOM III videó képekben -
TheZsenyka #1019 picit off, de Matrix linkjén ugye szó van az 5900-ről:
Elmennek a tökömbe, jönnek ezekkel a hangzatos nevekkel hogy ULTRA SHADOW meg minden. Mi lesz még? GIGA SHADOW? Esetleg MUTCH MORE OPTIMIZED HYPERCOOL MEGASHADOW vagy mi? -
#1016 az alpha qrvarégi... erre valaki most leirja hogy hú de optimalizálva lett a demóban!
Én meg azthittem kiadtak egy demót...megtévesztő :) -
Akuma-D #1015 Nade könyörgöm, minden embörnek aki kicsit is érdeklődik a gém után totál érthető volt hogy a doom3 alpharól beszél és nem egy hivatalos demóról. Már az a tény hogy azt írja optimalizálatlan, ez már elegendő az asszociációhoz.
Hmm nade miért is vitatkozunk egy tök egyértelmű és felesleges témáról? -
#1014 hülye vagy!!!
500 megás múvi kibaszott jó!!!
Olyan hangulata van hogy leesik az állad! -
#1013 hát most ne csodálkozz, ha mindenki el fog küldeni a f*szba ezután a kijelentés után -
#1011 azért nem...kilopott alpha meg a kiadott legál demo között van különbség.Alphát nem nyilvánosságnak szánták, igy van benne néhány bug stb -
Akuma-D #1010 Szerintem mindegy minek nevezed, alpha, béta, gamma, delta, demo, shareware a lényeg, hogy lehet asszociálni mire gondolt a csókker. -
#1009 az nem demo... -
Akuma-D #1008 A doom3 alpha-ról beszél... -
#1007 Miről beszélsz?Nincs is doom3 demo... -
#1006 na sikerült megint eltolniuk a játék megjelenési idejét szept 30 ról nov 15re
15 November 2003 Doom 3 (c) Activision -
#1005 Mit szóltak a teszteléshez? :
Játékhírek.hu
-
#1004 az nem vót semmi -
#1003 jaja -
Skyline #999 Oks tény más kategóra a hl inkább akció a doom meg inkább horror..
Tényleg kell mind a 2:))
Ombika:
Nissan Skyline Gt-R a japánok egyik legnagyobb kultuszu autója,a világ legjobban tunningolható kocsija is egyben.
Alapból 2500 illetve 2750 köbcentis kiszerelésben lehet kani 6hengeres soros motorral. A kocsi motorja akkora turbónyomást elbír hogy a 2750 kobcentiből ki lehet hozni 1500 lóerőt anélkül hogy károsodna a motor..
Európában összesen 2 vagy 3 darab van ebből a kocsiból az egyik a Blitz Nissan Skyline,egy 850 lóerős gép 3 mp alatt 110-ra megy 17 alatt pedig 300-ra... 1200 nm-es nyomatéka van,és bármit maga mögé utasít,porsche-t ferrari-t bármit..:))
Kellmégvalami a nickemről?
Amúgy bocs népek csak rákérdeztek tisztában vagyok-e a nevemmel:))) -
#998 nekem is tetszett, bár sztem a Half-Life 2 trailere jobb lett -
#997 egyébként nekem az e3 trailer nagyon bejött. alien hasonmások a plafonon, gigaszörny. Ezt szigorúan csak éjszaka lehet játszani és hangfalrendszerrel vagy fülhallgatóval. :) -
#996 tok mas kategoria skyline egyaltalan tisztaban vagy a nickeddel? -
#995 haj. mint már sokan megállapítottuk nem konkurensei egymásnak. De ha azok is lennének. Ki a francot érdekel, hogy melyik a jobb? Mind2 KELL!!!!!! :) -
Skyline #994 Doom 3 mehet a kukába, Hl2 kicsit porig alázza mnden téren:) -
#991 gondolom sokan láttátok az in-game videjót...nagyon tuti...kiváncsi vagyok milyen erőmű kell majd hozzá -
#990 info!
:DD /me pöcsköszörű
Najó, szóval:
Eddig egy-két kép kivételével csak tavalyi E3-as stuffot lehetett látni a játékból, az ott bemutatott prealpha optimalizálatlan demót ki is lopták és feltették az internetre. Mivel ez elég régi(a benne lévő mosdós jelenetet pl. már két éve is bemutatták a quakeconon), és optimalizálatlan(hig-hend gép kell alá hogy eldöcögjön) nem ajánlatos szenvedni a letöltésével SZVSZ. -
#988 info -
Zsoltee_a_bator #985 naja, csak ezen mi az outdoor? a szettort a fal mogott van egy femepitmeny. Az egesz mogott meg egy kisfelbontasu hatter. Amugy valamennyire lehet kulso teret csinalni csak arnyekolas meg miegymas nelkul, csak anelkul rendesen gagyi a gfx d3-ban. -
#984 Azt mondta egy fél éve, ez a kép meg most van itt. -
#980 Szkennelt kép, ne csodálkozzatok hogy nem a legjobb minőségű:
Lesznek itt külső terek dögivel! -
#979 Jah, úgy látszik ez csak a gameplay hülyesége volt. -
djcom #978 Nincs semmilyen hírmegerősítés.hogy csuszott volna a gamma! -
Zsoltee_a_bator #977 rosszul emlekszem, vagy az fx tenyleg "csak" 128 mb ? -
#976 ráadásul a doom3 egy vadiúj engine, amit nem kis dolog megírni, és már tavaly nyáron nagyjából működőképes állapotban volt.
carmackék egy hónap alatt dolgoznak annyit mint a DNF stáb a 3 év alatt összesen... -
#975 Azlrt írtam, hogy hülyeség, mert még az optimalizálatlan alfa is megy a mai legbikább gépeken. -
#974 Ez hülyeség.
Én egyáltalán nem félek, hogy nem fog kijönni idén. Ez az ID software, és nem a 3D realms. -
#973 Viszont az a különbség, hogy míg a Doomnál kézelfogható dolgokat láthattunk(alpha), addig a DNF-ről csak egy vacak videó meg 4-5 kép van, ami bármivel készülhetett. -
Csaba #972 Ja, és olyan konfigon fog futni, ami még nem is létezik ma... -
Csaba #971 Csak nehogy olyan legyen, mint a duke nukem forever. "Majd jövőre...Majd jövőre..." Ezt 98-ban mondták. Azóta is készül, bár szerintem már rég leállították.
Mindenesetre előbb május volt, most meg már november?? Szerintem ha így áll a dolog, meg is jelenik 2004 novemberére....:-( -
Capone #970 A remeny hal meg utoljara :) Szerintem marad a november. -
djcom #969 Én is... -
#968 Meg nem erősített hírek szerint csak novemberben fog megjelenni a játék...(HW)
Remélem kiderül a következő napokban ,hogy ez csak kacsa... -
Ion5 #967 Kösz a képet leszetem!