23325
  • M@TriX
    ha esetleg valaki kihagyta volna az E3-as videót a mérete miatt, akkor pár kép erejéig belekukkanthat.
    DOOM III videó képekben
  • TheZsenyka
    picit off, de Matrix linkjén ugye szó van az 5900-ről:

Elmennek a tökömbe, jönnek ezekkel a hangzatos nevekkel hogy ULTRA SHADOW meg minden. Mi lesz még? GIGA SHADOW? Esetleg MUTCH MORE OPTIMIZED HYPERCOOL MEGASHADOW vagy mi?
  • Krinyo
    az alpha qrvarégi... erre valaki most leirja hogy hú de optimalizálva lett a demóban!
    Én meg azthittem kiadtak egy demót...megtévesztő :)
  • Akuma-D
    Nade könyörgöm, minden embörnek aki kicsit is érdeklődik a gém után totál érthető volt hogy a doom3 alpharól beszél és nem egy hivatalos demóról. Már az a tény hogy azt írja optimalizálatlan, ez már elegendő az asszociációhoz.
    Hmm nade miért is vitatkozunk egy tök egyértelmű és felesleges témáról?
  • Krinyo
    hülye vagy!!!
    500 megás múvi kibaszott jó!!!
    Olyan hangulata van hogy leesik az állad!
  • zaki
    hát most ne csodálkozz, ha mindenki el fog küldeni a f*szba ezután a kijelentés után
  • Krinyo
    azért nem...kilopott alpha meg a kiadott legál demo között van különbség.Alphát nem nyilvánosságnak szánták, igy van benne néhány bug stb
  • Akuma-D
    Szerintem mindegy minek nevezed, alpha, béta, gamma, delta, demo, shareware a lényeg, hogy lehet asszociálni mire gondolt a csókker.
  • Krinyo
    az nem demo...
  • Akuma-D
    A doom3 alpha-ról beszél...
  • Krinyo
    Miről beszélsz?Nincs is doom3 demo...
  • And5
    na sikerült megint eltolniuk a játék megjelenési idejét szept 30 ról nov 15re
    15 November 2003 Doom 3 (c) Activision
  • M@TriX
    Mit szóltak a teszteléshez? :
    Játékhírek.hu

• zaki
    az nem vót semmi
  • zaki
    jaja
  • Skyline
    Oks tény más kategóra a hl inkább akció a doom meg inkább horror..
    Tényleg kell mind a 2:))

Ombika:
    Nissan Skyline Gt-R a japánok egyik legnagyobb kultuszu autója,a világ legjobban tunningolható kocsija is egyben.
    Alapból 2500 illetve 2750 köbcentis kiszerelésben lehet kani 6hengeres soros motorral. A kocsi motorja akkora turbónyomást elbír hogy a 2750 kobcentiből ki lehet hozni 1500 lóerőt anélkül hogy károsodna a motor..
    Európában összesen 2 vagy 3 darab van ebből a kocsiból az egyik a Blitz Nissan Skyline,egy 850 lóerős gép 3 mp alatt 110-ra megy 17 alatt pedig 300-ra... 1200 nm-es nyomatéka van,és bármit maga mögé utasít,porsche-t ferrari-t bármit..:))
    Kellmégvalami a nickemről?

Amúgy bocs népek csak rákérdeztek tisztában vagyok-e a nevemmel:)))
  • zaki
    nekem is tetszett, bár sztem a Half-Life 2 trailere jobb lett
  • M@TriX
    egyébként nekem az e3 trailer nagyon bejött. alien hasonmások a plafonon, gigaszörny. Ezt szigorúan csak éjszaka lehet játszani és hangfalrendszerrel vagy fülhallgatóval. :)
  • Ombika
    tok mas kategoria skyline egyaltalan tisztaban vagy a nickeddel?
  • M@TriX
    haj. mint már sokan megállapítottuk nem konkurensei egymásnak. De ha azok is lennének. Ki a francot érdekel, hogy melyik a jobb? Mind2 KELL!!!!!! :)
  • Skyline
    Doom 3 mehet a kukába, Hl2 kicsit porig alázza mnden téren:)
  • zaki
    gondolom sokan láttátok az in-game videjót...nagyon tuti...kiváncsi vagyok milyen erőmű kell majd hozzá
  • GregSB
    info!
    :DD /me pöcsköszörű

Najó, szóval:

Eddig egy-két kép kivételével csak tavalyi E3-as stuffot lehetett látni a játékból, az ott bemutatott prealpha optimalizálatlan demót ki is lopták és feltették az internetre. Mivel ez elég régi(a benne lévő mosdós jelenetet pl. már két éve is bemutatták a quakeconon), és optimalizálatlan(hig-hend gép kell alá hogy eldöcögjön) nem ajánlatos szenvedni a letöltésével SZVSZ.
  • Alexease
    info
  • Zsoltee_a_bator
    naja, csak ezen mi az outdoor? a szettort a fal mogott van egy femepitmeny. Az egesz mogott meg egy kisfelbontasu hatter. Amugy valamennyire lehet kulso teret csinalni csak arnyekolas meg miegymas nelkul, csak anelkul rendesen gagyi a gfx d3-ban.
  • GregSB
    Azt mondta egy fél éve, ez a kép meg most van itt.
  • GregSB
    Szkennelt kép, ne csodálkozzatok hogy nem a legjobb minőségű:

Lesznek itt külső terek dögivel!
  • GregSB
    Jah, úgy látszik ez csak a gameplay hülyesége volt.
  • djcom
    Nincs semmilyen hírmegerősítés.hogy csuszott volna a gamma!
  • Zsoltee_a_bator
    rosszul emlekszem, vagy az fx tenyleg "csak" 128 mb ?
  • ember
    ráadásul a doom3 egy vadiúj engine, amit nem kis dolog megírni, és már tavaly nyáron nagyjából működőképes állapotban volt.

carmackék egy hónap alatt dolgoznak annyit mint a DNF stáb a 3 év alatt összesen...
  • GregSB
    Azlrt írtam, hogy hülyeség, mert még az optimalizálatlan alfa is megy a mai legbikább gépeken.
  • GregSB
    Ez hülyeség.

Én egyáltalán nem félek, hogy nem fog kijönni idén. Ez az ID software, és nem a 3D realms.
  • Dynamic
    Viszont az a különbség, hogy míg a Doomnál kézelfogható dolgokat láthattunk(alpha), addig a DNF-ről csak egy vacak videó meg 4-5 kép van, ami bármivel készülhetett.
  • Csaba
    Ja, és olyan konfigon fog futni, ami még nem is létezik ma...
  • Csaba
    Csak nehogy olyan legyen, mint a duke nukem forever. "Majd jövőre...Majd jövőre..." Ezt 98-ban mondták. Azóta is készül, bár szerintem már rég leállították.
    Mindenesetre előbb május volt, most meg már november?? Szerintem ha így áll a dolog, meg is jelenik 2004 novemberére....:-(
  • Capone
    A remeny hal meg utoljara :) Szerintem marad a november.
  • djcom
    Én is...
  • GregSB
    Meg nem erősített hírek szerint csak novemberben fog megjelenni a játék...(HW)

Remélem kiderül a következő napokban ,hogy ez csak kacsa...
  • Ion5
    Kösz a képet leszetem!