23325
-
#767 Na jó azért egy kicsit forduljunk vissza a témához... -
#766 :(((((((( szóval csak nézzem, ahogy a többiek rágyújtanak? :((((((((((( -
#764 Legnagyobb, hogy csak medium grafika settingekkel futott a bemutató :D -
#763 hmmmm, akkor a 2-3 óra mégsem elég???? -
#761 szerintem ez a DOOM3 iszonyat primitív szar lesz :)))))))))))))))))))))) -
#760 Miattam :PP -
#759 Akkor ma nem lesz flame? :)) -
#758 jóvanna kussolok -
#757 Egyik szemem sír, mert tönkretesszük a topikot, a másik nevet, mert ez az első, a CS a második a flémlistán :DDD -
#756 hát de tényleg lassan már itt tartunk:) -
#755 persze:) ez lesz a főellenség... -
#754 Azér ennyire ne offoljuk már tele a topikot
Amúgy ez renderelt kép? -
#753 Van, de az újat még nem láttam neten. -
#752 amúgy nem tudja vki hogy le lehet-e szedni az új tehenes klipet vhonnan? a mezőset vagy mit csak mondták hogy van új... -
#751 heh köszi:)) -
#750 -
#748 röpködő szarvasbogárral jó fallabdázni főleg azért mert ha falnak érkezik akkor ott is marad -
#747 TÜNTESSÜNK A SZARVASBOGARAKÉRT!
amugy is védett állat -
#746 miért bántjátok a szarvasbogarakat?:) -
Árnyvadász #745 Legjobb program: Fallabda... Lehet kijön most 2003-ban Zsír grafikával... És lehet szarvasbogarak ellen is nyomni... Cool! -
#744 hmm jó itt olvasgatni, de sztem ha sikerül megteremteniük azt a hangulatot mint az avp-ben, ami a videobol látszik, akkor kurva jo lesz. bár félek a quake3 sorsára jut, és csak egy enginme lesz:( -
#743 de azért ez már tényleg kezd igazi dömpinggé válni: ennyi program és mi meg csak kapkodjuk a fejünket és nem tudjuk mivel játszunk, melyiket preferáljuk, vagy éppen minden percben cserélgethetünk...azért ez valahol eléggé gáz, még ha tök jó dolog is hogy így dolgoznak a fejlesztők -
#742 bocs... -
#741 rögtön meg is halt.......... -
#740 hé tök jó lett ez a topic:)mindenfélét irogatunk ide szerintem marha jó:) -
#739 ja:) de a motorcsere mindent megmagyaráz ugye... ott a duke4ever is pl:))) -
#737 majdnem beraktam ezt én is:)) -
#736 hiszem, ha látom :)))))
99 óta várom :) -
#735 mx440 akkor nem okés neki? -
#734 "Hamarosan jön a TF2 bemutató?!
Birdy, 20:53 - Játék: MOHA - (32 komment)
(BluesNews) No kérem szépen, lehet, hogy készülődik egy újabb bomba? A Computer&Video games interjút készített a Valve Software egyik alapemberével, Doug Lombardi-val. Egy csomó szokásos CS téma mellett szóba került a Team Fortress 2. és az esetleges új V. játék is, lássuk a szaftossabb részeket:
Team Fortress 2. Elkezdtetek shotokat és múvikat kiadni aztán jött a nagy csönd, mi történt?
Lombardi: Amikor Robin Walker, Yahn Bernier és John Cook - ők voltak a fejlesztő team vezetői - elkezdték olyanná formálni ajátékot, amilyennek elképzelték eredetileg, nyilvánvaló vált az eredeti HL technológia limitáltsága, ezért át kellett térnünk egy saját kódólású motorra. Ezért inkább a helyett, hogy régi krémeket mutogattunk volna, az új motorra koncentráltunk, újra és újra tovább csiszolva. Meg fogjuk mutatni, amint elérkezik a pillanat, és az a pillanat nagyon közel van... de itt abba is hagyom [kacaj].
Természetesen halljuk a pletykákat a projekt törléséről, de ha az emberek majd meglátják, mit is csináltunk, megfogják érteni, miért is ezzel foglalkoztunk, más dolgok helyett.
Szóval a Team Fortress 2 büntetni fog?
Lombardi: Igen, én úgy gondolom. Remélem. A minőségi követelményeink elég magasan vannak és úgy gondolom, hogy amit mutatni fogunk, mindenki számára izgalmas lesz. Igazság szerint SÓVÁROGVA várjuk, hogy megmutathassuk a jónépnek.
A CS-től eltekintve igencsak szűkszavúak voltatok a belső fejlesztésű játékokkal kapcsolatban. Mit tudsz mondani a flusztrált tömegeknek? Érdemes reménykednünk és bíznunk továbbra is a Valve Software-ben? Szóval mi újat kapunk még a TF2-ön kívül?
Lombardi: Hmm, hát igen... ezt a kérdést inkább átugrom. [kacagás]
Nos, épp a mai nap írtam valami topikba, hogy a Doom 3 bemutató sarkalni fogja a konkurenciát, hogy belehajtsanak, most úgy néz ki a Valve-nál ki is provokálták, hogy előálljanak a TF2-vel :)) Király, izgalom a tetőfokán :)"
Ennyit arról hogy eltűnt teljesen a TF2 :P
-
#731 ja? az a dínós szar? Engem nagyon nemérdekel... :) -
#730 poligonszám nem a legjobb:))) -
#729 Ne vedd be -
#728 ez csak tech, nem? -
Lolka #727 Vagy a tiéd is poén volt és én értettem félre! :)) -
#726 hű izé, hol az a demo? -
#725 ehh... lehet hogy egy kicsit túl komplikáltan fejeztem ki a nagyszerűpoén iránt való elismerésemet? :) -
Lolka #723 Naugye hogy van aki értette! :))))) -
#722 én értettem...elakadtál a doom1 demojában:))) -
Lolka #721 Lazarus
Elakadni??
Még csak nem is láttam a játékot se a demot.
Poénnak szántam!
Van aki értette!!!!