23325
  • Dikkma
    Na jó azért egy kicsit forduljunk vissza a témához...
  • FREAK
    :(((((((( szóval csak nézzem, ahogy a többiek rágyújtanak? :(((((((((((
  • Dikkma
    Legnagyobb, hogy csak medium grafika settingekkel futott a bemutató :D
  • FREAK
    hmmmm, akkor a 2-3 óra mégsem elég????
  • FREAK
    szerintem ez a DOOM3 iszonyat primitív szar lesz :))))))))))))))))))))))
  • Dikkma
    Miattam :PP
  • Rincewind
    Akkor ma nem lesz flame? :))
  • hun-ter
    jóvanna kussolok
  • Dikkma
    Egyik szemem sír, mert tönkretesszük a topikot, a másik nevet, mert ez az első, a CS a második a flémlistán :DDD
  • hun-ter
    hát de tényleg lassan már itt tartunk:)
  • hun-ter
    persze:) ez lesz a főellenség...
  • Lazarus
    Azér ennyire ne offoljuk már tele a topikot

Amúgy ez renderelt kép?
  • Dikkma
    Van, de az újat még nem láttam neten.
  • hun-ter
    amúgy nem tudja vki hogy le lehet-e szedni az új tehenes klipet vhonnan? a mezőset vagy mit csak mondták hogy van új...
  • hun-ter
    heh köszi:))
  • hun-ter
  • Lazarus
    röpködő szarvasbogárral jó fallabdázni főleg azért mert ha falnak érkezik akkor ott is marad
  • magus
    TÜNTESSÜNK A SZARVASBOGARAKÉRT!

amugy is védett állat
  • hun-ter
    miért bántjátok a szarvasbogarakat?:)
  • Árnyvadász
    Legjobb program: Fallabda... Lehet kijön most 2003-ban Zsír grafikával... És lehet szarvasbogarak ellen is nyomni... Cool!
  • magus
    hmm jó itt olvasgatni, de sztem ha sikerül megteremteniük azt a hangulatot mint az avp-ben, ami a videobol látszik, akkor kurva jo lesz. bár félek a quake3 sorsára jut, és csak egy enginme lesz:(
  • hun-ter
    de azért ez már tényleg kezd igazi dömpinggé válni: ennyi program és mi meg csak kapkodjuk a fejünket és nem tudjuk mivel játszunk, melyiket preferáljuk, vagy éppen minden percben cserélgethetünk...azért ez valahol eléggé gáz, még ha tök jó dolog is hogy így dolgoznak a fejlesztők
  • hun-ter
    bocs...
  • FREAK
    rögtön meg is halt..........
  • hun-ter
    hé tök jó lett ez a topic:)mindenfélét irogatunk ide szerintem marha jó:)
  • hun-ter
    ja:) de a motorcsere mindent megmagyaráz ugye... ott a duke4ever is pl:)))
  • hun-ter
    majdnem beraktam ezt én is:))
  • FREAK
    hiszem, ha látom :)))))

99 óta várom :)
  • FREAK
    mx440 akkor nem okés neki?
  • Dikkma
    "Hamarosan jön a TF2 bemutató?!
    Birdy, 20:53 - Játék: MOHA - (32 komment)

(BluesNews) No kérem szépen, lehet, hogy készülődik egy újabb bomba? A Computer&Video games interjút készített a Valve Software egyik alapemberével, Doug Lombardi-val. Egy csomó szokásos CS téma mellett szóba került a Team Fortress 2. és az esetleges új V. játék is, lássuk a szaftossabb részeket:
    Team Fortress 2. Elkezdtetek shotokat és múvikat kiadni aztán jött a nagy csönd, mi történt?

Lombardi: Amikor Robin Walker, Yahn Bernier és John Cook - ők voltak a fejlesztő team vezetői - elkezdték olyanná formálni ajátékot, amilyennek elképzelték eredetileg, nyilvánvaló vált az eredeti HL technológia limitáltsága, ezért át kellett térnünk egy saját kódólású motorra. Ezért inkább a helyett, hogy régi krémeket mutogattunk volna, az új motorra koncentráltunk, újra és újra tovább csiszolva. Meg fogjuk mutatni, amint elérkezik a pillanat, és az a pillanat nagyon közel van... de itt abba is hagyom [kacaj].

Természetesen halljuk a pletykákat a projekt törléséről, de ha az emberek majd meglátják, mit is csináltunk, megfogják érteni, miért is ezzel foglalkoztunk, más dolgok helyett.

Szóval a Team Fortress 2 büntetni fog?

Lombardi: Igen, én úgy gondolom. Remélem. A minőségi követelményeink elég magasan vannak és úgy gondolom, hogy amit mutatni fogunk, mindenki számára izgalmas lesz. Igazság szerint SÓVÁROGVA várjuk, hogy megmutathassuk a jónépnek.

A CS-től eltekintve igencsak szűkszavúak voltatok a belső fejlesztésű játékokkal kapcsolatban. Mit tudsz mondani a flusztrált tömegeknek? Érdemes reménykednünk és bíznunk továbbra is a Valve Software-ben? Szóval mi újat kapunk még a TF2-ön kívül?

Lombardi: Hmm, hát igen... ezt a kérdést inkább átugrom. [kacagás]

Nos, épp a mai nap írtam valami topikba, hogy a Doom 3 bemutató sarkalni fogja a konkurenciát, hogy belehajtsanak, most úgy néz ki a Valve-nál ki is provokálták, hogy előálljanak a TF2-vel :)) Király, izgalom a tetőfokán :)"

Ennyit arról hogy eltűnt teljesen a TF2 :P
  • Lazarus
    ja? az a dínós szar? Engem nagyon nemérdekel... :)
  • hun-ter
    poligonszám nem a legjobb:)))
  • Lazarus
    Ne vedd be
  • FREAK
    ez csak tech, nem?
  • Lolka
    Vagy a tiéd is poén volt és én értettem félre! :))
  • FREAK
    hű izé, hol az a demo?
  • Lazarus
    ehh... lehet hogy egy kicsit túl komplikáltan fejeztem ki a nagyszerűpoén iránt való elismerésemet? :)
  • Lolka
    Naugye hogy van aki értette! :)))))
  • hun-ter
    én értettem...elakadtál a doom1 demojában:)))
  • Lolka
    Lazarus

Elakadni??
    Még csak nem is láttam a játékot se a demot.
    Poénnak szántam!
    Van aki értette!!!!