23325
-
#809 a Quake-et is végig lehet nyomni úgy, hogy csak az "ajtónyitáshoz" szükséges enemyket vered le, senki mást... extrém játék rul :) -
#808 na igen
de tényleg csalódnék a dúmban, mint (általam sosem kedvelt) mítoszban, ha végig lehetne sunnyogni -
#807 és ha mindkét módszerrel lehet majd játszani benne, az lesz az igazi... -
#806 egy zombinak elöl sincs szeme, de amúgy jogos, és csak az irónia kedvéért raktam bele
mintha kis személyiségzavara lenne a d3-nak
"most bujkálós horroros legyek és tagadjam meg atyáim nevét, vagy jöhet a kőkemény dúmgyilok?" :) -
#805 hehe holnap? miért olyan sokáig tart kijutni a gameből az optionsba?:) -
#804 szerintem nincs azzal semmi baj hogy nem vesz észre az árnyékban mikor még oda se néz...oldalt nincs szeme -
#803 doom 3 pléjer egy álmatlan éjszakáján :
"ahh, csak tudnám, hogy azt a vérzombit dezintegrátorral vagy szupermodifikációs-hyperágyúval kell lelőni, mert a BFG50G csírának bizonyult...... persze lehet, hogy csak el kell bújnom az árnyékban és elsétál előttem.......... huh, alig várom, hogy kipróbálhassam....."
V2.0
"a picsába holnap úgy lebutítom a gfx-et, hogy tutira eljutok 10 fps fölé!"
:)) -
#802 heh pont most olvastam el én is:))) erre én is kíváncsi leszek... -
#801 na erre kíváncsi leszek :) -
#800 800 -
#799 Ámen. -
#798 GameSpy: Az id játékai sosem erős történetükről voltak híresek. Már tudjuk, hogy a harmadik rész az eredeti DOOM újrafeldolgozása. Miért kellett ide író?
Graeme Devine: Az a célunk, hogy úgy érezd, mintha egy horrorfilm történéseit tartanád ellenőrzésed alatt. Mindent megteszel, mint főszereplő, és közben élvezed a cselekményt a háttérben, amely folyamatosan halad előre. Egyszerre az egész sztori beszélni kezd hozzád, eggyé válsz vele. Azt akarjuk, hogy ha épp nem játszod a DOOM III.-at, akkor is a miérteken és hogyanokon gondolkodjál, rágódj a történet még feltáratlan részein. -
#797 de ott se talállak:) na mindegy majd szorgosan kattintgatok -
#796 gyertek tippelni a PC-s játékokba :) -
#795 Szerintem is. -
#793 Szal nincs icq-m mert utálom, irc-n vagyok este amikor otthonról netezem. #rte -
#792 Bazzzzz, miért csak minden 2. hozzászólásom megy el?????
Megírok 5 sort, ami ugye nem lehet 2-3 sec alatt kész, erre eltűnteti ez a szar
Bazz+
+ -
#791 na figyike icq-d az nincs? valahogy jó lene dumcsizni mert lenne egy UT mod ötletem de ahhoz kellene tudni "kicsit" editorozni is:)) -
#790 Jólvan, ügyes vagy. -
#789 mi ez a pangás mostanában? nem csak itt az egész fórumon. máskor meg vissza se lehet olvasni mindent annyit irogattok... -
#787 csak reménykedek hogy legalább olyan fps-t produkál amin végig tudom játszani: ez kb olyan 2-3 fps-t jelent:)) amilyen őrült vagyok -
#786 kétlem -
#785 hátha eldöcög majd azért 5-10 fps-sel minimumon:)) -
#784 Szerintem is. Az installhoz :D
Vagy dedikált szerverhez :PPP -
#783 nem is tudom sztem bőven elég lesz neki a gf2mx200 noname:))) -
#782 Az nv30 augusztusban jön. de annak már majdnem hogy most is vannak driverei, az atinak meg jövő ilyenkor sem lesz.
Na mindegy csak hangosan gondolkodom. -
#781 Az új ati minden szempontból a geforceot, de hogy az nv30 milyen lesz, sztem még ő sem tudhatja. Az R300 jön nyáron, az nv30 meg csak ősszel... az R300-at meg a GF4-hez hasonlítani botorság lenne. -
#780 akarommondani szempontból, a geforceot -
#779 Legalábbis azt állította tisztelt Carmack főteszter, hogy bárhogyan is nézi az ATI üti minden szemszögből -
#778 Jaja, az ATI jobban viszi... -
#777 R300 van benn. Illetve, annak az elődje, hiszen még nincs kész. -
Hanzo #776 Szerintetek a kiadott 10 perces ingame movie (www.hardwired.hu )milyen kártyával megy?
Mert ha Gf4Ti4600 van benne mint ahogy azt már többször is állították, hogy a fejlesztők gépében az van ,akkor már nem is fontolgatom nagyon tovább a TI4200 megvételét hisz egy kis tuning és majdnem olyan minőség.
De ha R300 van benne mint az E3-on akkor kezdek félni ,hogy már a Ti4200-val is akadozhat.
-
#775 "script vezérelt" szóval hogy előre leírva minden hogy mi hogy történjen na:) -
#774 "Az E3-on bemutatott Doom III verzió azonban már játszható"(???AI nélkül???nem úgy volt hogy abban script vezérelt jelenetek voltak?na mindegy) ", az általa képviselt színvonal pedig az ID Software legjobb szokását látszik öregbíteni. Nevezetesen, a Doom III láttán oly mértékű fejlődést állapíthatunk meg a Quake III-hoz képest, amekkora a Quake első része volt a klasszikus Doomhoz viszonyítva."Azért ez egy kicsit durva kijelentés. Nem tudom én ilyet még ha így is gondolnám, sem írnék le, hogy rajtam röhögjön mindenki akinek még megvan a józan ítélőképessége, és nem vette el az összes eszét az ostoba elvakultság hogy baromságokat írjon! -
#773 Menjünk cigizzünk egyet, ez nem csak szellemi síkon számított fárasztó összecsapásnak, fizikailag is igénybe vett :D -
#772 na, ezzel túl vagyunk a mai flémen :) -
#771 Nem, nem ezért volt, egyrészt, másrészt a játék év vége felé jön, és most nem év vége van, tehát úgyis lesz rajt optimalizálva. -
#770 ezt akarod????
na, kezdjük
szerintem az azért volt, mert fullon még nincs hozzá HW, és nem akartak beégni, hogy az amúgy is agyilag zokni játékuk még nem is éri el a 10 fps-t :))))))) -
#769 #764? -
#768 Mi okosat lehetne róla még flameelni?