DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Voltatok mar mars bazison?
Vagy ez is olyan kozhely, hogy atomrobbanast mar mindeki latott?

A színek fakók lesznek, a világosabb részek, meg már-már vakítóak...és még a füst is kontúros lesz...
Szal el kell fogadni, hogy ez a játék ilyen sötét, így van meg igazán a hangulata.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ezt annak ellenére mondom hogy nekem nagyon tetszik a doom3 , vmi eszméletlen a grafikája .Bárki bármit mond ez a gama korszakalkotóra sikeredett.
(Csak azt a tetves plasma storage kodot nem találtam sehol hogy a fene essen bele.)

"vessetek a mókusok közé" :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

game kozbe 10-50 FPS atlag 20 😊 azittem uj kartya kell de azert egesz turhetoen megy (9800pro)
valamint image_compress 1, es image_precomp... 1. ettol nem lesz tobb fps, viszont nem is lesz rondabb, de egy kicsit lecsokkent az akadozas (a kepminoseget megneztem ki volt kapcsolva es szinte nem latni)
Ha nem ez volt a probléma, akkor csak én vagyok már túl álmos, és megyek aludni

Egyébként szerintem a gépigény nem olyan vészes, mint azt sokan várták, illetve nagyon jól skálázhatóak a beállítások, így low-end kártyákon is elfogadhatóan futtatható, tehát azt kell mondjam az optimalizálás ebbõl a szempontból nem sikerült rosszul. ...sõt talán túl jól sikerült...
Viszont továbbra sem vagyok kibékülve a néhol nagyon silány minõségû (fõleg az élõlények kidolgozottságához képest) sík, faltextúrákkal, kólásdoboz tetejû, szögletes hordókkal, illetve kihegyezett fejû kopasz karakterekkel. Amik nyílván azért ilyenek, amilyenek, mert ebbõl a szempontból viszont az optimalizálás nem sikerült jól...
Ezen kívül a színekkel sem vagyok megelégedve. Némelyik textúra színe olyan, mintha 256 színbõl dolgoztak volna. Valahogy olyan nem életszerû a színek összhatása, szal ennél sztem ma már több lenne elvárható.
A sztorira nem írom, hogy 0, mert nem is vártam mást egy id játéktól.
(ie.: a sebességvesztés jelentõs része az AF bekapcsolásából ered!)
Jahogy így kell érteni, mer' egyéb iránt nálam a csúcson többen is ülhetnek...
De egyszerûen kipróbálhatod: állísd HQ részletességre, és a .cfg-ben állísd át 0-ra az AF-et...
Nem érted a csúcs szó jelentését vagy mi???
Ma a csúcs kártya (ATI esetében) az X800 széria tagjai, ez után a 9800XT és csak ezután jön a 9800pro, tehát nem lehet csúcs!
Pardon, de gondolom nem kell elmagyarázni, hogy a tömörítés veszteséggel jár (legalábbis valami ilyesmirõl vartyogtak még a Dxt kapcsán). Tehát az UQ lényege az, hogy 100%-os képminõséget ad.
Aki meg asszondja, h a 9800 pro nem csúcs kártya az mehet kaszálni a rétre,...vagy soroljon fel nála jobb kártyát..,.a mostjelentemmeg1hónapjaabótbaX800nemérdekel
9800XT...
Egyébként nem ártana elfogadni, hogy jelenleg az X800 és a Gf6800 a csúcskártya, mert ha tetszik, ha nem, ez a helyzet...
Persze a HQ és az UQ között nincs akkora minõségbeli eltérés, ami ezt az igényt indokolná, de játék közben tényleg valahogy szebbnek tünt nekem... csak ez az idegesítõ meg-meg akadás ugye...
Persze van egy sejtésem, hogy eredetileg az ID sem szerette volna ennyire elhúzni a fejlesztést...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)