DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gpm
Tenyleg ha multinal jarunk nem jon vki???

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

gpm
nem en irtam sztem😊 tessek el is gepeltem

Istencsászár
Multizzál vele😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Befejeztem. Tok jo volt. Tobbet nem fogok jatszani a jatekkal. Meg egyszer nem parazok vegig egy ilyet.

Ellenben varom az engine-re epulo uj jatekokat, remelem hamarosan lesznek :-)
gpm
nem ne irtam sztem

Oke-oke... Mindenki szokott elgepelni dolgokat, de ez nem elgepeles, hanem rosszul tudtad :-)
Istencsászár
boc szseblámpatéma : ...... kifelejtettem

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A nagyobb terek rajongoinak:

Annak aki meg szereti a rejtett dolgokat:

:-)
nem zseblámpatémáBAN?

http://thenamelessphoto.com/

Istencsászár
tegnap is a zseblámpatéma nekem lett az iazam a végére hahahahah ennyit errõl

gpm
Ez sztem forum es nem a magyar irasbeli erettsegi dolgozat , ezt tarstd szem elott!

gpm
lassabban! nem gyozom irni az aranykopeseket::😊))

Igen fáj az igazság ha valaki megmondja ...
hykao
Ja, meg "étkezésre kínáltad a nemiszervedet" (ahogy az egyik általános iskolai ellenõrzõ füzetben volt az intõben 😄DD)
"külömbség..."

Helyesen irni viszont tanulj meg, mert meg jol johet, te nem marha, hanem nagymarha :-)
Istencsászár
gondolhatod nemkis munka volt😄 Itt legalább van tereptárgy meg stb..

Kandurex
Persze, csak hogy nem most elõször törlök már miattad.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gpm
Sztem 3-4 palyan meg lett vlna mit csiszolni a tobbi viszont bejon.

Istencsászár
Ahyog érzed admin bácsi én csak lámáztam nem pedig anyáztam nagy külömbség...

hykao
Jó, én már többször kifejtettem a gondolataimat.

A lényeg, hogy mára már sokszereplõssé vált a piac, grafikus motor téren, tehát szó sincs az id egyeduralmáról!
Számtalan cég csinál-csinált mostanában egészen jó grafikus motorokat, még sok kisebb kelet-európai cégek is (pl: Serious Sam, Chrome)
Meglátjuk milyen lesz a STALKER, a HL2, és késõbb az ezek grafikus motorjaival készült játék.

A DOOM3 összességében nem rossz, de azért botorság lenne kijelenteni, hogy tökéletes.
A #15949-ben pedig kifejtettm, hogy talán mik a legzavaróbb hiányosságai.

"vessetek a mókusok közé" :)

Istencsászár
Igaza van bár a pályák is tökéletesek az elemlámpát meg tanuljátok meg használni mag lõni is 😄DD

Meg nem arra a szekrényre gondoltam aminek a kodját az elsõ nõi hang mondja el, hanem az utána lévõ raktár ajtó kódjára.

Kandurex
Császárka mielõtt le lámázol valakit, nézz körül kérlek a saját portádon is. Nem érdekel mennyire szíved csücske a játék, ha azon kaplak, hogy becsméreled vagy becsületsértõ megjegyzéseket teszel más fórumozókra, a jövõben és visszafelé is minden hozzászólásod kimoderálom, remélem értetted.

gpm
Sztem a grafikaja igen is korszakalkoto es uberbrutal, emellett persze masban vannak hibai(palyaszerkesztes, fegyverek haszanalhatosaga, stb)Szted ez elvakultsag??

Azért bejött ez az ötlet hogy a gépfegyver megszerzéséhez a kódot a net-en kellett megnézni!Mit ki nem találnak...
De akinek nincs net-je,az hogy jön erre rá?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Azt nembírtam megnyitni. De végülis már mindegy mert továbhaladtam , csak ezt a 2 szerencsétlent akartam más témára terelni.........sikrertelenül.

gpm
kuldjem mailba?? van valami pdacodes fajl abba sztem benne van.

Majd reggel megnézem megöltétek e 1mást😛.

hykao
1. én nem vitatkozom, istenlófasszal meg pláne nem
2. hibával beszélgettem a fej témáról
3. "D3-nal a grafikaba semmi hiba nincs" - ez meglehetõsen elvakult álláspont, és nem fedi a valóságot
Inkább azta tetves plasma storage kodot mondanátok már meg!

Istencsászár
Én errõl beszélek de nemképes felfogni

"Játékokról van szó nem a rokonaidról".
Most már képbekerült a rokonság is.Elég szomorú.

gpm
Itt vitazol csaszarral a kockas fejrol satobbi, minden jateknak vannak hibai, de a D3-nal a grafikaba semmi hiba nincs.

Higgadj már ember. Játékokról van szó nem a rokonaidról!

Istencsászár
GG

Istencsászár
jácottam vele. és a thief 3at direkt erre irták semmi másra (láccik is rajta) szépek az árnykok tény.

Deus2 öt jácctam, de nem mondanám szebbnek az árnyékolását(mondjuk csûnyábbnak sem).Nehogy megharapj érte , ez szerintem személyes ízlés kérdése is hogy kinek mi tetszik.Ezért meddõ vita ez.

hykao
na te mirõl beszélsz?
én a thief3-at árnyék ügyben hoztam elõ, és egyes-egyedül e téren hasonlítottam össze a DOOM3-mal.
Nem volt egyértelmû???

Mellesleg addig parttalan a vita, amíg nem játszottatok a Thief3-mal.

Aki játszott vele, huzamosabb ideig az tudja mirõl beszélek!
Abban még olyan is volt, hogy a fal egyenetlenségeihez igazodott az árnyék, és majd minden fényforrás mozgó, mert tûz!
Istencsászár
de inkább tartogasd magadat a hl2õre ott aztán lesz mirõl beszélni na azok ott a kockafejek

Kandurex
Oksza, akkor annyiba maradunk, hogy neked is és nekem is igazam van.

Meg azon kivul ez volt az elso ilyen, amiben tenyleg tudtam felni.
hykao
Kit érdekel, hogy te mit írtál.
Én ezt a képet hiba-nak nyomtam be, mert kért kidolgozott fejeket.
Azt, hogy te mit hemzsegsz mellé az számomra lényegtelen.
gpm
Erdekes h az id minden organumot leszponzoralt, a Thief 3 nak ez nem sikerult, na mind1 biztos csak a pr-juk szarabb::😊))

"Jó szemed van, ha az elõbb említett 10mb *.bmp vs. 1mb *.jpg között különbséget látsz."

Csinalj egy fekete-feher csikos 10 megas BMP-t. Csinalj belole JPG-t. A csikok menten sajnos el fog mosodni, szurkes lesz.

Ez nem minden kepen eszreveheto, de van olyan, amelyiken igen. Plusz lehet csinalni lossless JPG-t is, de ahhoz meg leteznek olyan kepek, hogy a JPG nagyobb, mint a BMP/TIFF :-)
hykao
Hát ti igen, mert nem játszottatok a Thief3-mal, és a Deus Ex 2-vel.

Mondom, higgyétek el, árnyék téren verhetetlen a két játék, ha más téren nem is!
Istencsászár
Te tényleg nemvágodle mit irtam arckidolgozás egy dolog de ottvan a többi dolog is mégegyszer olvasd el mit irtam hátha hátha sikerül felfogni

hykao
Szerinted mennyire érdekel a szponzorált on-line sajtó véleménye, amikor rendelkezésre áll a saját szemem is???
Talán hogy eddig itt látthattuk eddig a legjobban megoldva.

hykao
a fejrõl volt szó, és az arckidolgozottságról.
és ne harsogjál má', kapd már le a mancsod a Caps Lock-ról.