DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te vagy bamba. Az utolsó teleportnál, ahol a doki ráduszítja a kutyuskáit, az elsõ célállomásnak a neve PAD1-EXIT
Ha ezek után sem megy.....

Ams
spoiler

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

rezsofiz
okes ertem kosz

sazl : c

Feladom.. Ez kész... Utálom az ilyen értelmetlen gyenge logikai szarokat, mert rittig az a hülyeség a megoldás amire nem gondolok. Nagyon megköszönném ha valaki leírná merre menjek, és mit csináljak, mert már mindent kipróbáltam, de asszem csak körbe-körbe megyek...Tehát elõször választhatok, hogy pad 1 vagy pad 2. A pad 1 MAIN az az elsõ teleport mellé tesz ki rögtön. A pad 2 kitesz máshova, ott megkeresem a következõ teleportot. Elmegyek a 3-asra, ott megint megkeresem, elmegyek a 4-esre, és aztán megint csak 1 és 2 között választhatok... Vagy csak én vagyok bamba?

skacok! aki ki akarja nyírni a fõmonsztát a végén, az NE HASZNÁLJA a NITRO-s holtest megmaradós modot. bekavart de nagyon, legalábbis nálam.

Tatyla
Skacok nem tud valaki egy linket ahol elérhetõ a számozott szekrények kódjai?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

lwb
idõben az utolsó teleport rész az.

lwb
onnan menj el a pad 1 exitre, ahol ezt felajánlja. nem biztos, hogy az a 4-es.

Elmentem a 4-eshez, de utána megint csak pad 1 volt...

Négyes portról ugorj a port1-exit-re.

Tényleg senki nem tud linket a reloaded által kiadott add onhoz? Jó lenne kipróbálni a kicsit megbuherált fegyvereket.

Na megint elakadtam, most viszont nagyon. Delta Labs Ector 3-nál vagyok, de semerre sem tudok továbbmenni. A 4-es teleportpadig eljutottam, de utána már nem. Mindent kinyitottam, mindent átnéztem, de sehol semmi. 5let? Nagyon fontos lenne!

tangabuvar55

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

tangabuvar55
fiú

tangabuvar55
amúgy nem tudjátok, van vhol benchmark?

MerlinW
alant neked szól😊

[merlinw.org]

hykao
Hehe, most látom csak a nickedet.
Ez mit jelent? 55éves vagy, és tangában búvárkodsz? Fiú vagy vagy lány? 😊
MerlinW
#15662 - letöltés (kell hozzá a quake is)

[merlinw.org]

tangabuvar55
oké, köszi!

hykao
Ezt kérdezt Carmack-tól!
Nem csak nálad ilyen ne izgulj.
JuanG
mire is???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

tangabuvar55
nem az, hanem azok a hatalmas pixelek a falon.

"1024-ba, high detailssal, 4x-es aa-val jásszom, és minden más be van kapcsolva. ez nálatok is így van??"

Nem. Nalam 1024-ben, mediumon es majdnem minden kikapcsolva. Boccs!😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

tangabuvar55
srácok akkor mi van, ha bizonyos textúrák nagyon szépek, csillognak, villognak stb, míg mások akkora pixelekbõl állnak, mint egy sakktábla....ez miért van?????? 1024-ba, high detailssal, 4x-es aa-val jásszom, és minden más be van kapcsolva. ez nálatok is így van??

MerlinW
most próbáltam ki... roppant kellemes... érdemes rápillantani mindenkinek...😄

[merlinw.org]

Andie

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

A fizikai motort nem erzem valami komolynak.
A legszegyenletesebb amit lattam a jatektol:
Feljott egy lift(platform ket oldalt korlattal). Rajta ket urgepasztor, meg egy hordo. Megkertem oket, hogy szalljanak szet a liftrol, aztan az egyik ott levo hordot ra akartam lokdosni. Nos... nem lehetett. A hordo szamara volt egy lathatatlan fala is a liftnek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Davidus
Na jó az árnyékok kicsit szarabbak😊

V9ykn8_TZL0

lwb
én is ebben bízok. ha kiadják még ebben az évezredben ...
jöhetne már, nemsokára másodszor is befejezem a dúmot.

Davidus
Pont úgy néz ki mint a D3😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Az majd a HL2 erõssége lesz. Kicsit ledöbbentem a fizikától mikor kipróbáltam az alfát😛

V9ykn8_TZL0

Andie
Este lesz szó az rtlklubbon a Manhuntról! (fókuszban talán?)

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

hykao
Itt megnézheted a kártyád "erejét": KATT IDE (DirectX9 oszlopot lessed)
lwb
ja, a környezet interaktivitása terén kb annyit nyújt, mint a Far Cry. egy-két hordó, meg doboz tologatását kivéve, semmi sem mozdul.
mondjuk nekem ez annyira nem baj.

NeoMaN
azé me 5700 szar....

Celeron miatt

hykao
Hát azért egy fx5700-astól ne várjál csodát!
256 mega ram ide, 256 mega ram oda.
Az ideg szétvág. Miért szaggat egy Asus Fx5700 256mb-os kártyával. Fenn van directx9, nvidia 61.77. P4 2.4 celeron, 512mb ddr. Valami beállítás baj lehet? High-on próbáltam, de még mediumban sem az igazi
hykao
és vajon te gránát vagy?
mert én arról beszéltem, hogy mi magunk mintha kopogó szellemként röpködnénk ide-oda, ez alól csak a nagy kólásdobozgrafikás hordók, meg pár szék kivétel, amúgy elég statikus a környezet, legalábbis a mai játékokhoz képest, elég soknak tûnik az odaszögezett tárgy...
"...az meg a másik, hogy belebotlani nem tudunk, csak egyszerûen átröpülünk fölöttük..."

Azok a k... granatok azert belejuk akadnak am. Sot, ugy vettem eszre, hogy neha a megmarado vertocsakba is.

MerlinW
"HAZUDIK!!!" ™

[merlinw.org]

hykao
Jó mondjuk Árnyvadásszal karöltve kaptátok a megosztott díjat, vegyük úgy...
hykao
Elemlámpa para - én úgy oldottam meg, hogy az elemlámpát hozzárendeltem a 2. egérgombhoz, így csak azt nyomogatva iszonyú gyorsan lehet váltogatni elemlámpa és fegyver közt, majd tüzelni.

Egyébként szerintem azért csinálták ilyen elporladósra a szörnyeket, mert a rongybaba fizika elég gagyi, fõként a már nem mozgó egyedek elég hülyén tudnak halálra merevedni...az meg a másik, hogy belebotlani nem tudunk, csak egyszerûen átröpülünk fölöttük...
MerlinW
ott van url-ként is... csak elkapott a hév😄

[merlinw.org]

JuanG
valaki próbálta már ezt a Coop-mod -ot??? Mûködik frankón? A single playeres pályákat lehet végigvinni LAN-ban, vagy mi?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

hykao
Banyek az ilyen lóbaszó nagy képeket miért nem url-lel szúrod be???
hykao
szerintem amirõl te beszélsz az töltögetés.
MerlinW
ja izé, bocs az OFF ért, abbahagytam😄

[merlinw.org]

MerlinW
Én asszem visszatérek kvékezni😄

[merlinw.org]

lwb
az uccsóról (asszem az a hármas) teleportálja az 1-es exitre. az a kijárat a továbbjutáshoz.