DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ezek után sem megy.....
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
Ez mit jelent? 55éves vagy, és tangában búvárkodsz? Fiú vagy vagy lány? 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nem. Nalam 1024-ben, mediumon es majdnem minden kikapcsolva. Boccs!😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
A legszegyenletesebb amit lattam a jatektol:
Feljott egy lift(platform ket oldalt korlattal). Rajta ket urgepasztor, meg egy hordo. Megkertem oket, hogy szalljanak szet a liftrol, aztan az egyik ott levo hordot ra akartam lokdosni. Nos... nem lehetett. A hordo szamara volt egy lathatatlan fala is a liftnek.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
jöhetne már, nemsokára másodszor is befejezem a dúmot.
V9ykn8_TZL0
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
mondjuk nekem ez annyira nem baj.
mert én arról beszéltem, hogy mi magunk mintha kopogó szellemként röpködnénk ide-oda, ez alól csak a nagy kólásdobozgrafikás hordók, meg pár szék kivétel, amúgy elég statikus a környezet, legalábbis a mai játékokhoz képest, elég soknak tûnik az odaszögezett tárgy...
Azok a k... granatok azert belejuk akadnak am. Sot, ugy vettem eszre, hogy neha a megmarado vertocsakba is.
Egyébként szerintem azért csinálták ilyen elporladósra a szörnyeket, mert a rongybaba fizika elég gagyi, fõként a már nem mozgó egyedek elég hülyén tudnak halálra merevedni...az meg a másik, hogy belebotlani nem tudunk, csak egyszerûen átröpülünk fölöttük...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

csak elkapott a hév😄