DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gpm
Na itt van ket link aki a grafikaval vitatkozik veluk vitatkozzon😞meg szurhatnek be kb 10-et)

1 link2 link

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

hykao
ez mitõl korszakalkotó?
Istencsászár
Aaz mewg a másik hogy ut 2004 motort teljesen kiaknázták pl thief3ba a fény árnyékot ut2004be a nagy nyilt terepeket és még sorolhatnám a doom3 pedig az 1. játék ezzel az enginével szal tök feesleges összegyüjteni a különbözõ játékokból azt hogy mi szebb mi nem. majd ezzel is készülnek sok gammák amikbe más és más a motorban lévõ tulajdonságot fognak kiaknázni. aki nemért egyet az szóljon .

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
Jó szemed van, ha az elõbb említett 10mb *.bmp vs. 1mb *.jpg között különbséget látsz..egyébiránt igazd is lehet vagy van..frankón nem vágom fast fourier transzformaciót csak a szememnek hiszek..az meg azt mondja nem igazán van különbség...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

"Korszakalkotó vajon? Mondj egy dolgot, amit még nem láttunk eddig játékban!"

Pl. azt, hogy az imp a sotet folyoson a sajat tuzlabdaja miatt vet arnyekot.
A grafról meg annyit hogy addig örülök amíg nem teljesen életszerû , mert azt napmintnap látom , a monitorom meg mást akarok látni mint az utcán. Ennyi. 1 grafika nézzen ki grafikának , de legyen igényesen megcsinálva . Ez szerintem sikeres volt mind a három említet gémben.

"vessetek a mókusok közé" :)

hykao
Nem errõl van szó elmeharcos!
Te szerinted, ha egy kis helyiségben bármilyen fényforrás van az nem szórja a fényt, hanem ennyire fókuszált? Mi ez lézerfény? Vagy mi a lófasz?
Istencsászár
NÉZZÉL MÁR ERRE A KÉPRE SZÁNALOM KOCKÁS GYENGE

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gpm
Na megegyszer:

Sztem felesleges a grafikan vitazni es osszehasonlitgatni,fuggetlen jatekujsagirok kifejtettek
ahol eddig neztem minden ertekelesben 10/10 volt a graf.

hykao
tessék pl. ez sem olyan rossz fejkidolgozás.
Rajtad meg nemtok kiigazodni.

Istencsászár
JÓ AKKOR SZIGGYAD SZAR ENGINE SÖTÉT IGÉNYTELEN TECHDEMO ÖRÜLJ NEKI TESSÉK SAJNÁLLAK TISZTA SZIVBÕL HA EZ A VÉLEMÉNYED RÕLA

Szia!

Van kulonbseg a ket kep kozott, s ez legjobb az FPS-eknek es egyeb 3D-s jatekoknal jon ki. A JPEG veszteseges tomorites, ami rontja a minoseget, elsosorban azzal, hogy a fast fourier transzformacio, amit alkalmaz nem kepes a bemenojel spektrumat tokeletesen visszaadni. A tobbi vesztesegtol eltekintve is mindenkeppen elessegromlast es elmosodast jelent a dolog.

Mas kerdes, hogy ez nem minden esetben rossz, akar javithat is a latvanyon...

Mindenesetre a doom3 meggyozott arrol, hogy programozoknak mostanaban nem sok plusz baber fog teremni grafikus motorok teruleten, ellenben a grafikusok igazan jol fognak keresni :-) Ugyanis mostantol fontosabb a szep textura megrajzolasa, mint a gyors/pontos rendereles, tobbet lehet vele javitani a minosegen.
gpm
Sztem felesleges a grafikan vitazni es osszehasonlitgatni,fuggetlen jatekujsagirok kifejtettek
ahol eddig neztem minden ertekelesben 10/10 volt a graf.

Elhiszem mert személyszerint nemigazán jácctam a Thief3-al.Ugyhogy ezzel az állításoddal nemtudok vitába szálni.

Istencsászár
szerintem egy tök sötét bázison ahol csak ritkán van erõs világitás minek oda halovány árnyék? amikor sötétvan
GONDOLKOZZ KICSIT!!!

hiba
najo m1ekaludni, tegyetek be pofakat! 😊

hykao
Figyelj már te elmeharcos, 9800proval játszom, minden fullon 4x élsimítással! te majomparádé!
gpm
ezer thx

hykao
Nézd meg a Thief3-at és a Deus Ex 2-t! Fény-árnyékban verhetetlenek. És az árnyék ott tényleg árnyék! Nem csak feketeség!
hiba
en a tenyeket akarom latni! 😊

Istencsászár
Mondom engine ennyi. Nem gef 2 mxel kéne jáccani

Bezony.PL a Doom3-ban a fémfelületek nagyon jók. Korszakalkoto? Talán kicsit erõs volt a kifejezés de a fényár-nyék hatások progiban még ennyire jók nemvoltak,legalábbis én nem emlékszem.Az FC ben szépek voltak a vetett árnyékok de néhol elég bugosak is.

Istencsászár
De most mirõl beszéltek gondolhatjátok hogy carmak netudott volna ilyet csinálni simán megcsinálhatta volna 1enként a hajszálakat hogy 1 fps legyen a játék de gondolt mindenkire nemigaz hogy nemlehet felfogni ezt.

hykao
Mit fejtsek ezen ki? Ha nem érted a mondatot, akkor vagy csökkent értelmi képességû vagy, vagy szövegértelmezési gondjaid vannak.

Mondj egy korszakalkotó elemt!
hiba
Na tenyleg, kuldjel nekem nagy kepeket fo fejekkel
mondjuk airo-ra

hiba
Igen az a haj tenyleg jo, errol jut acembe 3dmark03 is 😊

hykao
Hát, nem akarok megint elõhozakodni a Thief3-mal, de ott is van pár igen életszerû fej textúra, de talán még a Deus Ex 2-ben is.
hiba
adj egy kepet de jominosegben (KOX GFX nagy felbontas)

Kandurex
Hát nézzük csak:

game00.pk4
game01.pk4
game02.pk4
game03.pk4
game04.pk4
config.spec
gamex86.dll
DoomConfig.cfg
doomkey

és 3db könyvtár: savegames, screenshots és maps

Istencsászár
Hi te mivel jáccasz ha megkérdezhetem "Nincs korszakalkotó elem" fejtsed ki bõvebben

hykao
Szerintem a STALKER szín és textúravilága is elég természetszerûre sikeredett, legalábbis az eddigiek alapján.
hykao
Hát ilyen kihegyezett emberi fejeket én már láttam...talán a DukeNukem4Ever trélerében 😄 ...de a viccet félretéve pl. az amúgy igen ocsmányra sikeredett MATRIX játék karakterfejei sem voltak rosszak.
De már a NOLF2-ben is pl. volt hajszálankénti haj, nem ilyen egybeparóka szerûség...

Szal mondom, az a baj, hogy nincs igazán korszakalkotó eleme a játéknak. Talán a vaksötétség...
hiba
na igen de az foleg szocreal lehetett igy teljesen mas kompozicio

gpm
pk unrar elott nem csinaltam filelista mentest igy most nem tudom h mit kell torolni

Egészségedre.Fikázd csak.
Mindkét játék nagyon jó lessz a saját mûfajában. Szerintem még pár évig nem fogunk tökéletes textúrákat/színeket látni a játékokban de én a mostaniakkal teljesen elégedett vagyok.
És nem istenítettem semmit, csak a doomhoz képest a texturák és színek a hl2-ben közelebb állnak a természeteshez.

Akkor toltodik fel, ha kinyirsz 5 valamit...
Istencsászár
Pff nemmindegy hogy nézki ki kurvajól ennyi.

Kandurex
Minek az neked?

A foszorny kiirtasanak modjara kb. 10 sec alatt siman ra ;ehet jonni. Hintek: eddig a soulcube volt a legerosebb fegyvered. Mindent kiirtott 1 lovessel. Hu, hat ez a szorny eleg nagy. A soulcube 1 lovese sem irtja ki. Azert meg probalkozzunk egy kicsit vele...
gpm
VALAKI LEIRNA VEGRE H MILYEN FILEOK ES MAPPAK VANNAK A BASE KONYVTARBAN.
elore is thx

hykao
Ha már itt tartunk, ilyen biztos nem lesz soha egy mars bázis, de ezt hagyjuk már.
Bázis ide, bázis oda, hordót, falakat, fémet, vezetékeket, csöveket, csempét meg még ezer dolgot már láttam (de ezzel valószínûleg nem vagyok egyedül...).
Kandurex
Császárka óvatosan az ilyen kijelentésekkel..

hiba
ilyen emberi fejeket en meg nem lattam, leglabbis nemelyik egesz jo lett

Istencsászár
jobblesz mindenkinek hidd el pá

Ja, elég csak a Mafiára gondolni.:-)

[NST]Cifu

Najó8, én inkább megyek aludni... ehez már fáradt vagyok...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

zoli80
seácok valaki szánjon meg és irja le milyen cachel kell babrálni?😊

hykao
Életszerûbb színeket már eddigi játékokban is láthattunk, nem kell ahhoz HL2.

Korszakalkotó vajon? Mondj egy dolgot, amit még nem láttunk eddig játékban!