DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Pl. azt, hogy az imp a sotet folyoson a sajat tuzlabdaja miatt vet arnyekot.
"vessetek a mókusok közé" :)
Te szerinted, ha egy kis helyiségben bármilyen fényforrás van az nem szórja a fényt, hanem ennyire fókuszált? Mi ez lézerfény? Vagy mi a lófasz?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Sztem felesleges a grafikan vitazni es osszehasonlitgatni,fuggetlen jatekujsagirok kifejtettek
ahol eddig neztem minden ertekelesben 10/10 volt a graf.
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Van kulonbseg a ket kep kozott, s ez legjobb az FPS-eknek es egyeb 3D-s jatekoknal jon ki. A JPEG veszteseges tomorites, ami rontja a minoseget, elsosorban azzal, hogy a fast fourier transzformacio, amit alkalmaz nem kepes a bemenojel spektrumat tokeletesen visszaadni. A tobbi vesztesegtol eltekintve is mindenkeppen elessegromlast es elmosodast jelent a dolog.
Mas kerdes, hogy ez nem minden esetben rossz, akar javithat is a latvanyon...
Mindenesetre a doom3 meggyozott arrol, hogy programozoknak mostanaban nem sok plusz baber fog teremni grafikus motorok teruleten, ellenben a grafikusok igazan jol fognak keresni :-) Ugyanis mostantol fontosabb a szep textura megrajzolasa, mint a gyors/pontos rendereles, tobbet lehet vele javitani a minosegen.
ahol eddig neztem minden ertekelesben 10/10 volt a graf.
GONDOLKOZZ KICSIT!!!
Mondj egy korszakalkotó elemt!
game00.pk4
game01.pk4
game02.pk4
game03.pk4
game04.pk4
config.spec
gamex86.dll
DoomConfig.cfg
doomkey
és 3db könyvtár: savegames, screenshots és maps
De már a NOLF2-ben is pl. volt hajszálankénti haj, nem ilyen egybeparóka szerûség...
Szal mondom, az a baj, hogy nincs igazán korszakalkotó eleme a játéknak. Talán a vaksötétség...
Mindkét játék nagyon jó lessz a saját mûfajában. Szerintem még pár évig nem fogunk tökéletes textúrákat/színeket látni a játékokban de én a mostaniakkal teljesen elégedett vagyok.
És nem istenítettem semmit, csak a doomhoz képest a texturák és színek a hl2-ben közelebb állnak a természeteshez.
VALAKI LEIRNA VEGRE H MILYEN FILEOK ES MAPPAK VANNAK A BASE KONYVTARBAN.
elore is thx
Bázis ide, bázis oda, hordót, falakat, fémet, vezetékeket, csöveket, csempét meg még ezer dolgot már láttam (de ezzel valószínûleg nem vagyok egyedül...).

Najó8, én inkább megyek aludni... ehez már fáradt vagyok...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
mondjuk airo-ra