DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whatismyip.com

ati2002
hogyan tudom megnézni, hogy mi az ip címem, hogy egy haver tudjom hozzám connectolni? Pls gyors választ

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Frank99
OK

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
fingom sincs
ua.

Ezen mit értsek? Kiszámoltam, de kevesebb megabájt, mint a CD-s. Ez hogy lehet? (bocs a hülye kérdéseket)

\"Hard to see, the dark side is.\"

Igen, egyetértünk.

Frank99
semmi plusz... csak a csocsó....

Multi boot, win98 Xp kombinációval:-))

Frank99
hogy DVDR...

Frank99
ez is igaz.

attól még az "átlagemebernek" (aki azt sem tudja mijaaz a regisztri) az XP jobb, mint a Win98.

ebben asszem egyet érthetünk.

Most látom az NForce-on a DVDR-t. Errõl mit tudtok?

\"Hard to see, the dark side is.\"

merlin: "csak az szídja az XP-t aki nem használja😄 utálom ezt mondani, de szvsz ez az os lett az eddigi legjobb májkrofos os... egyetlen hátránya hogy sok régi játék nem fut rajta. Igaz már ezekre is van több megoldás"
Milyen megoldás létezik rá ?
Amúgy szerintem ez maximum a swap-elést csökkenntheti, vagyis nem kell a játéknak a file-ok kicsomagolásával foglalkozni, és ez esetleg csökkentheti a pillanatnyi megakadásokat. De azt, hogy ez növelne a sebességen azt nehezen hiszem el.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Ez érdekesen hangzik, valaki próbálta már??????

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Ja, meg 512 mega ram. Az csodákra képes.

Kb. 50ezer demot tettem már fel a gépemre, és nem omlik össze. De az összes bejegyzést eltávolítottam a registrybõl, erre megfelelõ progival, vagy manuálisan. Ennyi a titka csak.

Frank99
azt azért elimerem, hogy nem árt néha Registry-t pucolgatni, és ez igaz mind a Win98-ra, mind az XP-re...

Frank99
98-ban.

Frank99
így gondolom én is.

Frank99
én meg c16-al.
és Torpedó játékot írtam rá BASIC-ban...

Frank99
például azok biztosan gyorsabbak XP alatt, amelyek el sem indulnak Win98 alatt...

egyébként nem vagyok akkora XP fan.
az irodában évek óta Win98 megy.
könyvelés, számla egy kis internet.
sima liba, nincs problém.

de ha fel-le telepítgetesz, próbálkozol , shareware, registry stb. a Win98 nagyon hamar megunja, és összeomlik.
ezt az XP ritkábban csinálja.
nekem hihetsz....

Én is emlékszem rá. C64-gyel kezdtem 91-ben... Megsúgom, én a w95-öt kihagytam, mert nem tetszett. A 98 meg tetszett. Ugyanez a helyzet az xp-vel. Nem tetszik:-)
Ezek után a Longhornnak kutya kötelessége tetszeni nekem, ha ezt a logikát követjük.
Ja, és nekem érdekes módon nem fagy le hetente kétszer. Vajon miért? Gondolod, ha minden két percben lefagyna, nem váltottam volna másra?

EOX
Szerintem a legtöbb játék XP alatt fut jobban

Retteketet

Frank99
mongy példát, melyik gyorsabb?

Tesztelted mindkét oprencer alatt ua. a gépen?
vagy csak olvastad?
Csaináld meg úgy, hogy 2 partició ua. a gép, csocsó sebesség teszt.

jöhetnek az eredmények....

Frank99
a Win98-am hetente 2x lefagyott stb.
az XP-t 1x kellett 1,5 év alatt újratelepíteni, más más chip-szettes alaplapot vettem, és ilyenkor nem árt.
ha itt valami netán lefagy (nem gyakori) lelövöm és kész.

ez olayn, hogy amikor a Win95-ös játékok elkezdtek megjelenni, egy idõ után nem volt játék DOS alá.

én még emlékszem rá.

A világ elõre halad, és ez sajnos igaz az újab oprencerre is..

Idõközben erre rájöttem, azaz azonnal, csak bambáskodtam... Miután megöltem Sarge-ot, mi a teendõ? 1 ajtó van azis zárva...

zoli80
át kell ugrani😊
shiftet nyomd be,az a sprint!ott én is szivtam kicsit,nem vágtam h van sprint😊

Oké, nem minden, de a többség:-)
Mondj példákat, melyik lassabb 98-on? érdekelne

Frank99
elárulom neked, hogy ez nem igaz......

Sziasztok!

Szerintem ezt a threadet hagyjatok abba. Nem ertetek hozza.
plas
Egy kis Help!
Hogy lehet továbbjutni arról a helyrõl, ahol egy híd forog körbe körbe? Ez elõtt volt az a "follow me"-s hang...
Nem szokásom FPSekeben leakadni, de most full nem tudom merre...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Icebird
"A másik hogy az NT nem azt jelenti hogy "nem lehet rajtam játszani"... A az XP nem NT alapú, csúpán örökölt pár dolgot. Az "NT" az a win2003, az XP abszolut multimédia platform."

csak halkan jegyzem meg hogy a win2003 az XP tovább fejlesztése😊

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Ja elárulom egyébként, hogy általában minden játék gyorsabb win98 alatt...

Tatyla
Skacok nem tud valaki egy linket ahol elérhetõ a számozott szekrények kódjai?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Elhiszem én, nem is az lett volna a célom ezzel, hogy az xp-t szidjam, csak az id nagyon ki akart szúrni egyesekkel, pl. velem is, és ez nagyon felbosszantott. Direkt az indítófile-t megbuherálták... 1 bejegyzést kellett csak átírni.

ja az utcsó ilyen aranyos

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

rage
14 óra egy pálya ????

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

HUH...na itt a vége...14.5 órámba tellett az utolsó pálya

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

MerlinW
de természetesen kinek a pap, kinek a sajt

[merlinw.org]

Azon kívül,h hozzávágom a legközelebbi hell knighthoz, vagy feltámasztós-genyához, a soul cubenak sok értelmét a közönséges harcokban nem látom. Esetleg ha több ellenfelet támadna, vagy kevesebbért kellene újratölteni, lenne értelme :/

MerlinW
csak le kell húzni a csicsát róla, a jó öreg 9x-es szürkeségre, ill kilövöldözni a nemkivánt juzerbafogatós dolgokat. én több mint 2 éve xp (kb 2-3 telepítés) és egy kezemen meg tudom számolni a fagyásokat. Pedig kínzom rendesen, hiszen az a szakmám😄

[merlinw.org]

Mindig nevetnem kell ezen a szitun: rámtámadnak, halnak, a második hullám elõtt körülnézek védhetõ pozícióért, találok egy árnyas sarkot, odamennék újratölteni, de kiderül, hogy egy imp is ott pihen! Hibátlanul megtalálom azokat a helyeket, ahol az impek is pihiznek, ill várnak rám. Vicces szitukat szül: nálma üres puska, kevés élet, és a remény, hogy van itt egy nyugodt kis sarok. És mindig tévedek. Minden árnyékban imp(v)ala.

Én használom. Fater laptopján az van. Talán ez vezetett ahhoz a felismeréshez, hogy kell nekem ez? :-) Nem...
Egyébként majdnem mindenben igazad van. Nem a legjobb, csak nagyon nyomják. Mikor kiadták, egy nagyot röhögtem rajta. Azért mostanra kikupálódott rendesen, nem mondom, de mégse az igazi:-)

Tatyla
Ezt nem értem!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Seth
itt az angol magyarázat:
I read about this all over the internet, so I tried to do this.

1) Go into your \base dir and locate the .PK4-files
2) Open them one by one in WinRAR, and extract them in the \base dir. Note
this will take 3 GB extra space!
3) Move the .PK4-files away. I don't suggest deleting them, but just move them
away, or the game will use the files anyway.
4) Now run the game. Maybe it was me, but it didn't work that great for me;

| Before | After |
-------------------------------
Loading Time | 120 | 150 |
FPS | 20/30 | 40 |

Note you can't play Multi-player this way, because that required the
.PK4-files. You can fix this by moving them back though.

PSN ID.: Beegabor

RelakSfromhome
priviben lécci! htx

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

MerlinW
OFF
csak az szídja az XP-t aki nem használja😄 utálom ezt mondani, de szvsz ez az os lett az eddigi legjobb májkrofos os... egyetlen hátránya hogy sok régi játék nem fut rajta. Igaz már ezekre is van több megoldás...
A másik hogy az NT nem azt jelenti hogy "nem lehet rajtam játszani"... A az XP nem NT alapú, csúpán örökölt pár dolgot. Az "NT" az a win2003, az XP abszolut multimédia platform.
ON

[merlinw.org]

Seth
Hali!Azt olvastam a gamefaqs-on hogy ha kicsomagoljuk a pk4 fájlokata a fõkönyvtárba, akkor az megdobja az fps-t úgy 10-el. Próbálta esetleg valaki?

PSN ID.: Beegabor

[NST]Cifu
A Tiberian Sun nekem futot kb. másfél éve, bár arra már nem emlékszem pontosan hogyan (azt tudom, hogy valamit trükköznöm kellett, de babán futott).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Az nem is nagy baj. Futtasd a 2001 eset vagy a legújabbat:-)))