23325
-
dashed_ #17319 nem indul el ilyen szarok alatt... s3 trio kell.. -
#17318 Nem tudja valaki, hogy a doom2 egy fx5900-en vagy egy 9800xt-n megy-e jobban?
SÜRGŐS! -
CUCLI #17317 huh akkor ok -
#17316 Nem jön, már elment :) -
CUCLI #17315 megintjöna doom3 v. hl2; hl2 v. nVidia; doom3 v. ati; ati v. nVidia -
#17314 Hagyom hát...majd fog nekem nyafogni a HL2 topikban, hogy így szaggatt, úgy szaggatt -
Gear #17313 hagyd ! Had örüljön.
Bár teszem hozzá hogy nekem gyönyörűen megy a D3 az ATi kártyámon. -
#17312 butít? :D -
#17311 azért az ati nem jobb az nvidiánál annyival hogy játszhatatlan lenne a gém...
na mondjad, mid van te szájhős? -
#17310 kár:( -
#17309 Nézd meg az erre vonatkozó topikban -
#17308 Semmi. -
#17307 A történetben mi változik, ha comm center pályán nem küldöm el a vészjelzést a flottának? -
CUCLI #17306 kész van már a magyaritás? akár gs akár sg -
#17305 kábbé :P 32-nél följebb nemmegy, pedig 3000+-os amd, ati9700 128megával. Viszont ugyanott gyalog sokkal de sokkal jobban hasít, csak a timedemo folyton megakad :/ -
#17304 Nvidian mi!..mi!..mi csinálsz majd a HL2 alatt, meg úgy általában a játékpiac 90%! alatt... -
#17303 Description:
+ increased amount of gore and blood a bit
+ removed "burnaway" and "vaporization" effect
+ fixed a small bug in the PDA of 'Mark T. Caseon' -
#17302 köcc -
#17301 nvidian faszán hasít...
a timedemo 41 fps vót -
#17300 Nem, én verek mindenkit és közben adrenalinoldásféleképp így ordítok egy husánggal a kezemben -
#17299 Ati hát :D Mért? dzsífórszon belassúhodik annyira? :D -
#17298 Doom 3 Retail Gore Mod Version: 1.0 Presented by *Nitro*Clan http://www.nitroclan.de -
#17297 Apád ennyit vert? -
#17296 Olyan ordítást én is tudok!!!! Csak én tüdőből és egy slukkal!
Mer'hogy itt össze van vágva vagy 4 -
#17295 azok az atisok -
#17294 van valami mod arra hogy a hullák ne füstölögjenek el?
Tudom hogy van csak lusta vagyok visszanézni
Ha valaki lenne oly rendes és benyomná, megköszönném -
#17293 Másnak meg 50% -+ :p -
#17292 nemtom, de nekem gyakorlatilag semmi változás, ha van árnyék, ha nincs. Mármint a sebességben -
#17291 Jah, és mégvalami a fényekről, amit az id szvsz kibszottul elcseszett. Előtte játszottam a FarCry-al is, és EGYETLEN(!) pislákoló lámpa simán bevilágított egy 3x3 m-es, vagy még nagyobb területet (olyan rácsos cucc, amit anno garázsokba szereltek, meg pincékbe) A Doom 3-ban meg láttam mát olyan neont, ami nem világított el a földig, meg az olvasólámpa fénye sem terjedt a kb 80 centis sugarán kívülre. Pedig az én lámpám egész jól bevilágítja a szobámat, miközben kisebb a világító felülete :D -
#17290 Amilyen sötét átok a játék még a zseblámpát is lenyúlják..!!! ÁÁÁ!!!!... nagyon hangsúlyozod, hogy így az árnyékok nélkül, úgy az árnyékok nélkül... szerintem nem hangsúlyoznád ha géped is elég lenne hozzá...el se tudod képzelni mennyi kis apró finom részletről maradsz le...nem egy pálya van ahol gyönyörűen rá is játszottak a készítők, vagyis én elhiszem, hogy NEKED ki KELL kapcsolni az árnyékokat, de más inkább ne tegye, jelentős élménnyel csorbítja meg önmagát! -
Dant0r #17289 Nekem pokolban a Berserk powerup tetszett a legjobban.. Napi 3-4x betöltöm azt a mentést és gyakom a pár impet, meg a köcsög hell knightot egy ütésből :) De az az ordítás az ott van. -
#17288 nah, Marsi Haver jóhaver, de adhatott volna egy kis skullót is :D
Valaki kérdezte, hogy a www.ua-corp.com-on mutatott szállítmány megérkezett, és nem tud ott micsinálni. Nos, az a szállítmány mi lennénk :) (ha eddig még senki sem említette volna)
Másrészt miért van az, hogy ha egy pinki megharap, az kisebb baj, mintha egy zombi hókon vág??? -
Skyline #17287 Skacok melyik ati driverrel fut a legjobban (szépen és gyorsan) a cucc egy 9600-on?
thx -
#17286 aggyá elmentéseket...én meguntam
-
koliz #17285 srácok elakadtam azon a pályán ahol van az teherszálito kocsi 3 állomása van hogy tudnék tovább jutni -
steweee #17284 köszönöm szépen ! -
#17283 Doom 3 mods
Flamethrower mod v0.2 - DoomVision
Silver-Blue Pistol mod - DoomVision
Pistol Flashlight mod - DoomVision
Hangar map E1/M1 SP mod - DoomVision
MG mod - DoomVision
Sound upgrade - DoomVision
Server Connecting Tool 2 - DoomVision
DDS Converter - DoomVision
Instagib mod v1.0 - DoomVision
Project Brian od v0.14 - DoomVision
Flashlight DeathMatch in the dark mod v1.2 - DoomVision
The Bad PlaCe - Quake 1 remake MP mod - DoomVision -
morgo #17282 ez a pokol maga volt a pokol a gf2-om szamara, foleg a vegen a hellfogonosz volt iszonyat. viszont most visszaterve a hellbol nagyobb gondom, hogy nemigen talalok tapot. ez normalis, vagy csak nekem tunik ugy, mintha jelentosen csokkent volna? Valahogy eddig elkuzdottem magam, de a gyakori 1-2 fps miatt szuksegem van a tapra... van remeny ra? -
Dant0r #17281 No, most miért vagy ilyen?
Benned megmarad egy kép rólam, hogy egy faszláma vagyok, de szeretnék ezen változtatni :)
Tudod, én adok mások véleményére. -
#17280 Egy próbát nekem is megér!