DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gpm
Nekem peldaul a 4.7 alapu omega(2558) +10 fps-t hozott, es azzal biztos megy minden jatek.Sztem probald ki azt is.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

KranaZoli
Sziasztok!

Ma fogok hozzájutni a gammához (végre). Több kérdésem is lenne.

1.)
Jelenleg a Thief3-al játszok. Már ahhoz sem a 4.7-es catalyst driver-t ajánlják, hanem a 4.8-as bétát. Így most az van fent a gépemen. Viszont a 7vgén biztos fel fog kerülni rá a DOOM3 is 😊 Olvasgattam itt a hozzászólá
sokat, hogy mire hozzám kerül a gamma, addigra nagyjából képben legyek. Látom Ti a 4.9-es DOOM3 hotfix-es ATI driver-t használjátok.
Azt nem tudom miért, de olvasgattam, hogy ezt töltsd le, stb...
Van itt olyan aki esetleg párhuzamosan játszik szintén a Thief3-al?
Arra lennék kíváncsi, hogy ha felteszem a 4.9-es "DOOM3"-as catalyst driver-t, akkor az nem fog-e keresztbe tenni a Thief3-nak?

2.)

Kellene pár infó, hogy jelenleg milyen információkkal rendelkeztek arról, hogy hogyan lehet a gammát élvezetesebbé varászolni? (különféle beállítások: video, hang)
* A magyarítást megtaláltam,
* találtam v.mi infót cache állításról,
* aztán infókat amiket itt olvasgattam (fényerõ, frissítési frekvencia ATI kártyákhoz)

Be tudnátok írni, hogy miket érdemes beállítani???

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

gpm
Meg ma is vannak olyan tft-k amiket ugy pozicionalnak a piacra h csak munkara ajanjak, biztos egy ilyenbe botlottak bele.
Nekem is atlagos Samsung 172 van 16ms valaszidovel(100K) volt, ez nem uberbrutal sztem sem.

NeoMaN
elsõ gém nálam egyébként, aminél nem azt érzem, hogy színesceruzával rajzolták.... Tehát minden olyan térbelinek, kézzelfoghatónak hat.

Lacc
Hát ezt nem nagyon értem. Vagy nekem van überbrutál tft-m (kizárt 😛), vagy nagyon hozzászoktam már (inkább ez), mert pl. az UT2k4 demos multiparádéban egyáltalán nem tapasztaltam ilyesmit, pedig ott aztán pörögtem jobbra-balra. De valszeg már túl természetesnek hat ez nekem, hogy észrevegyem. Hozzá lehet szokni szvsz.
NeoMaN
OpenGL-ben sztem SEMMIVEL sem tud többet -sõt- mint 1 gef4. dx9 mástészta.

Lacc
Jaa, akkor félreértettem, sorry. Ezzel teljesen egyetértek, a régi tft-k borzalmasak voltak, játékra teljesen alkalmatlanok. De a mai átlag tft-k már szerintem teljesen megfelelnek erre a célra is.
RelakS
9600-at nemkéne szapulni, mert csak lassabb, de mindazt tudja, mint egy 9800. gef4 már gázabb ilyen téren...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

NeoMaN
egyetértek. sok itt a "szakértõ" gef4-el meg 9600-al.... 😊

RelakS
Namost nyomtam már ut2k3-mat tft-n, nem volt rossz, de ha folyamatosan fordulok, akkor bizony elmosódik a kép még egy Samsung SyncMasteren is. Azon egy szaros ablakot húztam odébb, és nem láttam húzás közben, hogy mi van rajta, crt-n igen. Márpedig ha egy ablak elmosódik, akkor nembiztos, hogy egy monsztát megkülönböztetsz a háttértõl mozgás közben. Ettõl függetlenül a lassabb single játékokhoz, meg stratégiához tudom ajánlani.

gpm
Nem erre ertettem TFT-n 25ms felett elkezd elmosodni a kep es az eleg gaz nem? (20ms alatt mar nem szamit a valaszido)

RelakS
Egy 1024*768-as monitoron 1024*768-ban a tft-nek nagyságrendekkel jobb a képe. DE!!!!! Ha ugyanezeken a monitorokon lejjebb veszed a felbontást, akkor a tft-t inkább rakjad el jó mélyre...

Lacc
Évek óta játszok multi-fps-ekkel. Igaz, nem Quakekkel, UT-val, hanem inkább a BF szériával az utóbbi idõben, és egyszerûen NEM emlékszem olyan esetre, mikor nem a hibás taktika, a saját hülyeségem miatt lõttek le, hanem mert 10 ms-el korábban látott meg valaki... És ez igaz fordítva is 😊 Bár ez csak az én meglátásom.
gpm
Ha vkinek a szeme epsege szamit vmit es van penze ra egyertelmu tft, viszont 10ms-en eleg sok mulik.

Lacc
Szerintem érdemesebb TFT-t venni, egyszerûen azért, mert nem folyik ki tõle a szemed... És a válaszidõ LOL, mert azon a fél ms-en (nem tudok pontos értékeket, csak saccolok) nem hiszem hogy fog múlni, hogy te fragelsz vagy téged fragelnek, max nagyon szélsõséges esetben.
A TFT nemigazán divatozás , de errõl nem kakarok itt vitát nyitni.

"vessetek a mókusok közé" :)

gpm
Munkara sokkal jobb a Sony es a tft-k altalaban, viszont jatekhoz a lassu valaszido miatt crt, ennyi penzbol eleg jot lehet venni.😊

SoDI---
A TFT-nek tehát inkább csak divatozás szempontjából van értelme?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Kipróbálni érdemes, de nekem például akadozott tõle egy kicsit.
Én Radeon 9000-el nyomom, szóval ha jobb karid van, lehet, h nem fogsz semmit észrevenni.

Nem jobb csak kevesli gpm a válaszidõt. Szerintem próbáld ki. Én samsung 172x -en tolom és tökéletes .Mondjuk ez 12-16ms.

"vessetek a mókusok közé" :)

Frank99
mert nem értenek hozzá, és nincs hozzá szemük, hogy lássák a különbséget.
Az irodában nekem is TFT-m van.

Itthon 19-es Belinea 100 Hz katód.
Ez kiváló játszani. (is)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

oneal1
emléxel😊

!Forza Ferrari!

oneal1
és meléxel hogy hány fps el??
ha feltette valaki akkro gondolom utána le is lehet szedni..
szval azért érdemes lesz kirpróbálni nem??

!Forza Ferrari!

SoDI---
Jobb kép? De akkor miért veszi a sok barom a TFT-ket? :-)
Na jó, ennyi ember egymástól függetlenül nem tévedhet. Max FSAA mellett 1280*1024-nél 20' felett szerintetek mennyire marad éles a játék képe?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Hali!
A multi résznél nem tudok sehova csatlakozni.
Kéri a szériaszámot. Beírom, de semmi.
A haverom csinált szervert, beírom az IP címet, és oda sem tudok csatlakozni.

ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2

hy valaki nem tud a doom3hoz 1 magyar severt?v más milyne is lehet csak fusson a cd key!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

mi egy ilyen 17"-os tft-vel kezdtünk el játszani:BenQ FP767-12 és nincs vele semmi gond, mindent láttunk (már amit lehet a sötét folyosókon 😄). Most már kiraktuk egy projektorra és 4m*3m-ben játszunk vele 😄 így az igazi

Sztem igen, én próbáltam.

SoDI---
Az ebolt 17' feletti kinálatában szinte egyáltalán nincs 25 ms alatti cucc. Szóval jobban járnék ezen az áron egy normálisabb 21'-os CRT monitorral, vetessek inkább egy olyat a csávóval?

RelakS
Egyrészt mert gyorsabb a megjelenítése, másrészt bármely felbontásban viszonlag jobb képet ad, nemúgy mint az lcd-plazma-oled-stb...

RelakS
Nem olvastad el amit írtam? Ha felnyomod a gamma értékét a .cfg-ben, akkor is a pálya fele koromsötét, ahol viszont egy pici fény is van, az kivilágosodik, és igencsak igénytelen lesz... Tehát használhatsz olyan moncsit, amilyet akarsz, ígyis-úgyis egy koromsötét valamit fogsz kapni...

oneal1
szval ez a notro patch nem lassitja a játékot???

!Forza Ferrari!

rezsofiz
😄DDDD

sazl : c

SoDI---
Vagy nem is az a fõ kérdés, hogy melyik CRT, azt majd eldöntöm... A fõ kérdés inkább ez: MIÉRT jobb egy sima CRT egy 450-es fényerejû, 800:1 kontrasztarányú TFT-nél a Doom 3-hoz?

gpm
CRT mindenkepp, bar nagyon jo cucc az a Sony csak hat a valaszido(25ms) sztem nem d3-hoz valo.

SoDI---
Mindenki azt mondja, hogy CRT. Akkor is CRT, ha a munkaadómat meg tudom gyõzni, hogy adjon nekem egy haza a munkámhoz egy ilyet?: --- Sony SDM-HX93B 19" TFT LCD 1280 x 1024, 450 cd/ m2 fényerö, 800:1 kontrasztarány, 25 ms válaszidö, 2 analóg és 1 digitális csatlakozó 193.660 Ft +ÁFA 242.075 Ft --- Sokan panaszkodtok, hogy a CRT monitorokkal keveset láttok a pályákból. Biztos, hogy egy az átlagkínálathoz képest kimagasló fényerejû, és kontrasztarányú TFT-vel nem találkoznék a problémával. Munkaadómnak azt mondtam, hogy a 3D-szerkesztéshez kell a cucc, de nektek elárulhatom, hogy valójában az az igazság, hogy a Doom 3 az elsõdleges szempont. Egy ilyen monitor helyett is inkább CRT? És ha igen, akkor milyen? (Még egyszer: spcifikusan a Doom 3-hoz)...

lwb
lol! nitro gore peccsnél láccik a fizika. a sérülésodell inkább emlékeztet a SoF2-re, mint az FC-re, mert el lehet lõni részeket a zombikból, nemcsak rájuk tesz egy kis piros sérülésnyomot. a ragdoll fullos, a gyári elporladás kikapcsolható, egyértelmûen performance okok miatt van benne.

a homályos textúrákról. eccer mennyen már mindenki szépen közel egy Far Cryos hordóhoz pl. és nézze meg azt, hogy az leglább ennyire homályos. vagy a fegyverek. very high texture detailen játszom (FC), mégis olyanok. túl nagyok az elvárásaitok egy gémmel kapcsolatban, így is a gépek jó részén nem fut maxosan, ha még ezek is benne lennének, még kevesebb ember tudná élvezni.

az a vicc, hogy az összes review pont az ellenkezõjét mondja, amit ti (és én is ezekkel értek egyet). hogy a grafika és az engine úgy en bloc hozta az áttörést, nem a játékmenet/hangulat. utóbbi kicsit átlag feletti, de nem csúcs (mondjuk FC-nél is ez volt gáz).

rezsofiz
😊)))))))))))))))

rezsofiz
9800xt ; )

hy valaki nem tud a doom3hoz 1 magyar severt?v más milyne is lehet csak fusson a cd key!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

rezsofiz
lol

Glpetyus
király! délután majd letöltöm

NeoMaN
nemhiszem. abszolute nincs hatással a sebességre a lenti mod.

Glpetyus
Azért ebben volt egy kis gépigény takarékossági szempont is sztem...

NeoMaN
és mielött belekötnétek, hogy mér lehet belegázolni a hullákba: el lehetne akadni a játékban, ha nem így lenne. pl egy böhöm pinky hulla a szûk folyosón elötted, és má nem is tucc továbbmenni. szvsz ezér tünnek el a szörnyek hullái. 2 választásuk maradt: átgázolsz a hullán, vagy elporlad a monszta. utóbbit választották.

Glpetyus
Pedig úgy van 😊
a legjobb a dagadt "zombikat" pofán lövöldözni 😊

rage
Köszi !

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

RelakS
Oks, csak nem tettem volna le rá a nagyesküt, pedig az analfabéta verzióban helyén voltak a sebek

Glpetyus
Nem próbáltam,de megteszem !

NeoMaN
ott sebzõdik mind ahova lõsz. multiban is ott láccik a találat. ha térd akkor térd, ha fej akkor fej.