DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
Mindenesetre valami homályos oknál fogva xp-n nem megy sem a C&C Tiberian Sun, sem a 99-es 3dmarkmax :o)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Juhúúúú, most már tuti, mûködik: Idéznék egy másik fórumból:
"Tökéletesen mûködik a legutolsó Nvidia driverrel,
elsõ kiadású Win98-cal is
Kipróbáltam, Win98 alól akkor sem szaggat, ha tele a kép
ellenféllel."
KIrály!!!!!!!

RelakSfromhome
UnrealEd!!!!!!! Az Unreal nekem is mindig faszán ment, de az editora egy bughalmaz, még ma is 😞

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Nekem meg tökéletesen ment az Unreal Tournament. És akkor mi van? Sorolhatnánk itt a játékokat, de nincs értelme. A lényeg: Doom3 for win98, és kész.Vajon miért ragaszkodom annyira a 98-hoz? Mert minden megy rajta, a Princetõl kezdve az Nfs undergroundon át minden. (Jó, a Far Cry-t nem próbáltam).

Törölt felhasználó
Én is remélem 😊
RelakSfromhome
Állandóan meghalt az UnrealEd-em, mert egy bughalmaz. Fagyás után restart volt a program win98 alatt. Aztán váltottam xp-re, és voila, csak az UnrealEd-et kellett megint elindítani

Ne forgasd ki a szavaimat. Én a magam részérõl szeretném teljesen kihagyni az xp-t, és nagyon remélem, hogy a longhorn elnyeri majd a tetszésemet:-)

robotnyk
én meg továbbra is mondom hogy kisbetûvel kell írni az id-t 😄
Megöltem a szörnyet, a kezemben van az a vagdaló... Mit csináljak? 😊 ráálltam a kék körre a pokol bejáratán, de semmi. Eldobtam, semmi...
5let? 😊

soulcube?
Persze, igazad van, nem is akarom én szidni az xp-t ,csak felbosszantott az id (továbbra is kicsivel...), hogy az embereknek nem adnak választási lehetõséget. Nekem a 98 szimpatikusabb, tehát a Doom3-at 98 alól szeretném futtatni. Szerintem ez nem olyan nagy kívánság, nem?
Bár igaz, hogy mivel a játék csak pár nap múlva lesz meg nekem, nem tudtam kipróbálni, csak sok helyen olvastam, hogy megy... DE remélem, tényleg igaz...

Törölt felhasználó
Oké, egyet kérnék. Soha ne válts Win98 ról. Hiszen innentõl kezdve minden NT alapú.
Szia!
Olvasgassal MS knowledge base-eket, sokat. A 98-XP harcnak semmi ertelme, tokeletesen mas rendszer a ketto belul. Jatekra egyiket sem terveztek.
Ha gondoljatok megnezem este, hogy megy-e a doom3 wineX-szel linux alol :-)
Van egy palya, ahol tablak vannak a fold alatt (teleportaciorolo szovegel a kisfilm stb.). Utana van megintcsak egy nagy szornyike. Hogy a francba lehet kiloni azt?

ui.: ez mar joval a pokol utan van!
Andie
A manhuntos hirhez :

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Aki meg Xp-t, az is megérdemli. Nekem volt alkalmam xp-t használni, és elszörnyedtem, hogy mennyire béna az egész. Meg állandóan baszogatja a szegény felhasználót.
Megsúgom, Nt alapú, tehát eleve nem is játékra való, ellenben a 98-cal. Még mindig a legjobb a 98, és kész, kivéve persze, ha hálózatot is akarsz használni (mivel 1 gépem van otthon, no problemo).
És nekem ne mondja senki sem, hogy a win98 nem stabil, mert ritka a fagyás. Az xp pár csicsával nyújt többet, de divatból nem tenném fel sosem.

Lodd csak tovabb, nekem megdoglott. Kb. fel ora volt :-) (veteran fokozat)
Benak vagytok, kapasbol lehet rajonni, csak a terkepet kell nezegetni hozza...
Én is erre gondoltam, csak már lövöm egy ideje, és már unalmas.

Vsyncet allitgasd, ha nem tetszik, az segit rajta. Kinek igy tetszik, kinek ugy...
Matthewpamer
#15736 [/hatalma

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Pluszban gondoljatok el, hogy milyen mokas lenne valami videokartyanak lerenderelni azt, hogy hol is a halott szorny. Plusz a kimentesekbe pontosan kiirni a szornyek helyzetet is, nemcsak a ladaket...
CSOCSO
nem a toltogetedsrol beszelek!!!!
Csak kovesd a hangok utasitasait. Azt mondjak, hogy lodd le a vilagitokat, akkor sebezhetove valik a guardian (gyk: a guardian a nagy szorny es csak egy ideig lesz sebezheto. Ha pirosan vilagit a feny felette, akkor sebzodik.)
Hogy is kell kinyírni azt a buznagy szörnyet a pokolban?

Hali!
Problema: jatek kozben egyszer csak ugy dontott a program, hogy az ijesztgetes mellett sakkozni is szeretne velem. A kepernyon sakktablaszeruen egy kocka oke, egy kocka szar. Kerek tippeket, hogy milyen programmal lehet a radeon 9800Pro-ban a pixel pipelineok szamat _csokkenteni_.
RelakSfromhome
Akkor mi van a zombikkal? Azok nem porladnak...

robotnyk
tök jó, hogy kisbetûvel írod le, mert õk is úgy írják
RelakSfromhome
Fáradunk, fáradunk? "Csak" 855 új üzenet tegnap este óta 😛

Mondjuk én is tettem ott 3 kört mire megláttam 😊

Törölt felhasználó
Aki 98 -at használ, az megérdemli. Ennyi. Használjon mellé még netscapet és szívassa magát nyugodtan.

Sziasztok!
Bocs, ha volt már a problem, de volt már valakinek az a baj, hogy a 2. cd nem müxik?
Egyszerûen berakom a 2. cd-t, de nem ismeri fel, és a total commanderben is azt írja ki, hogy nem található ha a cd meghajtóra állítom. Nem a cd karocs, mert betettem virtual cd-be és úgy sem mûködött. Valaki tud segíteni? Azon kívül, hogy letöltöm még1x😊

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

tangabuvar55
vagy 20 fps-t a doom-nál, 40et a thief-nél. minimum...

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

Matthewpamer
hány pályás a game?mert 2 napja nem játszottam és még csak a 4.autosav után vagyok,tehát 4.pálya sztem 😉.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

sokat de akkor mar inkabb 9800 pro

N.E.O.!!!
Kérdés: AMD Athlon Xp 2400+, 512 megaram, 80 gb 7200rpm, Ati 9200. Semi processzor, vagy videókártya tuning.

Ez elég lesz minimumba 25 átlag FPS-hez, mert ugyanezen a gépen a Thief 3 8-12 FPS-t ad minimum grafon?

Ui.: egy 9600XT mennyit dobna rajta?

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Hehe, futa a gamma WIN98 alatt is!!!!!!!!!
Csak át kell írni kicsit hexeditorral a doom3.exe filet és meg kell patchelni a doom3.msi filet. Ennyi. Még Manci néni is meg tudja csinálni...
Ebbõl is látszik, hogy az id (ezekután csakis kicsivel írom le a nevüket...) DIREKT TILTOTTA LE. Mondanom sem kell, miért...Microsoft, több Xp eladás stb. stb. Hát nem jött be nekik:-)))))))))
Mindenesetre ez egy nagyon szemét húzás volt tõlük...
Tehát egyáltalán nincs még elavulva ez a rendszer, miért is lenne: Legújabb Directx is támogatja stb... És amíg nem jön a Longhorn, addig nem is lesz elavulva!!!!! Király!!!!!

JuanG
jaaa, kösz...

más: coop mod milyen? próbálta valaki??

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Lord AnonymouS
Hali! Tudjátok hogy lehet coop-ban játszani? Le lehet tölteni a mod-ot. Az a problémám, hogy amikor valaki másodiknak lép be, akkor nem jelennek meg neki a monsztrák és teljes sötétség lesz. Ha valaki tudja a választ, írjon please!

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

ja de látom már megvan........

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

a pad3-as állásnál válaszd a pad1-t és ott a vége a pályának

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

tangabuvar55
mennyi játékidõre van még a delta labstól?? hány játékóra az egész game?

lwb
nem. ha odaérsz meglátod. minek lelõni a poént?

tangabuvar55
jó de mi? h.knight?

spoiler

ami a legeslegvégén van.

tangabuvar55
milyen a fõmonszta??

hykao
c:\Program Files\Doom 3\Doom3.exe
Igen bamba voltam, mostmár megvan...
Azért sztem igazán kiemelhették volna hogy EXIT...
Az ember azthiszi, hogy ugyanaz, de nem, mert az icipici szavacskát kicserélték... Na mind1, kössz szépen mindenkinek!

Andie
Felraktam a legújabb nvidia drivert, és a directx9.0c -t, erre átlag 0.8 FPS veszteséget kaptam cserébe

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Tatyla
Skacok nem tud valaki egy linket ahol elérhetõ a számozott szekrények kódjai?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA