23419
-
akkor én nem látnám, mert a koleszban nincs sport1! -
megállíthatalan,de sztem elég lenne csak egy kirobbanó formában lévő Gera-Thorgelle-Huszti is! -
rtl.
De jobban örültem voln a ha a Sport1 mert amit az rtl adott mind az egyig elveszítettük kivéve az izland de az is 3-2 lett :D
-
háát az nagyon nehéz sőt talán most még lehetetlen is , de én most szűcsöt raknám be kapusnak iszonyat formában van. Gera-Thoghelle-Huszti-Lipcsei-Leo
NA ilyen támadósor kéne.. :) -
nemtudod hogy melyik csatorna adja? -
ja,tényleg! húúú! az király!!!
akkor,remélem nemcsak x lesz hanem hatalmas bravúr!!! -
A huszti már játszhat a válogatott meccsen egy meccses eltiltás volt és az az izlandi meccsen le is járt. nem emléxel? -
ja, de a foci kiszámíthatatlan,lehet ha mégegyszer játszanánk, megvernének! -
ezt úgyértettem, hogy nehezebb volt a skót válogatott ellen és mégis nyertünk nem is akárhogy...
-
pontosan!! -
bőven jó lenne!!!!főleg a kisgyerek se játszhat!!(Huszti) -
Pont jóljött , hogy a horvátok nyertek a svédek ellen és nem x-eltek így van esélyünk a második helyre.
Fő az optimizmus :) -
figyelj a válogatottnak nehezebb lenne mégis nyertünk. Apropó Svéd-Magyar! Szerintetek? jó lenne egy döntetlen.
-
továbbjutunk, bár jobb lett volna a heartsel inkább itthon játszunk, kint nagyon,nagyon nehéz lesz! -
Tudom! :) de ezt akkor is meg kell nyernünk HA innen nem jutunk tovább akkor tényleg egy fabatkát se ér a fradi nemzetközi szinten.
-
szép álom!
azért a baselt nemkell lebecsülni,mert tavalyelőtt a blben szépet alakítottak! -
sorry aztán rájöttem tényleg svájci plána akkor teljesen sebezhetőek viszont sajnálom, hogy Rósa Dénes nem szerepelhet a Feyenoord ellen. Kezdett szimpi lenni és ahhoz képest , hogy milyen forrófejü iszonyat jó játékos. Gerának talán jobb angliában de ebből is látszik a foci csapatjáték . A kieső helyen áll a West Brownich és a Crystal Palace . Gerára és Torhellére szükségünk lenne. Bírnám ha gerát visszaszereznénk és torghellét leigazolnánk ;) -
a basel svájci... mindegy
mivek nem oda-vissza meccsek lesznek,így szerintem kis szerencsével,elég lenne egy győzelem meg egy döntetlen is, de a 2 győzelemnél biztos továbbmennénk! -
a Basel svájci -
3??? Akkor biztos továbbjutunk , hát a hearts és a schalke04-t tuti verjük csak rá kell nézni a szezonbeli szereplésükre. A feyenoord lesz húzós, + az a Basel hát nem tudom nem tűnik erős csapatnak. DE nem nagyon ismerem a belga ligát.
-
3 megy tovább a csoportból, szal van esély! nemis kevés! -
Meglátjuk, tényleg nehéz lesz de ha a feyenoord megver és a többit megnyerjük ami nem egy nagyon-nagyon ördöngősség akkor továbbjutottunk. De a feyernoordal simán X-elhetünk egyet és nyerők vgyunk. Mert ugye otthon édes otthon :D -
október 21.: Feyenoord-Hearts
Schalke 04-Basel
november 4.: Hearts-Schalke 04
Ferencváros-Feyenoord
november 25.: Basel-Hearts
Schalke 04-Ferencváros
december 1.: Ferencváros-Basel
Feyenoord-Schalke 04
december 16.: Basel-Feyenoord
Hearts-Ferencváros
-
Az ellenfeleink:
Feyenoord
Schalke 04
Basel
Hearts
hát, nehéz lesz...,de HAJRÁ FRADI!!!! -
mike369 #848 a kiállítás sz.tem 1értelműen jogos volt, a 11-es meg akkor számítana max, ha 1 gólos különbséggel nyert volna a fradi. -
Hagyjad mar idiota Ujpest szurkolo.
-
skristof #846 jahm és olaszországba melyik is a kedvenc csapata a ligának???? [gyk.: juve] 

erről ennyit, vita lezárva -
így ban! a Fradit vagy utálják vagy szeretik, köztes állapot nincs. Diósgyör milyen büntetést kapott a verekedés miatt???? 3 milliót és semmi mást... Pedig komolyabb volt mint anni Fradi-Debrecen.
Real nemrég mekkora kamu tizeneggyest kapott!!!???
Millwall ellen pedig a bíró végig az Angolokat nyomta. -
skristof #844 a szerző tán azért elfogult, mert a Fradi embere....
a tizenegyes nem biztos, h jogos volt, de ettől még megadták (előtte volt 2-3 érdekes eset). a kiállítás sztem teljesen jogos volt, ez van.
ez az ajándék11es dolog meg már kezd kurvaidegesítő lenni. azt nem szóljátok meg, h mindig mi kapjuk a legsúlyosabb büntetéseket. de nektek még ez is kicsi büntetésnek számít.
ez van. a Fradit vagy IMÁDOD vagy nem.
én imádom, te nem
akkor melyikőnk nem elfogult, hmmm? -
Rudee #843 2 jogos büntetőt, meg nem adtak meg. -
a köv meccsünk Újpest - Ferencváros, 13 nap múlva! 

-
Az elfogult szerző csak azt nem jegyzi meg,hogy a kiállítás jogtalan volt,emellett kapott a fradi egy ajándéktizit,ami nem meglepő az elmúlt évek statisztikáit nézve. -
László Csaba dícsért, de kritikus is volt -
Magabiztos, megérdemelt gyõzelem a Sopron ellen -
így van! ha kapuk valami büntetést emiatt akkor komolyan mondom, még gecibb világban elünk, mint amilyennek gondoltam... -

-
Rudee #836 Ferencváros - Sopron 4-1
Fradi gólok: Vagner, Bajevski, Szűcs, Sowunmi -

-
mike369 #834 Az angol csapatok megtanulhatnának VESZÍTENI!
ez most u.az, mint mikor a ManUtd a ZTE meccs után azt nyilatkozta, hogy rögös volt a talaj meg fújt a szél...
nem feljelentgetni kellene, hanem FOCIZNI!!! -
Grusi #833 Zaki: skysports-on Gera lett a "player of the week" :)