23418
  • mukika
    most olvastam az nb1.hu-n (igaz hogy nem megbízható forrás :DDDD és egy hozzászóló írta...) hogy 4000Ft összesen ha a 2 meccsre veszed a jegyet. S-U-T szektorba in Puskás Ferenc Stadion.
  • Láma!
    nekem túl drága a feyenoord ellen, talán majd a baselre!!
  • mukika
    én tuti megyek! :) 50% hogy Schalke ellen is, Basel ellen tuti! :)
  • Láma!
    én is, de nem megyek
  • mukika
    és megint csak hol énekelték el a himnuszt, és tartottak gyásszünetet???!!! persze, hogy nálunk.
  • EOX
    szintén
  • mukika
    várom már a jegyárakat a Feyenord ellen.
  • Láma!
    áz!!!!
  • Hentes Bill #983
    bazz, ez nem semmi

és LAJOS MEGINT GÓLT LŐTT
  • mukika
    5-0 egy csodás meccs volt!!!!! 3 kapufa és egy meg nem adott 11-es. És a bíró ellenünk volt...
  • Grenzjager
    Az is lehet hogy majd a novák elintézi az nbhával a pápa elleni meccset!!

ja és remélem Gyepes csatár lesz! LOL
  • Grenzjager
    amúgy itt ez az egész a rohadt mocskos rendszer hibája, hogy a rendszerváltás óta EGYIK KORMÁNY SEM HOZTA NYILVÁNOSSÁGRA AZ ÖSSZES SPICLI NEVÉT. Vikidáltól egyészen Novákig az összes III/1,2,3-ason át!!!!!
    Csehek,Lenygelek meg tudták tenni csak mi nem!!

Nyilván minden csapatban volt 3-4 spicli de főként az FTC,Honvéd,Újpest(Dózsa),MTK,Debrecen,Győr -ben!!!!!!!!

NYILVÁNOSÁGRA A NEVEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Grenzjager
    Legyen is nemere szidás!!!!
    nagyon sokan átértékelik saját fradizmusukat!!!
    Szemét spicli!!!!
  • mukika
    mai meccs a Pápa ellen, tuti győzelem!!! (remélem)

ott a helyünk... :) sztem nemere szídás lesz az egész meccs alatt
  • Hentes Bill #977
    JÚÚÚDÁS
  • Grenzjager
    marha jó a végén még az áruló-spicli van lesajnálva..... jaaaj szegény novák
    ...nem lett mindenki spicli még az elöző rendszerben sem!!!
    mert igy valószinűsíthetően a Dalnokinak a nemere és tsai miatt kellett vallatásra,kényszermunkára is járnia.

• Láma!
    te mit tettéel volna az ő helyében?
  • Ramore
    Annak a kb 4 további FTC besúgónak szerintem sokkal egyszerűbb lenne, ha most feladnák magukat, minthogy hetek-hónapok múlva leleplezzék őket.
  • Grenzjager
    ITT EGY A LÉNYEG: ÁRULÓ !!!!
  • Grenzjager
    ja de nem is lettek spiclik, árulók, patkányok!
  • Láma!
    igen, voltak akik nemet mondtak de azok vagy börtönbe kerültek, vagy már nem élnek.
  • Grenzjager
    vagy a Fenyvesi
  • a.carkey
    Csak a sport írja azt, hogy nem volt bajuk. Mindenhol máshol a "senkik" is felszólalnak.

Szvsz Albert lesz a másik, de ne legyen igazam. Vagy Szűcs. Meglátjuk.
  • Grenzjager
    és ki lehetett a másik spicli, aki talán még a NemereNovákot is bedobta az avh-nak?

honnan tudja nemere hogy senkinek semmilyen kára nem származott az ő jelentéseiből??
  • Grenzjager
    A Rubicon történelmi
    folyóirat a hatvanas évek világát felidéző számában a Ferencváros hajdani válogatott labdarúgójának III/III-as jelentéseit közölte

Adta: Nemere
    Vette: Szendrő Sándor r. alez.
    Idő: 1968. 01. 11.
    Hely: "Vásári" T-lak
    JELENTÉS, Budapest, 1968. január 15.
    "Angliai, liverpooli mérkőzésünk alkalmával különösebb esemény nem történt. A játékosok körében csak a mérkőzés problémái merültek fel. »Szegfűről« közben annyit tudtam meg, hogy valószínűleg gebines üzletet kap, és a feleségét pedig elhelyezik dolgozni.
    Tudomásom van arról, hogy »Szegfűvel« kapcsolatban olyan vélemény alakult ki több játékosban, hogy ő besúgó, aki értesüléseket ad egyes dolgokról. Ez akkor kezdődött, amikor a New York-i torna után, hazafelé utazáskor Amszterdamból Budapestet felhívta. A játékosok azt hitték, hogy ő illetékes szerveket informál, és a későbbiek folyamán a »Hóvirág« ellen való eljárást is ennek tulajdonították. Azóta a viszony feszültté vált egyes játékosokkal.
    A Szombathely-FTC mérkőzéssel kapcsolatban a következőket szeretném jelenteni: a mérkőzés előtti napokban felkeresett a lakásomon a Haladás vezetősége részéről az egyik vezető, és felvetette, úgy tudja, hogy a Komlónak a Dózsa átadja a pontokat, nem lehetne-e megoldani, hogy az FTC hasonlóan járjon el, és ezzel esetleg a Haladás bent maradjon az NB I-ben. Én megemlítettem, hogy nem vagyok illetékes ebben dönteni, mert valószínű, nem is utazom le. Beszélek a fiúkkal, és hívjanak majd fel telefonon. Ezután megemlítettem a játékosoknak, hogy mi a véleményük az ajánlatról (vezetőknek erről nem beszéltem). A játékosok azt mondták, benne vannak, ha adnak 10 000 forintot fejenként. A mérkőzés előtti napon felhívtak Szombathelyről telefonon, és közöltem ezt a feltételt, és Szombathelyen vegyék fel a kapcsolatot a játékosokkal.
    Ennek alapján 110 000 forintot kaptunk, és ezt a játékosok között szétosztották.
    Külföldi utam során nem találkoztam »Rezedával«, így nem is tudtunk érintkezésbe kerülni.
    Tudomásom szerint a felesége időnként jár Magyarországra. Vele kapcsolatos feladatokat a további megbeszélések alapján hajtom végre."
    Nemere

Értékelés: "Nemere" feltárta őszintébben, mint legutóbb, hogy a Szombathely elleni mérkőzésen vele tárgyaltak, ő közvetített, amelynek alapján 110 000 forintot kaptak a játékosok. A Szegfű-üggyel kapcsolatban is őszintébben mondta el a történteket. Új tényező a Hollandiából történt telefon, amelynek alapján a bizalmatlanság elindult a csapaton belül.
    Intézkedés: A tényállásról tájékoztatni kell a BM illetékes szervét és a Budapesti Pártbizottságot.
    Feladat: Most Mexikóba megy, utána márciusban találkozunk vele. Ellenőrzési feladatot dolgoztunk ki "Nemere" számára.
    Dr. Szendrő Sándor r. alez.
  • AnuluWork #966
    A durva inkább az a jelentés, amit betettek, hogy milyen módon adták-vették a meccseket. Undorító! Ebben viszont benne volt az egész csapat. Valószínűleg mindenki. Nyilván aki megkereste is tudta, hogy besúgó, szóval máshol is bizti volt. Utána kéne nézni a többi csapatnál és más sportágakban, a zenében, a színházaknál, a munkahelyeken, az életben kik súgtak-búgtak. Elvileg mindenkinek megvan az aktája. Már akinek ... alatt nem tüntették el.
  • Grenzjager
    és aki áruló annak meg kell lakolnia!!!

az árulónak úgy is annyi .......
  • Grenzjager
    egy utolsó szar spicli
  • Grenzjager
    el. az ilyenre azt monsják -> spicli!!!!

azoknak meg a halakkal kell aludni!!

tök mindegy mit tett vagy mit nem a Fradiban!! Kamuból voltak barátok és csapattrásak, KAMUBŐL!!!, közben meg mindenkiről firkált.....

Voltak olyanok is AKIK NEMET MONDTAK AZ AVHra!!!!!!!!!!!!!!!
  • Láma!
    elolvastad a cikket?
  • Grenzjager
    Sziciliában az ilyen este már a halakkal alszik..........
  • Láma!
    ez igaz!
  • Kaplan
    juj, de optimista vagy de legalább a ftc-feyenoord meccset a sport1 közvetíti és nem az rtl fos, észrevettétek amikor az rtl közvetített meccset akkor mindig kikaptunk. kivétel a magyar-izland meccs de ott is szenvedtünk picit.
  • Ramore
    az 1:1 akkor jó eredmény, ha a Fradi tudna nyerni bármelyik ellenfél ellen is, ami szerintem nem fog összejönni
  • Láma!
    jah!!
  • Kaplan
    Különben , ahogy lászló úr mondta a puskás stadionban a feyenoordot MEG KELL VERNI.
  • Kaplan
    miért ne lenne jó?
  • Láma!
    de jó!!!
  • Rudee
    Dehogy jó.
  • Kaplan
    Schalke 04 - Basel 1-1 ez nekünk jó!