23418
-
#991 most olvastam az nb1.hu-n (igaz hogy nem megbízható forrás :DDDD és egy hozzászóló írta...) hogy 4000Ft összesen ha a 2 meccsre veszed a jegyet. S-U-T szektorba in Puskás Ferenc Stadion. -
#990 nekem túl drága a feyenoord ellen, talán majd a baselre!! -
#989 én tuti megyek! :) 50% hogy Schalke ellen is, Basel ellen tuti! :) -
#988 én is, de nem megyek -
#987 és megint csak hol énekelték el a himnuszt, és tartottak gyásszünetet???!!! persze, hogy nálunk. -
#986 szintén -
#985 várom már a jegyárakat a Feyenord ellen. -
#984 áz!!!! -
#983 bazz, ez nem semmi
és LAJOS MEGINT GÓLT LŐTT -
#982 5-0 egy csodás meccs volt!!!!! 3 kapufa és egy meg nem adott 11-es. És a bíró ellenünk volt... -
Grenzjager #981 Az is lehet hogy majd a novák elintézi az nbhával a pápa elleni meccset!!
ja és remélem Gyepes csatár lesz! LOL -
Grenzjager #980 amúgy itt ez az egész a rohadt mocskos rendszer hibája, hogy a rendszerváltás óta EGYIK KORMÁNY SEM HOZTA NYILVÁNOSSÁGRA AZ ÖSSZES SPICLI NEVÉT. Vikidáltól egyészen Novákig az összes III/1,2,3-ason át!!!!!
Csehek,Lenygelek meg tudták tenni csak mi nem!!
Nyilván minden csapatban volt 3-4 spicli de főként az FTC,Honvéd,Újpest(Dózsa),MTK,Debrecen,Győr -ben!!!!!!!!
NYILVÁNOSÁGRA A NEVEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Grenzjager #979 Legyen is nemere szidás!!!!
nagyon sokan átértékelik saját fradizmusukat!!!
Szemét spicli!!!! -
#978 mai meccs a Pápa ellen, tuti győzelem!!! (remélem)
ott a helyünk... :) sztem nemere szídás lesz az egész meccs alatt -
#977 JÚÚÚDÁS -
Grenzjager #976 marha jó a végén még az áruló-spicli van lesajnálva..... jaaaj szegény novák
...nem lett mindenki spicli még az elöző rendszerben sem!!!
mert igy valószinűsíthetően a Dalnokinak a nemere és tsai miatt kellett vallatásra,kényszermunkára is járnia.
-
#975 te mit tettéel volna az ő helyében? -
#974 Annak a kb 4 további FTC besúgónak szerintem sokkal egyszerűbb lenne, ha most feladnák magukat, minthogy hetek-hónapok múlva leleplezzék őket. -
Grenzjager #973 ITT EGY A LÉNYEG: ÁRULÓ !!!!
-
Grenzjager #972 ja de nem is lettek spiclik, árulók, patkányok! -
#971 igen, voltak akik nemet mondtak de azok vagy börtönbe kerültek, vagy már nem élnek. -
Grenzjager #970 vagy a Fenyvesi -
#969 Csak a sport írja azt, hogy nem volt bajuk. Mindenhol máshol a "senkik" is felszólalnak.
Szvsz Albert lesz a másik, de ne legyen igazam. Vagy Szűcs. Meglátjuk. -
Grenzjager #968 és ki lehetett a másik spicli, aki talán még a NemereNovákot is bedobta az avh-nak?
honnan tudja nemere hogy senkinek semmilyen kára nem származott az ő jelentéseiből?? -
Grenzjager #967 A Rubicon történelmi
folyóirat a hatvanas évek világát felidéző számában a Ferencváros hajdani válogatott labdarúgójának III/III-as jelentéseit közölte
Adta: Nemere
Vette: Szendrő Sándor r. alez.
Idő: 1968. 01. 11.
Hely: "Vásári" T-lak
JELENTÉS, Budapest, 1968. január 15.
"Angliai, liverpooli mérkőzésünk alkalmával különösebb esemény nem történt. A játékosok körében csak a mérkőzés problémái merültek fel. »Szegfűről« közben annyit tudtam meg, hogy valószínűleg gebines üzletet kap, és a feleségét pedig elhelyezik dolgozni.
Tudomásom van arról, hogy »Szegfűvel« kapcsolatban olyan vélemény alakult ki több játékosban, hogy ő besúgó, aki értesüléseket ad egyes dolgokról. Ez akkor kezdődött, amikor a New York-i torna után, hazafelé utazáskor Amszterdamból Budapestet felhívta. A játékosok azt hitték, hogy ő illetékes szerveket informál, és a későbbiek folyamán a »Hóvirág« ellen való eljárást is ennek tulajdonították. Azóta a viszony feszültté vált egyes játékosokkal.
A Szombathely-FTC mérkőzéssel kapcsolatban a következőket szeretném jelenteni: a mérkőzés előtti napokban felkeresett a lakásomon a Haladás vezetősége részéről az egyik vezető, és felvetette, úgy tudja, hogy a Komlónak a Dózsa átadja a pontokat, nem lehetne-e megoldani, hogy az FTC hasonlóan járjon el, és ezzel esetleg a Haladás bent maradjon az NB I-ben. Én megemlítettem, hogy nem vagyok illetékes ebben dönteni, mert valószínű, nem is utazom le. Beszélek a fiúkkal, és hívjanak majd fel telefonon. Ezután megemlítettem a játékosoknak, hogy mi a véleményük az ajánlatról (vezetőknek erről nem beszéltem). A játékosok azt mondták, benne vannak, ha adnak 10 000 forintot fejenként. A mérkőzés előtti napon felhívtak Szombathelyről telefonon, és közöltem ezt a feltételt, és Szombathelyen vegyék fel a kapcsolatot a játékosokkal.
Ennek alapján 110 000 forintot kaptunk, és ezt a játékosok között szétosztották.
Külföldi utam során nem találkoztam »Rezedával«, így nem is tudtunk érintkezésbe kerülni.
Tudomásom szerint a felesége időnként jár Magyarországra. Vele kapcsolatos feladatokat a további megbeszélések alapján hajtom végre."
Nemere
Értékelés: "Nemere" feltárta őszintébben, mint legutóbb, hogy a Szombathely elleni mérkőzésen vele tárgyaltak, ő közvetített, amelynek alapján 110 000 forintot kaptak a játékosok. A Szegfű-üggyel kapcsolatban is őszintébben mondta el a történteket. Új tényező a Hollandiából történt telefon, amelynek alapján a bizalmatlanság elindult a csapaton belül.
Intézkedés: A tényállásról tájékoztatni kell a BM illetékes szervét és a Budapesti Pártbizottságot.
Feladat: Most Mexikóba megy, utána márciusban találkozunk vele. Ellenőrzési feladatot dolgoztunk ki "Nemere" számára.
Dr. Szendrő Sándor r. alez. -
#966 A durva inkább az a jelentés, amit betettek, hogy milyen módon adták-vették a meccseket. Undorító! Ebben viszont benne volt az egész csapat. Valószínűleg mindenki. Nyilván aki megkereste is tudta, hogy besúgó, szóval máshol is bizti volt. Utána kéne nézni a többi csapatnál és más sportágakban, a zenében, a színházaknál, a munkahelyeken, az életben kik súgtak-búgtak. Elvileg mindenkinek megvan az aktája. Már akinek ... alatt nem tüntették el. -
Grenzjager #965 és aki áruló annak meg kell lakolnia!!!
az árulónak úgy is annyi ....... -
Grenzjager #964 egy utolsó szar spicli -
Grenzjager #963 el. az ilyenre azt monsják -> spicli!!!!
azoknak meg a halakkal kell aludni!!
tök mindegy mit tett vagy mit nem a Fradiban!! Kamuból voltak barátok és csapattrásak, KAMUBŐL!!!, közben meg mindenkiről firkált.....
Voltak olyanok is AKIK NEMET MONDTAK AZ AVHra!!!!!!!!!!!!!!! -
#962 elolvastad a cikket? -
Grenzjager #961 Sziciliában az ilyen este már a halakkal alszik.......... -
#960 ez igaz! -
#959 juj, de optimista vagy de legalább a ftc-feyenoord meccset a sport1 közvetíti és nem az rtl fos, észrevettétek amikor az rtl közvetített meccset akkor mindig kikaptunk. kivétel a magyar-izland meccs de ott is szenvedtünk picit. -
#958 az 1:1 akkor jó eredmény, ha a Fradi tudna nyerni bármelyik ellenfél ellen is, ami szerintem nem fog összejönni -
#957 jah!! -
#956 Különben , ahogy lászló úr mondta a puskás stadionban a feyenoordot MEG KELL VERNI. -
#955 miért ne lenne jó? -
#954 de jó!!! -
Rudee #953 Dehogy jó. -
#952 Schalke 04 - Basel 1-1 ez nekünk jó!