23418
  • Grenzjager
    :P
  • skristof
    * felpörgött a topik :D
  • Grenzjager
    na ezekre a kérdések itt az sg-én bizti nem találunk választ...

talán már nem is akarnának válaszolni....
  • Láma!
    ugyanolyan disszidens?
    lehet.
    de nem novák miatt diszidált, ahogy varga sem!
    ez tuti!
  • Grenzjager
    Juhász is egy szimpla disszidens, ugyhogy nem értem miért szidja Vargát a disszidálása miatt.
    Bárki más szidhatja!! CSak ő nem!!! ennyi gerince legyen már
  • skristof
    nálunk szvsz ez nem igaz
    de ha mégis, akkor igazad van
  • Grenzjager
    nem is legálisan hagyta el a Magyar Néköztársaság területét
  • Grenzjager
    A LÉNYEG:::::::::::

"A foci a társadalom tükre"

na akkor mi hatalmas szarban vagyunk!!!!
  • skristof
    igaz
    elismerem h egy mocskos rendszer része volt
    egy mocskos rendszer mocskos része
  • Láma!
    figyelj!
    ha a jelentések miatt kellett volna,mert cseszegeték, akko ki sem mehetett volna, hogy diszidálhasson!!
  • Grenzjager
    Juhásznak abszolút Kuss a neve, főleg Vargához ne szóljon mert ugyanolyan disszidens mint ő!!!!
  • Grenzjager
    akkro Juhász miért gahyta el illágilas az országot!!!!!!!!!!!vagyis disszidált, (mint Varga)
  • Láma!
    az hogy bunda volt?
    melyik országban?melyik csapatnál nem voltak akkor bundák?
  • Grenzjager
    igaziból nem tudom miért hagyta el az országot Varga.

De van itt egy itthoni régi fradista abból a csaptból, asszem Juhász, na ő is lesunyizta Vargát hogy rohadt diszidens, miköüzben anno ő is illegálisan hagyta el az országot.

Tudod ha 10 múlva kiderülne legjobb barátomról, hogy csak azért voltnuk barátok mert az nbh úgy kérte...... nos erről inkább "no comment" (Albert-Novák viszony ha jól tudom ez volt, hisz még a legbelsőbb titkait is fel kellett derítenie...,
  • skristof
    vargával igaza van :)
  • skristof

de szted ő mondta volna azt, h hát igen, az ország legjobb6leghiresebb6legpatinánsabb csapatának fénykora bnda volt?!??!
    és h ők csak a gépezet részei, ők csak bundákkal nyertek?!? ezt senki nem fogja elismerni magáról

viszont félre ne érts4 én FRADISTA voltam - vagyok - leszek!

MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!
  • Láma!
    jaja!
  • Láma!
    itt egy másik:
    S még nincs vége! Juhász István, a Fradi aranycsapatának jobbfedezete néhány pillanattal később szintén az újságírókhoz fordul, s azt mondja: "Novák Dezső ugyanúgy egy kor áldozata, mint azok, akikről jelentést kellett írnia. Rólam is említést tett, ahogy ez később kiderült az aktákból, de soha, semmilyen károm nem származott ebből. Kérem, írják meg, ha Dezső valóban ki akarta volna szolgálni a titkosszolgálatot, az a Fradi szétesik pillanatok alatt, hiszen mi annyit loptunk akkoriban, s annyi zavaros ügyünk volt, hogy a rendszer lecsapott volna ránk. Ebből is látszik, hogy Dezső nem hazudott, amikor azt mondta, nem akart senkinek ártani. Varga Zoltán viszont az országot hagyta cserben, amikor lelépett, úgyhogy ő ne mutogasson másra…"
  • Grenzjager
    érdekes mert akkor az összes római náci volt!!! akárcsak a vikingek, indiánok is mind mind nácik
  • Láma!
    jó, bocs!
    de figyelj,és olvasd!Ám mielőtt belépne, Géczi István kér szót, s a következőket mondja: "Az elmúlt napokban gyakorlatilag az egész országot Novák Dezső nyilatkozata foglalkoztatta, amely bennünket, csapattársakat is megrázott. Mi, egykori ferencvárosi futballisták, akik immár negyven esztendeje együtt vagyunk jóban-rosszban, és csodálatos tizennégy évet töltöttünk el a pályán, kötelességünknek érezzük, hogy kiálljunk Novák mellett. Nem szabad megtaposni és meggyalázni a múltunkat, a közös sikereinket, legfőképpen nem egy olyan embernek, aki közvetlen a mexikói olimpia előtt hagyta el a válogatottat és a hazáját. Nekem egy ilyen ne beszéljen magyar erkölcsről és emberségről. Mindenki tudja, kire gondolok… Mi megbocsátunk Dezsőnek, ő közénk tartozik."
  • Grenzjager
    az ÁVH nem kiscserlészek gyülekezete. poénból nem kellett jelntgetni, termelni kellett az áldozatokat is. szóval pl: novák leirta hogy X talizott Y al Bécsben és ott volt még Z is (Z mondjuk nem focista), majd Z-nek a családja "szívta" .egyszerű példa
  • skristof
    jah, ezt mondom énis
  • skristof
    akkor neonácik vagyunk mind
    éljen, büszke lehetsz magadra, legyél boldog
    helló
  • Grenzjager
    viszont az karakán természetre utal hogy bevalotta!!

miután már a Varga Z. szorongatta....
    'szal inkább ő miont más mondja el róla...
  • Grenzjager
    viszont örülök hogy van amiben egyetértünk, bár a novák ügyben sem különbözik nagyon a véleményünk.
  • skristof
    azért mert nem értek veled egyet, nem kell hülyének nézni
    tudom mi az az interju

különösebben nem érdekel mit nyilatkoztak, mivel ez sosem fog teljesen kiderülni, majd mindenki hisz vmit és kész.
    csak azért valott mert nem akart mégnagyobb szarba kerülni, ha kiderül róla. igy legalább ő a nagy ember, h be mert vallani. hát NEM
  • Grenzjager
    miért mondana el mindent???

mert az pl. a Rubicon fejtegette, hogy mekkora bunákat intézet nemere!!!

• Láma!
    na, ez igy van!
  • Grenzjager
    "fradista karlendítés" alatt azt értem amikora fradisták, jobb kar lenditésével kiáltják hogy FRAAADIIIII-FRAADIIIIII.
    ez egy fajta köszöntés!

az hogy a nácik is karlendítéssel köszöntek egy másik eset.
    Mintahogy tele van swastikával Reykjavík, még se nácik!!!
  • Láma!
    ha most elmondta hogy jelentéseket irt,mért titkolná hogy nem csak a társairól?
    akkor már nem mindegy?
    ha ártott volna, akkor a társai észlelték volna, mivel nekik ártott volna!!!!!nem?
  • BADE
    Miféle "fradista karlendítés"?
    Ki ne találd már,hogy ez egyedi és ti találtátok ki.
    Másik meg,hogy ua. mint a siegheil.Ezt fasiszta(nácista) karlendítésnek nevezik.
  • Grenzjager
    társairól írt jelentést???

biztos????
    biztos hogy van valami amit még nem valott be????

honnan tudja hogy a jelentéssel másnak nem ártott!!!

az ávó nem csak téged figyelt, hanem a barátaid, családod....etc
  • Láma!
    mivel egy interjú volt( ha tudod miaz) több volt csapattársával,ezért gondolom hogy van benne igazság!!!!
  • Grenzjager
    Amúgy ez nem sport hanem politika a Novák-ügy mert a Fradiban a 80-as évekig 8-9 spion volt, valszeg a liláknál,mötökásoknál, és a honvédnál is. Grosics mondta az aranycsapatról ne is beszéljünk inkább (no meg puskás őrnagy volt -bár ő diszidált), de ugyanígy a művész világban klásd -> VIKIDÁL
    ez itt a mindenkori magyar kormányok feladat lenne hogy a múltat tisztáznánk hogy kik voltak a spiclik,a gyilkosok,a verőlegények etc... ez müködött az NDKban, lenygeleknél és a csehek is nyilvánosságra hozták, csak mi fogunk még évekig csodálkozni!!!
  • skristof
    neked az NS az szentírás?!?!?
  • skristof
    ez igy helytálló sztem is...
  • Láma!
    mint ahogy az is, hogy ártott!!!!!!!!!!!!!!!
    a társairól készített jelentéseket!
    ha olvastad a sportot akkor nem irogatnál ilyeneket!
  • Grenzjager
    fogd már fel hogy nem egy jelentése volt Nováknak!

pl a Dalnoki is teljesen más véleményen van!!!

Ő, TE, ÉN, MI sohasem tudhatjuk hogy kinek ártott vagy nem ártott akkor pontosan, mert a jelentés útját senki sem ismero már!!! Ezért ,megalapozatlan az a kijelntés "hogy senkinek sem ártottam"
  • Láma!
    ez igaz!
  • Grenzjager
    sok halál50órája miatt biztos