23418
  • mukika
    :)
  • Ramore
    zavadszky megváltotta a talált góljával a "bérletét" további két évre az nb1-ben, persze jövőre már más csapatnál fog haknizni, hiszen mindannyian tudjuk, hogy az átigazolással lehet a legjobban keresni.
  • DONGUBA
  • Takezó
    looool :D mondjuk Penksa nem tud focizni, szal ne vágjon fel...
  • skristof

Sztárchat László Csabával!
    Ferencváros - Nyíregyháza 5-0
    Penksa - Sportszerûtlenség vagy show?
    [2004-09-19 22:39]
    A mérkõzést követõ sajtótájékoztatón a vendégek edzõje, Herédi Attila azt követõen, hogy gratulált csapatunk gyõzelméhez, egy kritikai észrevételt is tett. A nyírségiek mestere nehezményezte Marek Penksa mutatványát, melyet aprótermetû légiósunk 4-0 után vezetett elõ, amikor a tarkóján megállította a labdát.
    - FTC.hu - A közönségtõl nyíltszíni tapsot kiérdemlõ produkciót Herédi Attila sportszerûtlen gesztusként és csapata megalázásaként értékelte. A nyíregyházi edzõ felvetésére válaszolva László Csaba úgy fogalmazott, hogy Penksa mutatványa szerinte is súrolta a sportszerûtlenség határát, de talán nem ment túl rajta. Vezetõedzõnk jelezte, hogy annak ellenére el fog beszélgetni játékosával, hogy megérti lelkivilágát, hiszen pontosan tudja, hogy a hosszú gólszünet után milyen gátlások szabadulhattak fel benne. László Csaba úgy vélte, hogy Marek mozdulata nem az ellenfél lebecsülésére, sokkal inkább a közönség szórakoztatására irányult.
    László Csaba úgy fogalmazott, hogy az ellenfelet mindig, minden esetben tisztelni kell, mert soha senki nem tudhatja, hogy mikor kerül hasonló kiszolgáltatott helyzetbe.
    - Mindig is azt vallottam, hogy csak az érdemli meg a gyõzelmet, aki tiszteli az ellenfelét. Ha fölényben is vagyunk, akkor sem szabad túllépnünk azt a határt, ami az ellenfelünk számára már megalázó lehet. Ez játék, és nem erõdemonstráció. Többek között ez volt az oka annak, hogy nem engedtem, hogy Szûcs Lajos rúgja a büntetõt. Mellesleg az is motivált Penksa kijelölésekor, hogy Mareknek végre legyen egy kis sikerélménye. A két eset kapcsán annyit mondhatok, hogy igyekeztünk méltósággal gyõzni, és remélem, hogy nem bántottuk meg az ellenfelünket.
  • skristof
    szép volt fiuk!
    adja vmikor a szarfaszu rtlklub összefoglalóban? vagy majd csak egy hét mulva, a kokóval?!? :DDD

azér Penksa mutatványa elég szemét lehetett....
    [felé ívelt labdát a nyakán állított meg, maga elé tette, és ugy passzolta tovább, vagymi...]
  • Láma!
  • DONGUBA
  • mukika
    "Tőzsér indította a lest reklamáló védők közül kilépő Sowunmit, aki a kifutó Németh fölött fejjel átemelte a labdát a tizenhatos vonalánál, majd levette és az üres kapuba kísérte az ötödik ferencvárosi gólt, 5-0!"
  • mukika
  • Rudee
    5-0, Sowunmi
  • mukika
    " Már néggyel vezetünk! Bajevskit buktatta Pintér a tizenhatoson belül, 11-es! A büntetõt Penksa végezte el, akinek lövése kipattant Némethrõl, és Marek másodszor közelrõl a hálóba helyezett (4-0). "
  • mukika
    öreg Zava! :DDD
  • mukika
    ja tényleg! :)
  • mukika
    komoly?
  • Láma!
    na végre!! Penksa
  • Rudee
    Penksa 4-0
  • Láma!
    miii???? a zavadszky????
  • mukika
    Vasárnap este?? :CCCC

fosfaszlé iskola... .C

majd a Milwall ellen! :)
  • mukika
    Bent van a harmadik is! Kiss ívelte keresztbe a labdát a kapu elõtt, amit Zavadszky 7 méterrõl kapásból a jobb sarokba lõtt (3-0).
  • skristof
    te nem vagy kinnt? :P
  • mukika
    annyira nem szép... .c
  • mukika
    Kettõvel vezetünk! Lipcsei a felezõ vonaltól külsõvel remekül szöktette a bal szélen elfutó Kisst, aki kiváló ütemben adott középre és Bajevski 10 méterrõl a bal sarokba fejelt, Németh hiába ért bele a labdába, a jól helyezett fejest nem védhette (2-0).
  • DONGUBA
    Vezetunk zava lotte a golt
  • skristof
    szintén
  • mukika
    jáj. egyik szemem sír a másik nevet... .C
  • skristof
    lehet jön a Horváth Feri

részletek a honlapon
  • Láma!
    szereinntem is!
  • mukika
    SzépvolJóvolt... :) Ez egy jó eredmény.
  • Takezó
    de gyengék vaguynk :(
  • mukika
    Lönötök kell egy gólt!
    Itt küzdeni, hajtani kell!
    Feladni sosem lehet,
    A bajnoki cím oly közel!

Szárnyaljatok zöld sasok,
    A jobbak ti vagytok,
    A Fradiért éljetek,
    Érte halljatok!

lalala...
  • mukika
    Mikor holnap leszáll az est,
    Ünnepel majd Budapest!
    Vár a kocsma és egy jót iszunk,
    Újra bajnok lesz a csapatunk!

Eza két szín zöld és fehér,
    Minden másnál többet ér!
    Hát indulj és bátran énekelj velünk,
    Egy dalt a Fradiért!

Olééé, Ferencváros...
  • mukika
    HAJRÁ FIÚK! HAJRÁ FRADI!
  • zambrotta
    Ha ez igaz akkor elég komolyan hangzik!!! Csak az a baj, hogy ezek az emberek nem foci szurkolók és ha balhéznak mindenki azt mondja, hogy már megint a focihuligánok!!!
    Egyébként engem is hívtak!!! Több ismerősöm, haverom, barátom megy, de ők tényleg a csapaért!!!!

Ha pedig lesz vmi balhé akkor itthon a mi kopaszaink biztos vendettát akarnak majd, ami nem jönne jól!!!!!

De engem csak az érdekel, hogy nyerjünk és sírjanak a britt kutyák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAJRÁ FRADI! MINDÖRÖKKÉ ZÖLDEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Hentes Bill #716
    hát ez lol... kívánom a kopasz fradi hulligánoknak, hogy csak egy kicsit nyissák ki a szájukat, meg is b*sszák őket úgy, hogy az élettől elmegy majd a kedvük, nemhogy a focitól
  • Láma!
    Hát ez durva.tudvalevö hogy a fradisták senkitől se félnek, de tényleg jobb lesz meghúzni magukat. különben meg sztem már a fradisták nem olyanok hogy direktbe keresik a balhét,viszont ha rossz eredményt érünk el....

Ezért,meg minden másért:Hajrá FRADI!!!!
  • [Jakuza]
    Nem csodalom.
    Ugyanis a sopredek az amelyik a foci szepsege helyett a balhet keresi. Namarmost a zsak megtalalja a foltjat.
    Ha reajtam mulna az osszes ilyen gennygocot egyhelyre bezarnam nehany honapra es megoldodna a hulliganproblema es az emberek elmehetnenek vegre rendesen szurkolni a csapatukert es kivihetnek a szeretteiket is annelkul, hogy a sopredek IQ bajnokok szarsagaival keruljon kapcsolatba.
  • mukika
    látom nem sok embert érdekel! :DDDDD
  • mukika
    picit hosszú, de megéri elolvasni...
  • mukika
    Akkor tessék egy kis rémregény: (nem én írtam, de sztem van benne némi igazság)

"bemásolom ide, pedig szerintem hülyeség. de már a 3.fórumon olvasom ezt az okosságot..."
    "Más... Beszélgettem fradistákkal a Millwall meccsel kapcsolatban és rá kellett,hogy jöjjek,hogy fogalmuk sincs,hogy hova mennek,vagy mi vár rájuk. Megérdeklődtettem az angol haveromnál,hogy mi az igazság Millwall ügyben? Más ha az ember olvas a Millwall huligánokról és más ha egy szakértőtől hallasz dolgokat. Megy egy-két ismerősöm a meccsre /köztük a legjobb barátom/és ő miattuk kérdeztem rá egy-két dologra.Mikor az angol haverom megtudta a párosítást egy szót írt nekem sms-ben: "Terifying!" "Rémisztő!". A srác a Millwall-nál,csak a fradit utálja jobban.A Millwall-al szomszédos kerületben lakik.Azt mondta nekem,hogy mondjam meg a cimboráimnak,hogyha nem szervezett az utazás/tehát nem várják őket buszok a reptéren/ ne menjenek,mert könnyen életveszélybe kerülhetnek.A Millwall szurkolóktól az angolok is félnek.Az én haverom nem egy beszari gyerek,végigjárta Anglia stadionjait,számtalan óriási verekedésnek volt szemtanuja.Többek között a Highbury-nél úgy megverték őket a Gooners tagjai,hogy a testvéréről azt gondolta meghalt. Na szóval Millwall... A Millwall szurkolói szinte mind a The Den körüli pár kilométeres körzetben laknak.Ismerik a környék összes zugát.A stadiontól északra egy 250.000 fős lakótelep van,tele munkanélküli,kábszeres,fehér lumpenekkel és dokkmunkásokkal.A stadiontól délre egy óriási gyártelep rész van,ahol ilyen barakkokban laknak,melegednek a tüzes hordó körül az emberek és zacskókból isznak. A stadiont ezeken a helyeken keresztül lehet gyalogosan megközelíteni. Nem olyan régen a Millwall szurkolói félholtra vertek 3 Watford szurkolót,akkor bevezették a klubkártyát. A huligánok nagy része nem tud bejutni a stadionba.De ez nem gátolja őket abban,hogy a meccsek előtt összeálljanak és keressék a balhét. Veszélyesek a fiatal huligánjaik is,de van egy 35-40 évesekből álló mag,akik csak a különleges meccsekre állnak össze. Ezek 20 éve verekednek és kb 800-an(!) vannak.Mind agyontetovált,agyonkábítozott,alkoholista börtöntöltelék.Az igazi csőcselék.Nem ismernek sem istent,sem embert.Ha a fradistáknak szerencséjük van,akkor nem lesz semmi,mert senkinek fogják nézni őket.De úgy hallottam,hogy sok fradi huligán is utazik és azok lehet,hogy emberkedni akarnak.Az tudva levő,hogy az erősebbnak nem kell bizonyítani a gyengébbek sajátossága,az állandó bizonyítási vágy. Nagyon rosszul fognak járni,ha próbálkoznak,mert a Kékek, ha nem mérik fel az erőviszonyokat és esetleg kevesebben lesznek,akkor is egy pillanat alatt tudnak mozgósítani több száz embert.Én a barátomnak azt tanácsoltam,hogy semmi zöld és taxival menjenek a stadionhoz és egyből menjenek be. A másik haverom azt mondta,hogy nem lesz gond,mert nagyon kemény emberek voltak Prágában is és különben is a Hajduk szurkolókkal is elbántak.No Comment... A horvát mobokról annyit,hogy a nyomukba nem érnek a szerbeknek és ugyanazt gondolják magukról mint a fradisták,hogy ők a legjobbak a világon. A nagy fradi huligánok közül,emlékezzünk vissza egy sem mert elutazni az Olympiakos elleni meccsre,azokután,hogy idehaza megtámadták a görögöket. Szóval,ha okosan viselkednek valószínű nem lesz gond a Millwall ellen,de az angoloknak nem kell sok,hogy támadjanak.Ben írta egyszer,hogy Londonban voltak és megakarták keresni a Den-t és a helyiek direkt másfelé irányították őket.Aranyosak!Egyébként, az angolok,ha jó eredményt fognak elérni akkor több ezren fognak jönni a visszavágóra,az is érdekes lesz.Az a szokásuk,hogy 40-50 fős csoportokban járják a várost és alig várják,hogy üthessenek. Bár olvastam Millwall szurkolói fórumot és ott azt írták,hogy amíg a helyiek normálisan fognak viselkedni addig ők nem fognak balhézni Budapesten. Még egy sztori... Egyszer a Celtic szurkolói utaztak valahova és Londonban szálltak át egy másik vonatra.Több ezren voltak... Várta őket egy pár Millwall huligán a pályaudvaron.Kérdezték a Celtic szurkolók egyik vezetőjét,hogy nincs-e kedvük verekedni,mert ők akkor egy-két órán belül tudnának mozgósítani 5-600 embert és küzdjenek meg. Beszarás! Őrültek! "Sajnos" a Celtic szurkolóknak ment tovább a vonatuk..."