23418
  • R9
    na,fradi nyert egy les góllal...
  • mukika
    dehogynem, sokan fognak jönni. és vagy nagy barátság lesz a szurkolók között(fradisták között sok Milwwalt drukker van), vagy nagy harc.

Tudni illik a Millwaltnak van a legvadabb szurkolótábora egész Angliában.

Míg a Fradiban van összesen pár száz huligán, addig a Millwaltban pár ezer.

Egész Angliát végig verik... barikádokat építenek, stb. Szóval érdekes lesz. Egy biztos, sztem sokan jönnek el majd.
  • Ramore
    szerintem még 100-an sem jönnek Pestre, azt sem tudják ki fia a Fradi. ők is 2-3 gólt tippelnek csak fordítva
  • ToMMo
    szerintem sokan jönnek majd Pestre is közülük:)
  • Hentes Bill #663
    "Nincs mese a fradista szurkolókból bontási törmeléket csinálnak a a New den-i hoolok.A fradisták vagy bocsánatért esedezve lenyalják a bakancsukról a port vagy mennek az útalapba"

ezen beszartam a röhögéstől :DDD
  • Hentes Bill #662
    Milwallt 2-3 góllal? miről beszélsz?
  • ToMMo
    egy ember aki ismeri őket:
    "Nincs mese a fradista szurkolókból bontási törmeléket csinálnak a a New den-i hoolok.A fradisták vagy bocsánatért esedezve lenyalják a bakancsukról a port vagy mennek az útalapba. A Millwalliak igen agresszív szurkolótáborral rendelkeznek az egyik legfanatikusabb minden balhéban részt vevő csoportjuk 1500 fős nem 100-120 hanem 1500, és nem a rendőrbácsik mögül történő mutogatással vivták ki anglia szerte retteget hírnevüket. Sokszor szervezetten 1.200-1.300 fővel felállva egész városnedenyekre kiterjedő verekedéseket nyertek meg ahol a rendőrbácsik is mehetek a kórházba."
  • Ramore
    szerencsés sorsolás
  • Buddy
    na én kint voltam Prágában, de inkább nem mondok semmit :)

a Millwallt verni kell, legalább 2-3 góllal....kiváncsi vagyok a csoportkörökre, milyen lesz
  • Pontius #658
    A Fradi az angol Milwollal került össze a UEFA kupa sorsolásán
  • JackDaniels #657
    Bár mikor ment volna el, mindig szükség lenne egy jó futballistára! De jól tette, hogy elment, itthon sosem lesz profi focista belőle, legfeljebb csak profinak nevezett. Kívánom Husztinak is, hogy menjen Gera után. Legalább belőle is lesz valaki!
    Ez a Furlyás egy barom. "... 2005-ben lejár Huszti szerződése de nem kívánja meghosszabbítani, mert külföldön akarja folytatni. Furulyás mégis szeretné, ha az Üllői úton maradna." Na ja. Mivel 2005-ben úgyis elmenne, mivel lejár a szerződése teljesen ingyen, akkor nem most kell elengedni 1,5 millio fontért! Barom. Nem beszélve Husztiról, ha neadjisten addig megsérül, a kutyának sem fog kelleni. Szerintem menjen nyugodtan és nem a WBA-ban fogja befejezni a pályafutását, mint Gera sem!
  • PREMIERE1
    Oppá!

Lemaradt:
    Huszti Szabolcsot is csábítja a West Bromwich Albion

Menjen is oda! Tök mindegy mit csinál itthon. Sikerre nincs lehetőség ... max., a válogatottal.
  • PREMIERE1
    Bizony!

"Gary Megson, a West Bromwich Albion vezetőedzője kijelentette, hogy Gera Zoltán után újabb magyar futballistával szeretné megerősíteni együttesét: kiszemeltje a Ferencváros 21 esztendős bal oldali középpályása, Huszti Szabolcs - adta hírül a skysports.com nevű internetes honlap, amely már azt is tudni véli, hogy az angol együttes, miként Gera Zoltánért, 1.5 millió fontot áldozna a játékosért."

Nagyon helyes!!!
  • skristof
    jah, neked ér valamit bulvárorigo?!?
  • ricsi1
    követHETI
  • Grenzjager
    Huszti követheti Gerát (origo)
  • Ramore
    Kár lenne, ő sokkal jobb csapatba való!
  • Hentes Bill #650
    pfff,f ezt meg honnan veszed?
  • Grenzjager
    Huszti megy a
    WBA-haoz
  • skristof
    azért mer mindhárom csere kényszerű volt

énis vártam már egy Penksa-Tőzsér cserét, de nem jött el :(
    sajna
  • Ramore
    Miért nem játszatták Tőzsért???
  • Rudee
    Méghozzá pénteken, délután 1-kor.
  • Rudee
    Majd lesz sorsolás.
  • skristof
    és melyik párharc győztesével játszunk az első körben az UEFAban?
  • Rudee
    Be.
  • a.carkey
    A WBA és Gera
  • Hentes Bill #641
    nézz be a bl topicba
  • Kaplan
    ja olyan 0-50?
    :D
  • Kaplan
    Hentes Bill igazad van de ugyanúgy kieshetett volna a milán,real,man. utd, inter és akkor játszhatunk velük :d
    Tényleg nem tud vki vmit , hogy a fent említett csapatok bejutottak-e?
  • Unreal1942
    felejthetetlen az a gólzápor amit tölük kaphatunk :)
    Na jo ez csak kötöszködés :)
  • Hentes Bill #637
    uefa.... az már nem nagyon izgat, bl az igazi. bár most uefába is lesz csoportkör, attól talán jobb lesz a sorozat, de akkor is... bl-be rengeteg pénz van, és az felejthetetlen élmény ha egy real madriddal, manchesterrel, vagy egy juventussal játszunk... mind1, talán jövőre
  • a.carkey
    Nem is tudtam, hogy jön vissza Novák Dezső?

(Mert enélkül ... :)
  • Unreal1942
    Nem rossz gondolat :)
  • Kaplan
    ja ,de az uefa talán 3 magyar csapattal , elég jó esélyek mondjuk a leggyengébb a kispest honvéd és én egy ute - fradi döntőt megnéznék
  • Hentes Bill #633
    az a legrosszabb, hogy most a legjobb esetben is egy évet kell várnunk, hogy majd TALÁN bejutunk a bl-be
  • a.carkey
    Még ők is tovább mentek:

Maccabi Tel-Aviv

Röhej ...
  • a.carkey
    Nem kapusposzton ment el ez a meccs. Sőt!
  • a.carkey
    Persze! :)
  • Unreal1942
    *l
  • Unreal1942
    Sajnos ez ilyen! A lehetöseéggel élni kel!
    Azthiszem mindenki más is ezt tette volna!