23418
-
#831 EZ MÁR GUSZTUSTALAN!!!!!!!!!!!
"Bezárhatják a Fradi stadionját
Nyon/Budapest, október 1., 22.00 Az UEFA egy héten belül dönt
Fegyelmi eljárást indított a Ferencváros ellen az európai futballszövetség, amiért az angol Milwall elleni UEFA-kupameccsre pirotechnikai eszközöket vittek be a nézők és rasszista rigmusok hangzottak el. A szigetországi bulvárlapok is ezt emelték ki a meccsel kapcsolatban, illetve azt, hogy korábban Budapesten többször is összecsaptak a két csapat szurkolói.
A Millwall elnöke szerint még nem félt így soha futballmeccsen, míg az FTC közleményben utasította vissza az angol klub kritikáit.
Az angol klubelnök félt
Ezzel szemben a csapat játékos-edzője, Dennis Wise a lefújáskor megtapsolta a magyar közönséget is, kollégája Ray Wilkins úgy nyilatkozott, hogy természetes, hogy nem nekik szurkoltak az Üllői úton, de nem érzett ellenséges hangulatot.
Velük szemben a Millwall első embere, Theo Paphitis azt mondta, még gyermekkorában sem félt így futballmeccse. "Nem hagyhattuk el a helyünket a meccs alatt, mert a megerősített rendőri biztosítás miatt erre nem volt lehetőségünk" - mondta a sportvezető a BBC-nek.
Paphitis szerint olyan volt a kilencven perc, mintha a futball felejteni való időszakába repültek volna vissza. A klubelnök azt mondta, a legkülönbözőbb dolgok szálltak feléjük többek között üvegek, pénzérmék és még étel is. Egy ponton olyan veszélyessé vált a helyzet, tette hozzá, hogy el kellett hagyniuk a szektort és kihagytak tíz percet a meccsből.
A Fradinál elismerték a problémákat
A Ferencváros közleményben válaszolt az angol kritikákra és ebben elismerték, hogy ha ugyan elenyésző számban csupán, de valóban hallatszottak rasszista bekiabálások a stadionban (mindkét táborból), és azt is, hogy fellobbantak fáklyák az Üllői úton, igaz, csak hét darab, a Fradi vezető gólja után. Felhívják azonban arra is a figyelmet, hogy nagyon sok szigetországi szurkoló érkezett jegy nélkül a meccsre, akik rátámadtak a biztonságiakra és így próbáltak bejutni a stadionba. A Ferencváros vezetői azt is leszögezték, hogy a Millwall több illetékese is úgy nyilatkozott, nem érezték magukat veszélyben Budapesten.
Az UEFA egy héten belül dönt
A Millwall hivatalosan is jelezte kifogásait az Európai Labdarúgó-szövetségnek (UEFA), amely pénteken már jelezte: fegyelmi eljárást indít a Ferencváros ellen a rasszista bekiabálások és a pirotechnikai eszközök használata miatt.Az UEFA egy héten belül határoz az ügyben. Amennyiben a fegyelmi bizottság elmarasztalja a Ferencvárost, a büntetés pénzbírság, vagy akár pályabezárás is lehet.
A klubnak ebben a kupaszezonban nem ez az első fegyelmi ügye. Augusztus 4-én, az SK Tirana elleni Bajnokok Ligája-selejtező hazai visszavágóján verekedés tört ki az egyik szektorban, amely 6-7 percig tartott, ezért 30 ezer svájci frankos bírságot kapott a magyar bajnok, míg az idegenbeli, július 27-én rendezett első találkozón a vendégszektorból egy füstbomba repült a játéktérre, melyért háromezret kellett fizetni.
(MTI)"
Bezzeg a köcsög Diósgyörieket most is CSAK 3 millióra büntették, mert ugye ott nem volt semmi... De mi megint szopjuk a faszt. Ez már szánalmas... -
#830 "Ha megfogja, hosszú!
Budapest, október 2., 10.00 Tíz perccel a meccs előtt is tanult László Csaba.
Még 10 perccel a Millwall elleni mérkőzés kezdete előtt is rájött valamire László Csaba, az FTC vezetőedzője.
- Míg a srácok kint melegítettek, az edzői szobában az első meccs videója ment - árulta el honlapunknak László. - Ekkor hirtelen észrevettem egy trükköt, ami az angolok szabadrúgásai során nagy segítséget nyújtott nekünk. Megfigyeltem ugyanis, hogy amikor Wise szabadrúgásnál a labda mögé állt, általában kétféleképpen cselekedett. Ha megigazította a labdát - azaz hozzányúlt -, akkor mindig a hosszú sarokra ívelte a pontrúgást, ha azonban nem ért hozzá, akkor rövidre. Erre természetesen felhívtam a játékosaim figyelmét, és a meccs közben ez sokat segített a helyezkedésnél egy-egy szabadrúgásnál."
Nem is volt annyi megmozdulása Wise-nak.
-
#829 Rósa volt a Millwall ellen csapatunk legjobbja -
#828 szívesen megnéznék egy Schalke-Fradi meccset
valahogy a Schalkéra most kíváncsi vagyok -
Unreal1942 #827 Primitív paraszt banda mindkettő!
Én egy kis kocsmában néztem a meccset.
Két Angol is betévedt szurkolni.
Békésen néztük egymás melett és kölcsönösen fizettünk
egymásnak egy egy kört!
Igy is lehet, vagy talán ez nem normális?
-
Grenzjager #826 Szép volt Fradi!!!
és az angolokat kérem szépen senki se védje, mert minek utazott ide 300 angol jegynélkül ha tudták hogy nem fognak kapni?!?!?!?!?!
akkkor meg ki kereste a balhét??? amúgy kiverte szét a sörözőt????? -
#825 -
#824 RESZKESS EURÓPA,
RESZKESS MAGYARORSZÁG,
A RÉMÁLOM VALÓRA VÁLIK!
HAJRÁ FRADI! -
#823 inkább primitív! -
#822 Szidja két tábor egymást. :) Szokásos. -
#821 A FTC Rt. állásfoglalása a Millwall elleni mérkõzéssel kapcsolatban -
#820 olvassátok el a nemzetisport fórumját a meccsel kapcs.!
nevetséges.... -
#819 ez nem jött be.:) -
#818 Kedden sorsolnak -
#817 -
#816 Én is csak Schalke helyett Stuttgart. -
#815 Én ezeknek:
AEK Athén
Schalke 04
Grazer AK
Amica Wronki -
#814 Tizenkét focihuligánt vonnak felelősségre -
#813 én ezeknek a csapatoknak örülnék:
Steaua Bucuresti
Dinamo Zagreb
Partizan Beograd
Newcastle
-
#812 Lipcsi megint hozta a formáját, semmit nem vállalt el, és inkább hátat fordított. -
#811 -
#810 "Ferencváros - Millwall 3-1
Sztáregyüttesek érkezhetnek az Üllõi útra
[2004-10-01 13:51]
Az UEFA Kupa csoportkörének pontos menetrendje alapján kiderült, hogy melyik tizenhat csapat közül érkezik majd kettõ az Üllõi útra.
- FTC.hu -
A lehetséges jelöltek között (fõleg az elsõ kalapból) több olyan európai sztárgárda található, amelynek Üllõi úti játéka felejthetetlen élményt jelent majd nemcsak játékosaink, hanem szurkolóik számára is.
Az alábbi csapatok közül kerülnek ki az "Üllõi úti vendégek": 1. kalap: Lazio, Parma, Feyenoord, Newcastle, AEK Athén, VfB Stuttgart, FC Bruges, Glasgow Rangers
3. kalap: Atletico Bilbao, FC Sevilla, Dinamo Zagreb, FC Basel, Sochaux, Middlesbrough, FC Utrecht, Grazer AK."
Stuttgart tuti benne lesz és akkor majd megmutatjuk a mocskos liláknak hogy kell őket elverni!
-
#809 na tessék, ha halgattál volna, bölcsebb maradtál volna.
amúgy igen volt újpest szídás, DE MEG IS ÉRDEMELTÉK, nagy volt a pofájuk, hogy a FRADI így meg úgy kikap, és ők meg továbbmennek.
Verekedésekkel televolt a város, egy valamit sajnálok, hogy azt a faszit megkéselték (Angol Millwal szurkolót).
És végre jó volt "embert" látni kint meccsen. A végén a himluszéneklés nagyon-nagyon jó volt.
-
#808 gecijó volt!!! :)))))) -
#807 szerintem az elsö félidő baromi jó volt,sajnos a másodikban meg az eredménytartás volt a lényeg. de sztem az angoloknak csak egy kapufájuk volt,a végén. -
#806 az angolok kövel dobálták meg a buszunkat,meccs után.. -
#805 A Fradi kiejtette az Nb2-es angol klubbot, de vajon milyen eredményre lenne képes mondjuk a Stuttgart ellen. -
#804 Vagy nem, ha Lipcsei nem bénázza el a helyzetet! -
#803 eurosporton ma 17:15-re van beírva valami uefa group stage...egy órás műsor...nem ez lesz az?
az első félidő nem volt rossz, de a második csapnivalóra sikerült -
#802 vazze, ezek az állatok szétszedték a metrót:DDD
a meccsnek csak az 1. félideje volt jó, a végén kár, hogy Lipcsei elbénázta -
Takezó #801 ha bemegy ;) de nem tette... MUHAHHAHAHA -
#800 Remélem azért a meccs után az angolok móresre tanítják nagypofájúakat! -
#799 A fasszopó Újpestezésen kívül nem hallottam semmi értelmes szurkolást,annak ellenére,hogy sokan voltak semmi hangulat nem volt.Elég "változatos" a szurkolás...
Ha a 2 Millwall kapufa bemegy szopika lett volna a fradinak. -
Rudee #798 3-1 a vége, jövő kedden sorsolják a csoportokat. -
#796 3-0! :D -
donpedro #795 Remek meccs, remek Fradi!!! -
#794 Én is fehér köpennyel+szikével járok -
#793 "A Millwall ultrái közül a legelvadultabbak sebészként hirdetik magukat, fehér köpenyben járnak, és szikével is felkészülnek az esetleges összetűzésekre." -
#792 én is megyek! -
#791 ez ám a lelkesedés :)
Előre a Puffin lekvárral!