23418
-
#1031 te nagyon .....!
ha ártott volna azoknak akikről jelentett, akkor azt ők észrevették volna nem??????
olvastad a vasárnapi sportot?
és hogy mit nyilatkoztak? mer ha nem akko becopyzom! -
Grenzjager #1030 magát a "fradista karlendítést" és a "siegheilezést" nem kéne összekeverni!! -
Grenzjager #1029 te jársz ilyenekre hogy ennyire képben vagy? -
Grenzjager #1028 mikor siegheil-eztek fradisták?
most komolyan nem tudom.
láttam,halottam ilyet tőlük, de az nem mostanában volt.
-
Grenzjager #1027 na akkor elárulok egy "titkot"
egy jelentés útja az nbh-án vagy akkor ávh-án belül bármerre vezethet, akár más szervekhez is. Novák azt mondta hogy ő soha nem ártott senkinek a jelentéseivel.
EZT Ő NEM TUDHATJA!!! igazság szerint még az sem tudhatja akinek jelentett!!! -
#1026 ez nem csak a fradistáknál van így... Pl hétvégén volt NS koncert és voltak Loki drukkerek,újpestiek,fradisták. Nem tom ez így jött régóta így van.
Hooliganizmus egy életforma, az egész visszavezethető Angliába.
Az egész olyan mint egy nagy család. -
#1025 Ismerősöm lovasrendőr, és előszeretettel küldik gyepálni a szurkolókat rendbontás esetén, ő is azt mondja, hogy a fradisták nagy egy jórésze tisztára SS tisztnek hiszi magát.
Erre adjatok választ, hogy ez hogy alakult ki? -
#1024 Nem is olyan régen volt egy eset, mikor birkamódjára berohantak a pályára és jól összeverték az ellenfelet, ja és közben tisztán lehetett hallan a Sieg Heilezést, és hozzá a már jól megszokott karlendítést. -
skristof #1023 és még te szólod le a Fradistákat...
tiszta LoL -
Takezó #1022 most sieg heilozásra, v. karlendítésre gondolsz? -
#1021 ááááááááááááá!!!! sry, félreértettem a kérdést!!!!
szal az nem azt jelenti!!! -
#1020 azért mert primitívek, mármint akik mondják. de nincsenek soka hála istennek! -
#1019 szvsz azért mert megegyezik a kézmuzdulat egyáltalán nem azt jelenti. -
#1018 Valaki elárulja nekem, hogy miért Sieg Heileznek a fradisták?? :D LEfogadom, hogy a fradisták fele azt se tudja mit jelent, vagy hogy kik használták. Tista lol :D Mindig röhögök, mikor ezt csinálják. -
#1017 teljesen igazad van! -
zambrotta #1016 Szerintem kár ezen gondolkodni, mi volt!!!
PErsze gyalázatos, meg egyebek, de lépjünk túl rajta!!!! -
zambrotta #1015 Hát igen!!!!!
Jellemző, rúgjunk bele még egyet!!!! -
#1014 ez már összesküvéselmélet! -
#1013 Nem lehetséges, hogy pont a további "jelentgetők" bocsájtottak meg ilyen gyorsan, majd elterelő hadműveletként folytatták Varga köpködését? -
#1012 szerinted van valamilyen köze hozzá nováknak?
nem ő volt az egyetlen besúgó, te iq bajnok! -
Grenzjager #1011 ...tányleg mi lenne ha vki most perelne???
akár a bundaügy miatt -
Grenzjager #1010 NEMERE egy gyenge ember volt, ez van, ezért árulta el barátait, csapattársait, bajtársait, a legkevesebb amit érdemelne az a halál!!!!!
golyót a rohadt sipclinek!!!! -
Grenzjager #1009 "Kerekes I. Györgyné, a békéscsabai futballcsapat elnöke dunaújvárosi éveikről emlékezett, amikor a jelentés miatt rendszeresen beidézték őket a rendőrségre, ellehetetlenítették őket, és az asszony szülei nem kaptak munkát."
na meddig mennek a nemre szálak???
mert ő azt hazudta, hogy senkinek sem ártott. Folyton hazudik a rohadt spion!!
Bár lehet hogy megveszi a Feyenoordot mint más csapatokat anno :P -
Grenzjager #1008 a szart vagyunk egy spiclivel!!!!!
NEM LETT MINDENKI MOCSKOS ÁRULÓ!!!! -
#1007 "Aztán elkezdődött a meccs.
Az újságírók addigra már elmentek, csak néhányan ültünk a fapados lelátón, és mindannyiunknak ugyanaz járt a fejében: volt egyszer egy legendás Ferencváros, amely 1965-ben VVK-t nyert, 1967-ben Európa egyik legjobb klubcsapata volt - s amely sok-sok év után végérvényesen megszűnt csapattá lenni.
Már a felejthetetlen, sikerekkel teli múlt sem tartja össze."-idézet a nemzetisport okt. 25.-ei számából!
na gyerekek ez a szomorú!!!! -
#1006 teljesen egyetértek veled!!!! -
zambrotta #1005 Sajnálom szegény NOVÁKOT!!!!!!!!! VAgyis szánom????!!!!!!!
Megértem, ugyanakkor nem tudom megérteni!!!!!!!!!
Barátság????????? Aki barát megérti, megbocsájt, aki barát, nem tud megbocsájtani, mert barát és egy barát nem tesz ilyet!!!!!!!!!!!!!
Próbálom beleképzelni magam, én mit tettem volna?????? Fogalmam nincs, bocs!!!!!!!!!!!!
Ez egy MOCSKOS, ALJAS, GUSZTUSTALAN, SZEMÉT............, rendszer embertelen része!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnos szerintem még ma is járnak köztünk ilyenek, mármint akik még most, 2004-ben a ki.....ott demokrácia kellős közepén is ezt a "foglalkozást" űzik!!!!!
Nem csak ő volt egyedül! Most már mindenki vállalja szégyenletes múltját!!!!!!!!
NOVÁK DEZSŐ!!!!!!!!! VELED VAGYUNK!!!!!!
FERENCVÁROS MINDÖRÖKKÉ!!!!!!!!! -
skristof #1004 jaja -
#1003 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD!
lemaradtál! -
#1002 na már csak a hivatalos jegyárakat várom! :C -
skristof #1001 1000 -
#1000 Sikertelen dabasi kupafõpróba -
#999 Ezer forintos dabasi belépõk -
#998 Aleksandar Bajevski volt a Pápa ellen csapatunk legjobbja -
#997 És az erkölcs.
No Comment! -
Grenzjager #996 nagyon naiv vagy ha azt hiszed hogy az eddigi bajnoki címek 75%a nem bunda volt.
sajnos
meg vették őket kilóra!!
akárcsak az MTK, Dózsát, Vörös Lobogót :P, -
#995 és a drága rajongóik tudnák, hogy azóta is folyamatosan adják el a meccseket mind a mai napig, de legfőképpen a bajnokság vége felé. -
#994 "Ezután megemlítettem a játékosoknak, hogy mi a véleményük az ajánlatról (vezetőknek erről nem beszéltem). A játékosok azt mondták, benne vannak, ha adnak 10 000 forintot fejenként."
A legendás FRADI-SZÍV. -
Grenzjager #993 igen mert hogy lesz kombinált jegy a hazai meccsekre -
skristof #992 nah az jol hangzik
kár, hogy nb1.hu a forrás
bár talán van ott még ember.... ;)