23419
  • Ramore
    ez ám a lelkesedés :)
    Előre a Puffin lekvárral!
  • Buddy
    ki a frontra :) valszeg én is megyek :)
  • Láma!
    tényleg megyek! egy csajjal+tesómmal!
  • mukika
    :O)))))))))))))))))))))))))))))))))))

hova szól a jegyed?
  • Láma!
    ÉN IS OTTLESZEK!!!
  • mukika
    De fura belegondolni, hogy holnap ilyenkor már kint leszek több ezer ember társaságában, és a szívem a torkomban fog dobogni, hangom elmegy az énekléstől... :O))))))
  • mukika
    "Budapest, szeptember 29., 17.45 Botis váltja az eltiltott Kapicot.

Ma délután - ugyan félórás késéssel - sajtótájékoztatót tartott László Csaba, az FTC vezetőedzője. László elmondta: Angliában csak a védekezésre ügyeltek.
    - Legalábbis addig, míg be nem kaptuk a gólt - panaszkodott a tréner. - Még szerencse, hogy képesek voltunk felállni, de ez egy újabb tanulság volt, nem véletlenül mondom állandóan a fiúknak, hogy a győzelemhez több kell, mint amit az ellenfél megkövetel tőlünk. Mindegy, ezen túl kell lépnünk, a Vasas elleni meccshez képest két helyen változtatok a csapaton. Az egyik változtatás kényszerű, hiszen Kapicra nem számíthatok, az ő helyét Botos veszi át.

A várható összeállítás
    Szűcs - Vukmir, Gyepes, Botis - Zavadszky, Lipcsei, Tőzsér, Rósa D., Penksa - Vágner, Bajevski"

• mukika
    Wise: Nem dõl össze a világ, ha nem jutunk tovább
  • mukika
    Megérkeztek az angolok
  • mukika
    Zárt kapuk mögött edzenek az angolok
  • mukika
    Mindenki Jöjjön korábban!
  • mukika
    "London, szeptember 29., 10.55 A londoniak először lépnek pályára idegenben nemzetközi kupameccsen.

A Millwall csapata az FA-kupa döntőjébe jutásával harcolta ki története első nemzetközi kupaszereplésének a jogát. A londoniak számára ennek megfelelően a csütörtöki lesz az első idegenbeli fellépésük, amelyet felfokozott hangulat vár. Dennis Wise játékos-menedzser szerint a hazai döntetlen után bármi előfordulhat, akár az is, hogy csapata harcolja ki a továbbjutást Budapesten.
    A játékosok számára ez kiemelt lehetőség arra, hogy felhívják magukra a figyelmet, és akár egy neves klub érdeklődését is kivívják.
    - Nagyon izgatott vagyok a Ferencváros elleni mérkőzés miatt, nagy lehetőség ez a számunkra - mondta Josh Simpson, a csapat kanadai középpályása. - Képesek vagyunk jobb teljesítményre, mint amit az első meccsen mutattunk, úgy gondolom, hogy a magyarok hazai pályán nyugodtabban fognak játszani, mint tették azt Londonban, és talán többet is fognak támadni majd. De mi képesek vagyunk véghez vinni azt, amit elterveztünk." MINDENKI A SZENTÉLYBE!
  • mukika
    "Budapest, szeptember 28., 19.50 Háromszáz Millwal-szurkoló érkezik a fővárosba.

Az angol csapat vandalizmusáról ismert drukkerei egy VI. kerületi szállodában béreltek szobát, a hotel előtt kedden délelőtt már két rendőr várta a vendégeket.
    Bartha László a Budapesti Rendőrfőkapitányság sajtóügyeletese csak annyit mondott, rendezvény lesz a szállóban, az angol szurkolók érkezését sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta.
    A hotel portáján azt mondták, szerdára valamennyi szobájukat lefoglalták, az épület előtt pedig több férfi sétál a Millwall csapatának kitűzőjével.
    A Millwall csütörtökön Budapesten csap össze a Fradival, hogy a csoportmérkőzésekre kvalifikáljon az UEFA kupában.
    (MTI)"
  • mukika
    Mikor holnap leszáll az est,

Ünnepel majd Budapest!

Vár a kocsma és egy jót iszunk,

Újra bajnok lesz a csapatunk!

Eza két szín zöld és fehér,

Minden másnál többet ér!

Hát indulj és bátran énekelj velünk,

Egy dalt a Fradiért!

Olééé, Ferencváros...

• Láma!
    épp ezaz hogy a helyére nincs senki,szal amíg nemlesz addig ez van.nekem akkor sincs semmi bajom vele, nemmint zavadszky zsuzsival meg a sasuval
  • skristof
    ne legyél má annyira elfogult
    ez az odateszi magát meg mittomén
    ennyi pénzért én odatenném magam ennyire, hallod....
    az ő kora lassan (nem is lassan:)) lejár, jöjjenek a fiatalok. csak legyen vki!
  • Láma!
    megvan a 3pont az a lényeg!
  • mukika
    mostmár vezetünk. :)
  • Láma!
    mivan?
  • mukika
    jáj ez a mai meccs... :C
  • Láma!
    d4e egész meccse küdött és amikor kell akkor viszi a capatot
  • Ramore
    egy szabadrúgás gól, nem éppen az "odatette magát" kategóriába sorolandó cselekedet
  • Láma!
    miért is? amikor nagyon szükség van valakire, ő mindig megteszi a magáét!(Lsd.:Koppenhági visszavágó,Millvall odavágó)
  • Buddy
    a legjobb beszólás lipcsei felé újpesten hangzott el: lipcsei mozdulj már meg te lusta disznó :) sétálásnál is lassabban ment a szöglethez
  • Buddy
    pedig ő spec tényleg csak a nevéből él
  • Láma!
    speciel lipcseit nemadnám el.
  • Ramore
    lenne jópár név, akiket el kellene adni az fc északi sark csapatába, és soha többé nem hallani felőlük.

Zavadszky, Egressy, Lipcsei, Horváth, Illés, Babati, Dombi, Csordás stb
  • Buddy
    a legtöbb ilyen "játékos" már csak a neve miatt is óriási pénzeket tud leakasztani....nulla tudással...most már tényleg takarítani kéne
  • Buddy
    én is ezt mondom....egy újabb világ omlott össze bennem, amikor olvastam, hogy netán idejön....
  • Ramore
    1000 meccsből 1 alaklommal sikerült beollóznia egy gólocskát. :)) Nevetséges egy játékos, azzal, hogy nem vette meg a Fradi, erősödött a csapat.
  • Buddy
    nagyon helyes.....alibi ferire nincs szükség
  • Breki33
    Hiába várták Horváth Ferencet a ferencvárosi szurkolók a szerda délelőtti edzésen, a 32-szeres válogatott labdarúgó nem vett részt a gyakorláson. Kiderült, elakadtak a tárgyalások, sőt szerda délutánra az is véglegessé vált: Horváth Ferenc nem lesz újra a bajnokcsapat futballistája.

Ferencváros. Horváth Ferenc csak prémiumot kért, mégsem kapott szerződést egykori csapatától

Inkább a fiatalokra építenek ...
  • Láma!
    már egy hét sincs vissza és bekerülünk az uefa csopotrköreinek egyikébe!!!
  • EOX
    ja, meg egy haverommal
  • Láma!
    jössz te iss?
    23.ától lehet venni, állitolag 800 A LEGOLCSÓBB, 3000 a LEGDRÁGÁBB.
  • EOX
    nem tudjátok, mennyi egy jegy a visszavágóra?
  • mukika
    "Horváth Ferenc: holnaptól Fradi

Budapest, szeptember 19., 23.40 Délután már László tartott külön edzést a csatárnak.

A Ferencváros mai mérkőzését a sajtópáholyban, Simon-Balla erőnléti edző társaságában nézte végig Horváth Ferenc, a zöld-fehérek régi-új csatára.
    Régi, mert korábban ő volt az egyik közönségkedvenc, új, mert holnaptól már hivatalosan is a csapat egyik csatára lesz. Illetve dehogyis holnaptól, hiszen László Csaba ma már külön edzést tartott számára a "hátsó füvesen", hétfőtől azonban már ő is a többiekkel készül.
    - Egyelőre az őszi szezon végéig köteleztem el magam - mondta a félidőben honlapunknak Horváth -, utána meglátjuk, mi lesz. Mivel eddig nem volt csapatom, nem is léptem pályára egyik nemzetközi kupában sem, így a Millwall elleni visszavágón akár már számíthat is rám László Csaba." - Nb1.hu

végre egy jó igazolás!!! :)

• mukika
    "Budapest, szeptember 20., 13.40 A szlovák légiós soha többet nem számolja góljait.

Marek Penksa bajnoki mérkőzésen legutóbb két és fél éve, 2002 májusában talált be a Ferencváros színeiben az ellenfél hálójába, tehát egy hosszú sorozat végére tett pontot a Nyíregyháza elleni bajnokin szerzett góljával. Nem sokon múlott azonban, hogy ne ünnepelhesse a zöld-fehér publikum Penksát. A csatár ugyanis egy elhibázott tizenegyes után, - saját hibáját kijavítva - szerezte meg csapata negyedik gólját.
    - Nagyon feszült voltam a tizenegyes előtt, ezért hagytam ki, de a javításnak így csak még jobban tudok örülni - fogalmazott Penksa a lefújás után. - Lipcsei Petitől kértem, hadd lőjem én a büntetőt, aki amúgy magától is át akarta adni nekem a "jogot". Boldog vagyok, hogy ismét eredményes voltam, és megígérem: soha többet nem fogom számolni, hogy mikor lőttem utoljára gólt.
    (szzor) " - Nb1.hu

• mukika
    amúgy ezt teljesen meglehet érteni... 2 és fél éve nem rugott gólt. :C
  • mukika
    "Otthon vesztett a Millwall
    [2004-09-20 11:14]
    UEFA Kupa-ellenfelünk az angol másodosztályú bajnokság hatodik fordulójában hazai pályán 2-0-ás vereséget szenvedett a Watfordtól és a 24 csapatos mezõnyben a 18. helyre csúszott vissza.
    - FTC.hu -
    A vendégek a második félidõben szerezték góljaikat, az elsõ játékrészben a Millwall mindössze kétszer lõtt kapura.
    A játékosedzõ a második játékrészben állt be és két perccel késõbb sárga lapot kapott, aminek következtében egy bajnokit ki kell hagynia. Az utolsó 18 percben a Millwall tíz játékossal játszott, miután Dichio belerúgott az ellenfél kapusába, amiért megkapta második sárga lapját." :)