23418
  • Buddy
    ki a frontra :) valszeg én is megyek :)
  • Láma!
    tényleg megyek! egy csajjal+tesómmal!
  • mukika
    :O)))))))))))))))))))))))))))))))))))

hova szól a jegyed?
  • Láma!
    ÉN IS OTTLESZEK!!!
  • mukika
    De fura belegondolni, hogy holnap ilyenkor már kint leszek több ezer ember társaságában, és a szívem a torkomban fog dobogni, hangom elmegy az énekléstől... :O))))))
  • mukika
    "Budapest, szeptember 29., 17.45 Botis váltja az eltiltott Kapicot.

Ma délután - ugyan félórás késéssel - sajtótájékoztatót tartott László Csaba, az FTC vezetőedzője. László elmondta: Angliában csak a védekezésre ügyeltek.
    - Legalábbis addig, míg be nem kaptuk a gólt - panaszkodott a tréner. - Még szerencse, hogy képesek voltunk felállni, de ez egy újabb tanulság volt, nem véletlenül mondom állandóan a fiúknak, hogy a győzelemhez több kell, mint amit az ellenfél megkövetel tőlünk. Mindegy, ezen túl kell lépnünk, a Vasas elleni meccshez képest két helyen változtatok a csapaton. Az egyik változtatás kényszerű, hiszen Kapicra nem számíthatok, az ő helyét Botos veszi át.

A várható összeállítás
    Szűcs - Vukmir, Gyepes, Botis - Zavadszky, Lipcsei, Tőzsér, Rósa D., Penksa - Vágner, Bajevski"

• mukika
    Wise: Nem dõl össze a világ, ha nem jutunk tovább
  • mukika
    Megérkeztek az angolok
  • mukika
    Zárt kapuk mögött edzenek az angolok
  • mukika
    Mindenki Jöjjön korábban!
  • mukika
    "London, szeptember 29., 10.55 A londoniak először lépnek pályára idegenben nemzetközi kupameccsen.

A Millwall csapata az FA-kupa döntőjébe jutásával harcolta ki története első nemzetközi kupaszereplésének a jogát. A londoniak számára ennek megfelelően a csütörtöki lesz az első idegenbeli fellépésük, amelyet felfokozott hangulat vár. Dennis Wise játékos-menedzser szerint a hazai döntetlen után bármi előfordulhat, akár az is, hogy csapata harcolja ki a továbbjutást Budapesten.
    A játékosok számára ez kiemelt lehetőség arra, hogy felhívják magukra a figyelmet, és akár egy neves klub érdeklődését is kivívják.
    - Nagyon izgatott vagyok a Ferencváros elleni mérkőzés miatt, nagy lehetőség ez a számunkra - mondta Josh Simpson, a csapat kanadai középpályása. - Képesek vagyunk jobb teljesítményre, mint amit az első meccsen mutattunk, úgy gondolom, hogy a magyarok hazai pályán nyugodtabban fognak játszani, mint tették azt Londonban, és talán többet is fognak támadni majd. De mi képesek vagyunk véghez vinni azt, amit elterveztünk." MINDENKI A SZENTÉLYBE!
  • mukika
    "Budapest, szeptember 28., 19.50 Háromszáz Millwal-szurkoló érkezik a fővárosba.

Az angol csapat vandalizmusáról ismert drukkerei egy VI. kerületi szállodában béreltek szobát, a hotel előtt kedden délelőtt már két rendőr várta a vendégeket.
    Bartha László a Budapesti Rendőrfőkapitányság sajtóügyeletese csak annyit mondott, rendezvény lesz a szállóban, az angol szurkolók érkezését sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta.
    A hotel portáján azt mondták, szerdára valamennyi szobájukat lefoglalták, az épület előtt pedig több férfi sétál a Millwall csapatának kitűzőjével.
    A Millwall csütörtökön Budapesten csap össze a Fradival, hogy a csoportmérkőzésekre kvalifikáljon az UEFA kupában.
    (MTI)"
  • mukika
    Mikor holnap leszáll az est,

Ünnepel majd Budapest!

Vár a kocsma és egy jót iszunk,

Újra bajnok lesz a csapatunk!

Eza két szín zöld és fehér,

Minden másnál többet ér!

Hát indulj és bátran énekelj velünk,

Egy dalt a Fradiért!

Olééé, Ferencváros...

• Láma!
    épp ezaz hogy a helyére nincs senki,szal amíg nemlesz addig ez van.nekem akkor sincs semmi bajom vele, nemmint zavadszky zsuzsival meg a sasuval
  • skristof
    ne legyél má annyira elfogult
    ez az odateszi magát meg mittomén
    ennyi pénzért én odatenném magam ennyire, hallod....
    az ő kora lassan (nem is lassan:)) lejár, jöjjenek a fiatalok. csak legyen vki!
  • Láma!
    megvan a 3pont az a lényeg!
  • mukika
    mostmár vezetünk. :)
  • Láma!
    mivan?
  • mukika
    jáj ez a mai meccs... :C
  • Láma!
    d4e egész meccse küdött és amikor kell akkor viszi a capatot
  • Ramore
    egy szabadrúgás gól, nem éppen az "odatette magát" kategóriába sorolandó cselekedet
  • Láma!
    miért is? amikor nagyon szükség van valakire, ő mindig megteszi a magáét!(Lsd.:Koppenhági visszavágó,Millvall odavágó)
  • Buddy
    a legjobb beszólás lipcsei felé újpesten hangzott el: lipcsei mozdulj már meg te lusta disznó :) sétálásnál is lassabban ment a szöglethez
  • Buddy
    pedig ő spec tényleg csak a nevéből él
  • Láma!
    speciel lipcseit nemadnám el.
  • Ramore
    lenne jópár név, akiket el kellene adni az fc északi sark csapatába, és soha többé nem hallani felőlük.

Zavadszky, Egressy, Lipcsei, Horváth, Illés, Babati, Dombi, Csordás stb
  • Buddy
    a legtöbb ilyen "játékos" már csak a neve miatt is óriási pénzeket tud leakasztani....nulla tudással...most már tényleg takarítani kéne
  • Buddy
    én is ezt mondom....egy újabb világ omlott össze bennem, amikor olvastam, hogy netán idejön....
  • Ramore
    1000 meccsből 1 alaklommal sikerült beollóznia egy gólocskát. :)) Nevetséges egy játékos, azzal, hogy nem vette meg a Fradi, erősödött a csapat.
  • Buddy
    nagyon helyes.....alibi ferire nincs szükség
  • Breki33
    Hiába várták Horváth Ferencet a ferencvárosi szurkolók a szerda délelőtti edzésen, a 32-szeres válogatott labdarúgó nem vett részt a gyakorláson. Kiderült, elakadtak a tárgyalások, sőt szerda délutánra az is véglegessé vált: Horváth Ferenc nem lesz újra a bajnokcsapat futballistája.

Ferencváros. Horváth Ferenc csak prémiumot kért, mégsem kapott szerződést egykori csapatától

Inkább a fiatalokra építenek ...
  • Láma!
    már egy hét sincs vissza és bekerülünk az uefa csopotrköreinek egyikébe!!!
  • EOX
    ja, meg egy haverommal
  • Láma!
    jössz te iss?
    23.ától lehet venni, állitolag 800 A LEGOLCSÓBB, 3000 a LEGDRÁGÁBB.
  • EOX
    nem tudjátok, mennyi egy jegy a visszavágóra?
  • mukika
    "Horváth Ferenc: holnaptól Fradi

Budapest, szeptember 19., 23.40 Délután már László tartott külön edzést a csatárnak.

A Ferencváros mai mérkőzését a sajtópáholyban, Simon-Balla erőnléti edző társaságában nézte végig Horváth Ferenc, a zöld-fehérek régi-új csatára.
    Régi, mert korábban ő volt az egyik közönségkedvenc, új, mert holnaptól már hivatalosan is a csapat egyik csatára lesz. Illetve dehogyis holnaptól, hiszen László Csaba ma már külön edzést tartott számára a "hátsó füvesen", hétfőtől azonban már ő is a többiekkel készül.
    - Egyelőre az őszi szezon végéig köteleztem el magam - mondta a félidőben honlapunknak Horváth -, utána meglátjuk, mi lesz. Mivel eddig nem volt csapatom, nem is léptem pályára egyik nemzetközi kupában sem, így a Millwall elleni visszavágón akár már számíthat is rám László Csaba." - Nb1.hu

végre egy jó igazolás!!! :)

• mukika
    "Budapest, szeptember 20., 13.40 A szlovák légiós soha többet nem számolja góljait.

Marek Penksa bajnoki mérkőzésen legutóbb két és fél éve, 2002 májusában talált be a Ferencváros színeiben az ellenfél hálójába, tehát egy hosszú sorozat végére tett pontot a Nyíregyháza elleni bajnokin szerzett góljával. Nem sokon múlott azonban, hogy ne ünnepelhesse a zöld-fehér publikum Penksát. A csatár ugyanis egy elhibázott tizenegyes után, - saját hibáját kijavítva - szerezte meg csapata negyedik gólját.
    - Nagyon feszült voltam a tizenegyes előtt, ezért hagytam ki, de a javításnak így csak még jobban tudok örülni - fogalmazott Penksa a lefújás után. - Lipcsei Petitől kértem, hadd lőjem én a büntetőt, aki amúgy magától is át akarta adni nekem a "jogot". Boldog vagyok, hogy ismét eredményes voltam, és megígérem: soha többet nem fogom számolni, hogy mikor lőttem utoljára gólt.
    (szzor) " - Nb1.hu

• mukika
    amúgy ezt teljesen meglehet érteni... 2 és fél éve nem rugott gólt. :C
  • mukika
    "Otthon vesztett a Millwall
    [2004-09-20 11:14]
    UEFA Kupa-ellenfelünk az angol másodosztályú bajnokság hatodik fordulójában hazai pályán 2-0-ás vereséget szenvedett a Watfordtól és a 24 csapatos mezõnyben a 18. helyre csúszott vissza.
    - FTC.hu -
    A vendégek a második félidõben szerezték góljaikat, az elsõ játékrészben a Millwall mindössze kétszer lõtt kapura.
    A játékosedzõ a második játékrészben állt be és két perccel késõbb sárga lapot kapott, aminek következtében egy bajnokit ki kell hagynia. Az utolsó 18 percben a Millwall tíz játékossal játszott, miután Dichio belerúgott az ellenfél kapusába, amiért megkapta második sárga lapját." :)

• mukika
    "Angol elismerés a Fradi-tábornak
    [2004-09-20 12:23]
    Elismerõ levelet kapott a Ferencváros Angliából. A Millwallnak szurkoló Callaghan-család a mi drukkereinket dicsérte meg a londoni UEFA Kupa-meccsen mutatott fantasztikus szurkolásért.
    - FTC.hu -
    A levélben ez állt: "Fantasztikus este volt. Az Önök szurkolói nagyon dallamosak és hangosak voltak. Már nagyon várjuk, hogy az Önök csodálatos városába utazzunk. A repülõjegyet és a szállást már lefoglaltuk, ma megkaptuk a jegyeket is a visszavágóra. Gyõzzön a jobb. Callaghan-család, London.
    Íme a levél eredeti, angol változata:
    A FANTASTIC NIGHT FOR US. YOUR SUPPORTERS WERE VERY VOCAL AND NOISY AND I AM SURE THEY ENJOYED THEMSELVES. WE LOOK FORWARD TO VISITING YOUR BEAUTIFUL COUNTRY. OUR FLIGHTS AND HOTEL HAVE BEEN BOOKED AND THIS MORNING WE RECEIVED OUR MATCH TICKETS. MAY THE BEST TEAM WIN. THE CALLAGHAN FAMILY. LONDON ENGLAND" :)