23419
-
ez ám a lelkesedés :)
Előre a Puffin lekvárral! -
ki a frontra :) valszeg én is megyek :) -
tényleg megyek! egy csajjal+tesómmal! -
:O)))))))))))))))))))))))))))))))))))
hova szól a jegyed? -
ÉN IS OTTLESZEK!!! -
De fura belegondolni, hogy holnap ilyenkor már kint leszek több ezer ember társaságában, és a szívem a torkomban fog dobogni, hangom elmegy az énekléstől... :O)))))) -
"Budapest, szeptember 29., 17.45 Botis váltja az eltiltott Kapicot.
Ma délután - ugyan félórás késéssel - sajtótájékoztatót tartott László Csaba, az FTC vezetőedzője. László elmondta: Angliában csak a védekezésre ügyeltek.
- Legalábbis addig, míg be nem kaptuk a gólt - panaszkodott a tréner. - Még szerencse, hogy képesek voltunk felállni, de ez egy újabb tanulság volt, nem véletlenül mondom állandóan a fiúknak, hogy a győzelemhez több kell, mint amit az ellenfél megkövetel tőlünk. Mindegy, ezen túl kell lépnünk, a Vasas elleni meccshez képest két helyen változtatok a csapaton. Az egyik változtatás kényszerű, hiszen Kapicra nem számíthatok, az ő helyét Botos veszi át.
A várható összeállítás
Szűcs - Vukmir, Gyepes, Botis - Zavadszky, Lipcsei, Tőzsér, Rósa D., Penksa - Vágner, Bajevski"
-
Wise: Nem dõl össze a világ, ha nem jutunk tovább -
Megérkeztek az angolok -
Zárt kapuk mögött edzenek az angolok -
Mindenki Jöjjön korábban! -
"London, szeptember 29., 10.55 A londoniak először lépnek pályára idegenben nemzetközi kupameccsen.
A Millwall csapata az FA-kupa döntőjébe jutásával harcolta ki története első nemzetközi kupaszereplésének a jogát. A londoniak számára ennek megfelelően a csütörtöki lesz az első idegenbeli fellépésük, amelyet felfokozott hangulat vár. Dennis Wise játékos-menedzser szerint a hazai döntetlen után bármi előfordulhat, akár az is, hogy csapata harcolja ki a továbbjutást Budapesten.
A játékosok számára ez kiemelt lehetőség arra, hogy felhívják magukra a figyelmet, és akár egy neves klub érdeklődését is kivívják.
- Nagyon izgatott vagyok a Ferencváros elleni mérkőzés miatt, nagy lehetőség ez a számunkra - mondta Josh Simpson, a csapat kanadai középpályása. - Képesek vagyunk jobb teljesítményre, mint amit az első meccsen mutattunk, úgy gondolom, hogy a magyarok hazai pályán nyugodtabban fognak játszani, mint tették azt Londonban, és talán többet is fognak támadni majd. De mi képesek vagyunk véghez vinni azt, amit elterveztünk." MINDENKI A SZENTÉLYBE!
-
"Budapest, szeptember 28., 19.50 Háromszáz Millwal-szurkoló érkezik a fővárosba.
Az angol csapat vandalizmusáról ismert drukkerei egy VI. kerületi szállodában béreltek szobát, a hotel előtt kedden délelőtt már két rendőr várta a vendégeket.
Bartha László a Budapesti Rendőrfőkapitányság sajtóügyeletese csak annyit mondott, rendezvény lesz a szállóban, az angol szurkolók érkezését sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta.
A hotel portáján azt mondták, szerdára valamennyi szobájukat lefoglalták, az épület előtt pedig több férfi sétál a Millwall csapatának kitűzőjével.
A Millwall csütörtökön Budapesten csap össze a Fradival, hogy a csoportmérkőzésekre kvalifikáljon az UEFA kupában.
(MTI)"
-
Mikor holnap leszáll az est,
Ünnepel majd Budapest!
Vár a kocsma és egy jót iszunk,
Újra bajnok lesz a csapatunk!
Eza két szín zöld és fehér,
Minden másnál többet ér!
Hát indulj és bátran énekelj velünk,
Egy dalt a Fradiért!
Olééé, Ferencváros...
-
épp ezaz hogy a helyére nincs senki,szal amíg nemlesz addig ez van.nekem akkor sincs semmi bajom vele, nemmint zavadszky zsuzsival meg a sasuval -
skristof #776 ne legyél má annyira elfogult
ez az odateszi magát meg mittomén
ennyi pénzért én odatenném magam ennyire, hallod....
az ő kora lassan (nem is lassan:)) lejár, jöjjenek a fiatalok. csak legyen vki! -
megvan a 3pont az a lényeg! -
mostmár vezetünk. :) -
mivan? -
jáj ez a mai meccs... :C -
d4e egész meccse küdött és amikor kell akkor viszi a capatot -
egy szabadrúgás gól, nem éppen az "odatette magát" kategóriába sorolandó cselekedet -
miért is? amikor nagyon szükség van valakire, ő mindig megteszi a magáét!(Lsd.:Koppenhági visszavágó,Millvall odavágó) -
a legjobb beszólás lipcsei felé újpesten hangzott el: lipcsei mozdulj már meg te lusta disznó :) sétálásnál is lassabban ment a szöglethez -
pedig ő spec tényleg csak a nevéből él -
speciel lipcseit nemadnám el. -
lenne jópár név, akiket el kellene adni az fc északi sark csapatába, és soha többé nem hallani felőlük.
Zavadszky, Egressy, Lipcsei, Horváth, Illés, Babati, Dombi, Csordás stb -
a legtöbb ilyen "játékos" már csak a neve miatt is óriási pénzeket tud leakasztani....nulla tudással...most már tényleg takarítani kéne -
én is ezt mondom....egy újabb világ omlott össze bennem, amikor olvastam, hogy netán idejön.... -
1000 meccsből 1 alaklommal sikerült beollóznia egy gólocskát. :)) Nevetséges egy játékos, azzal, hogy nem vette meg a Fradi, erősödött a csapat. -
nagyon helyes.....alibi ferire nincs szükség -
Hiába várták Horváth Ferencet a ferencvárosi szurkolók a szerda délelőtti edzésen, a 32-szeres válogatott labdarúgó nem vett részt a gyakorláson. Kiderült, elakadtak a tárgyalások, sőt szerda délutánra az is véglegessé vált: Horváth Ferenc nem lesz újra a bajnokcsapat futballistája.
Ferencváros. Horváth Ferenc csak prémiumot kért, mégsem kapott szerződést egykori csapatától
Inkább a fiatalokra építenek ... -
már egy hét sincs vissza és bekerülünk az uefa csopotrköreinek egyikébe!!!
-
ja, meg egy haverommal -
jössz te iss?
23.ától lehet venni, állitolag 800 A LEGOLCSÓBB, 3000 a LEGDRÁGÁBB. -
nem tudjátok, mennyi egy jegy a visszavágóra? -
"Horváth Ferenc: holnaptól Fradi
Budapest, szeptember 19., 23.40 Délután már László tartott külön edzést a csatárnak.
A Ferencváros mai mérkőzését a sajtópáholyban, Simon-Balla erőnléti edző társaságában nézte végig Horváth Ferenc, a zöld-fehérek régi-új csatára.
Régi, mert korábban ő volt az egyik közönségkedvenc, új, mert holnaptól már hivatalosan is a csapat egyik csatára lesz. Illetve dehogyis holnaptól, hiszen László Csaba ma már külön edzést tartott számára a "hátsó füvesen", hétfőtől azonban már ő is a többiekkel készül.
- Egyelőre az őszi szezon végéig köteleztem el magam - mondta a félidőben honlapunknak Horváth -, utána meglátjuk, mi lesz. Mivel eddig nem volt csapatom, nem is léptem pályára egyik nemzetközi kupában sem, így a Millwall elleni visszavágón akár már számíthat is rám László Csaba." - Nb1.hu
végre egy jó igazolás!!! :)
-
"Budapest, szeptember 20., 13.40 A szlovák légiós soha többet nem számolja góljait.
Marek Penksa bajnoki mérkőzésen legutóbb két és fél éve, 2002 májusában talált be a Ferencváros színeiben az ellenfél hálójába, tehát egy hosszú sorozat végére tett pontot a Nyíregyháza elleni bajnokin szerzett góljával. Nem sokon múlott azonban, hogy ne ünnepelhesse a zöld-fehér publikum Penksát. A csatár ugyanis egy elhibázott tizenegyes után, - saját hibáját kijavítva - szerezte meg csapata negyedik gólját.
- Nagyon feszült voltam a tizenegyes előtt, ezért hagytam ki, de a javításnak így csak még jobban tudok örülni - fogalmazott Penksa a lefújás után. - Lipcsei Petitől kértem, hadd lőjem én a büntetőt, aki amúgy magától is át akarta adni nekem a "jogot". Boldog vagyok, hogy ismét eredményes voltam, és megígérem: soha többet nem fogom számolni, hogy mikor lőttem utoljára gólt.
(szzor) " - Nb1.hu
-
amúgy ezt teljesen meglehet érteni... 2 és fél éve nem rugott gólt. :C -
"Otthon vesztett a Millwall
[2004-09-20 11:14]
UEFA Kupa-ellenfelünk az angol másodosztályú bajnokság hatodik fordulójában hazai pályán 2-0-ás vereséget szenvedett a Watfordtól és a 24 csapatos mezõnyben a 18. helyre csúszott vissza.
- FTC.hu -
A vendégek a második félidõben szerezték góljaikat, az elsõ játékrészben a Millwall mindössze kétszer lõtt kapura.
A játékosedzõ a második játékrészben állt be és két perccel késõbb sárga lapot kapott, aminek következtében egy bajnokit ki kell hagynia. Az utolsó 18 percben a Millwall tíz játékossal játszott, miután Dichio belerúgott az ellenfél kapusába, amiért megkapta második sárga lapját." :)