23418
  • Láma!
  • Ramore
    annál szebb napot nem tudna elképzelni a magyar labdarúgás, amikor mezey beismerné és újfent sértődötten és végleg elhgyná az országot..
  • Hentes Bill #949
    hát rajta nem is csodálkzonék
  • a.carkey
    Van egy másik tippem kiről fog még hasonló kiderülni:

M betüvel kezdődik és Y-ra végződik. A kereszt(? :)nevében meg sok a GY ...
  • Ramore
    Varga Zoltán nem olyan régen pont erről beszélt, akkor csak nevettek rajta.
  • Hentes Bill #946
    hmmmm... nincs semmi a botrányról? pedig ez nem semmi... Novák Dezső: Besúgó voltam a Fradiban
  • Ramore
    sajnos én is láttam elég sok meccsét, nem kell bemutatnod :(
  • Ramore
    akkor 150%-os fizetésemelést kell beígérni nekik. :)
  • Kaplan
    jaja, mondjuk elég szar csapat az Újpest , hogy verték a nyálukat ők bejutnak az UEFA kupába és a Fradi úgy jutott be , hogy ő majdnem Bajnokok Ligájás lett egy-két gól hiányzott.Az Újpest meg iszonyúan kikapott a Vfb Stuttgartól
  • skristof
    jah
    600 rugo, meg lezárt szektor
    hűha
    szánalmas állami csapat
  • mukika
    így van, nevetséges.
  • mukika
    http://www.7side.atw.hu/
  • zambrotta
    gusztustalan barbicsapat megint megúszta a balhét

mocskos lilák
  • zambrotta
    helló srácok

hol találok fradiindulókat, elsősorban szöveg érdekelne
    fontos köszi
  • Buddy
    mindegyik meccs nehéz lesz, fel kell kötni a gatyát rendesen....és legalább 150%-ra van szükség
  • Rudee
    Ronaldo is lőtt már üres kapu fölé, sőt más nagy játékosok is. Nekem volt szerencsém látni jópár akkori Feyenoord meccset, és Kiprich nem volt olyan rossz, mint gondolod.
  • Grenzjager
    áááááá a KIPU
  • Ramore
    Azt sem értettem, hogy Kipu hogyan kerülhetett Feyenoordba, amikor haramt gyenge focista volt. Feyenoord volt még akkoriban gyengusz csapat, igaz? :)

Emlékszem, egyszer egy válogatott meccsen 5-ösről fölébombázta, természetesen üres volt a kapu. :)
  • Buddy
    le lett cserélve a 90. percben....az már nem jelent lófaszt sem :)
  • mukika
    Kiprich: Budapesten „elkapható” a Feyenoord
  • mukika
    Megérkezett az Újpest bocsánatkérése
  • mukika
    Dzurják: Egy jó napot kifogó Fradi elkaphatja a Feyenoordot legyen így! :)
  • Láma!
    lipcsei nem játszotta végig!
  • Ramore
    én a fizetésüket viselném el szívesen :)
  • Buddy
    remek, de amikor megláttam, hogy elad egy teljesen tisztán jövő labdát, pláne, hogy ebből jött az ellentámadás és a gól....azt hittem lelövöm (hmm...a lovakat lelövik, ugye?)
    lipcsei, zováth nagyon gyenge, ennek ellenére mindkettő végigjátszotta a meccset

és még jól meg is áztam...ebből megfázás lesz, ezt már érzem....és akkor még viseljem el szar játékosok még szarabb játékát...ill. nem játékát
  • Ramore
    a nézők látják rosszul és az edzők látják jól, hogy lipicai remek focista és még vagy 10 évig a csapatban a helye
  • Buddy
    megint természetesen a szánalmas lipcsein ment el a meccs...a kurva nénikéjét minden edzőnek, hogy nem látják, hogy szart sem ér
  • mukika
    legalább még mindig a tabella élén vagyunk!
  • jAsOn VoOrHeEs
    1-1
  • jAsOn VoOrHeEs
    0-1
  • mukika
    Sowunmi a kezdõcsapatban
  • mukika
    László Csaba: Vereségre gondolni sem akarok
  • mukika
    Különmetró, drapik és beléptetés- infók a holnapi derbi elõtt
  • mukika
    Gyászkarszalaggal lépünk pályára Újpesten
  • Grenzjager
    A W1 Autó egyedülálló kezdeményezéssel igyekszik szurkolóink kedvében járni. Játékosaink hamarosan új gépkocsikat kapnak. Az eddig használt, pár hónapos autókat pedig jelentõs kedvezménnyel, kedvezõ részletfizetési lehetõségekkel vásárolhatják meg drukkereink.
    - FTC.hu. -Szurkolóink a futballisták által használt Opel Vectrák, Nissan Almerák és Nissan Micrákhoz juthatnak hozzá nagyon kedvezõ feltételekkel. Fradi Club-tagoknak extra kedvezmény!
    Érdeklõdni telefonon a 450-5300-as számon, vagy e-mailben az [email protected] címen lehet. További vásárlási lehetõségekrõl bõvebb információ található az interneten a www.w1auto.hu címen. Ha meg szeretné vásárolni a védõnk, Balog Zoltán által használt Nissan Micrát, ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot a W1 Autóval!
  • Grenzjager
    rotterdamban már készülnek a schalke ellen

• Láma!
    te szekény!!
  • mukika
    én meg nézheten lázasan,betegen itthon a meccset!
  • mukika
    Penksa nem játszhat Újpesten
  • mukika
    Szombaton is lesz jegyárusítás