23418
-
#951 -
#950 annál szebb napot nem tudna elképzelni a magyar labdarúgás, amikor mezey beismerné és újfent sértődötten és végleg elhgyná az országot.. -
#949 hát rajta nem is csodálkzonék -
#948 Van egy másik tippem kiről fog még hasonló kiderülni:
M betüvel kezdődik és Y-ra végződik. A kereszt(? :)nevében meg sok a GY ... -
#947 Varga Zoltán nem olyan régen pont erről beszélt, akkor csak nevettek rajta. -
#946 hmmmm... nincs semmi a botrányról? pedig ez nem semmi... Novák Dezső: Besúgó voltam a Fradiban -
#945 sajnos én is láttam elég sok meccsét, nem kell bemutatnod :( -
#944 akkor 150%-os fizetésemelést kell beígérni nekik. :) -
#943 jaja, mondjuk elég szar csapat az Újpest , hogy verték a nyálukat ők bejutnak az UEFA kupába és a Fradi úgy jutott be , hogy ő majdnem Bajnokok Ligájás lett egy-két gól hiányzott.Az Újpest meg iszonyúan kikapott a Vfb Stuttgartól -
skristof #942 jah
600 rugo, meg lezárt szektor
hűha
szánalmas állami csapat -
#941 így van, nevetséges. -
#940 http://www.7side.atw.hu/ -
zambrotta #939 gusztustalan barbicsapat megint megúszta a balhét
mocskos lilák -
zambrotta #938 helló srácok
hol találok fradiindulókat, elsősorban szöveg érdekelne
fontos köszi -
#937 mindegyik meccs nehéz lesz, fel kell kötni a gatyát rendesen....és legalább 150%-ra van szükség -
Rudee #936 Ronaldo is lőtt már üres kapu fölé, sőt más nagy játékosok is. Nekem volt szerencsém látni jópár akkori Feyenoord meccset, és Kiprich nem volt olyan rossz, mint gondolod. -
Grenzjager #935 áááááá a KIPU -
#934 Azt sem értettem, hogy Kipu hogyan kerülhetett Feyenoordba, amikor haramt gyenge focista volt. Feyenoord volt még akkoriban gyengusz csapat, igaz? :)
Emlékszem, egyszer egy válogatott meccsen 5-ösről fölébombázta, természetesen üres volt a kapu. :) -
#933 le lett cserélve a 90. percben....az már nem jelent lófaszt sem :) -
#932 Kiprich: Budapesten „elkapható” a Feyenoord -
#931 Megérkezett az Újpest bocsánatkérése -
#930 Dzurják: Egy jó napot kifogó Fradi elkaphatja a Feyenoordot legyen így! :) -
#929 lipcsei nem játszotta végig! -
#928 én a fizetésüket viselném el szívesen :) -
#927 remek, de amikor megláttam, hogy elad egy teljesen tisztán jövő labdát, pláne, hogy ebből jött az ellentámadás és a gól....azt hittem lelövöm (hmm...a lovakat lelövik, ugye?)
lipcsei, zováth nagyon gyenge, ennek ellenére mindkettő végigjátszotta a meccset
és még jól meg is áztam...ebből megfázás lesz, ezt már érzem....és akkor még viseljem el szar játékosok még szarabb játékát...ill. nem játékát -
#926 a nézők látják rosszul és az edzők látják jól, hogy lipicai remek focista és még vagy 10 évig a csapatban a helye -
#925 megint természetesen a szánalmas lipcsein ment el a meccs...a kurva nénikéjét minden edzőnek, hogy nem látják, hogy szart sem ér -
#924 legalább még mindig a tabella élén vagyunk! -
#923 1-1 -
#922 0-1 -
#921 Sowunmi a kezdõcsapatban -
#920 László Csaba: Vereségre gondolni sem akarok -
#919 Különmetró, drapik és beléptetés- infók a holnapi derbi elõtt -
#918 Gyászkarszalaggal lépünk pályára Újpesten -
Grenzjager #917 A W1 Autó egyedülálló kezdeményezéssel igyekszik szurkolóink kedvében járni. Játékosaink hamarosan új gépkocsikat kapnak. Az eddig használt, pár hónapos autókat pedig jelentõs kedvezménnyel, kedvezõ részletfizetési lehetõségekkel vásárolhatják meg drukkereink.
- FTC.hu. -Szurkolóink a futballisták által használt Opel Vectrák, Nissan Almerák és Nissan Micrákhoz juthatnak hozzá nagyon kedvezõ feltételekkel. Fradi Club-tagoknak extra kedvezmény!
Érdeklõdni telefonon a 450-5300-as számon, vagy e-mailben az [email protected] címen lehet. További vásárlási lehetõségekrõl bõvebb információ található az interneten a www.w1auto.hu címen. Ha meg szeretné vásárolni a védõnk, Balog Zoltán által használt Nissan Micrát, ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot a W1 Autóval! -
Grenzjager #916 rotterdamban már készülnek a schalke ellen
-
#915 te szekény!! -
#914 én meg nézheten lázasan,betegen itthon a meccset! -
#913 Penksa nem játszhat Újpesten -
#912 Szombaton is lesz jegyárusítás