23418
-
#1151 ma vettem meg a tesómnak a "ki volt a Fradi besúgja?-a "Nemere"-dosszié"
cimü könyvet -
skristof #1150 jah, és Rajczi kaposvári!!!!!!
bár már lassan kezdem nem szeretni. olyan nagyképűen játszott ellenünk (Kaposvár) az újpestben. aztán mégis csak egy xre voltak jok :)
hehe -
skristof #1149 hmm
egy elég érdekes vitáról maradtam le :(
Grenz sztem nem rasszista, én sem vagyok az. és teljesen egyetértek vele...
télleg jo lenne erőltetni a saját neveléseket, de sztem nem merik bevállalni. inkább ilyen keleti gányokat veszünk... :(
remélem Csaba tesz vmit az ügy érdekében. -
#1148 nemhiszem, az ilyenek sosem laknak jól! -
#1147 erről beszéltem, furulyás most már "jól lakott"? -
#1146 furulyás meg is teszi! -
Grenzjager #1145 itt már nem. pl: az ueaf-tól tööbet kapott volna ha kiesik a milwall ellen. az uefa azt mondta: uraim most itt vannak a csoport meccsek, 2 hazai meccs, köztük 1 nagyágyú, teesék szépen kigazdálkodni: reklámok, jegyeladás, tv közv bevételek.
...de még ezt is el lehet lopni. -
#1144 Megnézném, hogy a Fradi hozzájutna ugyanolyan nagy bevételhez, amellyet anno a BL-ben megkaptak, majd azt ellopták, most 2004-ben mi lenne a pénznek a sorsa? -
Grenzjager #1143 bye
E-E-E -
#1142 ma még zht irok, szal bey! -
#1141 azért én is! -
#1140 ez több esetben is helytállo mongyuk! -
Grenzjager #1139 ...és a Fradinál most sincs minden rendben anyagilag, nagyon drukkolok egy nagy kasszafúró uefa szereplésért!! -
Grenzjager #1138 és igy visszatérva az alapokhoz, a lilákat most tényleg jól menedzselik. Nincs egy légiós sem (OKÉ NeM KELL VÉGLETKBE ESNI, EGY JÓ NMEZTEKÖZI SZEREPLÉSHEZ ELENGEDHETETLEN 3-4, DE AZ OLYAN LEGYEN AKI MÁR AKKOR KLASSZISSAL JOBB A FIATALOKNÁL).
Magyarországon mindig abba a hiába esnek a klubbok hogy noname arcokat igazolnak (Győr,ZTE,Vasas) nagy pénzekért aztán sírnak a nagy pénz hiány miatt, miközben nem lettek volna rosszabb helyzetben ha mondjuk az U19ből töltötték volna fel a nagy csaptot -
Grenzjager #1137 sok a fiatal a liláknál: Illyés('82),Bergmann('86),Kiss Z('86),Lettrich(83)Vanczák(83),Nagy G.(81),Gaál(81),Vermes(85),Kőhalmi(81),Feczesin(86), Rajczi(81), Bozori(82)
ebből iszonyú jó csapatot lehet faragni.
A Fradi is büszkélkedhet sok fiatallal de főleg Tőzsért(85),Nógrádit(83),Husztit(83) emelném ki. A szegedi Laczkót(86) még nem láttam játszani, de én gyakran cserélném be
-
#1136 jah!:D -
Grenzjager #1135 na ezt kb egyszerre irhattuk -
#1134 rajczy nem saját nevelés!!!! -
Grenzjager #1133 oks utána néztem: Dabas illetve Kaposvári nevelésüek. De akkor is nagyon fiatalok és tehetségesek. -
Grenzjager #1132 én mondjuk többször adnék akér apró lehetőséget Nógrádinak, ő is csatár, és tehetséges, bár nem Gera-szintü.
Amúgy nincs normális csatár a FRADIban! olyan aki kimondottan SZTÁR lehetne az nb1-ben. sajnos.
Bajevski,Sowunmi,Nógrádi,Sasu,Penksa
kivétel a Vágner.
Egy picit irigylem a lilákat a sok saját nevelésü fiatalért. De csak a válogatottban és a nemzetközi kupában szoritok majd Feczesinnek meg Rajczinak. -
#1131 nézd meg, mostanában a sowunmi is lövi a golokat mega bajevszki is. ha ők nem lennének akkor kit cserélne be a lászló csaba?????
cseréknek sztem jok. sőt, ha bajevszki igy folytatja, akár kezdő is lehet majd.a botis meg sztem egy nagyon jo védő!nem az a dolga hogy gólt rúgjon, hanem hogy ne kapjon a csapat!
én azt nem értem hogy a zavadszky mit keres a fradiban?! -
Grenzjager #1130 ja a Botis-t mnost nem tudom hova tenni, attól féle hogy most van neki egy jó szezonja! De Leandro inkább egy PR-fogás mint jó focista.
Ráadásul most 14-15 éveseket enged el a Fradi Angliába. Magunk alatt vágja a fát.
Ha viszont csak léhiósokkal lehet helytállni, akkot hozzanak ide 17-18 éveseket!! Játszanak 5-7 évet a Fradiban, legyenek FRADISTÁK!! nem sok légiós FRADISTA a mostani FRADIBÓL, ez a baj. Talán a Botis.
-
Grenzjager #1129 pl a Sowunminak mi keresni valója van a Fradiban. Csatár létére alig lövi a gólokat. AZ ex-győri Bajevski legalább ha jó játékos lenne a macedón válogatottba, de ott is egy senki, mintahogy az nb1ben. Azt elismerem a Botis mostanában lövi a gólokat védő létére, ráadásul egymás után, noha eddig semmi, vagy csak 1 gólja volt a Fradiban.
-
#1128 na, ez jogos, d talán ha egyből igy irtad volna, akkor senkiben sem merült volna fel az ami bennem! -
Grenzjager #1127 De gondolj bele ha idővel magyar fiatalok nem tudnának bekerülni az adott csapatba, mert folyton náluk alig jobb légiósok fogalják a hleyet akkor a fejlődés megáll! lásd Bundesliga. Már rég nem az ami 7-8 éve volt. Sokkal de sokkal gyengébb lett a liga, a német válogatottról nem is beszélve. Ehhez képest az olaszok jól megtaláltak az átmenetet. Jó liga, jó csapatok, jó utánpótlás, és jó nemzeti válogatott. A németek hibájából is lehet tanulni -
#1126 "1 román, 1 néger, 1 macedón, 1 barzil..... attól tartok 5-6 éven belül már nem is lesz magyar a fradiban."-szted ebből meg még néhány kommentből mi jön le? mer nekem ez! -
Grenzjager #1125 "HA NEM LENNE MAGYAR" nem egyenlő "hogy magyarokat a fradiba"
a kettő között van egy átmenet. miután légiósok mindig is vannak, és lesznek is -
Grenzjager #1124 "hogy magyarokat a fradiba"
???????????ezt ki irta????
mert ÉN NEM!!!!!
#1113:
"abban az estben ha nem lenne magyar a Fradi én soha többé nem szurkolnék a Fradinak"
nem tudom akkor ki forgatja ki a szavakat -
#1123 az nem patriótaság hogy folxton azt hajtogatod, hogy magyarokat a fradiba, meg magyarokat ide-oda.
mintha a csurkát hallanám! -
Grenzjager #1122 Ez egy hatlamas baj és probléma ebben az országban, hogy ha valaki PATRIÓTA akkor az már egy rohadt fasiszta náci rasszista sovén állat.
-kinaiakról a léyneg annyi volt ott és akkor a lényeg hogy tönkre tették a magyarországi textilipart és cipőgyártást, és most az apiac ami 21md ft-ot hasznot hozott egy éve alatt nekik, bezárják és mennek a belvárosba. ENNYI!!
Amúgy pl a kinaiakt mindig is becsülüm és becsültem sok minden miatt!!! a világ legnagyobb energiájuk nekik van:
az összefogás!!!!
AMI EBBEN AZ ÁTOKVERTE ORSZÁGBAN SOHA NEM LESZ!! EZért is becsülöm őket. -
#1121 ne forgasd ki a szavaim!!!
olvastam más topikban is a hozzászólásaid!(pl. a kinaiakról...) -
Grenzjager #1120 "mindenhol azt a fenenagy magyarságot emlegeted!"
idézzél légyszíves mert most komolyan mondom hogy nem tudom miről beszélsz. Honnan veszed hogy nem vagyok átlag ember?
ki neked az átlag ember?
aki estleg nem átlag ember az már rasszista???
AZ MÁR RASSZISTA aki azt irja hogy bizony nem tudna szurkolni a Fradinak ha nem lenne magyar a kezdő11ben??
AZ MÁR RASSZISTA aki azt írja hogy nem szurkolna a magyar válogatottnak sem ha csak honosíott játékosk lennének??
AZ MÁR RASSZISTA aki annak a csapatnak szurkol ahol magyarok játszanak (Feyenoord-tól /persze nem a Fradi ellen/ Cottbuson át a Rodáig??
-
#1119 csak a stílusodból ítélve!
mindenhol azt a fenenagy magyarságot emlegeted! ezt átlagembertől nemigen hallani! -
Grenzjager #1118 Amúgy ez fasza.... levagyok rasszistázva magyarázat, ok és indok nélkül. -
Grenzjager #1117 Félreértés elkerülése végett nem leszek soha újpestdrukker, csak az alább leírtakat én már nem tudnám elviselni -
Grenzjager #1116 mi olyat írtam ami rasszista? idézzél. -
Grenzjager #1115 rasszista?
miért? -
#1114 nmevagy te egy "kicsit" rasszista? -
Grenzjager #1113 abban az estben ha nem lenne magyar a Fradi én soha többé nem szurkolnék a Fradinak! Ha akkor lenne egy FTC-Dinamo Bukarest, simán mennék a Dinamonak szurkolni a vendészektorba, mert ott játszik 1 magyar! és annak a csapatnak szurkolok mindig ahol magyarok játszanak. Ennyi! Ez ilyen egyszerű!!!
De írtam ez remélem soha nem következik be! ...de ha még is az nem az hibám!!
Ha a Fradi 11 román-szerb-szlovákkal állna ki, és ezt mindneki tűrné, akkor már csak 1 lépés lenne az hogy a magyar válogatott tele nyomják honosított szerbekkel akiknek esélyük sem lenne a szerb válogaottban mert harmatgyengék!! és ez is borzasztó -
#1112 és t evagy fradista?!-"nem tartanám kizártnak hogy ilyen eset előfordulásakor inkább az Újpest felé húznék"
takarodj!
Te nagymagyar!