23418
-
Grenzjager #2362 mondjuk a waltner jó hiogy nincs -
#2361 hát egy pár emberrel ez így volt rajta kívül is (Józsi Gyuri, Waltner pl.) -
Grenzjager #2360 Vadócz biztos nem jön mert már mindenki tudja hogy hrutkáék zsarolták -
#2359 jah Vadócz is jöhetne :DDDDDDDDD -
#2358 Én meg őket:
Kenesei (Győr), Németh Norbi (Újpest), Stark (Győr), Vadócz (Bp. Honvéd) -
#2357 Ezt Jackkel is beszéld meg, főleg az első kettőt! :DDD -
#2356 Én Őket szeretném: Máté Péter (DVTK), Tisza Tibor (DVTK), Stark Péter (ETO), Simek Péter (UTE)
-
Grenzjager #2355 Nézd most, hogy Kranjcar Dinamoból Splitbe ment, 10.000db Kranjcar mez adtak el. Itt is lehetne építeni a PR-ra, de még el se kezdték már elbatlskdák -
Grenzjager #2354 a legnagyobb szopó az, hogy a furulyát jól meg furulyáltatta a várszegi, mert ki a hülye veszi meg a fradit úgy, hogy minden a FRADIval kapcsolatok kereskedelmi jog (thehát ami a Fradi,Ferencváros,FTC elnevezést illet) a várszegié.....
tsz elnök a húzz a ....... -
#2353 Hát szerintem jobb, mint az, aki nem Fradi-szintű és nem is harcol, márpedig ilyenekkel van tele a keret. -
#2352 de egy ilyen harcos semmire nem jó... -
#2351 pontosan erről van szó. Nyáron fillérekért veszi meg valami maffia a Fradit. -
#2350 De ő legalább harcolna, ha beállítanák. Lehet, hogy nem Fradi-szintű (valóban, a mostani keretből kb. öten-hatan azok), de HARCOS!!! -
#2349 most állítólag Szlovákokkal tárgyaltak. -
Grenzjager #2348 csak a végén túl olcsó lesz, ha leszorul a dobogóról és a Sopron elleni kupadöntőn meg lehet bármi -
Grenzjager #2347 tuti hogy vki, vagy vkik olcsón akarják megvenni a fradit és most azért "nyomják le az árát" -
#2346 szerintem egy iszonyatgyenge játékos. pl: a Fehérvár elleni mérkőzés(főképp azóta nem szeretem), ott már a többi játékos nem adott neki labdát, mert mindig ő baszta el, tőle vették el. akármilyen üresen lehetett, nem kapott labdát. egyszerüen, gyenge. nem Fradi szintü játékos(mostanság a fél csapat nem az) -
#2345 és Baloggal? -
#2344 ehh, nyomos érv!:D -
#2343 román -
#2342 botissal mibaj?
azonkivül hogy lassu? -
#2341 - Balog (őt nem szeretem a legjobban), Bajevski, Sasu, Botis, Lipcsei (kiöregedett már...) -
Grenzjager #2340 TE KIKET NEM LÁTSZ SZÍVESEN A FRADIBAN??
-Vagner, Bajevski, Sasu, Penska
Huszti meg száljjon már magába!!! -
#2339 Te kiket látnál szívesen a Fradiban? -
#2338 na a végleges menetrend fent... -
#2337 A tartalékok legyőzték az Újpestet -
#2336 Nagyon jók a képek !
-
#2335 A Kaiserslautern megfigyelőinek tetszett Botis játéka -
#2334 ott a pont! -
#2333 Mennek azok maguktól, don't worry. :) -
öreghupi #2332 Ez a bajnokság már elment.Most kellene a sok semmirevaló külföldit és akiöregedőben lévő sztárocskákat/Lipcsei/ elküldeni és bátran az utánpótláshoz nyúlni. -
#2331 Ebből bajnoki arany már sehogy...
A hátralévő 6 körből a Lokinak maximum 2 meccset szabad nyernie, és akkor még azzal számoltunk, hogy a Fradi az összes hátralévő meccsét nyeri!
Sajna egyik lehetetlenebb, mint a másik... :( -
#2330 hát bazz ebből már bajnoki arany nem nagyon........ -
#2329 -
#2328 -
Itt a Botis fejes. Ha befele pattant volna... :C -
#2326 "Lapid Lajos, a budapesti rendőrfőkapitány közbiztonsági helyettese a Nap-kelte adásában elmondta: három szurkolót vettek őrizetbe a Ferencváros-Újpest labdarúgó bajnoki mérkőzés után. Két drukkert rendzavarás, egyet pedig pirotechnikai eszköz birtoklása miatt állítottak elő a rendőrök. Kisebb balhé volt a kék metró Nagyvárad téri állomásán is, az erre érkező újpestiekkel teli szerelvényt megdobálták, egy rendőr könnyebb sérülést szenvedett.
- Egy kicsit tartunk a vasárnapi, Újpest-Debrecen meccstől, mivel most először a Szerencsejáték Rt. árulja majd a jegyeket a lottózóba, ezáltal ellenőrizhetetlenné válik, hogy melyik csapat szurkolója melyik táborba kap helyet - mondta el még Lapid.
Nos, a fővárosi derbit parádésan megoldotta a rendőrség, és a korábban megszokott nézőtéri balhék helyett ezúttal inkább a pályán láthattunk parázs jeleneteket." -
#2325 Nem olyanok mint valami cigány putri tábor???
-
#2324 A koreográfia egyben, nekem marhára tetszett. -
#2323 László és Mészöly a meccsről, a kiállításról és a játékvezetőről
A rangadó után egyik szakvezető sem volt elégedett az eredménnyel, de az edzőknek a játékvezető teljesítményével sem voltak maradéktalanul megelégedve.
László Csaba (a Ferencváros szakvezetője)
- Az első 45 perc azt hozta, amit vártunk. Jött az Újpest, de a kapunkra nem jelentettek veszélyt. A fordulás után bátrabban futballoztunk, vezetést szereztünk, Huszti padlóra küldhette volna ellenfelünket, ám óriási ziccert hibázott. Sajnos ezt megbosszulta magát, hiszen Lipcsei - aki nagy butaságot követett el - kiállítása után egyenlítettek a vendégek. A hátralévő játékidőben tíz emberrel is megvoltak a lehetőségeink, nem éltünk azokkal, így egy élvezetes meccsen két pontot elveszítettünk.
Mészöly Géza (az Újpest edzője):
- Nem vagyok teljesen elégedett csapatom teljesítményével, elsősorban azért van hiányérzetem, mert emberelőnyös helyzetben nem tettünk meg mindent a sikerért. A Fradi azt tette, amit ebben a helyzetben tehetett, mindent megpróbálva, a játékot széttördelve küzdött azért, hogy pontot szerezzen, és ne legyen helycsere a tabellán. Vasárnap fontos meccs vár ránk a Debrecen ellen, nyerni szeretnénk.
Újságírói kérdésre a szakvezetők a következőket mondták a játékvezető teljesítményéről.
- Egyetértek azzal a megállapítással, hogy a bíró nem tudta teljesen kézben tartani az összecsapást, az is nehezen érthető, hogy miért csak 3 percet hosszabbított a játékvezető. Számítottunk rá, hogy a külső körülmények nehezítik majd játékunkat, ám ilyen erős nyomásra nem számítottam. A kispadról, de akár a pálya mellől, a mentőstől is érkezett "segítség" a hazaiaknak, és ez a nyomás egyáltalán nem tett jót a csapatom játékának.
Én nem mennék bele részletesen a játékvezetői bírálatokba, hiszen mindkét oldal nyilvánvalóan másként látja a dolgokat, ráadásul akkor holnap estig itt elemezhetnénk a történteket, hiszen akkor azon is vitatkoznánk, hogy Farkas belépője nem ért volna-e pirosat - vette át a szót László Csaba. - Ráadásul ekkor biztosan szóba kerülne az őszi meccs is, amikoris Szűcsöt kövekkel dobálták, szintén komoly nyomást gyakorolva ezzel csapatomra. Ami a kispadot illeti: Udvarácz Milán tette miatt minden újpestitől elnézést kért a meccs után, emellett a többiek is elismerték az Újpest pontszerzését.