23418
  • Grenzjager
    mondjuk a waltner jó hiogy nincs
  • szanics
    hát egy pár emberrel ez így volt rajta kívül is (Józsi Gyuri, Waltner pl.)
  • Grenzjager
    Vadócz biztos nem jön mert már mindenki tudja hogy hrutkáék zsarolták
  • gabber_saviola
    jah Vadócz is jöhetne :DDDDDDDDD
  • szanics
    Én meg őket:

Kenesei (Győr), Németh Norbi (Újpest), Stark (Győr), Vadócz (Bp. Honvéd)
  • szanics
    Ezt Jackkel is beszéld meg, főleg az első kettőt! :DDD
  • gabber_saviola
    Én Őket szeretném: Máté Péter (DVTK), Tisza Tibor (DVTK), Stark Péter (ETO), Simek Péter (UTE)
  • Grenzjager
    Nézd most, hogy Kranjcar Dinamoból Splitbe ment, 10.000db Kranjcar mez adtak el. Itt is lehetne építeni a PR-ra, de még el se kezdték már elbatlskdák
  • Grenzjager
    a legnagyobb szopó az, hogy a furulyát jól meg furulyáltatta a várszegi, mert ki a hülye veszi meg a fradit úgy, hogy minden a FRADIval kapcsolatok kereskedelmi jog (thehát ami a Fradi,Ferencváros,FTC elnevezést illet) a várszegié.....

tsz elnök a húzz a .......
  • szanics
    Hát szerintem jobb, mint az, aki nem Fradi-szintű és nem is harcol, márpedig ilyenekkel van tele a keret.
  • mukika
    de egy ilyen harcos semmire nem jó...
  • szanics
    pontosan erről van szó. Nyáron fillérekért veszi meg valami maffia a Fradit.
  • szanics
    De ő legalább harcolna, ha beállítanák. Lehet, hogy nem Fradi-szintű (valóban, a mostani keretből kb. öten-hatan azok), de HARCOS!!!
  • mukika
    most állítólag Szlovákokkal tárgyaltak.
  • Grenzjager
    csak a végén túl olcsó lesz, ha leszorul a dobogóról és a Sopron elleni kupadöntőn meg lehet bármi
  • Grenzjager
    tuti hogy vki, vagy vkik olcsón akarják megvenni a fradit és most azért "nyomják le az árát"
  • mukika
    szerintem egy iszonyatgyenge játékos. pl: a Fehérvár elleni mérkőzés(főképp azóta nem szeretem), ott már a többi játékos nem adott neki labdát, mert mindig ő baszta el, tőle vették el. akármilyen üresen lehetett, nem kapott labdát. egyszerüen, gyenge. nem Fradi szintü játékos(mostanság a fél csapat nem az)
  • szanics
    és Baloggal?
  • Láma!
    ehh, nyomos érv!:D
  • mukika
    román
  • Láma!
    botissal mibaj?
    azonkivül hogy lassu?
  • mukika
    - Balog (őt nem szeretem a legjobban), Bajevski, Sasu, Botis, Lipcsei (kiöregedett már...)
  • Grenzjager
    TE KIKET NEM LÁTSZ SZÍVESEN A FRADIBAN??

-Vagner, Bajevski, Sasu, Penska

Huszti meg száljjon már magába!!!
  • mukika
    Te kiket látnál szívesen a Fradiban?
  • mukika
    na a végleges menetrend fent...
  • mukika
    A tartalékok legyőzték az Újpestet
  • dardevil
    Nagyon jók a képek !

• mukika
    A Kaiserslautern megfigyelőinek tetszett Botis játéka
  • gabber_saviola
    ott a pont!
  • szanics
    Mennek azok maguktól, don't worry. :)
  • öreghupi
    Ez a bajnokság már elment.Most kellene a sok semmirevaló külföldit és akiöregedőben lévő sztárocskákat/Lipcsei/ elküldeni és bátran az utánpótláshoz nyúlni.
  • szanics
    Ebből bajnoki arany már sehogy...
    A hátralévő 6 körből a Lokinak maximum 2 meccset szabad nyernie, és akkor még azzal számoltunk, hogy a Fradi az összes hátralévő meccsét nyeri!
    Sajna egyik lehetetlenebb, mint a másik... :(
  • gabber_saviola
    hát bazz ebből már bajnoki arany nem nagyon........
  • mukika
  • mukika
  • mukika

Itt a Botis fejes. Ha befele pattant volna... :C
  • mukika
    "Lapid Lajos, a budapesti rendőrfőkapitány közbiztonsági helyettese a Nap-kelte adásában elmondta: három szurkolót vettek őrizetbe a Ferencváros-Újpest labdarúgó bajnoki mérkőzés után. Két drukkert rendzavarás, egyet pedig pirotechnikai eszköz birtoklása miatt állítottak elő a rendőrök. Kisebb balhé volt a kék metró Nagyvárad téri állomásán is, az erre érkező újpestiekkel teli szerelvényt megdobálták, egy rendőr könnyebb sérülést szenvedett.
    - Egy kicsit tartunk a vasárnapi, Újpest-Debrecen meccstől, mivel most először a Szerencsejáték Rt. árulja majd a jegyeket a lottózóba, ezáltal ellenőrizhetetlenné válik, hogy melyik csapat szurkolója melyik táborba kap helyet - mondta el még Lapid.
    Nos, a fővárosi derbit parádésan megoldotta a rendőrség, és a korábban megszokott nézőtéri balhék helyett ezúttal inkább a pályán láthattunk parázs jeleneteket."
  • mukika
    Nem olyanok mint valami cigány putri tábor???

• mukika
    A koreográfia egyben, nekem marhára tetszett.
  • mukika
    László és Mészöly a meccsről, a kiállításról és a játékvezetőről

A rangadó után egyik szakvezető sem volt elégedett az eredménnyel, de az edzőknek a játékvezető teljesítményével sem voltak maradéktalanul megelégedve.

László Csaba (a Ferencváros szakvezetője)

- Az első 45 perc azt hozta, amit vártunk. Jött az Újpest, de a kapunkra nem jelentettek veszélyt. A fordulás után bátrabban futballoztunk, vezetést szereztünk, Huszti padlóra küldhette volna ellenfelünket, ám óriási ziccert hibázott. Sajnos ezt megbosszulta magát, hiszen Lipcsei - aki nagy butaságot követett el - kiállítása után egyenlítettek a vendégek. A hátralévő játékidőben tíz emberrel is megvoltak a lehetőségeink, nem éltünk azokkal, így egy élvezetes meccsen két pontot elveszítettünk.

Mészöly Géza (az Újpest edzője):
    - Nem vagyok teljesen elégedett csapatom teljesítményével, elsősorban azért van hiányérzetem, mert emberelőnyös helyzetben nem tettünk meg mindent a sikerért. A Fradi azt tette, amit ebben a helyzetben tehetett, mindent megpróbálva, a játékot széttördelve küzdött azért, hogy pontot szerezzen, és ne legyen helycsere a tabellán. Vasárnap fontos meccs vár ránk a Debrecen ellen, nyerni szeretnénk.

Újságírói kérdésre a szakvezetők a következőket mondták a játékvezető teljesítményéről.
    - Egyetértek azzal a megállapítással, hogy a bíró nem tudta teljesen kézben tartani az összecsapást, az is nehezen érthető, hogy miért csak 3 percet hosszabbított a játékvezető. Számítottunk rá, hogy a külső körülmények nehezítik majd játékunkat, ám ilyen erős nyomásra nem számítottam. A kispadról, de akár a pálya mellől, a mentőstől is érkezett "segítség" a hazaiaknak, és ez a nyomás egyáltalán nem tett jót a csapatom játékának.

Én nem mennék bele részletesen a játékvezetői bírálatokba, hiszen mindkét oldal nyilvánvalóan másként látja a dolgokat, ráadásul akkor holnap estig itt elemezhetnénk a történteket, hiszen akkor azon is vitatkoznánk, hogy Farkas belépője nem ért volna-e pirosat - vette át a szót László Csaba. - Ráadásul ekkor biztosan szóba kerülne az őszi meccs is, amikoris Szűcsöt kövekkel dobálták, szintén komoly nyomást gyakorolva ezzel csapatomra. Ami a kispadot illeti: Udvarácz Milán tette miatt minden újpestitől elnézést kért a meccs után, emellett a többiek is elismerték az Újpest pontszerzését.