23419
  • mukika
    László és Mészöly a meccsről, a kiállításról és a játékvezetőről

A rangadó után egyik szakvezető sem volt elégedett az eredménnyel, de az edzőknek a játékvezető teljesítményével sem voltak maradéktalanul megelégedve.

László Csaba (a Ferencváros szakvezetője)

- Az első 45 perc azt hozta, amit vártunk. Jött az Újpest, de a kapunkra nem jelentettek veszélyt. A fordulás után bátrabban futballoztunk, vezetést szereztünk, Huszti padlóra küldhette volna ellenfelünket, ám óriási ziccert hibázott. Sajnos ezt megbosszulta magát, hiszen Lipcsei - aki nagy butaságot követett el - kiállítása után egyenlítettek a vendégek. A hátralévő játékidőben tíz emberrel is megvoltak a lehetőségeink, nem éltünk azokkal, így egy élvezetes meccsen két pontot elveszítettünk.

Mészöly Géza (az Újpest edzője):
    - Nem vagyok teljesen elégedett csapatom teljesítményével, elsősorban azért van hiányérzetem, mert emberelőnyös helyzetben nem tettünk meg mindent a sikerért. A Fradi azt tette, amit ebben a helyzetben tehetett, mindent megpróbálva, a játékot széttördelve küzdött azért, hogy pontot szerezzen, és ne legyen helycsere a tabellán. Vasárnap fontos meccs vár ránk a Debrecen ellen, nyerni szeretnénk.

Újságírói kérdésre a szakvezetők a következőket mondták a játékvezető teljesítményéről.
    - Egyetértek azzal a megállapítással, hogy a bíró nem tudta teljesen kézben tartani az összecsapást, az is nehezen érthető, hogy miért csak 3 percet hosszabbított a játékvezető. Számítottunk rá, hogy a külső körülmények nehezítik majd játékunkat, ám ilyen erős nyomásra nem számítottam. A kispadról, de akár a pálya mellől, a mentőstől is érkezett "segítség" a hazaiaknak, és ez a nyomás egyáltalán nem tett jót a csapatom játékának.

Én nem mennék bele részletesen a játékvezetői bírálatokba, hiszen mindkét oldal nyilvánvalóan másként látja a dolgokat, ráadásul akkor holnap estig itt elemezhetnénk a történteket, hiszen akkor azon is vitatkoznánk, hogy Farkas belépője nem ért volna-e pirosat - vette át a szót László Csaba. - Ráadásul ekkor biztosan szóba kerülne az őszi meccs is, amikoris Szűcsöt kövekkel dobálták, szintén komoly nyomást gyakorolva ezzel csapatomra. Ami a kispadot illeti: Udvarácz Milán tette miatt minden újpestitől elnézést kért a meccs után, emellett a többiek is elismerték az Újpest pontszerzését.
  • mukika
    nem tudok róla. 22ig ott voltam... bár ki tudja. káosz és anarchia volt végig.

Huszti elfelejtett focizni teljesen. kurvanagy csalódás.

Szerencsénk van, hogy az MTK és a Győr döntetlent játszott így megmaradt a 2. hely. De a loki ugyebár nyert... De hétvégén Debrecen-UTE, utánna meg majd mi játszunk a Lokival. Nehezen ámbár meglehet a bajnokság. De egyáltalán nem érdemelnénk meg.

A bíró pedig Farkast miért nem küldte el zuhanyozni??? Meg a buzi Fehér, mekkora paraszt! ÁÁÁÁÁ
  • Láma!
    énis kinnvoltam,volt vmi balhé meccs után?
  • Buddy
    hát kint voltam...ismét elképzelés nélküli játék...előny: köv pár meccsen nem játszik lipcsei...semmi akció, semmi ötlet, csak ívelgetik összevissza a lasztit
  • Láma!
    botis meg a beteghordo nem??:DD
  • Csesza
    1-1 lett!!!!
    kiállítoták lipcseit!!!!!
    sztem ez a meccs a fradié lehetett volna ha a nyagyobb helyzeteket vesszük, dehát ez van!!!! Botis lett a meccs legjobbja!!!!!
  • gabber_saviola
    YESSSSSSSSSS
  • dardevil
    Vezet a Ferencváros!

Huszti bal oldali szabadrúgása után Botis fejelt erősen kapura 8 méterről. Vlaszák ezt még bravúrral kiütötte, azonban az érkező és a védőket megelőző Rósa Dénes 2 méterről a hálóba pöckölte a labdát. 1-0
  • skristof
    mi ez a chat itt kérem? :D

mukika, kérem tegyen rendet :D

amugy én sem hiszem, h meglehet még ez a bajnokság.... :\

ezt a csapatot nagyon rendbe kéne tenni, mert ha most elindul a lejtőn
  • Rudee
    Németországból érkeznek a ma esti Ferencváros-Újpest mérkőzésre játékosmegfigyelők, akik a hazaiak román védője, Sorin Botis játékára kíváncsiak.

A védőt a német élvonalban szereplő Kaiserslautern vezetői szeretnék szerződtetni, de a zöld-fehérek internetes honlapja szerint az olasz bajnokság másodosztályának listavezetője, a Genoa is szívesen látná soraiban.

nso, tehát közel se biztos hogy igaz a hír
  • szanics
    Na öltözzetek lilába, ................
    Úgy híjják azt, csak egy L-lel. Megy kálóba! :)
  • gabber_saviola
    kabbe :DDDDDDDDDD
  • gabber_saviola
    hiány leltárba? :DDDDD
  • Takezó
    télleg, valami hasonló, de nem utyanaz.. de ő kis piti cégnél dolgozik, szal ott nicnsen ilyen
  • gabber_saviola
    nem szokásom
  • szanics
    Hát hogy a tökömbe hívják azt, ami eltűnhet? [nem a szakterülete, de valami ilyesmi lehet]
  • Láma!
    eleget...:D
  • gabber_saviola
    hova ment? :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • gabber_saviola
    nem lopok ... :D
  • szanics
    jah, jes, majdnem elfelejtettem. Ment kállóba, mi? :D
  • Láma!
    loptad e?
  • gabber_saviola
    én sóztam magamra .................
  • Takezó
    vicc, azt nem engedné az MLL
  • Láma!
    jah
  • szanics
    De azért az R betű ugyanott van, ugye? Vagy selejtet sóztak Rád?
  • Láma!
    meg bi is bazze!!:DDDDD
  • Láma!
    bebaszna!
  • gabber_saviola
    csíra vagyok és dolgozom :DDDDDDDDDDDD
  • szanics
    Az a baj, hogy ha így folytatja a Fradi, még simán lehet 5. is.
  • Láma!
    nemjösszki?
  • gabber_saviola
    már javítva,csak új a billem (a4tech)
  • Takezó
    láál
  • Takezó
    Szerintem a Ferencváros feltámad, és megnyeri a bajnokságot
    [őseteljesengondoljakomolyan]
  • szanics
    Na, mindkét csapatnevet sikerült elb@szni, gratula!!! [hogy lehet egy ilyen csávó olasz bajnokcsapat edzője?!?!?!]
  • Takezó
    :D:D:D azé lesz bunyó, mert te mész, és e olyan bunyós gyerek vaty...
    napi 200 fekvő, tooood f#hehe]
  • gabber_saviola
    HAJRÁ FERENCVÁROS, ja és FORZA PALERMO :DDDDDDDDDDD
  • szanics
    Szerinted ki lesz a bajnok?
  • Láma!
    beeszosz!???
    ta mondtad hogy balhé lesz4!:DD
  • szanics
    Nem lesz ott semmilyen bunyó, csak dobálás.
  • gabber_saviola
    dolgozom :(