23418
-
#2322 nem tudok róla. 22ig ott voltam... bár ki tudja. káosz és anarchia volt végig.
Huszti elfelejtett focizni teljesen. kurvanagy csalódás.
Szerencsénk van, hogy az MTK és a Győr döntetlent játszott így megmaradt a 2. hely. De a loki ugyebár nyert... De hétvégén Debrecen-UTE, utánna meg majd mi játszunk a Lokival. Nehezen ámbár meglehet a bajnokság. De egyáltalán nem érdemelnénk meg.
A bíró pedig Farkast miért nem küldte el zuhanyozni??? Meg a buzi Fehér, mekkora paraszt! ÁÁÁÁÁ -
#2321 énis kinnvoltam,volt vmi balhé meccs után? -
#2320 hát kint voltam...ismét elképzelés nélküli játék...előny: köv pár meccsen nem játszik lipcsei...semmi akció, semmi ötlet, csak ívelgetik összevissza a lasztit -
#2319 botis meg a beteghordo nem??:DD -
Csesza #2318 1-1 lett!!!!
kiállítoták lipcseit!!!!!
sztem ez a meccs a fradié lehetett volna ha a nyagyobb helyzeteket vesszük, dehát ez van!!!! Botis lett a meccs legjobbja!!!!! -
#2317 YESSSSSSSSSS -
#2316 Vezet a Ferencváros!
Huszti bal oldali szabadrúgása után Botis fejelt erősen kapura 8 méterről. Vlaszák ezt még bravúrral kiütötte, azonban az érkező és a védőket megelőző Rósa Dénes 2 méterről a hálóba pöckölte a labdát. 1-0 -
skristof #2315 mi ez a chat itt kérem? :D
mukika, kérem tegyen rendet :D
amugy én sem hiszem, h meglehet még ez a bajnokság.... :\
ezt a csapatot nagyon rendbe kéne tenni, mert ha most elindul a lejtőn -
Rudee #2314 Németországból érkeznek a ma esti Ferencváros-Újpest mérkőzésre játékosmegfigyelők, akik a hazaiak román védője, Sorin Botis játékára kíváncsiak.
A védőt a német élvonalban szereplő Kaiserslautern vezetői szeretnék szerződtetni, de a zöld-fehérek internetes honlapja szerint az olasz bajnokság másodosztályának listavezetője, a Genoa is szívesen látná soraiban.
nso, tehát közel se biztos hogy igaz a hír -
#2313 Na öltözzetek lilába, ................
Úgy híjják azt, csak egy L-lel. Megy kálóba! :) -
#2312 kabbe :DDDDDDDDDD -
#2311 hiány leltárba? :DDDDD -
Takezó #2310 télleg, valami hasonló, de nem utyanaz.. de ő kis piti cégnél dolgozik, szal ott nicnsen ilyen -
#2309 nem szokásom -
#2308 Hát hogy a tökömbe hívják azt, ami eltűnhet? [nem a szakterülete, de valami ilyesmi lehet] -
#2307 eleget...:D -
#2306 hova ment? :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2305 nem lopok ... :D -
#2304 jah, jes, majdnem elfelejtettem. Ment kállóba, mi? :D -
#2303 loptad e? -
#2302 én sóztam magamra ................. -
Takezó #2301 vicc, azt nem engedné az MLL -
#2300 jah -
#2299 De azért az R betű ugyanott van, ugye? Vagy selejtet sóztak Rád? -
#2298 meg bi is bazze!!:DDDDD -
#2297 bebaszna! -
#2296 csíra vagyok és dolgozom :DDDDDDDDDDDD -
#2295 Az a baj, hogy ha így folytatja a Fradi, még simán lehet 5. is. -
#2294 nemjösszki? -
#2293 már javítva,csak új a billem (a4tech) -
Takezó #2292 láál -
Takezó #2291 Szerintem a Ferencváros feltámad, és megnyeri a bajnokságot
[őseteljesengondoljakomolyan] -
#2290 Na, mindkét csapatnevet sikerült elb@szni, gratula!!! [hogy lehet egy ilyen csávó olasz bajnokcsapat edzője?!?!?!] -
Takezó #2289 :D:D:D azé lesz bunyó, mert te mész, és e olyan bunyós gyerek vaty...
napi 200 fekvő, tooood f#hehe] -
#2288 HAJRÁ FERENCVÁROS, ja és FORZA PALERMO :DDDDDDDDDDD -
#2287 Szerinted ki lesz a bajnok? -
#2286 beeszosz!???
ta mondtad hogy balhé lesz4!:DD -
#2285 Nem lesz ott semmilyen bunyó, csak dobálás. -
#2284 dolgozom :( -
Takezó #2283 hagggyááá má ezzel a rossz dábrácáni dumával :o