23419
-
Ahhoz kepest, hogy az NS szerint Rajczi (volt) a legnagyobb eselyes, hogy a gollovolista elen vegezzen, Medved mindegyik korben lott egy golt. -
az Balog volt -
baszameg... vezet a Pápa. :CC -
Technikasan kiharcolt egy buntetot. :D -
Ugyebár ez Újpest elleni hangulat, az megvolt... :) -
Összeállítás:
Szűcs L.
Bognár Z.
Botis
Balog Z.
Takács Á.
Csepregi
Tőzsér
Huszti
Sowunmi
Vagner
Bajevski -
jajaja, szerinte technikás játékos. :C -
Az a baj, hogy LCS szerelmes a Bajába :( -
Valami ilyesmi kezdőcsapat lehet (csak tipp):
Szűcs - Bognár, Balog, Botis, Huszti - Takács, Csepregi (Béress), Tőzsér, Penksa - Sowunmi, Bajevski.
Hát ez elég karcsú... :( -
Grenzjager #2394 remélem a bajevski sem fog -
Rudee #2393 Hát így aztán nem lesz eccerű. -
Kapic sem játszhat Pápán -
jó, másoknak meg kurvanagy szopás, és szarul jött ki nekik. és tényleg szemétség is, de nekem pont jó! :D
csak a Bl döntő is az nap lesz... -
AZTAKURVA!!!! JEEEEEEEEEE!! Május 28. nekem szar lett volna, mert egy nagyon jó barátomnak akkor lesz az esküvője, és így nem tudtunk volna ott lenni az utolsó mérkőzésen! de így mégis!!!!!!!!! :))))))))))))) -
"Budapest, április 29., 16.45 Három nappal előbb ér véget a bajnokság.
Mint arról beszámoltunk, felmerült a lehetősége, hogy Lothar Matthäus szövetségi kapitány kérésére - a válogatott Franciaország elleni mérkőzése miatt - az utolsó élvonalbeli fordulót korábban rendezzék meg. A Liga Versenybizottsága most döntött az ügyben és a kapitány kérésének eleget téve három nappal előrébb hozta az élvonalbeli bajnokság utolsó fordulóját. A döntés értelmében az eredetileg május 28-i szombati napra kisorsolt 30. fordulót május 25-én, szerdán rendezik. A mérkőzések kezdési időpontja egységesen 18.00 óra.
A Versenybizottság ezen felül még egy döntést hozott: a szombaton megrendezendő Makó-Mosonmagyaróvár NB I/B-s találkozó kezdési időpontját egy órával későbbre tolták, így a meccs 17.00 órakor kezdődik." -
jaja 3-4et mondtam én is. -
Grenzjager #2387 mondhatni megúszta... én 4re tippeltem -
Rudee #2386 Sérülés miatt Rósa se jácchat Pápán. -
Lipcsei egy meccsen nem játszhat -
öreghupi #2384 Hát én akárhányféle módon próbálom olvasni az írást a kötésen, sehogy nem akar Lipcseinek tünni. Hacsak nem mocskosnak becézik -
whohoa! Király! Ezt nem is tudtam...
-
Bármennyire fáj, Rósa Dini tényleg "intelligens gyerek".
Már csak ezért is...
-
- Az újpestieket bizonyára jobban érdekli a keze, ugyanis a lila-fehér klub honlapján azt állítják, hogy a befáslizott részen �Mocskos lilák� felirat volt. Ez igaz?
- Minden meccs előtt a gyúrónk, Lipcsei Gabi tekeri be a kezemet, s ha kész, akkor dedikálni szokta. Ez így történt legutóbb is, az ő aláírása szerepelt rajta, amit az újpestiek állítanak, az nem igaz. -
Ez a Rósa igencsak intelligens egy gyerek! -
Az elég régen lehetett, én "csak" azóta követem, mióta a juniorban játszik. -
Rudee #2378 Az értéke még nem is annyira csökkenhetett, viszont a szerződéséből hátralévő napokat már lehet számolgatni. -
jobban járt volna a fradi, ha elviszi télen a wba husztit is...sok pénzt adtak volna...most már negyedannyit sem ér... -
Rudee #2376 Jáccott Ő még a védelem bal oldalán is. -
Takács alapvetően jobb-bekk, csak a Fradinak most nincs jobb oldali középpályása. A tarcsiban világ életében jobb-bekk volt (alapvonaltól alapvonalig). -
szokni kell. -
Rudee #2373 Nem ott kéne lennie, de ott van. Érdekes hogy csak azóta, mióta a Rangers edzője bejelentette hogy Husztit erre a posztra igazolná le. -
de Husztinak sem a védők között kéne lennie... bár tegnapi játéka után tök mind1. nem megy neki már sehol sem. -
Rudee #2371 Szerintem meg Huszti, Botis, Balog és Bognár lesz a védelembe (balról jobbra). Takács hasznosabb a középpályán. -
Hülyeség.
Takács, Bognár, Botis, Balog megoldják, ha négy védő lesz.
Ha három, akkor Takács középpálya, Bognár jobb-bekk (valószínűbb) -
Rudee #2369 "A hátsó alakzat két alapembere, Dragan Vukmir és Gyepes Gábor ugyanis szerdán megkapta harmadik sárga lapját, Lipcseit pedig kiállították, így - az ftc.hu információja szerint - elképzelhető, hogy a csapat pályaedzője, Keller József ismét pályára lép a Ferencvárosban." -
az szép lenne! :D -
egyébként haverral tervezzük, hogy egyszer beülünk közéjük, egy ilyen helyi derbin...persze ügyelnünk kell, hogy nehogy véletlenül felvegyük a mezünket és ha ez megvan, akkor végig be kell fognunk a pofánkat :P -
Máté Péter, Kiss Zoltán jól jönne a Fradiba...de Starkra nincs szükség, túl darabos és lassú játékos, annyira Simek sem nagy szám
de ilyen játékosok a fiatalok közt is vannak, onnan kéne nézelődni...csak végre nyitott szemmel... -
jó, hogy nem 2325-ön :))) -
ezen a képen megtaláltam magam :)