23419
-
minek akarnak a bírók a debrecenből bajnokot csinálni????? -
leblokkolt a debrecen :DDDDDDDDDD -
Én azt mondom maradjon a 6 pontos diferencia és akkor még a csoda segíthet. -
az jo!00 -
vezet az fujpert 1-0 :DDDDDDDDDDDDD -
Télleg meglátszott. Rögtön nyert a csapat.:))
Remélhetőleg LCS-nek is feltűnt, hogy a milliókat kereső "sztárok" nélkül a fiatalokkal teletűzdelt csapat tudott idegenben nyerni. Ezt az utat kellene követni. -
aha de éppen Peti rutinossága hiányzott egy-egy támadásnál, hogy összefogja írányítsa a csapatot. (Bár rühellem már Lipcseit, nem hajt, nem akar játszani, de mégis meglátszik, hogyha hiányzik...)
ja és Takács nem veszi el Peti posztját. Ő megmarad majd szélsőnek. -
Csesza #2439 nekem csepregi játéka jobban tetszett!!!! főleg a 2félidőben, védekező középpályásnak ott van lipcsei és nem kell sztem oda még 1, inkább 1 támadó szellemübb. (lásd: csepregi)!!!! tudom hogy játszott balog is és bognár is és takács is!!!! de balog iszonyat balfax volt!!!! és takács jobb sztem jobb oldali középpályásnak vagy jvédőnek!!!! meghát eleve lipcsei posztján jáccott takács és nemhiszem hogy a bcsaba elleni meccsen is ott kezdene!!!!! -
Kapic jobb mint csepregi... tegnap Balog, Bognár, és Takács is játszott. Jó ott Takács ahol van.
Bartha pedig a 17 életévével szerintem még nem az igazi... bár Baja helyett jobb az tény. -
Csesza #2437 sztem naon yo meccs volt!!! a bcsaba ellen is jáccatni kéne ezeket a fiatalokat!!!! kapic helyén cseperegi, balog v. bognár helyén takács, bartha-nógrádi csatársor -
Huszti: Talán most kilábalunk a gödörből -
László Csaba: A fiatalok megmutatták, hogy lehet rájuk számítani -
nem. -
Nógrádi kapott sárgát mezlevételért?
-
Nadi #2432
-
ehh :D
tudtam, hogy nem bírod ki mester :DDDDDDDDDDDDDDD -
köszönjük építő jellegű hozzászólásod. de igen, jobban megérdemelnétek mint mi... -
Nadi #2429 A Loki lessz a bajnok hiába erősködtök
-
nem szeretem mikor a lilák kezében van a fradi sorsa :( -
meg most nagy a fegyelem. a multkori bocsánatkérésük óta, nem igen engedhetnek meg majd egy gyenge szereplést holnap. -
így lesz. szerintem az ég bennük, hogy le is előzhetik a Fradit... -
legyen igazad! -
mészöly aszonta hogy szeretnének örömet szerezni a fradinak,azzl hogy nyernek! -
Rudee #2420 A lila majmok most szerintem érzik azt hogy ők is közelebb kerülhetnek a debrecenhez. -
Rudee #2419 Az eredmények csak az ellenfelek megtévesztése érdekében alakultak úgy ahogy
-
egy a gáz, hogy a lila majmok elöbb fekszenek le a debrecennek mint a Ferencvárosnak! -
így van... csak hát ez a tavasz idáig nem a miénk volt. -
énis!
halkan mondom, de hajrá ujpest!
[gyorsan szájat mos] -
Rudee #2415 Egy holnapi újpest és egy jövő heti Fradi győzelem 3 pontra csökkentené a hátrányt, akkor pedig bármi lehet még. -
pff. a holnapi mecs után majd meglátjuk. nem szeretem a lilákat, de holnap nekik szorítok. -
felesleges ......................meg kéne már érteni végre.
-
JEEE! Tovább lehet számolgatni... -
szépvolt srácok!!! -
Vége 1-2!!!

Gólok
Medved (19.p., 11-esből) illetve Huszti (70.p.), Nógrádi (72.p.)
Lapok: Farkas A. (41.p.), Szabó Z. (54.p.), Lászka (58.p.) illetve Balog (51.p.), Nógrádi (72.p.), Sowunmi (80.p.) -
az igen!
-
1-2 Nógrádi
Két perc alatt megfordítva a meccs
-
JEEEEEEEEEEEE! :)))))))))))))))))))))))))) -
Rudee #2406 Balog finoman fogalmazva sincs a helyzet magaslatán. Sowunmi meg talán Tőzsér az aki valamennyire is hajt. Csepregi szabadrúgása szép volt, bemehetett volna. -
Vagner belőhette volna. ÁÁÁ :C -
Azt hittem o a Baja, nem Bajevszkire gondoltam :D