• Laffite
    Szerintem ez csak részben igaz, mert ha nem indulnak el a nemzetközi kupában, azzal megint bevételtől esnek el, plusz ha a játékosok is ennyire gyatrán teljesítenek, akkor akiket el akarnak adni, azokon sem tudnak nyerni, hiszen nem kapkodnak értük majd sem a hazai, sem a külföldi klubok... Én értem, hogy aminek nincs értéke, az olcsóbb, de ha valaminek nincs értéke, akkor azt ki akarja majd megvenni és minek...? Jön majd egy politikus vagy téeszelnök arc, megveszi zsebpénzért, aztán jól elcseszi még azt is ami van, mert itthoni mércével mindenki azonnal akar pénz keresni a focival, befektetni meg véletlenül se, se játékosokba, se létesítménybe, semmibe, aztán majd a Fradinál is az lesz mint Békéscsabán... Én ebben az egészben nem hiszek. Még mindíg állítom, hogy egy bajnok és kupagyőztes csapatot sokkal könnyebben lehetne értékesíteni és sokkal többért minden szempontból, csak akkor lehet, hogy az a néhány ember, akinek a keze ebben az esetleges lejáratásban benne van, esetleg nem járna olyan jól mint így...