23419
  • Oncsi
    THOMAS az egyetlen jo hir...........ö bene bizom!!!
  • báttyó02
    áz :(
  • gabber_saviola
    nah Csabi még mindig az edzö?
  • dardevil
    A vereség után a legjobb hír !

• szanics
    Rósa, Balog: húzódás
    Budó: valami fertőzés...
  • Oncsi
    Végre!!!!!!!majd ö!!!!!
  • Csesza
    Sowunmi: újra Fradi?

Budapest, augusztus 7., 22.00 Hétfőn aláírhatja szerződését a támadó.

Honlapunk információi szerint a hétvégén egyeztetett egymással az elmúlt idényben a Ferencvárost erősítő Thomas Sowunmi és a zöld-fehérek vezetése. Úgy tudjuk, a tárgyalások során jelentősen közeledtek egymáshoz a felek álláspontjai, olyannyira, hogy a korábbi válogatott támadó hétfőn alá is írhatja a 2005/06-os idényre érvényes szerződését a klubhoz.
    Sowunmit egyébként azóta nem keresték a klub vezetői, hogy Rósa és Balog is bejelentette: meghosszabbítják szerződésüket a klubnál. A támadó aznap iskolai kötelezettségei miatt nem tudott a zöld-fehérekkel tárgyalni, ám később már a ferencvárosi vezetők sem keresték. Egészen eddig a hétvégéig, amikor a klub elnökének, Furulyás Jánosnak eszébe jutott a nyáron külföldön eredménytelenül csapatot kereső Sowunmi.

nb1.hu
  • Csesza
    rósa,balog,bognár sérűlt volt budo meg elvileg náthás/beteg
  • mukika
    ja hogy mindhárman sérültek voltak. erről lemaradtam.
  • mukika
    most értem haza... kb 1 láda sör bennem van. jó volt ez a vasárnapi matiné... NC...

a hangulat jó volt szokásosan. de a szervezés szar. 2000 ft ezért a meccsért, ebben a 3. osztályu stadionban. rendőrökkel akkorát "vívtunk", tisztára munkatáborban éreztem magam. a kordono kívül nem lehetett menni semerre, egészen el kellet gyalogolnunk a határ útig., közben hátulról ütöttek, és rugdosták a lábunkat, hogy tartstuk a tempót! Szolgálunk és Védünk mi???!!!

Hol volt Budo, Rósa, Balog???? Kellerrel meg elkezdődött a fiatalítás???

Hát sztem még mindig nem LCS hibája ez az egész, de lassan tényleg készülödhet lehet... Nem ő tehet róla hogy a tiszta helyzeteinket nem rugjuk be. De a fatert nem kellet volna játszatni ez tény.

Sajnos bő nyállal szoptunk, ez ellen a harmatgyenge Kispest ellen is... Ez a tipikus Kispest szindróma volt. Csak szenvedünk ellenünk. Szar ez az egész...

• Csesza
    yolvan ügyes vagy
  • Sheva
    én nem vagyok FTC drukker de nem szidom őket mint a bokrot mint egyes LÁMÁK!!!
  • Sheva
    hát ennek ha eggyel kevesebb IQ-ja lenne növény lenne bazz...
  • Láma!
    mert van egy kis eszed, és értelmes vagy. de ez?
  • fernando torres
    teljesen igaza van nem vagyok fradi drukker sőt utálom de nem szapulom
  • Láma!
    hát ez fantasztikus.
  • Láma!
    be lehetne fejezni, ez nem az a topik
  • Sheva
    látom te is értelmes gyerek lehetsz
  • Csesza
    köszönjük a hozzászólásaitokat
  • ForRedGlory
    pontosan :)
  • szanics
    "Megvoltak a helyzeteink, melyeket azonban sajnos nem tudtunk kihasználni és kaptunk három fejesgólt, ami már több, mint bosszantó." - Ez már megint milyen kamu by LCS???

Nem fogsz három fejesgólt kapni, ha nem 170 centi az egyik belső védőd...
  • szanics
    Ja, az is bejött...
  • miccoli002
    Ma bevallom nagyot csalódtam LCS-ben,mert a meccs után nem festtet reális képet a történtekről.Azt mondta,hogy a Honvéd háromból három gólt rúgott,pedig,aki ezt a meccset nézte az jól tudhatja,hogy a Kispepestnek legalább7-8 lehetőségük volt.
    László már nem teljesen az az ember mint,aki idejött,de ettől függetlenűl én kiállok mellette.
    Amúgy ami a védelmet illeti szerinte ez a vonalvédekezés egyszerűen bonyolult ezeknek a játékosoknak,sőt azt is mondhatjuk,hogy buták hozzá.
    Talán egy 3-5-2 jobb lenne.
  • Rudee
    Laczkóval kapcsolatban a középpályásból lett csatár történetére gondoltam. Ugyanez megeshet mással is.
  • szanics
    Nyáron Csank még szabad volt...
  • szanics
    Figy! Én nem fogok Rólad erről vitatkozni, több okból sem. Ha nem akarod megérteni, amit mondok, akkor nem is fogod.
    Tőlem a Laczkó játszhat néha balbekket, még ha nem is az az eredeti posztja, de KELLER NE LEGYEN KÖZÉPSŐ VÉDŐ, mert aki ilyet talál ki, az egy KONTÁR!!!
    Hogy lehet egy 170 magas, 40 éves öregembert bezavarni a védelem tengelyébe, oda, ahol eddig még életében nem játszott???????
    Ez itt a fő probléma, nem szerencsétlen Csurka a baj. Abba már csak Te kötöttél bele, csak éppenséggel nem ez a dolog lényege...
  • Rudee
    Attól hogy épp akkor középen jáccott még lehet szélső védő, Laczkó után szabadon.
  • Ramore
    egyet értek veled, amennyiben magyar edzőt akarnának, akkor az csak a mezey team-ből jöhetne, amivel a Fradi látszólag nyerne, mert elkezdenék a bundameccseket, de a magyar foci az még lejjebb csúszna a lejtőn.
  • McFrost
  • miccoli002
    Mondjon valaki egy olyan magyar edzőt,akinek nics most állása és jobb lenne mint LCs.
    Csak nehogy valaki a Mezeyt mondja,mert kitérek a hitemből.
    Az igazság az,hogy a fradi történetének legkritikusabb időszakát éljük.Nincs csapat nincs elnök nincs pénz.
    Akik itt vannak azok sem Pécsen sem Nyiregyházán sem Romániába nem fértek be vagy legalább is nem sűrűn.
    Amúgy lehet,hogy LCs könnyebbülne meg a legjobban,ha véget érne neki ez a rémálom,de mondjuk ő legalább szereti a Fradit nem úgy mint eggyes vezetők és szurkolók,akik nem tudják miért,de meneszteni akarják.
  • szanics
    Csurka középső védő, a tarcsiban néha védekező középpályást játszott.
  • Gabe18
    Jó,hát tőlem kirughatják a Lászlót még ezen a napon,rajtam biztos nem múlik.Vagy rávehetik hogy mondjon fel Ő.
    De ki jön a helyére?
    Nem hinném hogy a Fradi kispad mostanában olyan hivogató lenne.És akárki jön,játékosa neki is csak az lesz aki most van.
  • Rudee
    Csurkának anno még az ftc.hu is bal oldali védőként határozta meg a posztját, csak tudják hogy mit írnak.
  • szanics
    Keller soha az életben nem játszott még középső védőt.
    Csurka Zoli vérbeli belső védő [nem egy tarcsimeccsen járt már...]
  • Rudee
    Nem láttam hogy utólag írtál oda, sorry.

Csurka a tarcsiban is főleg bal oldalt jáccott tavaly, Keller rutinja középen pedig sokkal többet ér.
  • szanics
    Ha kérhetnék egy választ, Rudee...
  • szanics
    Na jó, Nálatok mondjuk az a B-csapat játékerőben egy sima 2-4. helyezett lenne amúgy is...
  • Rudee
    Azok a játékosok 1-2 kivétellel évek óta együtt jáccanak.
  • szanics
    Honvédban hányan játszottak tavaly itt? Nem veszek, mert a Honvéd és a Fradi az én két csapatom. Egyébként biztosan jól állna.
  • Petyus_
    Hmmm.. mi az először együtt játszó B csapatunkkal itthon nyertünk 2:1-re a ZTE ellen. =)