23418
  • Breki33
    Lisztes Krisztián a Vasassal edz

Ez már nevetséges ami ennél a klubnál folyik
    Hogy ilyen ősfradisták a Vasasban lássanak lehetőséget........
  • Csesza
    upssssz
  • skristof
    ez igy csak 4-2nek tűnik, a végéről lemaradt Horváth
  • Csesza
    Fradi - Orosháza 5-2

gólok: Borbély(FTC), Laczkó(FTC), Szeverényi(OH), Szeverényi(OH), Szalai(FTC), Lazkó(FTC)
  • Oncsi
    Visszatérve a loki mecsre!!!nem minöditem a debreceni szurkolokat,de mégis megteszem,mert ez egyszerüen nevetséges undorito volt!!!csicska népség..mit énekeltek ameccs elött???na mit??
    Álmodtam egy világot magamnak......ezt afradisták prágában énekelték ...
    Debrecen debrecen mekkorát fogtok koppanni!!!!!
  • zambrotta
    ja bármi
    pl: nem 3:0, hanem 6:1
  • zambrotta
    a név még elmegy bár rohadt idegesítő,
    de a kétsoros idézet amit mondott (álmodtam egy világot magamnak...), mintha azt tavaly mi találtuk volna ki a sparta ellen- rohadtul felkúrt
  • dardevil
    FTC: Grósz már fut, Balog edz is

Újrakezdhette az edzések Balog Zoltán, a Ferencváros NB I-es labdarúgócsapatának játékosa, míg csapattársa, Grósz Róbert a futótréningeknek láthat neki sérülése után - adta hírül a 100% Fradi színes hetilap a www.ftc.hu oldalon.

Balog még az MTZ Ripo-Minszk elleni UEFA-kupavisszavágón szenvedett combsérülést, amely miatt ki kellett hagynia a csapat Bp. Honvéd elleni bajnokiját, és eddig nem tudott részt venni a labdás tréningeken sem. "Még egy kicsit óvatosan mozogtam, de valamennyi feladatot panaszmentesen végre tudtam hajtani. Egy-két nap és ismét százszázalékos állapotban leszek"- nyilatkozta a válogatottnál is számításba vett védő.

Az FTC egy másik sérültjének, Grósz Róbertnek is javul az állapota: a védő július 23-án szenvedett térdszalaghúzódást, és most kezdhette meg a futóedzéseket. "Egyelőre csak az egyenes irányú futással próbálkoztam, de ez már panaszmentesen ment. Még a héten megpróbálkozom majd a kitámasztással és a váltakozó iramú futással is. Ha minden rendben lesz és a jövő héten elkezdhetem a labdás edzéseket is, akkor van rá esély, hogy felépülök a Pápa elleni meccsünkig" - mondta a 100% Fradinak Grósz.
  • Csesza
    ha kisbetűvel írod akkor is észrevesszük...
  • fradista91
    Amúgy meg ha a spanyol bíró megadja a gólt, szerintem bármi lehetett volna a meccs eredménye! (Mu-Loki)
  • fradista91
    REMÉLEM EZ VOLT LÁSZLÓ UTOLSÓ MECCSE! BORZASZTÓ ROSSZUL JÁTSZOTTUNK!
    A 100% FRADIBAN KUNTIC AZT ÍRTA LISZTES NEM AKAR MÉG HAZAJÖNNI.
    KUNTIC, KOPUNOVICS? JÖHET!!!!!!! MINDENKI JOBB ENNÉL A LÁSZLÓNÁL!

FERENCVÁROS AZ ÉLETÜNK, ÉRTE MINDENT MEGTESZÜNK
    ÉRTE KÉSZ LENNÉNK FELADNI, MI EDDIG FONTOS VOLT NEKÜNK!
    HAJRÁ FERENCVÁROS!
  • Csesza
    Kemenes: Nagyon jó döntés volt visszajönni a Fradiba
  • Csesza
    Nemzeti Sport: Lisztes Krisztián Veronában edz
  • Láma!
    hát az fix
  • Petyus_
    Akkor remélem a Fradihoz megy, lila mezben meglehetősen fura lenne.

Bár hozzánk is jöhetne. =)
  • dardevil
    Wolverhampton W.-Crystal Palace 2-1

Gyepest nem nevezték a meccsre.
  • Ramore
    hát nem a szaktudása miatt került az rtl-hez
  • Láma!
    jah.
    de hogy ezt a léderert én egyre jobban utálom!!!!
    bazz ha nem tudja kimondani az ellen nevét, akkor ne akarjon kommentátor lenni!
  • miccoli002
    Bár ma mi kaptunk volna ki az MUtól.
    Az már jelentene valamit.
  • szanics
    Erre egyre kevesebb az esély, szerintem itthon ragad...
  • dardevil
    Sowunmi: egy pont hibádzik

Amint arról tegnap este beszámoltunk, ma délelőtt alá kellett volna írnia új szerződését Thomas Sowunminak, amely a Ferencvároshoz köti őt, erre azonban nem került sor.
    A korábbi válogatott támadó egyetlen pontban nem tud egyezségre jutni a Ferencváros vezetőivel. Ez pedig nem más, mint hogy külföldi ajánlat esetén szabadon távozhasson. A vezetők hétfőn olyan szerződést tettek a játékos elé, amelyben ez a passzus nem szerepel.
    – Amennyiben a Ferencváros vezetői hajlandóak ezt a pontot visszatenni a szerződésbe, úgy azonnal aláírom azt – mondta honlapunk Sowumni.
    Információink szerint egyébként a nyáron szintén szerződést hosszabbító Balog Zoltán és Rósa Dénes szerződése szintén ezen pont miatt húzódott sokáig, ám az ő kontraktusukba végül visszakerült a játékosok kikötése.

Ez már kabaré ami a székházban folyik...
  • Petyus_
    Nem a lilákoz megy? =)

(Egyébként nem hinném, hogy hazaigazol Mo-ra.. azért ő egy komoly játékos, tuti talál jó nyugati csapatot szerintem.)
  • gabber_saviola
    jaj de jó lenne, ha Krisztián tényleg jönne
  • miccoli002
    Amég itt az a kókler az elnök úgy se jön ide futtbalista.
    Csak egy-két félkegyelmű.Az meg már van elég.
  • mukika
    istenem. egyre több barom jelenik meg a topicban...
  • Takezó
    még 1 idióta
  • dardevil
    Megszakadt a tárgyalás Sowunmi Thomasszal

A 100% Fradi színes hetilap információja szerint megszakadtak a tárgyalások a Ferencváros és Sowunmi Thomas között.
    A futballista ma az Üllői úton találkozott Furulyás János klubelnökkel és Tepszics Ignác sportigazgatóval, de a megbeszélés eredménytelenül zárult.

• dardevil
    Lisztes az Üllői úton tárgyalt.

A 100% Fradi színes hetilap információi szerint Lisztes Krisztián délelőtt az Üllői úti klubházban járt. Egykori játékosunk találkozott Furulyás János klubelnökkel és Tepszics Ignác sportigazgatóval.
    Sportigazgatónk megerősítette, hogy ezúttal már tárgyalás zajlott le a Ferencváros és Lisztes között.

Jó hír ez is, de ebből sem lesz semmi !

Lisztes: ááááá... - Sowunmi: talán... - Kuntics, Kopunovics: itt vannak már ?
  • Rudee
    Te csak azért regeltél, hogy elmondd az olyan véleményeidet, ami senki se érdekel?
  • mukika
    ha mennie kell, akkor ők méltóak arra hogy a Fradi kispadján üljenek.
  • gabber_saviola
    ISTENEM , CSAK LEGYEN IGAZ
  • Csesza
    énis nagyon remélem hogy igazuk lesz, mer nagyon jó lenne ha ők jönnének a kispadra és lenne akira felnéznének a fiatalok
  • miccoli002
    Ha mennie kell LCSnek,akkor jöjjönek valóban ők.
    Mert,ha valami Mezey fajta embert hoz az a bunkó paraszt fradigyilkos Furályás akkor komolyan mondom,hogy öngyilkosmerényletet követek el ellene.
    Amúgy őt a falusi parasztokhoz nem lehet hasonlítani,mert azok legalább dolgoznak becsülettel.
  • szanics
    Őszintén szólva még sosem akartam ennyire, hogy egy "budapeti" bulvárlapnak igaza legyen...
  • Csesza
  • Takezó
    Ha még azt is mondtad volna: tán a kerekesszékesnek is odaugatod, hogy "TE NYOMORÉÉÉK!"? Áh, gyerek vagy még...
  • Takezó
    Máshol is szoktál csak úgy faszfejként viselkedni, hogy ezzel bosszants másokat? :) Ez aztán a viselkedés :Ð
  • Petyus_
    Ha debreceni vagy, nőjjé' fel, és addig se égess minket légyszíves.
  • Takezó
    Szia! Jobban tennéd, ha elhúznád innen az arcocskád, köszi.
  • Oncsi
    THOMAS az egyetlen jo hir...........ö bene bizom!!!