33675

• Axon
    Légyszives nekem is küld el a szerver elérést az email címemre.
    A nickemre @Axon kell ráklikkelni és ott van a levélküldés.
    Előre is köszi.
    Bár a munkaidőm délben lejár és már csak hétfőn tudom tölteni. Remélem akkor még fent lesz a szervereden.
  • LezLee
    Mimacska: megkaptam az infót. Már szedem is le az első cd-t. Majd még jelzek, hogy müxik e. Tényleg hogy sikerült mégis ISO-t csinálni???
  • MIMACSKA
    A monkey 3 megvan nekem. De valahogy én nem voltam tőle elájulva. Ráadásul ha jól tudom magyarítása is van.

Lacc! privid érkezett
  • Lacc
    Látogass el a helyi Media Markt-ba. Én a minap vettem meg a The Dig-et, és nem is bántam meg! Már rég kerestem a neten azt a gamet is, de nem volt meg sehol (illetve ahol megvolt onnan rohadt lassan jött). Az MM-be még ott volt ezen kívül a Sam & Max, a Full Throttle is, meg még mások, mindegyik 3000 volt. Persze ha a 7000-es csomagban benne van mind, akkor jobban megéri egyértelműen, de ott nem találtam olyat :)
  • Lacc
    Én nagyon megköszönném ha elküldenéd a server címét! De inkább itt privát-ba küldd, ne az emil címemre, mert az nem nagyon működik...
  • MIMACSKA
    Na fent van a szerveren.......és ISO ban
    Ha minden igaz
    Akit érdekel priviben megadom az elérést
    Remélem müxik de kérlek jelezzetek
  • LezLee
    És a neten belül hol? Valami címet tudnál esetleg mondani? Legalább magyar az oldal? Mert különben nem sok értelme van.
  • Deajka
    6990 Ft ért lehet rendelni a neten.The dig,sam &max,grim fand., full trottle.
    Már a grim miatt megéri az árát. Alapművek.
  • LezLee
    És ez azért lenne számomra nagyon fontos, mert nagyon sok régi kalandjáték kimaradt az életemből valami ok folytán, és ezek a neten nem nagyon elérhetők. Pl. Monkey Island sorozat, Sam n Max, Day of the Tentacle, Grim Fandango. Ezek mind érdekelnének...
  • LezLee
    Teljes mértékben támogatom az ötletet. Már csak kellene egy személy, aki egy igen széles sávszélességgel rendelkező fölös ftp szerverrel rendelkezik és nem utolsósorban nagy kalandjáték fan. Én remélem, hogy létezik ilyen ember hazánkban. Csak meg kell találni.
  • Axon
    Még csak most vettem észre, hogy valaki ezt a gyöngyszemet közkincsé akarja tenni.
    Rögtön fel is ajánlok egy kis segítséget.
    A CDRWin programmal tudsz .bin .cue fileokat csinálni a cd-kből. Ezt kérésre el is tudom küldeni ha érdekel.

Egyébként az alattam szólókhoz csatlakozva már nekem is régóta dédelgetett álmom egy kaland ftp létrehozása. Nekem is tetemes a gyűjteményem és ezt közkincsé tenném egy ftp szerveren. Ide mások is feltölthetnék a kaland játékaikat, hogy létrehozzunk egy teljes gyűjteményt.
    Most konfigolok a munkahelyemen egy web és ftp szervert, de nem tudom mikor lesz kész. Ami viszont máris probléma, hogy az ADSL kapcsolat miatt mások csak igen lassan tölthetnék le róla a játékokat 128k-val, ami például egy 6 cd-s SCHIZM esetén igen jelentős idő és ez persze többszöröződik ha többen is töltögetnek lefele. Ezért az elején csak a régebbi dos-os játékokat tenném föl.
    A másik elképzelésem egy kaland magyarítási oldal, ahol elkészült és fordítás alatt álló kalandjátékok lennének. Ez az oldal sajnos nem lenne túl bőséges.
    Régi álmom a King Quest, Space Quest sorozat magyarítása... Halottam már több emberkétől, hogy megvan egy-egy része lemagyarítva vagy elkezdve, de ezek nincsenek összegyűjtve sehol..... legalábbis legjobb tudomásom szerint.
    Na de ne rohanjunk ennyire előre. Először is kellene egy gyors szerver és azután a többi már alakul.
  • LezLee
    ma föl tudod rakni mind a 4 cd-t???
    vagy most csak próbaképpen az elsőt rakod fel?
  • LezLee
    ok, nem gond. Erre jó az újraírható cd :))
    én érted szívesen föláldozom magam bármikor :))))
    (na meg persze a TLJ-ért :)))
  • MIMACSKA
    Te leszel az áldozat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Most már nincs időm próbálkozni
  • LezLee
    Ja nekem úgy rémlik, hogy annak idején volt nekem egy olyan progim, hogy VCDEasy. Ez filmes program, de asszem ezzel lehetett image fájlokat kreálni. Szerintem töltsd le, nem nagy a fájl, és próbáld meg, egy próbálkozást megér.
  • LezLee
    Szióka!
    Én szívesen feláldozom, mivel van újraírható cd-m, úgyhogy nem gond. Ha fenn van, akkor mondd nyugodtan az elérést.
  • MIMACSKA
    Az isobusterrel én csak kibontani tudnék ha akarnék.
    De cd-ből gyártani bin-t vagy cue-t hát nem megy / biztos én vagyok a béna /
    De mivel már megbeszéltem, hogy ma jutok a szerverünk közelébe / legközelebb csak egy hét múlva kb. /
    felmásolom a cd-ket úgy ahogy vannak. Aztán legyen valaki aki feláldoz egy cd-t /210 ft./ ha elindul a telepítés akkor jó.
    Jelezze aki feláldozná magát és megadom az elérést.
    + visszajelzés után priviben megadom annak aki kéri.
    Ha nem müxene van egy hetem isosítani

Hát remélem
    pá mindenkinek ...megyek az irodába /hónom alatt April Ryan nagy utazása/
  • MIMACSKA
    Nem mondtam, hogy facér vagyok..de ez már egy másik topic
  • IMYke2.0.0.0
    Ez igen! Kedves és bátor hölgyemény! Még a végén udvarolni kezdek... De, inkább engedem a facéroknak :)))

------------------------------------------
    .:i2k:.
    ------------------------------------------
  • LezLee
    OK. Minden bizodalmam benned van. Drukkolok neked :)))
  • MIMACSKA
    Szokták szokják fogják szokni
    remélem
    Jelzem ha előrébb vagyok
  • Lacc
    EZAAZ! Köszi szépen!
  • LezLee
    Ja és tartozok még sok sok millió puszival is, el ne felejtsd! :))) Nem szeretek tartozni senkinek :)))

• LezLee
    Egy ISTENNŐŐŐ vagy!!! Mondták már?? (Biztos sokan) Remélem 10 nap alatt csak lejön az a 4 CD:))
  • MIMACSKA
  • MIMACSKA
    Jó híreim vannakminden journey fan-nak
    Ha minden jól megy ( isobuster:)) ) Pénteken este felteszem a saját szerverünkre. Most szólok, hogy csak kb. 10 napig lesz tölthető /korlátozás nélkül/ mert a szerver másra szolgál nem pedig smswebes vagy free töltögetésre.
    A címet később megadom.
  • reaper4
    indítás után a legördülő ablakban kiválasztod az aktuális meghajtót.
    aztán a baloldali ablakban ráklikkelsz a cd-re jobb gombbal, extract cd <image>, kiválasztod a formátumot, én az user data-t szoktam,
    kiválasztod, h hova rakja+beírod a nevét az image-nek és ennyi. ne lepődj meg ha *.tao -t kapsz eredményül, mert a daemon be fogja olvasni.

sok sikert!

• MIMACSKA
    igen az jó lenne
  • LezLee
    Na van egy jó ötletem. Csinálni kellene egy jó ftp szervert, ahova mindenki föltöltené azokat a kalandjátékokat, amik neki megvannak. És így egy csomó jó kis kalandgame lenne elérhető és csak mi tudnánk a címet. Nem jó ötlet????
    Akinek van lehetősége ilyen szervert csinálni, az jelezzen...
  • reaper4
    nem kell semmi spec. beállítás, de ha gondolod leírhatom a kezelését.
  • MIMACSKA
    K0szi megkaptam.
    Sajna most melózom szóval majd este próbálkozom.
    Kell valami spec beállítás? Mert én nem ismerem a progit
  • reaper4
    nah az antivírus még scan-neli aztán már Nálad is van. Remélem
  • MIMACSKA
    ment
  • reaper4
    adjál ide vagy privibe e-mail címet. ja és 1.7 mega
  • MIMACSKA
    Küld!
    Mekkora?
    És hogyan kell használni?
  • MIMACSKA
    a nero 5.5 nem alkalmas rá?
    És ha igen akkor hogyan? Mert még ezt nem csináltam
  • reaper4
    ha gondolod e-mailban el tudom küldeni.mármint az isobuster-t.
  • reaper4
    na + az isobuster is (én ezt használom)
  • pluhi
    Ja, és CloneCd is jó szerintem isot gyártani, szedd le azt.
  • pluhi
    Hi!
    Én is rég keresem ezt a gamet. Nálam eddig a Grim Fandango a csúcs, de sokan azt mondják ez a best.
    Ha már itt vagyok megemlitem, hogy rohadtul kéne még néhány Tex Murphy kaland is. (Under a killing Moon, The Pandora Directive, Overseer) Ezek is megszerezhetetlenek. Pedig kint DVD kiadásuk is van.